אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מישהו ניסה את זה אולי ראה כזה דבר? האם זה יצליח לקרר בכל זאת זה מקרר ארונות חשמל ענקיים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט בצד, עדכנתי גרסת ביוס לפני כמה דקות מ F7 ל F10 זה השינויים לפי החברה: F10 2010/02/06 1. Enhanced Memory capability ---------------------------------------------------- F9 2010/01/29 1. Support Intel Core i7 6 core processors ----------------------------------------------------------- F7 2009/05/11 1. Update new CPU microcode הOC היציב שהיה לי לא עובד לאחר עדכון הביוס הנה תמונות מה OC: יש מתחים או המלצות לשינוי שהOC יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm משהו מכיר את הקירור הנ"ל לכרטיס מסך ויודע איפה אפשר להשיג אותו?? אני מחפש את הקירור הכי טוב שאפשר לקנות לכרטיס מסך.. יש עוד הצעות (חוץ מזלמן)??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי את הפנל של hardcano 12 שזה מראה את המעלות של המשחב אז זה מראה לי שם את המעלות של המעבד ובתוכנה שאני משתמש זה מראה לי ב10 מעלות פחות איך אני ידע מה נכון? אני משתמש ב speedfan בפנל כתוב לי 42 ותוכנה מראה לי 32 אשמח אם תעזור לי
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי תוצאות הOC לא כאלה מרשימות, וזה בגלל הלוח המעצבן שלי שלא מוכן לתת מתח למעבד יותר גבוה מ1.30, לדעתי אם הלוח היה נותן יותר מתח הייתי יכול להגיע בקלות ל3 ג'יגה. אני מקווה שמתישהוא באמצעות עדכון ביוס הלוח יוכל לתת יותר מתח למעבד, אגב עד לפני כמה ימים לא הייתי יכול לשנות גם את המכפלה של הHT, וMSI שיחררו עדכון ביוס שנותן אפשרות לשנות את המכפלה הזאת, אז אולי יש למה לצפות בעתיד. זה דגם לוח חדש, שמבוסס על צ'יפסט חדש (NF560) ועל פי ביקורות שקראתי הצ'יפסט הזה אמור להיות חיית אוברקלוקינג. אני יכול להגיע גם לOC של 2.75 אבל המחשב לא יציב ב100 אחוז. ועכשיו לשאלות, 1) כמו שאתם רואים לא שניתי את המכפלה של הHT, הסיבה לכך היא שהמחשב עובד יציב מאוד גם שהHT מוגדר למהירות שכ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:pissed: אני מחפש מאוורר 92 לXP-90 שלי שכרגע עובד עם SF 80MM שחופר לי תמוח.. אבל ביגלל שהוא מלימטר מהחלון אני לא רוצה מאוורר שחור ומגעיל... אז מה בסה"כ ביקשתי ? מאוורר 92MM עם 22-5 DB,דחיפת אוויר נורמלית,ואיזה שהוא לד או רגישות ל UV אולי אפילו סתם אחד צבוע או שקוף.. אבל פשוט אין ... יש את זה .. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2099&products_id=13597 אבל הוא פשוט חלש מידיי.. 24CFM... אם כי בילתי נישמע.. 16 DB . יש הצעות נוספות ? לא להציע מאווררים של TT !
