אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מאוורר אינטל ישן התעייף והתחיל להרעיש מדי. אני מעוניין לקנות אחד חדש כאשר הדגש הוא על השקט בלבד. יכולות הקירור יכולות להיות מינמליות מבחינתי. מה דעתכם על Alpine 7 Pro למשל? תודה רבה והמשך יום נעים. נ.ב מדובר בלוח הבא אגב: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Kgx9yzCGyaMQeas5
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למאוררים 140מ''מ שיש להם לדים בצבע כחול-לבן כזה מין תכלת ושיהיו שקטים ויאפשרו קירור טוב. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם שנייה שאני מתקין SP1 ושוב נפלתי פעם שעברה גם היו בעיות והסרתי SP1 כרגע התקנתי SP1 ועכשיו המהירות שעון עומדת על מכפלה 6-7 ומהירות שעון באזור 800 במקום 2500 הנייד הוא I5 460M 2.5GH הסתכלתי בביוס אבל אין אפשרויות ניסיתי רק לבטל SPEEDSTEP ואז המהירות שעון עומדת על 1600 שזה עדיין לא 2500 הפעלתי משחקים כבדים לראות אם זה יגרום לשעון לטפס למקסימום שלו אבל הוא נשאר תקוע זה מעצבן עכשיו צריך להסיר SP1 ואת כל הדברים הנוספים שהותקנו בוינודס אפדייט היו שם כל מיני NET RUNTIME הלכתי לאתר של אינטל אבל אין שם מה להוריד או עדכונים http://bayimg.com/dAIcKAadk אני מפספס משהו? עכשיו אני רואה שנמחקו לי שנקודות לריסטור לעזאזל עשיתי במיוחד נקודת גיבוי וקראתי לה PRE SP1 …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המארז בנוי ככה למי שלא יודע : 4 מאוררים של 80מ"מ קדמים ושתי מאוררים אחורים של 80מ"מ שקופים + מד טמפרטורה שמוצאים אוויר אשר אותם אני מקבל עם המארז.. והמצב שלי הוא כזה אני מתכנן לעשות OC ולכן אני צריך קירור טוב יותר אשר 3 מאוררים ( 2 מאחורה פולטים אוויר ו1 בדלת מכניס אוויר ) חשבתי על מספר אפשרויות: 1. מצאתי את זה בנועה מחשבים TTTHERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control 4 מאוררים של TT + שליטה ב 160 שקל שזה מאוד מאוד זול אבל החסרון בזה שאין לי מד טמפרטורה ואני לא מבין מה יעזור לי שליטה עם אני לא ידע מה הטמפרטורה למרות שזה עדיין טוב ( הרי איך אני ידע מתי לשלוט :\ ) 2. ודבר שני מצאתי את זה בפנדה Thermaltake Smart Case Fan II 80mm A1357 שז…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא, זאת לא טעות בפורום, כי התקנת המעבד הנ"ל (שהוא FSB 1600) על הלוח הנ"ל (שהוא FSB 1333) דורשת המהרה. לפי אתר ג'יגהבייט. אני לא ממש מבין בהמהרה ולכן אשמח לטיפים מכם. בתוך הביוס יש הגדות לשינוי התדר (שצריך לעבור מ- 333 ל-400 מה"צ) אבל מופיעים רק מכפילים (2, 3, 3ץ5, 4 וכדומה). א- מה המכפיל אותו צריך לבחור? ב- האם צריך לשנות מתח? ג- ממה להזהר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימו לב, זוהי בערך הרמה הגבוהה ביותר של OVERCLOCIK MOD ומיועד לביצוע ע"י מקצוענים או בעלי ביצים גדולות בלבד, לא לנסות את זה אם אין לכם ידע או רגשי קרבה לאחריות של כרטיס ה8800GT שלכם (הייתי חייב להביא כדי שבאמת יהיה פה את הידע הכי גבוה בנושא OC של 8800GT) אם פרסמו כבר, סליחה, לא ראיתי. בבקשה : בהתחלה מראים מוד ל VGPU-מתח לליבה הגרפית בהמשך מראים הMEM - מתח לזכרונות http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=163929
