אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד E4600 + לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L + קירור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro. יש לי שתי שאלות לגבי OC: 1. איזה מכפלה יש למעבד הזה? 2. האם OC מ- 2.4GHZ (בסטוק) ל- 3.0GHZ צפוי להיתקל בבעיות?
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז אחרי דיי הרבה זמן שחיכיתי, הנה המערכת החדשה שלי : Q9450 Asus maximus formula corsair xm2 2gb 800 cl 5 evga 9800gtx @ 815\1221\2035 corsair hx620w seagate barracuda 500gb liteon X20 lg 20n X20 antec p182 @ 4X12 fans 1XZalman f3 + 3XAntec stock fans Thermalright Ultra 120 Extreme @ Zalman f3 בקרוב יהיו עוד שינויים בחומרה, אבל ככה רק לגרות אותכם =] בזמן הקרוב כנראה מחר, אני יתחיל ב OC, אחרי הרכבה דיי ארוכה, של המערכת, אני נח כרגע. אחרי ליפינג או איך שלא קוראים לזה של כל המערכת, הורדתי את הטמפ' של המעבד בכ3-4 מעלות, ממה שהיה בהתחלה לפני סידור יעיל יותר של קאבלים. מצורפות 2 תמונות לגירוי אז לא לברוח, עניין של זמן עד שהאשכול יהפוך מאשכול תמונות של מחשב, לאשכו…
-
- 13 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מערכת: cpu : AMD Athlon 64 X2 6000+ mb : INF. NF ULTRAII-M2 ram : Twimons DDR2 667.2048mb video: Asus GeForce 8800GTS 320mb power: Enermax Liberty elt500awt HD : WDC WD2500KS : Gigabyte Triton במצב מנוחה: לוח: 61 מעבד: 44 כ.מסך: 45 HD: 38 המארז מאוורר מצוין למה הלוח כ"כ חם? הוספתי עוד מאוור AC 8025 בדלת שמכניס אויר אבל הוא רק הוריד בכמה מעלות את הכרטיס מסך והלוח נשאר לוהט.. המאורר מסתובב הכל בסדר הגוף קירור יושב טוב אין טיפת אבק במארז. [br]פורסם בתאריך: 5.06.2008 בשעה 21:56:43 אני חושב שאקדח בעבודה חור עגול בדלת, אמקם אותו הכי טוב מול המאוורר המסכן של הלוח שממוקם במקום בעייתי עם ה 8880אתפנק באיזה גריל נחמד, ואעביר את ה AF8025 של AC לשם..
-
- 13 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המחשב שלי קצת רועש וגם חם מאוד בימים האחרונים 2 הליבות של המעבד מגיעות ל65 מעלות במאמץ והכרטיס מסך מגיע לסביבות ה-78 מעלות לפעמים במאמץ מלא.... יש לי שתי מאווררים 80 מ"מ רועשים של raidmax שבאו לי עם המארז (raidmax cobra) שאותם אני רוצה להחליף או להשתיק איכשהו, אחד מהם זורק אוויר על הHD ואחד מכניס אוויר מאמצע החלון בצד וזה יוצא מול הקירור של המעבד (Zalman 7700Cu) שבו יש מאוורר שמכניס אוויר. בנוסף יש לי מאוורר שקט של AC שמוציא אוויר והוא נמצא בחלק האחורי העליון של המארז. התקציב שלי הוא 100 שקל בערך עם אפשרות של חריגה אם זה כל כך משמעותי... האם לשנות את המיקומים של המאווררים? איזה מאווררים להוסיף? האם הוספת מאוורר 120 מ"מ לכרטיס מסך (radeon x1800xl) שיכניס אוויר יעזור …
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי מאוור שמחובר ישירות ללוח אם והיתי רוצה להוריד לו את המהירות. התוכנה speedfan מזהה אותו אבל, איך אפשר לשלוט על המהירות שלו דרך התוכנה אם בכלל ? יש למטה את הקטה של האחוזים , אני מוריד אותם אבל לא קורה כלום... עזרה.. (אולי אני צריך תכונה אחרת?)
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי, ראיתי המון פעמים את המאווררים האלו ברשת (מפלצתיים, אם כבר מדברים), איפה ניתן להשיג אותם בארץ? ובמקומות אמינים? המחיר שלהם שפוי?? תודה!
