עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Imbernir,

יש לי 5 מאוררים Thermalright SP-94 אין לי בכלל אבק (מארז חדש) והחוטים מסודרים עם ממזגן עובד וטמפרטורה של 25 מעלות בחדר יש לי 38 מעלות חום בתוך המחשב ועל ה SP-94 יש מאורר גם הסירקולציה טובה ואל תגידו לי ש38 מעלות חום זה טוב כי זה מגיע ל50 שאני משחק... אז יש דרך שאני יכול להוריד את הטמפרטורה בלי קירור מים? :'(

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by karpad,

שלום קניתי מחשב חדש המפרט שלו בחתימה (אולי אני יגיד את זה הרבה פעמים זה בגלל שאני מתלהב ממנו) עכשיו אני צריך הדרכה באוברקלוק בבקשה תוכלו לרשום לי את כל התוכנות שאני יצטרך ולהסביר לי צעד אחרי צעד כמו לילד מפגר, חריש, עילם, עם רגל אחת והלם קרב תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by nogi85,

שלום קניתי מאוור חדש למארז לא למעבד הנה תמונה: http://www.mediagalaxy.co.il/files/computer-fan-80mm.jpg עכשיו אני רוצה לרכיב אותו על המארז רציתי לשאול לאיזה כיוון אני אמור להרכיב אותו שיאוורר את המארז (יכנס הרוח למארז) ? או הפוך, שיוציא אויר החוצה (לכוון את הרוח לכיוון החוץ) תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. קודם כל, שלום! הודעה ראשונה שלי כאן תחת הניק הזה אוקיי עכשיו הבעיה ככה, יש כמה דברים שלא הבנתי במדריך של הכ.מסך... ההגדרות הם בביוס או רק ברג'סטרי של הווינדווס? אם אני אפרמט את המחשב אז האובר קלוקינג "יעלם"? ודבר שני, יש לי כ. מסך ASUS G Force2 64 DDR GTS , לא נגעתי לו בהגדרות או משהו והטמפ' שלו קרובה מאוד ל 50 מעלות!!! זה לא קצת מוגזם?! וכן, המאוורר שלו תקין... תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shlomi4i,

מה יותר מומלץ לעשות דרך תוכנה או דרך הביוס ואם אפשר מדריך לביוצע הoc לכטיס למסך תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by poyzon,

יש לי אפשרות כזאת בביוס,ושמעתי שאם אני מעלה זה נותן לי משהו ב-OC,איך אני מעלה את המתח מבלי לשרוף את המעבד...? ומה זה נותן לי...? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. איזו תוכנה הכי טובה לראות את הנתונים כגון מתחים , מהירות מאוררים וכו'? אחרי שעה של ניסיונות בערך הצלחתי לייצב את המעבד על 4GHZ 308X13. העלתי מתחים לMCH וFSB וDDR2 וגם למעבד הוא על 1.43V. כמובן שאני על 1:1... בדיקת יציבות בOCCT של חצי שעה העלתה תוצאות חיוביות - המערכת יציבה. אף על פי כן כאשר הפעלתי ORTHOS CPU STREES במשך 6 דקות המחשב תיפקד מעולה, אבל החום במעבד הגיע ל75-73 לפי CORETEMP... וזה די מדאיג למען האמת. יש לי קירור EVERCOOL עם משחה טרמית של AC... האם עליי להוסיף משחה טרמית או שזה נטו נטו להחליף קירור. מה היא הטמפרטורת גג שאסור להגיע אליה? **מדובר במארז HTPC ככה שצריך קירור נמוך שלא יעלה על 100MM.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Regev,

