אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
התוכנה לא מריצה לי כלום על ה LCD למרות (שנראה לי) שהגדרתי את הכל טוב. מה אני עושה?
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
[glow=red, 2, 300]האם זה אפשרי לעשות oc למודם אם כן [/glow] איך? למה? איזה?... נו אתם יודעים פשוט ולעיניין!
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, המעבד לאחרונה מתחמם מעבר לרצוי [למעלה מ-76 מעלות] ואני זקוק להמלצה לקירור בעד 200 ש"ח. בתודה מראש נ.ב עדיף לחסוך כמה שניתן. ועד כמה זה מורכב להרכיב את הקירור לכ.מסך? חשבתי על שתי האופציות האלה [לכ.מסך + מעבד]: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6000 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1622 לקירור לכ.מסך [8800GT] צריך להוסיף מאוורר/ים?
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי במחשב חדש ואני רוצה לבצע עליו OC קל. מפרט: e5200 msi p43-neo קישור לאתר http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1484 kingston 800mhz 6-6-6-18 מאוורר למעבד arctic cooling freezer pro 7 כרטיס מסך sapphire 4850 dual slot fansink @ 680/1090 ספק ezcool 450w : מארז - silverstone ps02b עם שני מאווררים. סה"כ נראה מרווח ומאוורר טוב. היום (טמפ' בחוץ 29 מעלות) המעבד שלי במנוחה 37 מעלות ובמאמץ (prime95) מגיע לטמפ' מקסימלית של 51 מעלות (realtemp). קראתי הרבה בנושא כולל את הספרון של הלוח אם. יש לי כמה שאלות: 1) ב bios אין אופציה לשנות את ה pci-e bus, כנראה כדי להגן עליו והוא נעול על 100 מראש. אני רק רוצה לוודא שזה נכון …
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני חדש בעסק הזה אני מנסה לבצע OC למעבד E8400, ניסיתי כל מיני נסיונות והגדרות אבל המחשב לא מצליח לעלות [ אני מקבל הודעת שגיאה שה Overclock נכשל או שהוא לא מזהה את ה CPU] ולמרות שאחרי שהוא כותב שה OC נכשל כתוב לי בביוס שהמעבד עובד על 3.6GHZ. מה אני עושה לא בסדר? עריכה: בנוסף אני מקבל גם ההודעה הבאה Unkowen cpu detected, a bios update is required to unleash its full power
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי. בקרוב אני מתכוון להחליף את המשחה הזולה של אינטל במעבד שלי 3770K עם LiquidPro Ultra. השאלה, האם כדאי להשתמש באותה משחה גם בין המעבד לגוף קירור Swiftech H220? אם אתם ממליצים על משהו אחר, מה כדאי? כרגע ברשותי Formula 7 בלבד.
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למאוררים 140מ''מ שיש להם לדים בצבע כחול-לבן כזה מין תכלת ושיהיו שקטים ויאפשרו קירור טוב. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום , עשיתי OC לכרטיס מסך שלי GEFORCE 8500GT CORE 600@675 MEMORY 400@475 כל פעם שהעלתי 10-15 בכל אחד הרצתי בדיקת OCCT מאמץ GPU ולא ראיתי איזה כתמים על המסך או משהו.. לפני שעשיתי OC לכ.מסך התקנתי DIRT2 על המחשב ושיחקתי בזה על LOW על הרז' הכי נמוכה , אבל נניח בקטעים מסויימים לא במרוץ , זה היה עושה לי צבעים כאלה מוזרים פתאום...ועכשיו אחרי הOC שאני בא לשחק זה עושה את זה גם אז אני לא יודע עם יש לי ארטיפקטים או שזה הכ.מסך חלש..כי אני גם לא יודע עם להמשיך או לא זה הקטע.. הנה תמונה: זה לפני שאני נכנס למרוצים: http://img16.imageshack.us/img16/9275/14442484.jpg וזה כאילו לא כל הזמן ככה רק שיש איזה מעבר נניח לחצתי CONTIUNE אז זה לשניה.. וזה מהמרוץ עצמו: http://img37.imageshack.us/i…
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
