אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אז סוף סוף ישנה התקדמות בפרוייקט שלי , היום קניתי משאבה של 800 ליטר לשעה ב 70 שקל, לא ממש חזקה אבל נראה לי שהיא תספיק ואם לא אני יקנה יותר חזקה. ולאחר שעות רבות של תכנון ושבירת עצמים ועצבים רבים הצלחתי לחבר את הבלוק לסוקט 370 שלי, כי היתי צריך להכין סוגר חדש לגמרי שיתאים למידות של הבלוק ויחזיק אותו טוב על המעבד. ועכשיו המערכת מכילה רק משאבה טבולה בתוך דלי ובלוק על המעבד וכבר הטמפ' ירדה ב 20 מעלות !!! במאמץ ל 31 מעלות כש לפני זה היתה היתה על 51 מעלות. עוד מעט אני יעלה תמונות כשאני יקנה סוף סוף את הדיגיטלית שלי. עריכה: אני רק רוצה לציין שאני עושה את הקירור מים לא בשביל ביצועים כי אני לא עושה שום OC (לוח של אינטל) אלה בשביל השקט. אני מתכוון לעשות מארז אם 0 מאוורר…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלושת הסמארטים צריכים להיות מחוברים רק לחשמל, לא בקרה בלוח אבל הספארק 7+ צריך להיות מחובר גם לבקרה של הלוח.. איזה פאן באס אני יכול לקחת שיתאים לי לזה..?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I wanted to understand something about the Smart Fan 2..... Is the smart fan 2 showing as a case fan in most shop websits the same smart fan i can put on my SLK600 and get good cooling ? or are there two different smart fans, one for CPU and one for cases.. ? :\
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לנקות את המעבד ולשים משחת arctic silver מחדש אך היה מאוד קשה להוציא את הקירור[גריל] מהמעבד והוא התקשה ונדבק כל כך חזק מהמשחה הקודמת ששמתי לפני כ 3-4 חודשים עד כדי כך שהוא יצא לי יחד עם הקירור מבלי לפרק את הקליפס של המעבד .אחרי זה ראיתי שאחד השיניים של המעבד התעקם ויישרתי אותו והחזרתי והוא עבד. השאלה שלי עם המשחה הזאת לא מקולקלת ולכן היא התקשתה עד כדי כך או שהיא אמורה להתקשות ככה? כי שמתי משחה מאותו מזרק.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם !! אני צריך המלצה ל שני מאווררים 120 ושני מאווררים 140 חשוב שיהיו שקטים למארז המחשב כמו כן המלצה לקירור למעבד Intel i5-3570K רצוי שיהיה נמוך לא רחוק מהמאוורר סטוק שמגיע איתו זה יהיה מושלם... (לא מתוכנן אוברקלוק המטרה היא שקט...)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשוי מגוש בעובי 1ס"מ . הניסור עוד לא מוכן סופית -העמקת החריצים. התכנון קורא לכניסה מרכזית ו 4 יציאות מהפינות. עדכון : זה הבסיס של בלוק מים כלומר תבוא על זה הפלטה עם צנרת כניסה יציאה. 324 פינים. 18X18 4X4סמ , הבסיס 1סמ הכיסוי 0.5 סמ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מעבד PIII עם לוח גיגה בייט לא זוכר איזה דגם... ואני רואה בביוס : 71 מעלות ותארו לכם כמה זה בשעת שיא! עכשיו אני לא יכול למדוד את הטמפרטורות בווינדוס משום מה ניסיתי עם MBM 5 וזה פשוט מראה sensor 1 : 0 Sensor 2 :0 .... כאילו אין סנסורי חום אבל יש כי זה מראה בביוס!!!! בעע!!!!! מה לעשות ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה היום החליפו לי את המעבד שטבע לי , התחלתי לשחק איתו קצת , וזה מה שהגעתי . הוא מסרב להעלות לי מערכת הפעלה , אבל הוא עוד ישלם על זה . 1.4 גיגה רגיל , לא XP . בקרוב , שיפורררררררר ...... אני מריח 1.8 ! ולמערכת הוא נכנס לי רק על 1640 .