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני בוחן את האופציה של לרכוש מפרט ל OC בעבור COREi7 ויש לי מספר שאלות. א). איזה ספק צריך לקנות וכמה וואט ? (כמובן שהכי זול ואיכותי שאוכל למצוא, המליצו לי על טרמלטייק 750, אבל זה לא קצת יותר מדיי WATT ?) ב). האם קירור אוויר של טרמלטייק V1 AX שונה מה COPPER ? או שזה אותו דבר רק שה AX תומך בתושבת נהלים ? דבר נוסף האם הוא יהיה קירור אפקטיבי ל OC של CORE7, במידה ולא האם יש קירור אחר יותר אפקטיבי בטווח המחירים של עד 250 שקל ? ג). האם בכלל כדאי לעשות OC למעבד Ci7 - דווקא הבנתי שיש לו פוטנציאל OC טוב אבל האם זה הולך להיות יציב על קירור אוויר אשמח לקבל טיפים והסברים קצת האם בכלל כדאי או משתלם לעשות לו OC, והאם אפשר לקחת אותו ליותר מ 3 ג'יגה הרץ באופן יציב לחלוטין ! על קירור…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה אמור להיות יש לי p4t-e באתר הרישמי כתוב שאפשר לעלות את הfsp באחד ועד 150 כאשר זה שקרן גמור כי אפשר לעלות ב3 ורק עד 133 fsb למה?!?!?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, המפרט שלי בצד. שדרגתי את הספק, RAM והכרטיס מסך. הכרטיס מסך בOC והמעבד לא יציב בתדר הזה. זה מאכזב כי סופסוף יש לי ספק נורמלי... למה זה קורה? התחיל צפצפוף אחרי הOC וההגדרות של הOC נמחקו מהBIOS אחרי זה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, אז אני מתכנן לעשות OC לE7200 שלי אך יש לי 2 בעיות שמעצבנות אותי: 1.הטמפ במנוחה היא 41C, אבל זה יכול להיות נובע ממריחה לא נכונה של הAS5[שמתי כמויות אדירות, אם אני אפתח את זה, זה בטח יראה כמו ממרח שוקולד על מעבד :-X] 2.כאשר אני מדליק את המחשב ובודק VID, בCPU-Z הוא משתנה בין שלוש VIDs: 1.184, 1.200 ולעיתים גם 1.136. בREALTEMP זה משתנה בין 1.1500 ו1.2250. עכשיו זה VID גבוה מאוד למעבד הזה. מצד שני, כשאני מדליק את המחשב ממצב שינה, הVID הרבה יותר נמוך, בCPU-Z 1.104 או 1.200 ובREALTEMP קבוע 1.1500. אז מה שאני שואל בעצם זה איך לתקן את סעיף מספר 1, והאם המריחה הלא נכונה עד כדי כך דפקה טמפ', ו2 מה זה אומר לי שיש לי VID גבוה והקטע הזה שהVID שונה שמדליקים ממצב שינה. בתודה ושבת ש…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ברשותי מעבד 478 פרסקופ 3.2. כרגע הטמפרטורות הם 50 מעלות במנוחה 65 במאמץ איזה גוף קרור מומלץ ?? מחיר עד 250 ש"ח תודה
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=19688 http://ksp.co.il/?uin=19691 http://ksp.co.il/?uin=13209 ראיתי שהשתיים הראשונים מוציאים יותר אוויר, אבל השלישי עולה יותר, למה? מה הכי מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה שאלה קטנה ולא מזיקה.. בלי חוות דעת על הקירור בלי בלאגנים שאלה פשוטה. החיבור של הקירור הוא 3 pin וה3pin שלי רחוק ולא מגיע... אז קריטי אם חיברתי אותו לחיבור של ה4 pin ? יעני אם אפשר בבקשה הסבר מזה הpin האחרון ב4 פיינים.. למה חיברתי אותו לשם והכל עובד פיקס. תודה רבה על העזרה..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני לא מבין במחשבים... יש לי מארז עם מאוורר אחורי 120MM והוא מורכב כך שהוא מוציא אויר מהמארז (כלומר אם שמים יד מאחורי המארז מריגישים אוויר ובפנים לא מרגישים אוויר) התווית של המאוורר כלפי חוץ המארז.. השאלה אם לא הרכיבו לי אותו הפוך? הוא לא אמור לתת קירור לתוך המארז? אגב, מהי הטמפ' המומלצת/הסבירה שצריכה להיות בפנים המארז?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את הקירור הכי סוס לOC מאחת החברות האלה בלבד(תקציב לא משנה) Zalman Thermalright Scythe תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדיון הזה רציתי שכולם יציעו לאחרים וגם לי הצעות לקירור טוב לכרטיס המסך למען OC טוב יותר. אפשר לכלול בהודעה סוגי היטסינקים מומלצים, מה עושים אם ההיטסינק מלבן והזיכרון ריבוע וזה לא טוב ככה לפי מה שהבנתי, האם מאווריי PCI או מאווררי מארז יכולים לקרר את הכרטיס וכל דרך אחרת לקרר את כרטיס המסך. לי יש Sapphire Radeon 9600XT 128MB וכידוע לאחרים פה עם כרטיסי SAPPHIRE מגרעתם העיקרית היא הקירור הנוראי שלהם. תודה מראש חברה!!! 8)COOL