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קונה את ה Sonic tower ורציתי לדעת במידה ואני לא מתכנן לוותר על המאוורר האחורי שמוציא אוויר,האם כדאי לשים מאוורר נוסף מקדימה ( משהו שקט ) שיכניס אוויר וכך יקרר את המארז או לוותר על המאוורר הקידמי ולשים אותו באמצע הסוניק ( הבנתי שזוהי הדרך האפקטיבית ביותר לקרר אותו בעזרת מאוורר אחד ) ? אודה למאוורר 120 טוב ושקט.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי מעבד amd 64 bit 3000+ 939 ובעתיד אני מתכנן אוברקלוק רציתי לשאול אם בכלל כדאי לי ועם קירור של ביג טייפון לאיזה מהירות אני יכול להגיעעע כמו חן רציתי תוכנות שיוכלו לעזור לי לפתוח את ה fsb בביו כי הוא סגור לי
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה התחלתי לשקול לעשות OC, אז בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא דיי גבוהה יחסית למחשבים אחרים עם אותו מפרט, סביבות ה-44 מעלות. (כנראה בגלל שהחליפו לי מאוורר פעם אחת מבלי לחדש את המשחה הטרמית) אני כרגע עם מאוורר סטוק של Q6600, מארז: SopranoRS 101 Mid Tower עם מאוורר צד. עכשיו לשאלה... מה אתם אומרים על המאוורר שבנושא כמאוורר ל-OC, והאם נראה לכם שהסיבה לטמפ' הגבוהות של המעבד שלי היא אכן תוצאה של החלפת המאוורר בעבר ללא חידוש המשחה? תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם עדיף לקנות זכרונות מבוססים uccc http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2604
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המערכת הבאה I5 2500K @4.3GHz CM V6 (cooler-master) CM690 II basic המחשב שלי עומד על איזור ה-40 בIDLE (אינטרנט וכדומה) בלילה אני משאיר את המחשב דלוק ואני שומע את המאוורר מתחיל לעלות RPM וזה מעצבן אותי !!!(מדובר במאוורר של המעבד) אני חושב להחליף את המאורר עצמו או כבר להשקיע ולעבור לנוזל (4.3GHZ עם המעבד) מה אתם אומרים ? אז בזמנו הציעו לי את הRS240 או RX240 של XSPC .. ואני חושב שאני מוכן להשקיע 150 דולר על קירור שכזה (אם כדאי). אשמח להצעות נוספות! ועוד משהו, כשאני נוגע בקירור עצמו אני מרגיש כאילו אני יכל לסובב אותו במקום(אני מצליח להזיז אותו ימינה שמאלה בקטנה בלי להפעיל לחץ) - זה קצת מלחיץ אותי, ככה זה אמור להיות? 2. יש לי שנה עם המחשב, להחליף משחה ולעש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי TI4200 AGPx8 . הכרטיס עבד מצויין תקופה ארוכה עד אתמול שפתאום המחשב עשה לי פריז כשהעלתי משחק. מסתבר שהמאוורר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד והכרטיס התחמם מהר מאד ולכן המחשב קפא. השאלה שלי אם יש איזו דרך לתקן את המאוורר או להשיג אחד חלופי. פרקתי את הכרטיס מהמחשב, פרקתי את המאוורר מהכרטיס ונסיתי לנקות אותו מהאבק שאולי תקע אותו אבל זה לא עזר, כנראה שהוא פשוט דפוק (המאוורר). תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי באינטרנט במחשבים (כרטיסי אם) שהושקעו בתוך אמבט שמן כך שלא יצטרכו קירור וזה העלה לי את הרעיון שאולי כבר הועלה בפורום, למה לא להכניס את החלקים הצריכים קירור (כרטיס אם והכרטיס/ים הגרפי/ם המחוברים אליו עם הספק) לתוך מקרר קטן כמו זה: רק נדרש להכניס מאוור בתחתית שירים אוויר כלפי מעלה דרך חריצי אלמנטי הקירור הסטטים של המעבד והגרפיקה. כך מקבלים מחשב שקט לכל הדעות כשאת ה-DVD והדיסקים מעמידים על המקרר במארז קטן המחובר בחיוט דרך הגומי בדלת (אפשר לאלתר משהו עם אטימת סיליקון). מחשב כזה יאפשר OC מטורף לכל הדעות. אפשר למקם בקבוקי מים סגורים היטב כדי לקבל יעילות קירור משופרת. בנוסף, הייתי ממקם סופגי לחות בכל מקום אפשרי למקרה וצריך לפתוח את הדלת כאשר המחשב עובד. בכל מקרה אחר, …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום מעבד Athlon XP +2500. כשהפעלתי אותו גיליתי שהוא עובד בסביבות 60 C בלי מאמץ ובסביבות 67/66 תחת Stress Testing ב Prime 95. טמפרטורת מארז נעה בסביבות 40 C. לפי מה שקראתי בסטיקי של הפורום הזה, זה טמפרטורות מאוד חמות יחסית למה שצריך להיות. אני משתמש ב ZALMAN CNPS6000-CU (שימו לב, לא ה7000) http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=33&code=005009010 יש לי מאוורר 80 בקידמת המארז שדוחף לכיוון הספק, מאוורר 80 באחורי המארז שמוציא אוויר מתחת לספק, ועוד מאוורר 80 שנמצא מעל הכרטיס מסך ומקרר אותו. מה אני יכול לעשות כדי לשפר את המצב? עריכה: לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-7N400 Pro2