דחוף ביותר, אני צריך המלצה על מאוורר שיתאים להיטסינק AX478. משהו שקט וטוב...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אהלן. מי שמכיר את המשחה הזאת, יודע שהיא אחת הטובות ביותר שיש. האזהרה שמגיעה איתה זה שאסור שהחומר יגע באלומיניום. http://coollaboratory.com/shop/product_info.php/products_id/3 הקירור שיש לי הוא של Xigmatek Achilles SD1284 - יש לו 4 צינורות נחושת חשופים HDT ובין הצינורות יש את התושבת שמחזיקה אותה שאני חושב שהיא מאלומיניום. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובות על השילוב שלהם. מישהו פה אולי יודע במקרה את התשובה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by o.s,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני חודש ויש לי שאלה לגבי הטמפ' של המעבד,צ'יפסט וכ.המסך. (אני משתמש ב everest 2006 ו tat ) מעבד conroe 6300 עם מאוור golden orb , ובמנוחה (בתוכנה TAT )הטמפ' היא:42 וב100% הוא מגיע ל 56. לוח אם של gigabyte ds3 , הטמפ' :37-38 כ.מסך gainward 7300gt ובעבודה רגילה הוא על 53+- ובמאמץ 60-64. הטמפ' תקינות? (יש בתוך המארז 2 מאווררים של 12ס"מ) תודה

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  11. עשיתי OC של 630/1450/930 לכרטיס מסך שלי ואני עוקב בזהירות עכשיו על הטמ'פ. תמיד עקבתי עם EVEREST על הGPU אבל ראיתי שתוכנות אחרות מתיחסות לGPU Diode כטמ'פ של הכרטיס. לאיזה טמ'פ צריך להתיחס ומזה בכלל Diode? ד"א ה-Diode הגיע הכי הכי הכי הרבה (אחרי הרבה מאמץ) ל-68 מעלות והGPU בEVEREST הכי הרבה הגיע ל58 מעלות. האם זה בסדר? ומה אתה אומרים על הOC? איך אפשר לשפר? (הוסיף לי 500 נקודות ב3DMARK)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by yot,

כנראה שיש לנו מלך אוברקלוק שיחליף את ה1.6 האגדי. http://forum.pcdvd.com.tw/showthread.php?s=&threadid=202208

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Roeebaeloha,

שלום אני מחפש המלצה למאוררים 140מ''מ שיש להם לדים בצבע כחול-לבן כזה מין תכלת ושיהיו שקטים ויאפשרו קירור טוב. תודה רבה

14. יש לי E8400 עם אוברקלוק ל3.6GHZ (כבר לא ><) בכל מקרה הורדתי OCCT.. ופתאם אני רואה 3GHZ מה היה יכול לקרות? מה אני עושה עכשיו? אין דרך להחזיר בלי להתעסק עם הביוס נכון? *עריכה: טוב תראו הנה תמונה שצילמתי מעכשיו ושצילמתי לפני איזה שבועיים (?) כשהיה לי 3.6GHZ לפי הנתונים שפה, מה אני עושה בביוס כדי להגיע לתוצאות האלה? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by psybrain,

מפרט מחשב : מעבד אינטל I7 2600K זיכרון 8GB GSKILL RIPJAWS לוח אם גיגאבייט P67A-UD3-B3 כרטיס מסך AMD 6970 2 GB יש לי בעית מקום אין לי מקום למאוורר מבחינת להרכיב אותו כי הזכרונות מפריעים אי אפשר להתקין וזה לא יושב . בגלל זה ראיתי את המאורר הזה Scythe Grand Kama Cross 2000 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8272 הוא יכול להתאים לי כי ישב בלי להפריע לזכרונות מלמטה . אשמח לדעת אם המאורר הזה יספק את המפרט שלי והצרכים שלי .והאם הוא מקרר טוב ולא רועש. בעתיד מתוכנן OC קל עד בינוני אשמח גם לדעת דעות אחרות ומוצרים שונים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום כולם, אני צריך עזרה עם הOC שלי (המפרט בצד ימין) הצלחתי להגיע ל3366.33 (374.04 * 9) וכבר שעתיים אורטוס רץ והטמפ לא עוברות את ה40 ויש Validtion אני לא יכול להעלות את הבאס אפילו באחד בלי שאורטוס יתן שגיאה אחרי כמה שניות, לא משנה כמה מתח אני נותן ועוד שאלה לגבי הזיכרונות, איזה ערכים לתת לתזמונים? תמונות BIOS (הראשונה יצאה קצת מרוחה לצערי)

