אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום סמתי לא מזמן ערכה של ekwb h3o 360 hfx ואני רוצה לסים זוויות של bitspower p אני פשוט עוד לא מבין איזה עובי קוטר מתאים לי אני די מבולבל סתם אני לא רוצה להזמין אני חדש בדבר הזה עזרה חברים תעזרו לי בבקשה??? תמונה אם זה יעזור http://img841.imageshack.us/img841/527/qumd.th.jpg' alt='qumd.th.jpg'> - - - תגובה אוחדה: - - - אולי יש למישהו בארץ שאני יכול לקנת ממנו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי במפרט :-* בכל מקרה: מעבד - 42-40 מנוחה - 50-52 מאמץ לוח: 31 מנוחה ובערך 38 מאמץ וaux שאין לי מושג מה זה 25 מנוחה ו30 מאמץ. בקשר לכרטיס מסך כשאני נוגע בו הוא די חמים, האם זה בסדר? האם כל הטמפרטורות בסדר או שאתם חושבים שצריך להוסיף\להחליף קירור לאיזשהו רכיב, או להוסיף מאוורר למארז (בכל מקרה אני מוסיף ואני שם אותו על הגג - מוציא אוויר)
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט בצד ימין. כשאני עושה אוברקלוק למעבד שלי, ומנסה להעלות את הFSB ל200 (185 יציב, 190 יציב, 195 יציב), מופיע לי הודעה שהווינדוס לא מוצא את תיקיית System32 ואני צריך לפרמט את המחשב. מדוע זה קורה? תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות את המארז הבא(בשחור) ולהוסיף לו (אולי יש כזה מקורי?) חלון בדיוק כמו המארז בכחול---> http://www.hwzone.co.il/gallery/album50/aam איפה אני עושה את זה וכמה זה עולה(האמת היא שזה נראה לי אורגינל).
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, אז אני מתכנן לעשות OC לE7200 שלי אך יש לי 2 בעיות שמעצבנות אותי: 1.הטמפ במנוחה היא 41C, אבל זה יכול להיות נובע ממריחה לא נכונה של הAS5[שמתי כמויות אדירות, אם אני אפתח את זה, זה בטח יראה כמו ממרח שוקולד על מעבד :-X] 2.כאשר אני מדליק את המחשב ובודק VID, בCPU-Z הוא משתנה בין שלוש VIDs: 1.184, 1.200 ולעיתים גם 1.136. בREALTEMP זה משתנה בין 1.1500 ו1.2250. עכשיו זה VID גבוה מאוד למעבד הזה. מצד שני, כשאני מדליק את המחשב ממצב שינה, הVID הרבה יותר נמוך, בCPU-Z 1.104 או 1.200 ובREALTEMP קבוע 1.1500. אז מה שאני שואל בעצם זה איך לתקן את סעיף מספר 1, והאם המריחה הלא נכונה עד כדי כך דפקה טמפ', ו2 מה זה אומר לי שיש לי VID גבוה והקטע הזה שהVID שונה שמדליקים ממצב שינה. בתודה ושבת ש…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מאוורר 120mm שקט לקירור הדיסקים הקשיחים. מה הכי מומלץ? איך המאוורר enermax marathon? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קונרו 6400... קירור סטוק.. (הטמפ' מגיעה גם ל-48!) :s05: :s05: :s05: עריכה: עכשיו הוא על 51! (95% ב-S&M) זה מטורף לא?!~!?!?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]האם זה אפשרי לעשות oc למודם אם כן [/glow] איך? למה? איזה?... נו אתם יודעים פשוט ולעיניין!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית קירור מים שמתאים לסוקט AM2+. עדיפות לחנויות בארה"ב (גם אם לא מייבאים לארץ), או כל מקום אחר בעולם שכן מייבא לארץ, בגלל שבחו"ל יש תמורה גדולה יותר למחיר זהה (בד"כ). תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את לוח של אסוס A8N-SLI ויש על הציפסט מאורר מאוד מאוד מרעיש ומעצבן רציתי להחליף אותו וקיבלתי המלצה זולה ויעילה מאוד מהמוכר שממנו אני קונה בדרך כלל את הדברים: http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=65&code=014 השאלה אם זה מספיק ולא צריך גם מאורר בנוסף ? כי אני כם חושק בעתיד הקרוב ב OC... ס"הכ עלות של 60 שקל למוצר מזערי ויעיל (???) זה. שווה ?