אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מפרט בצד, עדכנתי גרסת ביוס לפני כמה דקות מ F7 ל F10 זה השינויים לפי החברה: F10 2010/02/06 1. Enhanced Memory capability ---------------------------------------------------- F9 2010/01/29 1. Support Intel Core i7 6 core processors ----------------------------------------------------------- F7 2009/05/11 1. Update new CPU microcode הOC היציב שהיה לי לא עובד לאחר עדכון הביוס הנה תמונות מה OC: יש מתחים או המלצות לשינוי שהOC יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם הלוח +מעבד שלי +זכרונות מופיעים בחתימה יש לי ספק של tagan 480-u22 אני רוצה לבצע אובר קלוק למערכת ל 2.0@2.5 זאת הפעם הראשונה שאני יעשה אובר קלוק ובאמת שאין לי מושג בזה אז תתחשבו בי בבקשה.. הבנתי שאפשר להעלות את המהירות של המעבד מבלי להעלות מתח למעבד(כמובן אם המעבד מסוגל) אז רציתי לבדוק איך המעבד שלי אם נפלתי על אחד טוב ואני רוצה לסדר את התיזמונים של הזכרונות (אם צריך) התזמונים שלהם כרגע : הטמ"פ הם: נראה לי שה aux זה המעבד... אם אני צריך להעלות עוד תמונות כדי לקבל עזרה תגידו לי ואני יעלה תודה לכל העוזרים..:] (תעזרו לי בבקשה להפיק את המקסימום מהמערכת החדשה.) **עריכה: אגב המעבד שבוע 49**
-
- 26 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Gigabyte ולביוס שלי הוא קורא Cmos או משהו כזה. פישפשתי בנבחיו ולא מצאתי איפה עושים אוברקלוק.... בטוח מכירים פה את הלוח הזה אז מישהו יכול לתת טיפה עזרה? אני מחפש איפה נועלים מתחים (ליתר בטיחות) ואיפה משנים את הFSB שלו....
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני לא צריך משהו עצבני במיוחד משהו רגיל שיוריד את הטמפ ושאני יוכל לעשות אובר קלוקנק קטן אם אני ארצה
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מאוורים סטנדרטים במארז - החוצה ופנימה המחשב שלי מאוד התחמם אבל ממש ממש מאוד אז יש לי מזגן בחדר ליד ויש קיר משותף אז עשינו שם כזה מעבר למזגן ואז הוא יוצא גם בחדר שלי בקיצור שמתי את המחשב ממש מול היציאה של המזגן והוא קר כמו קרח!!!!! עשיתי טוב? או שהייתי צריך להשאיר תמחשב בלי מזגן ולהוסיף מאווררים?
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לפי מה שאמרו לי אז לא אבל....הייתי חייב לברר בעצמי...
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מכירים את ה LASERBAY ? WWW.LASERBAY.COM דבר חייתי למדי לא? מישהו יודע איך הוא? שווה בכלל את הכסף?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני רוצה עכשיו להזמין מחשב אמרו שנגמר ה-Winbond אז אני חושב על Sumsung אבל אם יש לך הצעה בערך ב 700 - 750 זיכרון שתומך Oc אז תיתנו לי בבקשה תודה
-
- 17 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי במעבד שלי יש מכפלה פתוחה. אז מה עדיף, תאכלס מבחינת רוחב פס של זכרון, זה לא ממש משנה לי FSB גבוה יותר. אבל מבחינת מהירות מעבד נטו אני מדבר. יותר מכפלה או יותר FSB לדוגמא מכפלה של 10.5 על 400 FSB או 10 על 420 FSB ושמתי לב שאני די "תקוע" בOC כשמכפלה על 10.5 (11 דורש מתח אדיר!!) ובכלל שמכפלות גבוהות דורשות הרבה מתח מבחינת VCORE לעומת זאת FSB גבוהה יותר אומר לעלות מתח יותר לN BRIDGE וגם את הVTT (שזה מתח של FSB לפי מה שהבנתי, נכון?!) בקיצור, עבור מעבד ולוח כמו שלי, איזה טקטיקה הייתם ממליצים עבור OC ? העניין הוא שכרגע אני עושה OC שבעיקר מעלה מכפלה - ויש לי מתח VCORE ממש גבוה, ולכן גם המעבד נורא חם!