-
היי, קניתי מארז Antec High Performance 1080B AMG ואני רוצה לעשות חלון בדלת (מכוסה פלסטיק שקוף כמובן...) ולשים מנורה מבפנים, השאלה היא, איזה כלים אני צריך ואיפה אני יכול למצוא מדריך לזה.. (רצוי בעברית!) עכשיו, בדלת המארז יש פתח למאוורר (שקיים שם..) יש אפשרות לפתוח את הפתח הזה בחלון? הינה תמונה של הדלת עצמה... האדום זה איך שאני רוצה לחתוך... הפתח של המאוורר מסומן בכחול (למתוגברים ) תודה מראש ;D (הודעה ראשונה שלי :)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יפים ויקרים ... החלטתי לפנק את עצמי קצת אז קניתי לי מכונה חדשה , Asus A7n266-e Mother board , N-Force chipset AMD xp 1700 Samsung DDR 256 Mb , one unit ומארז ג'נריק שעבר התעללות קשה ומקצה שיפצורים מטורף ... הוכנסו בו 4 מאווררים , 80X3 מ"מ ( שניים בחזית , אחד מאחורה ) ועוד מאוורר 100 מ"מ בגג של המארז שמוציא אוויר . על המעסד יש לי מאוורר שאני לא יודע איך קוראים לו , של THERMALTAKE , יש לו גוף קרור עגול בצבע צהוב-כתום מטלי ובתוך הגוף קרור העגול ישנו מאוורר , אני אצל אותו ואשים תמונה ... אם מישהי מזהה בבקשה שיגיד לי את השם שלו . אהה ... ובין המעבד לגוף קירור של המאוורר אין שום משחה או משהו מפריד , זה תקין ? הטמפ' הממוצעת של המעבד היא 49-50 מעלות , ושל הלוח …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6552 עד כמה הוא טוב כי אני קונה עכשיו מחשב חדש זה הולך להימכר יש למי... ואני מוכר אותו בלי כרטיס מסך,צורב,סטיק אחד של זיכרון ואני קונה 3200+ 64 עם לוח של MSI K8N פלטינום וכן אני יודע המחיר עולה היום חחח נראה לי כבר עלה אבל הם אמרו לי אישית ככה תקנה היום תשלם עוד 10 ימים חחח אני רציני לגמרי זה מה שהם אמרו אז חשבתי למה לא אולי נקפוץ על זה חחח בסוף לא קפצתי על זה וחשבתי עדיף קודם שיהיה כסף ולא בעיות וכאבי ראש אחרי זה... טוב אז בקשר לקירור מה יותר טוב ובכמה? SLK948U אם מאורר טורנדו 92ממ הרעש זה לא בעיה כי יש לי נקסוס 201!! או הקירור הזה קולר מסטר הייפר 6 נגיד גם אם אותו מאורר טורנדו 92ממ... ואם זה אני קונה גם ADATA …
-
הנה המפרט: AMD 900Mhz ASUS A7V 133 384mb sdram Hercules 3d Prophet II pro geforce 2 לאחרונה החלטתי לעשות אוברקלוק אבל להפתעתי גיליתי שטמפרטורת המעבד מגיעה לרמות גבוהות מאוד של 65 מעלות ואף פעם אחת אחרי מאמץ של המעבד הגעתי ל67 מעלות. לוח האם גם הוא מתחמם מאוד ונמצא על 42 מעלות ברגע זה. יש לי מארז רגיל עם מאוורר אחד ועוד היטסינק ומאוורר טוב (מנחושת) למעבד. כמה שאלות: 1. מה הטמפרטורה הרגילה שאמורה להיות למעבדים מהסוג שלי? האם טמפרטורות כאלה נורמליות? 2. האם הטמפרטורות שהגעתי אליהן מסוכנות עד כדי שריפת המעבד או רכיב אחר בלוח האם? 3. מה אפשר לעשות כדי לקרר באופן משמעותי את המעבד (עוד מאווררים יעזרו? הרי יש לי היטסינק טוב למעבד)? אם מישהו מבין בעניין (ונראה לי שיש פה לא מעט כאל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש מאוורר חדש למעבד שיעשה כמה שפחות רעש, אך עדיין יספק את הסחורה בביצועים. חשוב לציין שאני לא עושה oc. כל מה שחשוב זה השקט הנפשי שלי P:
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספיק רק לפרק את הניטים? איך אחרי זה אני אתפוס את זה חזרה ואיך אפשר לפרק את הניטים כשחומרה בפנים (לדוגמא מקדחה ימלא את המארז בשבבים ואין לי כוח לפרק הכל)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע ש AMD ו OC לא הולכים יחד, ולמערכת ל OC לוקחים אינטל. יופי לי. אבך אף אחד לא לא הסביר בדיוק למה. חוץ מהקטע של התחממות, אבל ספק שזה רק בגלל זה-לא? חיפשתי, והדיון היחיד שמצאתי הפסיק באמצע ולא ענה לא על כלום. לא מזיק לשאול ודעת...