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית קירור מים למחשב שלי. המארז שברשותי הוא: GIGABYTE - aluminum 3D Aurora 570 - SILVER בחוברת של המארז ממליצים על קירור 3D Galaxy שנמכר גם בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1795&products_id=15512 אז קודם כל רציתי לשאול, האם מערכת הקירור היא עבור כל המחשב, ולא רק לרכיב אחד? כי ראיתי שיש קירורי מים רק למעבד או רק לכרטיס מסך. והאם זה אומר שאני יצטרך להוציא את כל המאווררים מהמארז שלי אם אני ירצה להתקין את הקירור מים? בכל מקרה אם יש לכם המלצות אחרות לקירורים אשמח לשמוע, וגם כן אשמח לדעת מהו המחיר שאצטרך להשקיע עבור מערכת שלמה של קירור מים למחשב. תודה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
כותרתתת המאורר זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1061 http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=110 שמתי אותו מאחורה שיוציא אוויר אבל הוא קבוע עובד על 2300 + שככתי לציין יש לו 3 חיבורים.. אחד הוא מחובר ללוח אמ חיבור של 4 פינים.. ויש עוד שנים אחד של 3 פינים ועוד אחד של 4 אבל שונא מהראשון
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כמו שהבנתי מחבר בזמן OC חוץ מתזמוני זיכרון (לדומה CL5 -5-5-15 ) יש עוד אופציה לכיוונים זה ניקראה Performance Level לדוגמה אצלי עומד על 8 אבל כחול שמורידים את המספר גדלה המהירות(ואת זה אפשר לראות בתוכנות כמו EVEREST,3DMARK2006) 1. שאלה שלי האם זה נכון? 2. ובזמן שאני עושה OC לזיכרון זה יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע אלי היום הS1 ועוד שני מאווררי 120 מ"מ. מכיוון שאין לי ניסיון בכלל בהחלפת קירור אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור למדריך מומלץ בנושא. קחו בחשבון שאין לי עוד מחשב או כרטיס חלופי, ולכן אני לא אוכל לשאול שאלות בפורום עד שהקירור לא יהיה מורכב במלואו, אז עדיף שהמדריך יהיה פרטני כמה שאפשר. מדובר בכרטיס 8800GT אם זה משנה. תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד מסוג Q6600 מקורר היטב ע"י ZALMAN 9700 אני כרגע נמצא ב OC של 3.6 ולא מצליח לעלות מעבר הזיכרונות כרגע על יחס 1:1 במהירות 900MHZ על תיזמונים של 5-5-5-15 ובאס של 1800MHZ המערכת יציבה לחלוטין. טמפרטורות מעבד: 45 במנוחה 60 במאמץ מלא לוח אם: 36 אני רוצה לשבור את ה OC הזה ולא מצליח לעלות מעבר מתחים מעבד: 1.5V זיכרונות: 2.1V - 2V NB: 1.35V-1.3V ל OC הזה ישנן שתי קונפיגורציות אחת במכפלה של 8 כלומר באס של 1800 והזיכרונות על 900MHZ והשנייה במכפלה של 9 כלומר באס של 1600וזיכרונות על 1066MHZ בשתיהן היציבות היא מלאה וכמובן הטפרטורות טובות אני ממש רוצה לשבור את השיא של עצמי כי גם במחשב הישן שלי המחסום היה 3.6 וזה ממש מעצבן אני אשמח לעזרה. יש תמונות מצור…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי מארז זה : CoolerMaster Media 260 (RC-260). שגובהו כ8.9 ס"מ סך הכל, כלומר יש בערך כ6-6.5 ס"מ לקירור למעבד. מה דעתכם ? המליצו לי על AC Freezer 7 LP שנראה נחמד, לדעתי גם אחד הזלמנים יכנס, לא ? אשמח לעזרתכם. חן
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש מאורר 120MM בתקציב כמה שיותר זול(עדיף שלא יעבור את ה80 שקל) בעל הביצועים הטובים ביותר(אם אפשר לד כחול יוסיף כאן המון..)