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום אנשים! עכשיו המתחים על NB ו-SB הם 1.44 ו-1.60 בהתאמה. לוח הינו STRIKER II FORMULA עם צ'יפ של NVIDIA. האם המתחים לא גבוהים מדי? המערכת על OC של 35% FSB1800 MHZ וזיכרון על 900. תודה
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום יש לי קירור של evercool Buffalo http://www.evercool.com.tw/products/hpf.htm אני חושב להוסיף לו עוד מאוורר בצד השני של הצלעות - השאלה : כמה זה יעזור?? אני לא מצליח לעבוד OC של 3.8Ghz - כאשר אני עלה מתח מעל 1.28 המעבד במאמץ מגיע ל 90 מעלות. יעזור לי עוד מאוורר או לשקול קירור אוויר אחר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ההיטסינק של המעבד מתחיל להפליץ הוא נתקע ואז ממשיך לעבוד אני רוצה לקנות היט סינק על איזה אתם ממליצים ? יש לי מעבד P3 700 וכתוב על הסוקט FC-PGA 370
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
בלוק קירור למעבד עם מתאמים לכל סוקט שקיים נכון לעכשיו. קצת תמונות קוטר מעבר( פנימי) של הפיטינגים הם 8 מילימטר וקוטר חיצוני הינו 12 מילימטר כמו כן יש אפשרות לקנות מערכת שלמה קירור לכרטיס מסך 8800 לצ'יפסט צפוני ודרומי( אוניברסלי) לכרטיס מסך כמו כן יש אפשרות להביא מערכת שלמה בלוקים המחיר שלהם כולל משלוח כולל הכל במחיר של בערך55$( עדיין מחיר לא סופי) יש אפשרות להביא מערכת קומפלט במחיר של בערך 350-400$
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אהלן כולם לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך אז רשמתי את זה כאן בעיקרון אני רוצה לקנות כמה מדבקות תרמית בשביל להחליף בכרטיס מסך שלי 4870X2 הזה מתחמם כמו לא יודע מה וממה שהבנתי כדאי להחליף משחה תרמית ומדבקות תרמיות וזה בדרך כלל עוזר בלהוריד משהו כמו 10 מעלות קריטיות לפני שתצעקו שחבל ואני לא יודע מה אני עושה ופה ושם אתם צודקים אבל כרגע המערכת שלי קורסת כל כך הרבה שזה בלתי נסבל אולי אם ATI יוציאו דרייבר נורמלי שיתקן את הסיפור הזה אני אשקול שנית אבל כרגע זו הדרך בה אני בוחר עכשיו נשארה השאלה איפה אפשר לקנות מדבקות כאלה תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מכיוון שבפורום אחר פשוט לא עוזרים לי החלטתי לנסות לשאול את השאלה פה... יש לי מספר שאלות... טמפ החדר שלי 31 מעלות ופאקינג שמתי לב שהמחשב שלי רותח! תמונה להמחשה: http://img7.imageshack.us/img7/5010/13491071771465.pngדבר ראשון מה זה הCPUTIN הזה? כפי שראיתם בתמונה המעבד אל 41 מעלות... המעבד והצ'פט מחוברים לקירור מים. 37 מעלות להרס דיסק? נו באמת..... 41 מעלות לכרטיס זה נורמלי? הוא לא עבר OC ואינו מחובר לקירור מים. עכשיו כיצד מופיע הג'פט של הלוח אם בHM? הכוונה תחת איזה שם? מקווה שהיה לכם הסבר הגיוני לכל זה^^^ בדקתי וטמפרטורת המים היא 29 מעלות... ממה יכולה לנבוע הבעיה? חשוב לציין שאתמול החלפתי את המים וגם את …
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע לפי מה COOLBITS מאבחן את האוברקלוק המומלץ לאחר שלוחצים על "הבחן בתדירויות רענון מיטביות"...האם זה לפי חום הכרטיס, או אולי בדיקת יציבות..?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי IS7-E עם פרסקוט 3.0. הצ'יפסט מגיע ל-100 מעלות תחת עומס רציני, וזה לא נראה לי בריא במיוחד. מחפש המלצות לפתרון קירור שקט ורציני. תודה מראש. שי.