17. Started by CobraDragon,

שלום ובוקר טוב! ברשותי מערכת הכוללת מעבד ATHLON XP 2800@3200 המעבד מקורר ע"י גוף קירור של ZALMAN CNPS6000-CU כל המערכת יושבת בתוך מארז SUPERTALENT המכיל 5 מאוררים ג'נריים 2 מכניסים אויר מלמטה 1 מכניס אויר מהצד ושניים מוציאים אויר מהחלק העליון מאחור. על הליבה מרחתי את המישחה הטרמית שהגיעה עם גוף הקירור. טמפרטורת המנוחה הינה כ 51-53 מעלות. לאחר הרצה של כשעתיים ב PRIME95 מגיעה טמפרטורת המעבד ל 64 מעלות וטמפרטורת ה SYSTEM ל 31 מעלות (נבדק ב EASYTUNE AIDA ו BIOS) ונשארת במצב זה במשך שאר ההרצה (לעיתים מגיעה ל 65 אך לא יותר גם לאחר שעות נוספות של הרצה) המאורר של גוף הקירור עובד במהירות מלאה של כ 2500 סל"ד וכן כל מאוררי המארז עובדים גם הם במהירות מלאה. המערכת כוללת 4 HD צורב וצור…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shlomid,

הגיע הזמן להתקדן מהקירור הגנרי של המעבד דרך אגב AMD 1700@2000 בטמפרטורת עומס של 44 גג. השאלה היא מה יותר טוב ( קירור ורעש ): 1.SK-7 ( יש ען מאורר SF2 מה זה? ) 2.SLK-600 תנו עצה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ColWar,

קראתי לאחרונה באתר כתבות על אמצעי קירור חדשים שיצאו.. בראשון כתוב שהוא עשוי כולו מנחושת משום שהנחושת מוליכת חום מצויינת, מובן וידוע ואחרי זה רשום שהוא קצת כבד... בכתבה השניה רשום שהוא עשוי כולו מאלומיניום בשביל שיהיה קל.. ואם ידוע שהנחושת מוליכת חום יותר טובה, אז למה לשים אלומיניום??? והשאלות שלי הן..... @=> מה יותר חשוב, משקל\מוליכות חום? @=> למה זה משנה המשקל של כל גוף הקירור?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מבחינה של חידוש דגמים ואמינות? ואם כברקירור גז\מדחס (מקרר בעצם) זה גימיק או שזה משהו שעשוי להתברר כשווה את ההשקעה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. גם אלקטרוניקה זה לא התחום שלי כ"כ אבל לאן הלד מתחבר (לאיזה ספק כח) אם אני שם אותו באיזה חור מארז ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני רוצה לדעת את אחוזי ההצלחה בפתיחת 6200. תודה לכל המשתתפים בסקר.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... אז ככה אחרי כמה חישובים וקומבינות החלטתי שבמקום לקנות עוד רדיאטור…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Access Denied,

www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm משהו מכיר את הקירור הנ"ל לכרטיס מסך ויודע איפה אפשר להשיג אותו?? אני מחפש את הקירור הכי טוב שאפשר לקנות לכרטיס מסך.. יש עוד הצעות (חוץ מזלמן)??

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי לכולם. אומנם בOC למעבד(ולמערכת) אני כבר די מנוסה, אך עם כרטיס מסך זאת ההתעסקות הראשונה שלי. stinger - האשמה עלייך, לא עמדתי בפיתוי אחרי ההודעה שלך על ה7600GT. סתם אני משתמש בריבהטיונר לצורך המטרה, וכרגע אני בודק יציבות של הכרטיס עם 600MHZ ליבה, ו450MHZ לזכרונות. כלומר 900 מגה הרץ אפקטיבי. אני לא חושב שהכרטיס יכול לעשות הרבה יותר, כי אם אני מעלה עוד 10-15 מגה הרץ לכל אחד הוא מניב שגיאה. מספר שאלות ברשותכם: 1. איך בודקים יציבות של כרטיס מסך? אני יודע שאם הוא לא עומד בעומס אז רואים ארטיפקטים. אבל בהנחה שלא רואים, האם יש דרך יותר מהימנה? 2. מה יותר משמעותי ב7600GS - אובר קלוק לזכרונות או לליבה? כי בנושא הליבה ההצלחה גדולה יותר. 3. האם זה נחשב אובר קלוק רציני? או ד…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים