אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי 420 שקל: 160 שקל אני מאמין שילכו על השירות בחנות (מכיוון שאם מדובר בגוף קירור עם פלטת חיזוק ללוח האם, ההרכבה תיקח שעות ואין לי כוח), ו-260 על גוף קירור. במידה ובחנות שאני קונה בה אין את ה-ZEROtherm NIRVANA שעליו ממליצים, מה העדיפות השניה? מעדיף חנות באיזור המרכז, אבל אפשר גם IQPC, שממנה קניתי לא מעט עד עכשיו. צאו מנקודת הנחה שאני תמיד מעדיף שירות בחנות. אני ישן עם המחשב בחדר, ולכן רצוי שגוף הקירור ירעיש במאמץ בלבד. האם יש חיה כזאת, או שמומלץ להגדיל תקציב? כשקניתי את מערכת המחשב הזאת, ייעדתי אותה לאוברקלוק. עוד שאלה היא: האם עם הרכיבים האלה אני אגיע ל-3.2GHz לפחות?
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 קירורים לכרטיסי מסך 1. ZALMAN ZM80D-HP 2. או אחד מה Silencer איזה מהם יתן לי ביצועים יותר טובים? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לפני הכל זה המארז שלי: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000bws.asp אוקי אלו שאלותיי =] אשמח אם תוכלו לענות עליהן. 1. במארז סופרנו הרגיל של Thermaltake יש מאוורר בחלון, האם הוא 90 מ"מ או 80 מ"מ? ואם יש גדלים שונים ל90 או 80? 2. מה יותר כדאי? שאותו מאוורר יוציא אוויר או יכניס אוויר? 3. יש לכם המלצה לאיזה מאווררר להחליף עם לדים? ושיהיה שקט ויעשה את העבודה כראוי תודה רבה =]]]][br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 19:55:54 עריכה:אהה התקציב הוא למאוורר החדש הוא 50 ש"ח. זה המאוורר שחשבתי שאני צריך את אישורכם אם הוא יתאים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6084
-
- 24 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום ! אני קונה מחשב חדש (בעיקר לגיימינג) ואני בתלבט בין E5400/6300 ל AMD 550. בהנחה שאני עושה אוברקלוק רציני על קירור אוויר טוב, איזה מבין השניים ייתן בסוף תוצאה יותר טובה ?
-
- 15 תגובות
- 994 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם !! אני צריך המלצה ל שני מאווררים 120 ושני מאווררים 140 חשוב שיהיו שקטים למארז המחשב כמו כן המלצה לקירור למעבד Intel i5-3570K רצוי שיהיה נמוך לא רחוק מהמאוורר סטוק שמגיע איתו זה יהיה מושלם... (לא מתוכנן אוברקלוק המטרה היא שקט...)
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום יש לי את המארז Thermaltake Soprano VB1000SWS ואני רוצהלהשים בוא את הקירור Scythe Mugen 2. השאלה שלי, האם זה יכנס למארז ?
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים ל Overclock? והאם יש לוח שממש מומלץ?
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אז הנה עוד מוד שלי, פאן באס, ארבעה ערוצים בינתיים (לא היו מספיק מפסקים), לדים שכל אחד נדלק בירוק כאשר המפסק שלו למעלה, ובמקביל, מספק למאוורר באותו ערוץ 12V. כאשר לד דולק בצבע אדום, המפסק למטה, המאוורר באותו ערוץ מקבל 5V. את המעגל לא אפרסם כאן (מסיבות סודיות), (אולי אפילו אמכור כאלו....! אבל בינתיים אני צריך להשוות מחירים לרכיבים האלקטרוניים, שכולם נקנו בצרפת) אני מחכה שיגיעו אליי קליפסים ללדים שהזמנתי, זה אמור ליצור מעין מסגרת סביב הלד ולהבליט את האסטטיות. אז למה אני מדבר יותר מדי ?!?!??!?!? לתמונות !!! אשמח לתגובות !
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי אוברקלוק למעבד שלי ואלו התוצאות: מבחן בוצע ע"י: OCCT זמן: 5 דק' מעבד: core i5 2500K מהירות: 3.3GHz @ 4.5GHz תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us איך המעלות ? והמתחים ?
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום.. אני באמצע אובר קלוק.. אז הינה הבעיה.. עשיתי תתזמונים של הזכרונות להכי נמוכים שאפשר.. העלאתי בעשר מגה הרץ הכל היה טוב ויפה והראה עשיתי אובר קלוק.. אבל שאני חוזר להעלאות שוב ..אני מעלה בעשר ושאני חוזר לווינדוס זה מראה שהמצב נראה כמו מקודם ולא אחרי הפעם השניה.. כאילו העלאה הראשונה נשמרה אבל האחרונה לא? מישהו יכול לעזור? דחוף..תודה.. לוח MA785GMT-UD2H של גיגהבייט.. ומעבד של איי אמדי X4 620.. אם צריך עוד מידע תגידו.. תודה. :nixweiss:
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
בדקתי את צריכת ההספק של הספק בעומס מלא עם מספר תוכנות, והרי התוצאות: CPU Burn-in v1.017......................: 144W Prime95 In-place large FFTs v23.7.1: 153W OCCT v0.91:...............................: 153W S&M FPU (v1.3):..........................: 160W
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, עשיתי אוברקלוק לזיכרון מ3200 ל3600 ואחרי ששמרתי את זה המחשב נדלק אבל המסך לא עלה וגם המקלדת הייתה כבויה, כדי לכבות את המחשב הייתי צריך להוציא את הכבל מתח הגעתי שוב לביוס והחזרתי ל3200 והכל עבד טוב מישהו יודע למה זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים, סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz האם זהו קירור האוויר הטוב ביותר שתוכלו לקנות לעצמכם?? אם אהבתם, אני אשמח ללייק. אל תשכחו להירשם לערוץ אם עדיין לא עשיתם את זה. כל הרשמה ולייק נותנים לי הרבה כוח להמשיך ולתת תוכן איכותי וייחודי בארץ! צפיה מהנה!
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
חבר שלי רוכש מחשב בחנות מסויימת, והוא מעוניין בקירור הנ"ל. הבעיה, שהקירור הזה נמכר רק ב-KSP בייבוא פרטי שלהם, והוא לא מעוניין לקנות שם... האם יש אלטרנטיבה במחיר דומה המספקת אותה יעילות ושקט? חשוב שהקירור יהיה משהו שניתן להשיג דרך יבואנים רשמיים בארץ ולא ביבוא פרטי של חנות זו או אחרת... תודה!
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
בעודי יושב באוטובוס (קו 13 בירושלים מביצפר הביתה) עלה במוחי רעיון - להשתמש במקרר כמקום בו אשים את מיכל המים של מערכת הקירור לכל 3 המקוררים. כך ניתן גם להימנע מצורך ברדיאטור ומאוורר. מה שכן אצטרך זו משאבה חזקה בצורה אדירה. אולי אפילו 2 צריך לבדוק את העניין. מוצג סרטוט של המערכת ואבא יסכים לקדוח במקרר כל זמן שיתבצע איטום יאות לאחר מכן. מקווה שביחד עם הזכרונות OCZ החדשים אוכל לקרוע את המחשב בOC. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו מאזור המרכז הכי עדיף או הרצליה או רעננה או רמת השרון אבל מה שיוצא אני מרוצה שמוכן לבנות לי את המערכת שליטה על המאווררים: עכשיו אני יודע שיש שני סוגים אז מה שהוא יודע זה בסדר האמת שלא חייב את זה שאני משנה את המהירות סיבבוים כי אצלי אין רעש חזק מידי אהל הבעיה שיש לי יותר מ-5 מאווררים הסבר מאוורר מקדימה למטה,מאוורר על המעבד,2 מאווררים בדלת שמאל, 2 מאווררים מאחורה למטה אבל אולי וזה רק אולי שלא יהיה 2 מאחורה אילא אחד מאחורה ו1 למעלה. מי שמכין שיגיד לי כמה בדיוק עלה הכל אני ישלם לו. אז כל מי שיכול בבקשה בבקשה שיכתוב לי פה וגם מאיפה הוא. כי benzzy boi מביא לי מאווררים ויהיה הרבה ואני לא רוצה להדליק את כולם בייחד כי זה בטח כבר כן יעשה רעש... אני רוצה נגיד רק מתי שה…
-
- 19 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הבנתי שיש קירור אקטיבי (מאוורר) ופאסיבי. איפה אפשר למצוא הסבר על כך? כמו מה זה קירור פאסיבי, איזה עוד שיטות יש ואיזה מהם עדיפה. חיפשתי בפורום וגם בסטיקים, בויקיפדיה ובגוגל - לא רשום על זה. איך אפשר לדעת אם כרטיס מסויים הוא עם מאוורר או עם קירור פאסיבי? (חוץ מהתמונה כמובן) זה לא רשום במפרט של הכרטיס. ולפעמים רשום Silent למרות שזה עם מאוורר. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מהו הלוח אם הטוב ביותרלאוברקלוק במעבדי amd התקציב שלי זה עד 600 ש"ח
-
- 15 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי מאורר של 120 שעושה לי מלא רעש ויש לי עוד 3 מאוררים חוץ ממנו של 80 ממ" ואחר מהם יש לי SF2 עכשיו אני רוצה לדעת איזה בורר סיבובים יהיה לי יותר טוב בשביל כולם יחד האם זה יספיק לי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6678 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6686
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למאוררים 140מ''מ שיש להם לדים בצבע כחול-לבן כזה מין תכלת ושיהיו שקטים ויאפשרו קירור טוב. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים. אני מתכנן לסחוט מיצים מ-GTX260 ואני מעוניין להשאיר אותו קריר כדי שלא יחליט לעשות פיגוע התאבדות בתוך המארז שלי. הקירור יכול להיות אקטיבי או פסיבי, זה לא משנה. מאוורר 120mm טוב יש לי בצד, לא בשימוש. חשבתי בינתיים או על ה-HR-03 GTX שלא ניתן להשיג עדיין או על ה-Twin Turbo עם מתאם ל-GT200, שלא ראיתי שקיים.. אשמח לקבל המלצות. תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 993 צפיות
-
-
http://www.rautermods.cjb.net/ יש שם מוד לעכבר ... ממש מגניב ... עוד לא שמעתי על אחד כזה ..... אבל בהקדם אני מוריד את העכברים הישנים שלי מהבוידם ועושה ניסווים ..... ממש דברים יפים .... גם המוד על הפלאפון חביב ....
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
קראתי את המדריך שפורסם באתר (http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu). המדריך נכתב בצורה טובה, אך בשביל מישהו שעושה את זה בפעם הראשונה, כמה דברים עדיין לא מובנים לי. כשאני מתחיל להעלות את הfsb, איך אני יודע כמה multiplier וcpu vcore להעלות? כמו כן לא מצאתי בביוס שלי (לוח אם m2n-e) איפה נמצא CPC Command Rate שאלה נוספת. אם הבנתי נכון, לנעול את PCI Express זה אומר להשאיר אותו על 100MHz?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום סמתי לא מזמן ערכה של ekwb h3o 360 hfx ואני רוצה לסים זוויות של bitspower p אני פשוט עוד לא מבין איזה עובי קוטר מתאים לי אני די מבולבל סתם אני לא רוצה להזמין אני חדש בדבר הזה עזרה חברים תעזרו לי בבקשה??? תמונה אם זה יעזור http://img841.imageshack.us/img841/527/qumd.th.jpg' alt='qumd.th.jpg'> - - - תגובה אוחדה: - - - אולי יש למישהו בארץ שאני יכול לקנת ממנו
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-