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"פותח התרד אם הייתה נאזר בסבלנות ומשתמש בשפה נאותה, כמו כן חמריץ חיפוש קטן הייתה מבין שרוב הסיכוים שזה סתם חיישן שמזייף בקריאה. אז בבקשה להבא להיות יותר מאופק " מצטער, אבל אתה טועה, קראתי המון על זה אבל ממש המון, דיברתי המון על זה בפורום של גיגבייט כי שחבתי שזה בעיה של הלוח אם, כי חשבתי TMPIN2 זה לוח אם זה לא חיישן שמזייף בקריאה, אני מבחין בירידה בביצועים, כשהמעלות עוברות את ה 100 כשאני משחק במחשק כלשהוא הביצועים יורדים משמעותית עם FPS ממש גרוע ולא יציב, כשזה בקושי עובר ת 90(שזה אחרי 5 דקות עובר ל100) הביצועים יציבים, אני לא סתם יפתח thread כשאני לא מרגיש הבדל בביצועים אני מבקש סליחה על האי סבלנות שלי כי בכל זאת בקיץ אין לי הרבה סבלנות במיוחד כשהמחשב מעלה לי את הטמפ' …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד בחיים שלי לא התסיתי באוברקלוק, וראיתי בסקר של האתר שהרבה כבר עשו אוברקלוק, והעניין הזה נורא מסקרן אותי, למרות שאני יודע שאני יכול לדפוק את המחשב שלי. יש לכם אולי איזו תוכנה/אתר בעברית שיעזור לי ללמוד קצת בעניין? יש לי מעבד אטלון אקס פי 1700 וכרטיס GF2 GTS 32MB (השאר למטה), ויש לי גם תוכנת EASY TUNE כזאת שעושים אוברקלוק פשוט, אני רק רוצה לדעת מה אני צריך לדעת וכמה אני יכול להגביר את המהירות... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי בצ'יפסט OPTIONS, לא זוכר אם זה בדיוק שם, אחד מהשלושה הראשונים בכל מקרה, אפשרות לSDRAM TIMING. עכשיו זה על T2, מה יקרה אם אני אעביר את זה לT1? זה ימהיר את הזכרונות? אם מישהו יוכל לפרט לי בדיוק מה זה עושה, אני אודה לו מאוד. הזכרונות XTREME DDR PC2700, כל השאר במפרט. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המעבד לאחרונה מתחמם מעבר לרצוי [למעלה מ-76 מעלות] ואני זקוק להמלצה לקירור בעד 200 ש"ח. בתודה מראש נ.ב עדיף לחסוך כמה שניתן. ועד כמה זה מורכב להרכיב את הקירור לכ.מסך? חשבתי על שתי האופציות האלה [לכ.מסך + מעבד]: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6000 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1622 לקירור לכ.מסך [8800GT] צריך להוסיף מאוורר/ים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה ממה שהבנתי די דפקו אותי עם המארז והספק הבנתי שהם גינרים או משהו כזה ושכדאי להחליף אותם בשיא המהירות המפרט שלי: E6300 geil 512*2 X1950 pro P5B DLX אני רוצה לעשות OC וממה שהבנתי אני צריך לקנות עכשיו מארז+מאוורר +ספק תמליצו לי בבקשה על ערכה טובה ואיכותית במחיר סביר שאלה: האם אפשר לוותר על המארז או שהו ממש חיוני
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תקציב של 750 800...אולי קצת יותר בהמשך.. בשביל: -בלוק למעבד -בלוק לציפסט 70 שקל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_394&products_id=3686 -משאבה(עדיף עם חיבור לחשמל..אבל לא חובה..) -רדיאטור..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת המערכת שהזמנתי intel 805 p5ld2 256X2 DDR2 533 של super tehlent משהו כזה דווקה אחלה זיכרונות עם קירור עלהם ואחלה יחסים בנתיים לא היה לי איתם שום בעיה בOC 7600GT אבל לצערי יש לי בעיות כספיות להסיג את הכרטיס כי קניתי את כול המחשב מזומן כדיי לקבל מחיר עלות ולא נישאר לי כסף לכרטיס והבנדם לא מקבל צ'קים אז אני מנסה להסיג כסף בנתיים הוא הביא לי X300 במתנה כדיי להפעיל את המחשב בכול מקרה הינה הבנצ'ים אני עכשיו על 3.7GHZ יציב וזה כניראה הגבול של הקירור המקורי של אינטל עוד קצת והמחשב קורס מרוב חום אז בנתיים זה הגבול עד שאני יקנה קירור נורמלי המעבד במתח של 1.38 ומחזיק יפה מה שכן לא אהבתי את הלוח אין בו אפשרויות OC מתקדמות רק בסיסיות הינה תמונות: http://rotter.name/Us…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-