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנחנו בזמני קיץ.. אז חם בכללי בחוץ ובחדר ובכל מקום.. וזה משפיע לי גם על המחשב.. יש לי את המאורר STOCK שמקבלים עם המעבד.. והבעיה זה שהוא מרעיש כמו מטורף!! הטמפטרטורה שהמעבד מגיע אליה מקסימום זה בעיקרון 60 מעלות (אני מצרף תמונה של ה OCCT) אבל הבעיה זה שהמעבד רועש כמו משוגע כשזה מגיע לטמפרטורה כזאת.. ניסיתי לווסת אותו כדי שיסתובב פחות אבל לא חושב שזה הרעיון הכי טוב כי זה יכול רק לגרום לעוד התחממות.. אני שוקל לקנות קירור חדש למעבד אבל השאלה בתכלס זה איזה? יש לי כרטיס מסך GeForce 460 GTX אז הוא דיי טופס מקום בתוך המארז.. בנוסף הסלוטים של הזכרון דיי קרובים למעבד אז בתקווה שזה לא יפריע הלוח אם שיש לי זה GA-MA78LMT-US2H יש לי מאורר קידמי, אחד אחורי ועוד אחד בקיר אני רוצה בעיקרון…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי מארז לאחרונה, במארז החדש מורכב מאוורר בחזית שמקרר - מכניס אויר למערכת, אני אמור להשיג מאוורר מארז לחלק האחורי של המארז - גדול יותר, איך הוא אמור להיות מורכב - מכניס אויר לתוך המערכת או שואב אויר מהמערכת החוצה. והאם הוספת מאוורר אחורי תועיל במשהו להורדת הטמפ' של הלוח והמעבד באופן משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מספיק רק לפרק את הניטים? איך אחרי זה אני אתפוס את זה חזרה ואיך אפשר לפרק את הניטים כשחומרה בפנים (לדוגמא מקדחה ימלא את המארז בשבבים ואין לי כוח לפרק הכל)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המאוורר של המעבד עובד כבר 3 שנים בערך, ובאופן מוזר הוא פתאום נשבר ונפל בזמן שהמחשב עבד. (נפל על הכרטיס מסך, אני חושש שנגרם נזק) המאוורר הוא של זאלמן, מה שנשבר זה מה שסימנתי x בתמונה. (מצטער, אין לי מצלמה) זה הגיוני דבר כזה? קרה פעם למישהו? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך מדגם: ATI Radeon 9500PRO 128MB 128bit אני צריך לקנות קירור טוב ושקט שיתאים לכרטיס אין לי בידיוק הגבלה של מחיר .... תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.0 ו512X2 DDR400 של KINGSTON PC3200 לוחאם של ASUS P4P800-X . עשיתי OC והגתי למהירות שעון של 2.3 אבל כשאני עושה בדיקה עם PRIME 95 אחרי 5 דקות הוא עושה ארור ולא ממשיך את הבדיקה ומה אתם מצעים לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההיטסינק של המעבד מתחיל להפליץ הוא נתקע ואז ממשיך לעבוד אני רוצה לקנות היט סינק על איזה אתם ממליצים ? יש לי מעבד P3 700 וכתוב על הסוקט FC-PGA 370
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלוק קירור למעבד עם מתאמים לכל סוקט שקיים נכון לעכשיו. קצת תמונות קוטר מעבר( פנימי) של הפיטינגים הם 8 מילימטר וקוטר חיצוני הינו 12 מילימטר כמו כן יש אפשרות לקנות מערכת שלמה קירור לכרטיס מסך 8800 לצ'יפסט צפוני ודרומי( אוניברסלי) לכרטיס מסך כמו כן יש אפשרות להביא מערכת שלמה בלוקים המחיר שלהם כולל משלוח כולל הכל במחיר של בערך55$( עדיין מחיר לא סופי) יש אפשרות להביא מערכת קומפלט במחיר של בערך 350-400$
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-