עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

צריך המלצה לקיט קירור מים טוב. למי שיש ניסיון עם הדברים האלה. אני מעוניין בקיטים שאפשר לרכוש בארץ.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by YI572,

שלום לכולם. המארז שלי קצת חם מאז שנכנסו לתקופת הקיץ ( אפשר כבר להגיד קיץ לא? ), ואני רוצה להחליף מאוררים ( גם בגלל רעש... ) חשבתי על אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926_2068&products_id=12668 ניראת חבילה דיי משתלמת, יש כאן 6 מאוררים 80 מ"מ ( תקנו אותי אם אני טועה ), דחיפת אויר סבירה, והשאלה שלי לגבי השקט - האם הם שקטים? 24.4 דציבלים לא ניראה לי הכי שקט, והייתי מעוניין לקנות משהו שקט ( ביום זה לא מפריע, בלילה זה כן... ) יש לי כרגע במארז 4 מאוררים ג'נרים, אחד למעלה מוציא אויר ( שאין לי שמץ של מושג איך להוציא אותו להחליף... ), אחד מאחורה מוציא אויר, ועוד 4 עם לדים בצד המארז מכניסים אויר לכיוון הכ. מסך. אני רוצה ( יותר נכון דיי צריך ) להוסיף מאו…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Roeebaeloha,

שלום אני מחפש המלצה למאוררים 140מ''מ שיש להם לדים בצבע כחול-לבן כזה מין תכלת ושיהיו שקטים ויאפשרו קירור טוב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yuval_cohen,

קניתי מסך LCD 16X2 עם תאורה.... ומה שאני הולך לעשות זה... לקחת ריבוע פרספקס בגודל של החריצים של הסידירום ולהכניס בו את הLCD ומאחורה לשים לד כחול.. מה אתם חושבים?? מה שחסר לי.. זה נגד אחד קטן ומעצבן!!! מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה ברחובות??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by RoyShefy,

check this out..! http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_en20.php אני יודע שזה נשמע נובי.... אבל שמשנים את הבאס זה לא מעלה תמ"הצ? כי אצלו זה 3.2 כמו שהיה לו בהתחלה! ואיפה יש אפשרות להעלות את זה? ולמה לא ידעתי על זה כלום!?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by PeaS,

Gainward GeForce3 PowerPack!!! Ti/500-128mb DDR-JUMBO-TV/OUT קראתי את הביקורת על הכרטיס שאני עומד לקנות (עם המחשב החדש...) פה: http://www.hardocp.com/reviews/vidcards/gainward/gf3ti200_128mb_golden/index.html ויש לי כמה שאלות, הרוב קשורות לOC... בביקורת כתוב בדגם המלא של הכרטיס גם "Golden Sample", האם הדגם שהם בחנו אותו והדגם שאני קונה (מצויין בכותרת) זהים? או שיש הבדל בינהם אני מניח שלפי מה שכתוב עדיף לבחור את האופצייה של ה"Enhanced". אני רק לא בטוח, הוא פשוט עם OC בגלל שהדרייבר שינה את המהירויות שלו בביוס? מה זה הRIVA TUNER הזה? אחרי שאני ידע אני ישאל עוד כמה שאלות בקשר לזה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לא יודע אם זה היה כבר אבל ראיתי את זה לא ממזמן והנה למי שלא ראה.. http://www.dumpalink.com/media/1143709045/How_To_Build_A_Water_Cooling_System_For_Your_PC

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ALTRIPYA,

מחפש מדריך מסודר + תמונת והסבר כי המדרך שיש בפרום לא הכי מדויק

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני צריך עזרה יש לי כרטיס MX440SE ואני רוצה להפוך אותו ל QUARDO 550XGL איך אני יכול לעשות את זה יש לכם מושג?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by whybe,

שלום לכולם. אני עומד לעשות קניות בזמן הקרוב כדי לסדר כל מיני דברים שהציקו לי במחשב ואחד מהם הוא נושא הטמפ' והרעש שבמחשב. אז ככה, את המפרט אפשר לראות בצד(<) - כן אני יודע שהוא לא להיט אבל זה מה יש. המחשב מאוד מרעיש וזה בגלל שיש בו המון מאוורים ובגלל שהמארז עצמו לא משהו. אני צריך ממכם המלצה לקירור טוב שיהיה קודם כל אפקטיבי ואחרי זה שקט כמה שזה אפשרי. בנתיים חשבתי על אלה: ‏Freezer 64 Pro ב-115. או ‏Freezer 7 Pro Rev.2 ב-135. אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדל בין שני הגופים האלה חוץ מזה שהם מתאימים לתושבות החדשות זה יעזור. אגב, אני קונה גם את ה-NZXT APOLLO אז אם הוא מצריך מאווררים נוספים, או שסתם אתם מכירים את המארז הזה ויש לכם מה להגיד עליו אני מאוד יודה לכם. תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by HilaX3,