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן... רציתי לדעת מה ההבדל בקירור מעבד infinity ל-mugen? או שזה אותו קירור בכלל?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית מחשב המעבד יהיה E8400 הלוח ASUS P5Q PRO הכרטיס מסך 9800GTX ומעלה אני רוצה לעשות OC אבל אמרו לי פה בפורום מעבדים שאם אני עושה OC למעבד ממילא זה יהיה גם לזיכרונות ויכול להגיע גם לPCI-E אני רוצה להבין מה הסיכונים {אם אפשר גם ב-%} עד כמה זה מסובך ועד כמה זה כדאי
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
ברשותי 2 מאווררים מדגם ARCTIC FAN 12PWM. לכל אחד מהם יש שלושה חיבורים: חיבור 4 פינים ללוח האם זכר, חיבור 4 פינים נקבה וחיבור 3 פינים ללוח האם. אין חיבור ישיר לספק הכח. חיברתי מאוורר אחד ללוח האם בחיבור 4 פינים, מאוורר שני חיברתי לנקבה במאוורר הראשון, הגדרתי בלוח האם את הSMART FAN על PWM, והמאווררים פשוט לא עובדים. ניסיתי לחבר רק מאוורר אחד, להשתמש בחיבור של ה3 פינים, לנסות את כל אפשרויות הSMART FAN בביוס, ובכל זאת לא הצלחתי לגרום למאווררים לפעול. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי AC FreezerPro 7 ואני מרוצה מהקירור שלו, אבל הרעש שהוא עושה די מציק (יש לי סתם מארז ג'נרי) האם מישהו החליף אי פעם או חושב שאפשר להחליף לו את המאוורר במאוורר 120 שקט ?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לוח-אם dfi-lanparty של חבר .... נסיתי להוציא את המאורר של הצי'פ כדי להחליף משחה והצי'פ יצא איתו מה זה אומר?????? (למי שלא הבין זה אומר שכל הפינים שלו חצויים ל-2 עכשיו ....איך זה היה דבוק כל-כך חזק)!!!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לא תעמינו אבל לאחר החלפת מעבד מPENTIUM D820 לE8300 אני מבין מזה OC תמונה אם תוצאה לא רעה SPI לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: E8300 2.83 זיכרון: CORSAIR XMS2 800MHZ DDR2 וכמה שאלות: 1. זיכרונות 1:1 BUS:430 זה אומר שאני בOC על זכרונות 860MHZ (וזיכרונות שלי 800MHZ CORSAIR) מה אני צריך לעשות בשביל שזיכרונות לא יכנסו לOC? 2. כשה ניסיתי בהתחלה לשנות את PCI ל100MHZ המע' עשתה שיחזור מוזר לא? התפלתי מהטמפ' נמוכות : מנוחה 35-41 מאמץ 50-56 [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות משו רציני למחשב לא קירור מים וכל החרא הזה. אני רוצה את הרגילים שמקררים או דרך צלעות קירור או דרך צלעות קירור ומאוורר תמליצו לי איזה אני יקנה אני רוצה שזה יהיה טוב לאוברקלוק ולמעבד! תודה לעוזרים יש לי מעבד פנטיום 4 3200GHz LGA 775 חשוב לי מאוד שזה יהיה הכי טוב שיש מביצועים וחברה!! למה אני מקפיד שהכל יהיה עם שם ואיכות חוץ מהמחשב אתם רואים חחח תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , הבנתי שהקומבינציה הבאה מומלצת : Thermalright ULTRA 120 Extreme +Zalman ZM F3 כמה שאלות : 1. כמה רועש הוא יהיה במקסימום פעילות (של המאורר כמובן) ? [ז"א אם זה משהו נסבל , רועש מאוד , יותר מהסטוק ברגיל שלו וכו' , קנה מידה זה מה שאני צריך) 2. אם אין ניסיון עבר בהתקנת מאוררים האם אני אסתבך עם ההתקנה ? (צריך לפרק את הלוח ד"א ?) 3. בהקשר ל2 יש איזשהוא סירטון / הדרכה ? 4. האם הקירור נכנס למארז HEC 6A19B עם 8800GT בפנים? 5. איך מחברים את המאורר 120mm על הקירור עצמו ? (ברגים רגיל כמו על מארז?) 6. אם יש הצעות לקומבינציות נוספות בטווח המחירים אשמח תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום. כרגע ניקיתי את כרטיס המסך 8800GT עם אלכוהול ו... משם והלאה אין לי ממש מושג מה לעשות ואני דיי מפחד לגעת בעוד דברים :[ יש מדריך או תמונות להרכבת הקירור? תודה מראש
-
- 43 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הOC החזיק לי שבוע ובאמצע השבוע עשיתי לו בדיקה של שעתיים והכל היה בסדר. אתמול הרצתי לו בדיקה 12 שעות של ORTHOS והוא עדיין היה בסדר ובגלל הרעש בלילה כיביתי את התוכנה ואת המחשב, היום שהדלקתי אותו הוא לא עלה לי ורק אחרי שעשיתי ריסט הוא עלה ובלי הOC. אתה הOC עשיתי נכון בלי OC לזיכרונות כי שיניתי ליחס 1:1 והעלתי למתח 1.35V. למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה לעוזרים.
-
- 41 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הסתכלתי על האתר ההוא שאומר לכל מעבד איזה טמפרטורה מקסימלי יש לו? למה הכוונה מקסימלית? ומה זה אומר שלמעבד שלי יש שמה בין הטמפרטורות הנמוכות? e6420- 60.1 מעלות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מאוור 120 עם לדים שניתן לכוון את מהירות הסיבוב וכמובן שיהיה שקט וטוב , למישהו יש המלצה ? תודה כמובן שעדיף לא יקרים אלא אם כן זה מהותי
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-