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתקדן מהקירור הגנרי של המעבד דרך אגב AMD 1700@2000 בטמפרטורת עומס של 44 גג. השאלה היא מה יותר טוב ( קירור ורעש ): 1.SK-7 ( יש ען מאורר SF2 מה זה? ) 2.SLK-600 תנו עצה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קונרו 6400... קירור סטוק.. (הטמפ' מגיעה גם ל-48!) :s05: :s05: :s05: עריכה: עכשיו הוא על 51! (95% ב-S&M) זה מטורף לא?!~!?!?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז חברים עשיתי oc נחמד למעבד שלי מ2.6 GHZ ל2.860 GHZ עכשיו הבעיה שאני לא יודע מה לעשות! הזיכרנות מגבילים אותי הם כבר על 816 MHZ וברגיל הם על 667 עכשיו אמרו לי לחלק את הזיכרון אבל אני לא יודע איך! אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד וטמפ' של המעבד עכשיו 50 ובמאמץ 60. תמונה למטה, תודה. אגב תסתכלו בeverest בdram:fsp ratio יש לי cpu/7 מה זה אומר?וחבר שלי אומר לי להשים 1:1 אבל אני לא יודע איפה זה בביוס.. הלוח אם הוא m2n-e הקירור הוא artic cooling frizer pro 64 [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת שיש לי היא E5200 עם קירור סטוק לוח GIGABYTE 73pvm-s2h וזכרון קינגסטון סטיק 2 ג'יגה 800MHZ CL5 כבר התפתיתי והעלתי בביוס לבאס של 220 כלומר 2.75GHZ והוא זורם.. השאלה היא אם בכלל עם הזכרון הזה אני יכול לעשות אוברקלוק?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני רוצה גם לבצע OC למעבד שאני מתכוון לקנות (http://tms.co.il/product/6800), ואמרו לי שאם אין לוח אם שמתאים לOC, הלוח אם יגביל אותי בOC וזה לא שווה כלום. אז אני אשמח לקבל המלצה ללוח אם עד 420 שקל שיתאים לOC ויקח אותי לפחות ל4GHz בלי בעיות בלי קריסות בלי כלום, שיהיה יציב. זה המפרט בעיקרון: מעבד כתבתי למעלה, קירור למעבד: http://tms.co.il/product/9003 זכרון פנימי: http://tms.co.il/product/10059 כרטיס מסך: http://tms.co.il/product/9160 (גם לו אני מתכוון לבצע OC). תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא הולך לשבור שיאים או משהו אני משחק משחק שמאמץ את כל ארבעת הליבות, וכשאני מנסה לצלם - זה רוצח לי את הFPS כי המעבד מגיע ל95%. אז החלטתי להביא OC בקטנה. קירור, MUGEN2. הטמפ עכשיו היו 58-61 ב100% מאמץ ב IDLE כרגע הם על 45. בחורף המעבד ישב על 30-35 מעלות קבוע. עבר את הבדיקה [לא קרס או משהו ] אחרי כחצי שעה של BFBC2 קיבלתי BSOD.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב מורכב שכולל: מעבד-E6600 לוח אם- ABIT AB9 PRO כרטיס מסך - GF8500GT זכרון-2G של G.SKILL הרדיסק-250G של WD צורב DVD אני לא עושה OC המארז סונטה 2 מגיע עם מאוורר אחד, והשאלה שלי האם אני צריך להוסיף עוד מאוורר מקדימה או שזה יספיק? אם התשובה היא כן, מה מומלץ? (אני קונה בנעה) תודה
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך הדרכה צעד צעד איך לכוון את הזכרון של OCZ DDR2 Titanium 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1150MHZ CL5 בלוח אם הבא - GA-EX38-DS4 עם מעבד E8500 3.16GHZ אני לא מבין בזה בכלל לכן אבקש הדרכה סבלנית, אני מצרף צילומי מסך של ההגדרות בביוס (מצולם מהמדריך ולא מהביוס שלי ממש) מה לשנות שם כדי שהזכרון יעבוד בתדר שלו 1150 או בתדר 1111 או ב1066 לפחות?? תודה רבה לעוזרים!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי קירור של evercool Buffalo http://www.evercool.com.tw/products/hpf.htm אני חושב להוסיף לו עוד מאוורר בצד השני של הצלעות - השאלה : כמה זה יעזור?? אני לא מצליח לעבוד OC של 3.8Ghz - כאשר אני עלה מתח מעל 1.28 המעבד במאמץ מגיע ל 90 מעלות. יעזור לי עוד מאוורר או לשקול קירור אוויר אחר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. מחר אני רוכש את המעבד 3930k עם הלוח Rampage IV עכשיו הדבר האחרון שחסר הוא קירור טוב למעבד אני מתכנן לעשות OC למעבד מעל 4.5GHZ אשמח מאוד אם תציעו לי קירורים טובים... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-