למה באתר יצרן יש 6 שנים אחריות ובישראל רק שנה אחת ? זה מגמתי או שיש כאלה שנותנים 6 שנים ?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, בצער רב המאוורר הקדמי במארז שבק חיים (המאוורר המקורי של Compucase), לכן ברצוני לקנות את ה-Slip Stream במהירות 1600RPM, אך רוב הזמן ארצה שיעבוד במהירות נמוכה יותר. השאלה היא האם ניתן לשלוט במהירות מאוורר זה דרך תוכנה או שחייב בקר חיצוני? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוק קטן לבן דוד שלי, התדר של המעבד שלו 2.2 רציתי להעלות טיפה בלי לגעת במתחים ניכנסתי לביוס דרך F2 אני רואה את הפרטים וכו' פשוט אין שום דרך להעלות את התדר כל האפשרויות סגורות. ניסיתי לפתוח את האפשרויות זה פשוט לא שינה כלום יכול להיות שהלוח המסויים הזה פשוט לא מתאים לOC?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ברשותי קירור למעבד mugen 2 או 3 לא זוכר, בקיצור הורדתי אותו לפני כחצי שנה נעבדו לי הברגים .שאלה איפה אפשר להשיג ברגים או להתאים ברגים אחרים?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקירור למעבד הנ"ל בתקציב של עד 200 ש"ח יהיה OC קל. חשוב מאוד שהקירור לא ידרוש פירוק של הלוח. הלוח הוא Gigabyte X48 DQ6 מארז Tagan EL DIABLO תודה
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, קניתי מאוורר חדש (7700MC) ורציתי לבוא להרכיב אותו אבל אז נזכרתי שאין לי אלכוהול ושבמדריך שקראתי היה מצויין שכדאי להוציא את המשחה הטרמית הקודמת חייבים אלכוהול, אי אפשר להוציא אותה בלי אלכוהול ? כי ניראה לי שאם אני פשוט יעבור על זה אם נייר טישו זה יירד, או שזה בכלל עושה נזק ככה למעבד ? מה צריך לקחת צמר גפן לשים עליו קצת אכוהול ולנגב ? ואציטון זה טוב לנגב את זה ?
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
המחשב שלי: e6600 מעבד 965 ds3 gigabyte לוח 8800640mb כרטיס מסך 4 giga זכרון -------------------------------------------------------------------------------- עשיתי OC למחשב בבאס הגעתי ל 350 ובמכפלה X9 וסיסטם ממורי מולטיפייר 2.0 כשאני מנגנת שירים במחשב הם זזים ממש לאט . וכשאני מבטלת את ה OC אז השיר זז חלק אני משתמשת בתוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER אגב גם הצבעים שמתנגנים יחד עם השיר זזים ממש לאט, וכשאני מקטינה את החלון הזה של השיר אז השיר מתנגן מהר . הרצתי את התוכנה OCCT הכל בסדר אין בעיות חום וכאלו גם בדקתי באוורסט ואין בעיות חום. כשאני מבטלת את ה OC המחשב חוזר להיות מהיר וכשאני עושה את ה OC השיר שוב מתנגן בקושי כזה. אני שמה תמונות של CPU-Z ושל הביוס שלי , הדבר היחיד ששיניתי ב…
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קיבלתי היום SP94 ומאוורר אנמקס 92 מילימטר ;D. יש לי מעבד 2.6 וראם giel LL pc3500. המעבד עכשיו על 2.8 והראם כבר לא ממש יציב (הוא על 2-5.3.3.8 יציב) ומתח של 2.7 לראם ו1.65 למעבד. כמה מתח אפשר לתת למעבד ולראם בגדר הבטוח? ולמה הראם לא יציב במהירות כזאת? הוא 433 ואני עכשיו על באס של 866 (שזה בדיוק 433 לראם) אז מה לעשות עכשיו?
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה BEARING לסוגיו (BALL BEARING, DUAL BALL BEARING וכו') תודה
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... בשביל להעלות מכפלה צריך גם לשנות וואטים? (CPU CORE) מה הם ההבדלים בין אם אני מעלה פה או מעלה פה?
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Gigabyte ולביוס שלי הוא קורא Cmos או משהו כזה. פישפשתי בנבחיו ולא מצאתי איפה עושים אוברקלוק.... בטוח מכירים פה את הלוח הזה אז מישהו יכול לתת טיפה עזרה? אני מחפש איפה נועלים מתחים (ליתר בטיחות) ואיפה משנים את הFSB שלו....
