עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP ואני לא הכי מרוצה מהביצועים שלו אבל מה לעשות התקציב לחץ אותי הורדתי כמה תוכנות לאובר 3DMark05 GeForce Tweak Utility NVmax RivaTuner PowerStrip ו-MemTest Prime95 ליציבות של המערכת עם מה להתחיל לכמה לעלות ואיזה תוכנה הכי ממולצת והאם המאוורר של הכרטיס מסך טוב ל-OC חשבתי לשים עליו מאוורר 120m או שצריך צלע קירור רצינית של זלמן או TT ??

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by onn_the_vy,

הצלחתי להרים את הבאס ל140 -> 280 DDR והמעבד עלה לי רק במעלה אחת .. 1. עד כמה אני יכול להרים אותו .. והכל עבד כמו שצריך בעיקרון אני יכול להרים עד 180 > 360 DDR אבל אני מפחד כי אני לא יודע מה זה יעשה למחשב שלי 2. האם עדיף לפתוח את המעבד ולהעלות את המיכפה.. 3. האם אני יכול לעשות את "כל זה" עם זיכרון 256MB של יונדאי.. תודה מראש.... און לוי.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. תודה, אלי. http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0086beetle/cl-p0086.htm

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Spidey,

זה מעבד PIII עם לוח גיגה בייט לא זוכר איזה דגם... ואני רואה בביוס : 71 מעלות ותארו לכם כמה זה בשעת שיא! עכשיו אני לא יכול למדוד את הטמפרטורות בווינדוס משום מה ניסיתי עם MBM 5 וזה פשוט מראה sensor 1 : 0 Sensor 2 :0 .... כאילו אין סנסורי חום אבל יש כי זה מראה בביוס!!!! בעע!!!!! מה לעשות ??? ???

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by or_17d,

אחים שלי עם מה אני אמור לחתוך את המארז בשביל לשים מאוור או כל דבר אחר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by PJ,

אהלן. לפני כמה ימים הרכבתי עם חבר שלי את המחשב החדש שלי. הוא מבוסס על AMD 64 3000+. התקנתי היום את הדמו של FEAR והתחלתי לשחק , אחרי איזה חצי שעת משחק , המחשב נכבה , נכנסתי לביוס וראיתי שהטמפרטורה שלו היא 65 מעלות. בסטיקי כתוב שעדיף לשמור על המעבד בפחות מ50 מעלות אבל איכשהו המעבד שלי הגיע ל65. האמת היא שהייתי באוברקלוק ממש לא רציני שבו העלתי את הבאס מ200 ל210. מייד הורדתי את האוברקלוק למהירות הרגילה והתחלתי לשחק שוב , אולי לא נתתי מספיק זמן למעבד להתקרר ושוב הוא קרס. מה בדיוק הבעיה? למה הוא כל כך חם? אני רק אוסיף שאני משתמש בהיטסטיק המקורי שבא איתו ועם 2 מאווררי 120 , אחד מכניס אוויר מקדימה ואחד מוציא אוויר מאחורה ככה שנראה לי שיש לי סירקילציה מינימלית אך נורמלית. על כל פ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, נשברה לי תושבת גוף הקירור של המעבד בלוח אם Asus M2NPV-VM, מעבד AMD בתושבת AM2. הדבקתי את החלק שנשבר עם דבק מהיר. הפתרון החזיק לכמה ימים, ועכשיו התושבת נשברה שוב. לוח האם נקנה ב-2006 וכבר איננו מכוסה באחריות. תמונה מצורפת. מה עושים? תודה רבה! רון. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ofir123,

אם אני יקנה מתאם מולקס ואחבר אותו הוא אז אני לא יוכל לחבר לשם התקים נוספים נכון? איפה אני יכול לקנות מתאם כמו שמגיע עם כל המאוררים? כלומר מתאם זכר עם חוטים ועוד מתאם נקבה. אני רוצה לחבר את זה כמו שמחברים בכל המאוררים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי יש אפשרות כזאת? רוני