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב: אני צריך קירור למעבד, לא יקר מדי. אני לא עושה OC.
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אוקי, אז אני מתכנן לעשות OC לE7200 שלי אך יש לי 2 בעיות שמעצבנות אותי: 1.הטמפ במנוחה היא 41C, אבל זה יכול להיות נובע ממריחה לא נכונה של הAS5[שמתי כמויות אדירות, אם אני אפתח את זה, זה בטח יראה כמו ממרח שוקולד על מעבד :-X] 2.כאשר אני מדליק את המחשב ובודק VID, בCPU-Z הוא משתנה בין שלוש VIDs: 1.184, 1.200 ולעיתים גם 1.136. בREALTEMP זה משתנה בין 1.1500 ו1.2250. עכשיו זה VID גבוה מאוד למעבד הזה. מצד שני, כשאני מדליק את המחשב ממצב שינה, הVID הרבה יותר נמוך, בCPU-Z 1.104 או 1.200 ובREALTEMP קבוע 1.1500. אז מה שאני שואל בעצם זה איך לתקן את סעיף מספר 1, והאם המריחה הלא נכונה עד כדי כך דפקה טמפ', ו2 מה זה אומר לי שיש לי VID גבוה והקטע הזה שהVID שונה שמדליקים ממצב שינה. בתודה ושבת ש…
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הציפ'ים האלה (שנמצאים לדוגמא בקורסאר או בקינגסטון הייפר איקס) פשוט לא מאפשרים להעלות מעל ל255, אם אני לא טועה גם ב- sync וגם ב -async. עד עכשיו תכננתי ללכת על 2.6C ועל Corsair XMS3500, אבל כנראה אני אאלץ לבחור בזכרונות אחרים.. בכל אופן אם מישהו נתקל במחסום אני אשמח לשמוע
-
- 17 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום חברים!! איך אני מבצע ניטור טמפרטורה לכרטיס המסך שלי? אני מעוניין בתוכנה שתיתן לי גרף מסודר כולל שעות וכיו"ב. . תודה!!
-
קונרו 6400... קירור סטוק.. (הטמפ' מגיעה גם ל-48!) :s05: :s05: :s05: עריכה: עכשיו הוא על 51! (95% ב-S&M) זה מטורף לא?!~!?!?
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
קניתי מעבד 1700 אצל הדובים, מסתבר שקיבלתי מעבד טיפ טיפה ישן (שבוע 40 2002). כדאי להשקיע מאמץ ולנסות להחליף אותו, או שהביצועים של ה JIUCB הישנים סבירים (כ 2000 MHZ)? תודה,
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
אז ככה המעבד שלי i5-570 עכשיו על 3.6 ואני לא רוצה להעלות יותר מתח ופה ושם הוא גם די נתקע יש לי לוח אם dk-p55 t3eh9 עכשיו הלוח אם הזה מחייב אותי בשביל להפעיל turbo boost אז גם להפעיל את הstepbystep שזה יעני מוריד לי את המכפלות וזה בהתאם לצריכת חשמל ואמרו לי שזה בעייתי מצד אחד אבל מצד שני בטוח אז אני צריך ייעוץ בשביל להגיע ל3.8 זה תקין להפעיל את שניהם ביחד? או שעדיף להימנע מיזה?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-