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני צריך למארז 2 מאווררים 80MM ו2 מאווררים של 120MM אז המליצו לי פה בפורום לפני כמה ימים על ARTIC COOLING אבל מצאתי את הערכה הזאת של THERMALTAKE ...עם פאנל שליטה.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 אז אני צריך חוות דעת מה עדיף לקנות 2 מאווררים של 80MM ו 2 מאוורים 120MM של AC ...ללא פאנל שליטה ב170ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 או לקנות את הערכה ב155 ש"ח .. תודה למי שעוזר...
-
- 15 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי כרגע VF900-CU ובאתר כתוב שהוא עובד בשקט של 18DB עכשיו כל החברות האחרות מפרסמות את הרעש בעוצמת DBA...השאלה היא איך אני יכול להפוך את יחידות הDB לDBA..
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אמנם יש לי AMD XP 1700+ וכבר ראיתי שיש כאלה התמהים למה מישהו ירצה להמהיר אותו אבל מכיוון שאני מריץ תוכנית חישובים קטלנית שדורשת זמן עיבוד ממושך אפילו במחשב כזה, אני רוצה בכ"ז לסחוט את הלימון עוד קצת אם אפשר. כרגע, בעזרת EASYTUNE ללוח אם 7VTXH+ אני עובד ב-FSB 147 ביציבות בלי שום שינוי אחר במערכת (מארז פתוח ואוורור עוזרים לבעיית החמום - 48 מעלות ב-FULL LOAD). מעבר לזה, מערכת נופלת בסוף. רציתי לשאול בעניין שנוי המכפלה. לפי מה שהבנתי במחשבי AMD זו פעולה לא פשוטה והנה הסתכלתי בחוברת של הלוח ומתברר שמה שמכוון זאת נקרא CLOCK_RATIO המורכב מחמישה מתגים הניתנים (לפחות למראית עין) להסתדר בכל צרוף שארצה. כרגע הם נמצאים במצב מכפלה 11 ולפי החוברת יש אפשרות ל-11.5, 12, ו-12.5 ומעלה (…
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ערב טוב לכולכם, אני ממש מבואס! אני קונה את כל הדברים הכי שווים שיש לאוברקלוק ואני פשוט לא מצליח להגיע לביצויים נורמלים יש לי קרור פצצה אני עומד על 24 מעלות באוברקלוק של 3.1 יש לי זכרונות טובים מאוד שאת רוב כספי השקעתי CORSAIR TWINX 3700 ויש לי ספק כח 550W לא גנריק עכשיו ככה לפני כמה חודשים הביאו לי את הקרור הטרמו אלקטרי שהוא ממש טוב www.activecool.com ואז עשיתי אוברקלוק יפה ל3.1 , אבל זה לא הספיק לי רציתי עוד, נסיתי לעלות ולא הצלחתי. שאלתי ואמרו לי "זה הזכרונות" היה לי Micron 512x2 400 והחלפתי אחרי זה לא ממש הצלחתי להגיע לאוברקלוק יותר גבוה אז אמרתי האאא זה בטח הספק 300w גנריק לא אמור להחזיק מעמד וזאו סוף סוף אני מחליף ספק והנה שוב אני לא יכול לעשות אוברקלוק כמו שצריך,…
-
- 13 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שאלה 1: איזה קרור הכי טוב לדעתך? 1.מים 2.גז 3.אויר שאלה2: מה אתה אוהב יותר 1.מודינג 2.קרור ואובר קלוקינג שאלה3: מה אתה מעדיף בתוך החלון שלך: 1.חריטה 2.מאוורר שאלה4: במי נעזרת לעשית המודינג והאובר קלוקינג: 1.חבר 2.הורה/מבוגר 3.לבד שאלה 5: מה אתה יותר מעדיף: 1.תחרות מודינג 2.תצוגת מודינג 3.סמינר(יום שבו הרבה אנשים באים ולומדים אחד מין השני) שאלה 6: כמה מודינגים עשית בחייך: 1. 1-3 2. 3-5 3. 5-... שאלה 7: מאיפה אתה קונה הכי הרבה: 1. פנדה 2. זיגזג 3. PCH שאלה 8: מה המכשיר שאתה משתמש בו הכי הרבה: 1.דרמל 2.ג'יגסו 3.מספרי פח שאלה 9: מה אתה מעדיף יותר: 1. מנורות רגילות 2. אורות UV שאלה 10: כמה שנים אתה עוסק במודינג ואובר קלוקינג: 1. שנה עד שלוש שנים 2. שלוש שנים עד שש שנים 3. שבע …
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-