שלום, אשמח לייעוץ בנוגע לסוג הקירור שאני הולכת לקנות, מדובר בקירור למעבד Core i7 920, עם לוח Gigabytes EX-58 extrme. הו, כן, ומארז Entec DF-85, full tower, ככה שיש מקום. (אני צריכה את הקירו רק למעבד ) המליצו לי על Noctua U12P-SE2, אז רציתי לשאול אם יש עוד קירורים שמתקרבים/עוקפים את הרמה הזאת. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, 250 מקסימום למרות שאני מעדיפה לא לעבור את ה-200. הסיבה שאני מבקשת ייעוץ לקירור אחר זה בשביל לחסוך כסף.. המעבד הולך לעבור אוברקלוק, אז צריך קירור טוב. D: תודה רבה לכל העוזרים~

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי בעייה בלעשות אובר למעבד אני לא מצליח לעבור את הFSB של 240 למרות שהטמפ' ב26- ובלחץ ב24- מעל זה הוא פשוט לא מעלה את הווינדוס המפרט שלי הוא כזה: VapoChill PE Amd 4400+ Dfi LanParty nForce 4 SLI-DR Crucial Ballistix 2GB (2 x 1GB) DDR 500PC 4000 Club 3D 7800GTX 256mb SilverStone ZEUS ST65ZF תודה מראש דין גפן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by -JobNick-,

יש לי שאלה טכנית סוף סוף יצא צ'יפסט מהיר למעבד AMD ואפשר להמהיר את המעבד דרך ה FSB ולא להפעסק עפ פתיחת מכפל ועוד כל מיני שטויות. אז תגיד לכמה אתם חושבים שאני אוכל להגיע עם מעבד ATHLON XP 1800 זכרונות של OCZ PC3000 ולוח עם של MSI שמבוס על צ'יפסט של VIA KT-333? בעזרת OVERCLOCK דרך ה FSB? חושבים שאוכל להגיע ל רמה של ATHLON XP 2100?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכם , הייתי מעוניין לדעת פחות או יותר איך עושים OC הנושא הזה מטריד אותי הרבה מאוד זמן , משום שיש לי יידע נרחב במחשבים אך בכל הנוגע ל-OC אין לי שמץ ... אני לא מעוניין שתכתבו פה איך מבצעים את זה , אבל האם ישנו איזה מדריך כלשהו ברשת שיכול להראות צעד צעד מה צריך לבצע כשאני עושה OC ? כי אם אני לא יעשה OC אז לפחות להרחיב את היידע שלי בנושא

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כפי שמצוין למעלה בהתחלה חשבתי שזה בגלל ה OC אבל הורדתי לSTOCK וזה גם היה ככה יש לי Q9300 ASUS STRIKE II NSE MUSHKIN 1600MHZ 7-7-6-24 9800GTX*2 המעבד והצ'יפסט מקוררים ע''י מים מה יכול להיות מקור הבעיה? אולי הWINDOWS אני על WINDOWS XP HOME EDITION ולפעמים כשאני עושה OC אני מקבל מסך כחול וגם אם אני חוזר לSTOCK זה לא נוצן להכנס לWINDOWS אז אני מתקין מחדש (כבר 4 פעמים) אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה מראש עמנואל. נ.ב. אם דרוש מידע נוסף תגידו לי ואני יעדכן

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kip,

שלום לאנשי הפורום. האם הקירור המוצע כאן פחות טוב בצורה כלשהי מקירור ה STOCK? הוא יוצא אפילו יותר זול והוא דגם הSILENT. המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט בעיקר. Intel® Pentium® Dual-Core E5300 GLACIALTECH 5062 P5QPL-AM asus MEM-2Giga- HYNIX ST0320 Seagate Sony/NEC Black GZ-X6 + PSU 370W gigabyte סה"כ 1440 ש"ח כולל הרכבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ^GunX^,

שלום לכולם , לפני יומיים קניתי מחשב חדש מבוסס AMD , המעבד הוא : AMD athlon xp 2500 לוח אם :Epox 8rdai לא קניתי קירור נוסף למעבד , והמעבד בא עם גוף קירור בעל פד טרמי של Foxconn , המעבד שלי עכשיו על 49 C במנוחה , ואין לי מושג על כמה במאמץ או איך בודקים, אם מישהו יכול לעזור אז תודה . דבר שני - המעבד ממש ממש רועש (בערך כמו וולקנו 7 על high או med ) אולי מישהו יודע איך להחליש את המאוורר ? או איך להפוך אותו ליותר שקט ? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by jclarkk,