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשוי מגוש בעובי 1ס"מ . הניסור עוד לא מוכן סופית -העמקת החריצים. התכנון קורא לכניסה מרכזית ו 4 יציאות מהפינות. עדכון : זה הבסיס של בלוק מים כלומר תבוא על זה הפלטה עם צנרת כניסה יציאה. 324 פינים. 18X18 4X4סמ , הבסיס 1סמ הכיסוי 0.5 סמ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם היא נובעת מטמפרטורת הצ'יפסט ? או שאין באמת מושג מאיפה, האם זהו ממוצע של כמה דברים ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, קודם כל ברצוני לציין כי אני לא מוכן להתפשר על איכות הקרור ועל איכות היחידה עצמה, לא מעוניין ביחידה שבעת ההרכבה תגרום לי להראות כך - אבל חשוב לי גם מאוד שהקרור יהיה שקט ככל האפשר. 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-CL-P0310D~18~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~20203~18~0.htm 3. http://www.skypc.co.il/pl_product~SCNJ1000PB~18~0.htm 4. http://www.skypc.co.il/pl_product~TOWER120~18~0.htm המחיר אינו רלוונטי בהחלטה, אני מעוניין לקבל סוף סוף קרור איכותי אבל שקט ככל האפשר. אני מצטער שחלקכם טחנו כבר את הנושא עד דק אבל לאחר שיטוט בפורום לא הייתי סגור מהי הדעה הרווחת של הפורום בנושא. תודה מראש,
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-Athlon XP 1600 שלי פועל על 52-54 מעלות כשהוא לא בשימוש... (1%-5% בשימוש) זה נורמלי בהתחשב בזה שאין לי את המשחה המיוחדת הזאת ויש את המאורר הרגיל שמגיע עם ה-Athlon? תודה.
-
אהלן. לפני כמה ימים הרכבתי עם חבר שלי את המחשב החדש שלי. הוא מבוסס על AMD 64 3000+. התקנתי היום את הדמו של FEAR והתחלתי לשחק , אחרי איזה חצי שעת משחק , המחשב נכבה , נכנסתי לביוס וראיתי שהטמפרטורה שלו היא 65 מעלות. בסטיקי כתוב שעדיף לשמור על המעבד בפחות מ50 מעלות אבל איכשהו המעבד שלי הגיע ל65. האמת היא שהייתי באוברקלוק ממש לא רציני שבו העלתי את הבאס מ200 ל210. מייד הורדתי את האוברקלוק למהירות הרגילה והתחלתי לשחק שוב , אולי לא נתתי מספיק זמן למעבד להתקרר ושוב הוא קרס. מה בדיוק הבעיה? למה הוא כל כך חם? אני רק אוסיף שאני משתמש בהיטסטיק המקורי שבא איתו ועם 2 מאווררי 120 , אחד מכניס אוויר מקדימה ואחד מוציא אוויר מאחורה ככה שנראה לי שיש לי סירקילציה מינימלית אך נורמלית. על כל פ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי במחשב קירור Freezer7 pro rev2. מעבד AMD 5600. על תדר 200 הטמפרטורה היתה בסביבות 30 מעלות. לאחר שהעלתי את התדר ל206, והרצתי בדיקה עם התוכנה S&M, הטמפרטורה עלתה ל55. לפי מדריך OC שפורסם באתר, טמפרטורה מעבר ל60 מעלות כבר מסוכנת. האם אני עושה משהו לא נכון? האם צריך להגדיר את הקירור באופן אחר בביוס? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מעבד PENTIUM 4 3GHZ תושבת LGA 775 בימים חמים ובכלל כשהוא קצת מתאמץ המאוורר (קירור סטוק של אינטל) משמיע רעש נוראי בעבר החלפתי את המשחה הטרמית וניקיתי אותו מה שעזר לתקופה קצרה בלבד. אני מחפש קירור למעבד (775) שיעשה עבודה טובה יותר (לא חייב להיות שקט לגמרי) ובמחיר לא גבוה היות והמחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי (100 ש"ח פחות או יותר) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ! קצת רקע: יש לי רדיון 9600פרו 128מגה רפרנס של ATI , הלוח של הכרטיס הזה הוא חדש מבוסס על REV 1.3 של ה XT , ככה זה נראה לי לפחות לא שזה משנה... בכל מקרה לא מזמן היה לי 9600פרו של ספיר עד שה TVOUT שלו נדפק והחלפתי אותו, בחנות הביאו לי את זה וחשבתי שזה יותר טוב או שווה ערך מסתבר שספיר מחזיקה את הזיכרון על 300מגהרץ בעוד שרפרנס מחזיקים אותו ב200מגהרץ, עם אוברקלוקינג הגעתי ל220 שזה בכלל לא קרוב ל300 של ספיר (אגב ספיר מספקים זכרונות של סמסונג בעוד שהפרנרס מספק אצלי לפחות זכרון של hynix, לא שמעתי עליהם...) אז בעצם קצת נדפקתי :-\ אז בשביל זה באה השאלה שלי אליכם. ההתיעצות: אוקי אז אני רוצה לקרר את הזכרונות של הכרטיס מסך, הזכרונות הם בגודל סטנדרטי של נגיד 1.5X3 ס"מ (…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הממ... עשיתי ל GTS שלי O/C ל 222/362 . מאוורר שבא עם הכרטיס. עכשיו הטמפרטורות הם 50 ב-idle ו 60 בFull load. מקודם זה היה 50 ו 58. האם הטמפרטורות האלה נורמליות? בסדר? סביר? או שכדאי לי להחזיר חזרה או Downclock אפילו?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה אמור להיות יש לי p4t-e באתר הרישמי כתוב שאפשר לעלות את הfsp באחד ועד 150 כאשר זה שקרן גמור כי אפשר לעלות ב3 ורק עד 133 fsb למה?!?!?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם איזה דבק להדביק בחזרה את מדבקה שעל המאוורר בסיום השימון?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקנות מעבד E6600 עם לוח אם asrock conroexfire וזכרון "בינוני": corsair value 533mhz cl4 ללא אמצעי קירור מיוחדים או לקנות מעבד E6300 ולעשות לו OC עד כ 2.5 Ghz. השאלה מה ישתלם יותר: אני יודע שההבדל בין E6600 ו E6300 הוא 800-1000 ש"ח, אבל עם כל התוספות שאני אצטרך בשביל OC (כמו לוח אם high end ומארז איכותי ומאווררים וקירור למעבד וכו'), אני בעצם כבר כמעט מכסה את ההפרש הזה, לא? אני שואל את זה כי אני לא בטוח מה צריך לשדרג כדי לעשות OC יציב ל E6300 כדי להגיע ל 2.5 Ghz.. להערכתי זה ככה: (יחסית לרכיבים שתיארתי למעלה) לוח אם ל OC: הוספת 400-600 ש"ח קירור למעבד: 200-300 ש"ח מארז איכותי (יחסית ל sunbeam transformer): ??? מאווררים למארז: 100-200 ש"ח זה כבר לא נראה משתלם …
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי מלא מדריכים באחד מהם צריך לחתוך תחלון טיפה יותר קטן מהפרספקס חותכים כבל לאורך מצמידים לדפנות של החיתוך במארז ואז מדביקים את החלון עם סיליקון למה הכבל? יש איזה דרך אחרת שלא יהיה מרחק כל כך גדול מהדלת לפרספקס ראיתי בגלריה שיש איזה שיטה בלי סיליקון ובלי ברגים משהו עם גומי נעילה איך זה עובד? בבקשה מישהו אם אפשר עזרה פה באי סי קיו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקיצור בקרוב אני משדרג כרטיס מסך ואני גם רוצה להוסיף שני מאווררים למארז ומאוורר חדש למעבד.... אז ככה: הטמפ' של המעבד שלי הם ככה (וכן אלו הן הטמפ' אז בלי שאלות כגון: אתה בטוח שאלו הטמ....?? וכדומה) : ביום 25-28 במנוחה ו29-33 במאמץ. בלילה 22-25 במנוחה ובקשר למאמץ לא בדקתי אבל אני משער כ27-29. המעבד שלי הוא AMD ATHLON 64 3000+ VENICE S939 עם מאוורר סטוק. אני רוצה לקנות למעבד את ה BIG TYPHOON הידוע. השאלה שלי היא: בכמה אתם חושבים שה BIG TYPHOON יוריד לי בטמפ' לדעתכם?? בתודה מראש קובי שחר :xyxthumbs
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-