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by BONO,

ראיתי מלא מדריכים באחד מהם צריך לחתוך תחלון טיפה יותר קטן מהפרספקס חותכים כבל לאורך מצמידים לדפנות של החיתוך במארז ואז מדביקים את החלון עם סיליקון למה הכבל? יש איזה דרך אחרת שלא יהיה מרחק כל כך גדול מהדלת לפרספקס ראיתי בגלריה שיש איזה שיטה בלי סיליקון ובלי ברגים משהו עם גומי נעילה איך זה עובד? בבקשה מישהו אם אפשר עזרה פה באי סי קיו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by callMeAl,

נתקלתי באינטרנט במחשבים (כרטיסי אם) שהושקעו בתוך אמבט שמן כך שלא יצטרכו קירור וזה העלה לי את הרעיון שאולי כבר הועלה בפורום, למה לא להכניס את החלקים הצריכים קירור (כרטיס אם והכרטיס/ים הגרפי/ם המחוברים אליו עם הספק) לתוך מקרר קטן כמו זה: רק נדרש להכניס מאוור בתחתית שירים אוויר כלפי מעלה דרך חריצי אלמנטי הקירור הסטטים של המעבד והגרפיקה. כך מקבלים מחשב שקט לכל הדעות כשאת ה-DVD והדיסקים מעמידים על המקרר במארז קטן המחובר בחיוט דרך הגומי בדלת (אפשר לאלתר משהו עם אטימת סיליקון). מחשב כזה יאפשר OC מטורף לכל הדעות. אפשר למקם בקבוקי מים סגורים היטב כדי לקבל יעילות קירור משופרת. בנוסף, הייתי ממקם סופגי לחות בכל מקום אפשרי למקרה וצריך לפתוח את הדלת כאשר המחשב עובד. בכל מקרה אחר, …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by aderet,

שלום חברים!! איך אני מבצע ניטור טמפרטורה לכרטיס המסך שלי? אני מעוניין בתוכנה שתיתן לי גרף מסודר כולל שעות וכיו"ב. . תודה!!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by 006,

יש לי במחשב אחר מאורר שכנראה לא עובד טוב והביוס מכוון שכאשר הטמפרטורה מגיעה ל 60 מעולת המחשב יכבה, כדאי לשנות את זה לטמפרטורה גבוהה יותר כמו 80 מעולות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. :pissed: אני מחפש מאוורר 92 לXP-90 שלי שכרגע עובד עם SF 80MM שחופר לי תמוח.. אבל ביגלל שהוא מלימטר מהחלון אני לא רוצה מאוורר שחור ומגעיל... אז מה בסה"כ ביקשתי ? מאוורר 92MM עם 22-5 DB,דחיפת אוויר נורמלית,ואיזה שהוא לד או רגישות ל UV אולי אפילו סתם אחד צבוע או שקוף.. אבל פשוט אין ... יש את זה .. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2099&products_id=13597 אבל הוא פשוט חלש מידיי.. 24CFM... אם כי בילתי נישמע.. 16 DB . יש הצעות נוספות ? לא להציע מאווררים של TT !

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום הייתי רוצה לדעת האם קיימת תוכנה לשליטה על סיבובי המאוורים תודה,

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by sharonhart,

ה7950GX2 שלי 70-80 מעלות במנוחה ובמאמץ... איך אני מוריד את הטמפרטורה??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gilad121,

טמפ הלוח אם והמעבד ניראות לי ממש גבוהות . מה אתם אומרים ? המיפרט רשום בצד . התצלום במנוחה, שום דבר לא פועל ברקע. גם שאני מעלה את הקירור של המעבד ל 1500 rpm זה נישאר אותו דבר. כרגע,כמו בתצלום הוא על אוטומטי- לפי הטמפ. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by o.s,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני חודש ויש לי שאלה לגבי הטמפ' של המעבד,צ'יפסט וכ.המסך. (אני משתמש ב everest 2006 ו tat ) מעבד conroe 6300 עם מאוור golden orb , ובמנוחה (בתוכנה TAT )הטמפ' היא:42 וב100% הוא מגיע ל 56. לוח אם של gigabyte ds3 , הטמפ' :37-38 כ.מסך gainward 7300gt ובעבודה רגילה הוא על 53+- ובמאמץ 60-64. הטמפ' תקינות? (יש בתוך המארז 2 מאווררים של 12ס"מ) תודה

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אני מחפש גוף קירור למעבד AMD Phenom II X4 965 BE. מתוכנן כנראה OC בינוני בהמשך, לכן חשוב שיידע לקרר בצורה מיטבית, ואם אפשר, על הדרך שיהיה גם שקט. התקציב כרגע לא מוגבל לסכום מסויים, אני בינתיים מתרשם. תודה מראש

20. Started by or,

היי יש לי gf3 ti200 של אסוס ואני רוצה לעשות לו המהרה אז אני מבקש תוכנה טובה בשביל להמהיר (אני לא רוצה לגעת הכרטיס עצמו) והוראות על איך לעשות את ההמהרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by gluhoy,

שלום, אני מתכנן לקנות מע' מבוססת RDRAM 1066 ואני רוצה לדעת עד כמה זה אפשרי לחסוך כמה מאות שקלים, לקנות 4.2 במקום ה 2.53 שהתכוונתי לקנות, ולעשות לו אוברקלוק מיקרוסקופי של העלאת הFSB ב7-8 MHZ, יש לי מארז אנרמקס עם 4 מאווררים ואת הHSF הסטנדרטי שאני אקבל עם ה2.4, 1) האם מספיק רק לשנות את ההגדרה בביוס (ללא העלאת מתח)? 2) מדאיג אותי הנושא של הריסת כרטיסי הPCI & AGP ע"י העלאת הFSB, האם בלוח שאני אקנה (GB 8IHXP) יש נעילה של המהירות לכרטיסים אלה? 3) האם לוח האם מסוגל גם הוא להוסיף עוד 7-8 MHZ למהירות ללא תקלות? 4) -\\- לגבי מהירות הFSB של זיכרון ה1066

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by tal^_^,

האם הטמפ' שמופיעות בתמונה נורמליות ל P4 1400 , ומה מסומן באדום שם ומה זה אומר? וגם אחרי שאני מפעיל את התוכנה זה מצפצף ומראה לי את המסך הזה והאדום מהבהב, למה? http://www.geocities.com/fielz2002/prob.JPG

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

האם ניתן לחתוך כבלים לא נחוצים? יש יותר מידי ובחצי מהם אני לא משתמש. הם מפריעים לזרימת אוויר (למרות שהם קשורים, עדיין יש יותר מידי), לא נראה טוב ולא נוח לעבוד עם מיליון ואחת כבלים לא נחוצים. אז אפשר לחתוך אותם? או אולי בכלל לנתק מהספק עצמו בדרך אחרת? כמו שכתבתי בתיואר, הספק הוא Thermaltake - 420APD שאלה שניה, איך אני מנתק את ההיטסיק מהגשר הצפוני? הלוח אם 8knp, ההיטסינק מחובר ללוח עם שני חיבורים, ניסיתי למשוך אותם החוצה ולא יצא, אני צריך להוציא את ההיטסינק בשביל למרוח בלו 2.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Shasoosh,

רציתי לדעת אם מישהו יודע לפי מה COOLBITS מאבחן את האוברקלוק המומלץ לאחר שלוחצים על "הבחן בתדירויות רענון מיטביות"...האם זה לפי חום הכרטיס, או אולי בדיקת יציבות..?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by adamginz,

כמו שהבנתם אני מחפש משהו שיעבור את ה230 , עם תזמונים טובים. מומלץ שיהיה בגודל 512 והמהירות 3200+. תודה לעוזרים (התקציב הוא עד 700 שקל (אפשר לעבור בכמה שקלים (מקסימום 50) ) )

• 17 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.