http://www.frozencpu.com/products/11743/ex-wat-159/XSPC_Rasa_750_RS240_Universal_CPU_Water_Cooling_Kit_Hot_Item.html?tl=g30c321s1310#blank מדובר בקיט חדש של חברת XSPC שיש להם מוצרים מאוד איכותיים לקירור מים, כרגע אין עוד ביקורות לכל הקיט אך מהיכרות שלי עם הפריטים כבודדים מדובר פה על קיט לקירור המעבד ברמה מאוד גבוהה. לדעתי תג המחיר של 129$ הוא מאוד הולם לתמורה שתקבל ממוצר שכזה וזה גם הזדמנות מצויינת לכל אלה שחוששים מכניסה לקירור מים עקב סירבול.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם למישהו יש המלצה לקירור טוב שלא דורש את פירוק הלוח למטרת OC קטן ושיהיה כמה שיותר שקט לא משנה המחיר. מדובר על מעבד Q9400 סוקט 775.. בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המעבד שלי חם (וזה בטח לא כל כך חדש עם סדרת הבארטונים), לא יותר מידי בשביל עבודה שותפת, אבל יותר מידי בשביל אוברקלוקינג. אז הייתי רוצה לדעת כמה דברים: 1. במה עדיף לי להשקיע(או מה יקרר לי את המעבד יותר)? לקנות מארז טוב ושתיהיה זרימת אוויר מספק (ולא את החרטה שאיתו קניתי את המחשב), או להשאיר את המארז הקיים ושים קירור בנזו*ה על המעבד, וכך לצפות לOC טוב? 2. את אני בוחר באופציה השניה של קירור למעבד (שכרגע נראת יותר טוב, לא?) איזה קירור יהיה הכי הכי יעיל (אני לא דואג יותר מידי לרעש, על אף שיהיה נחמד לקצת שקט) ראיתי את הת'רד המטורף הזה על הקירור ההוא בטכנולוגיית TEC, ואני לא רוצה להיכנס לאמינות של דובר הת'רד, אבל בהנחה שהוא דובר אמת זה נראה אחלה קירור, וגם ראיתי את ההייפר 6 של קול…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איזו תוכנה הכי טובה לראות את הנתונים כגון מתחים , מהירות מאוררים וכו'? אחרי שעה של ניסיונות בערך הצלחתי לייצב את המעבד על 4GHZ 308X13. העלתי מתחים לMCH וFSB וDDR2 וגם למעבד הוא על 1.43V. כמובן שאני על 1:1... בדיקת יציבות בOCCT של חצי שעה העלתה תוצאות חיוביות - המערכת יציבה. אף על פי כן כאשר הפעלתי ORTHOS CPU STREES במשך 6 דקות המחשב תיפקד מעולה, אבל החום במעבד הגיע ל75-73 לפי CORETEMP... וזה די מדאיג למען האמת. יש לי קירור EVERCOOL עם משחה טרמית של AC... האם עליי להוסיף משחה טרמית או שזה נטו נטו להחליף קירור. מה היא הטמפרטורת גג שאסור להגיע אליה? **מדובר במארז HTPC ככה שצריך קירור נמוך שלא יעלה על 100MM.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. המאוורר של המעבד מרעיש רצח!! (הוא נקי ודי חדש) אשמח להמלצות לקירור ל AMD 5000 black edition ללא OC. המחשב משמש כמדיה סנטר לסרטים ב1080P כך שהוא עובד די קשה. אני חשבתי על ThermalRight SI-128 SE (בגלל מגבלות גודל המארז ) ובמידה של חום גבוה מדי להוסיף מאוורר Scythe S-Flex SFF21D 120mm 800rpm\8.7dba תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by psybrain,

מפרט מחשב : מעבד אינטל I7 2600K זיכרון 8GB GSKILL RIPJAWS לוח אם גיגאבייט P67A-UD3-B3 כרטיס מסך AMD 6970 2 GB יש לי בעית מקום אין לי מקום למאוורר מבחינת להרכיב אותו כי הזכרונות מפריעים אי אפשר להתקין וזה לא יושב . בגלל זה ראיתי את המאורר הזה Scythe Grand Kama Cross 2000 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8272 הוא יכול להתאים לי כי ישב בלי להפריע לזכרונות מלמטה . אשמח לדעת אם המאורר הזה יספק את המפרט שלי והצרכים שלי .והאם הוא מקרר טוב ולא רועש. בעתיד מתוכנן OC קל עד בינוני אשמח גם לדעת דעות אחרות ומוצרים שונים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אורח
    Started by אורח,

מבקש תוכנה + מדריך לעשות OC לכרטיס מסך שלי 260GTX + איזה טמפרטורה היא בסדר לכרטיס שלי ואיפה אני רואה את הטמפרטורה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by BandiT,

שלום, אני רוצה לקנות קירור למעבד, אני מתלבט בין שתי מערכות קירור isgc 300 vs arctic cooling freezer 7 המחיר די דומה, פריזר טיפה יותר יקר, איזה מהם איכותי יותר, שקט יותר, מקרר טוב יותר, בקיצור על איזה אתם ממליצים ללכת? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים