עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by -JobNick-,

יש לי שאלה טכנית סוף סוף יצא צ'יפסט מהיר למעבד AMD ואפשר להמהיר את המעבד דרך ה FSB ולא להפעסק עפ פתיחת מכפל ועוד כל מיני שטויות. אז תגיד לכמה אתם חושבים שאני אוכל להגיע עם מעבד ATHLON XP 1800 זכרונות של OCZ PC3000 ולוח עם של MSI שמבוס על צ'יפסט של VIA KT-333? בעזרת OVERCLOCK דרך ה FSB? חושבים שאוכל להגיע ל רמה של ATHLON XP 2100?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6552 עד כמה הוא טוב כי אני קונה עכשיו מחשב חדש זה הולך להימכר יש למי... ואני מוכר אותו בלי כרטיס מסך,צורב,סטיק אחד של זיכרון ואני קונה 3200+ 64 עם לוח של MSI K8N פלטינום וכן אני יודע המחיר עולה היום חחח נראה לי כבר עלה אבל הם אמרו לי אישית ככה תקנה היום תשלם עוד 10 ימים חחח אני רציני לגמרי זה מה שהם אמרו אז חשבתי למה לא אולי נקפוץ על זה חחח בסוף לא קפצתי על זה וחשבתי עדיף קודם שיהיה כסף ולא בעיות וכאבי ראש אחרי זה... טוב אז בקשר לקירור מה יותר טוב ובכמה? SLK948U אם מאורר טורנדו 92ממ הרעש זה לא בעיה כי יש לי נקסוס 201!! או הקירור הזה קולר מסטר הייפר 6 נגיד גם אם אותו מאורר טורנדו 92ממ... ואם זה אני קונה גם ADATA …

• 27 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כפי שמצוין למעלה בהתחלה חשבתי שזה בגלל ה OC אבל הורדתי לSTOCK וזה גם היה ככה יש לי Q9300 ASUS STRIKE II NSE MUSHKIN 1600MHZ 7-7-6-24 9800GTX*2 המעבד והצ'יפסט מקוררים ע''י מים מה יכול להיות מקור הבעיה? אולי הWINDOWS אני על WINDOWS XP HOME EDITION ולפעמים כשאני עושה OC אני מקבל מסך כחול וגם אם אני חוזר לSTOCK זה לא נוצן להכנס לWINDOWS אז אני מתקין מחדש (כבר 4 פעמים) אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה מראש עמנואל. נ.ב. אם דרוש מידע נוסף תגידו לי ואני יעדכן

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Blabber,

שמתי לב לכמה דברים מוזרים בזמן האחרון, הטמפ' של אחת הליבות היא 42 במנוחה והשנייה היא 32 במנוחה. במאמץ שתיהן אינן עוברות את ה 44 ונשארות באזור ה 42 רוב הזמן. כמו כן, בSpeedFan כתוב: Vcore1 : 1.23v,Vcore2 : 2.06v(מתחים במנוחה ומאמץ שווים). המעבד הוא E8400 בOC ל 3600(לוח אם עלוב). מה שכאן נראה לי מוזר: א. טמפ' של ליבה אחת כמעט ולא משתנה בין מנוחה למאמץ ב. הבדל גדול בין טמפ' מנוחה של הליבות. ג. הבדל לא הגיוני בעליל בין המתחים של הליבות(לא ידעתי בכלל שיש מתח שונה לכל ליבה, ויכול להיות שVcore2 זה משהו לא קשור בכלל). אשמח אם תוכלו ליצור לי סדר בראש. עריכה: הרצתי עוד בדיקה ב OCCT, ליבה אחת התחילה ב 42 ונשארה ככה לאורך כמה עשרות דקות, ליבה 2,התחילה ב 32 וריצדה בין 39 ל- 42

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by thegodx,

תגידו לי מזל טוב סוף סוף הצלחתי לעשות OC יציב!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by nahum8,

^בכותרת, תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP ואני לא הכי מרוצה מהביצועים שלו אבל מה לעשות התקציב לחץ אותי הורדתי כמה תוכנות לאובר 3DMark05 GeForce Tweak Utility NVmax RivaTuner PowerStrip ו-MemTest Prime95 ליציבות של המערכת עם מה להתחיל לכמה לעלות ואיזה תוכנה הכי ממולצת והאם המאוורר של הכרטיס מסך טוב ל-OC חשבתי לשים עליו מאוורר 120m או שצריך צלע קירור רצינית של זלמן או TT ??

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יחזיק את כל המאווררים שאני הולך לשים עליו ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dog,

ב-spcr עשו ביקורת לנינגה 2. http://www.silentpcreview.com/article893-page5.html הדגם שם הוא scnj 2000, ויש גם השוואות בטבלה לדגמים אחרים של הנינגה, כמו מספר סוגים של rev b וכו', שלרובם תוצאות פחות טובות. כאן מוכרים דגם שנקרא scnj 2100- Ninja II Rev B 6. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=3879 (קצת בעיה עם הקישורים של ksp, צריך להיכנס ל-Scythe ולמצוא אותו שם). מישהו יודע מה ההבדל? האם שינו משהו? נשאר באותה רמת איכות כמו בכתבה? אולי רק עשו התאמה לתושבת 1366/1156? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Regev,

דחוף ביותר, אני צריך המלצה על מאוורר שיתאים להיטסינק AX478. משהו שקט וטוב...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

בשעה טובה היום החליפו לי את המעבד שטבע לי , התחלתי לשחק איתו קצת , וזה מה שהגעתי . הוא מסרב להעלות לי מערכת הפעלה , אבל הוא עוד ישלם על זה . 1.4 גיגה רגיל , לא XP . בקרוב , שיפורררררררר ...... אני מריח 1.8 ! ולמערכת הוא נכנס לי רק על 1640 .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Roeebaeloha,

שלום אני מחפש המלצה למאוררים 140מ''מ שיש להם לדים בצבע כחול-לבן כזה מין תכלת ושיהיו שקטים ויאפשרו קירור טוב. תודה רבה

13. Started by SpiritKnight,

אני מתכנן לקנות אותו בשבועות הקרובים כשהוא יגיע לארץ, ושמעתי עליו דברים די טובים, אבל כדאי להיות בטוח, הוא באמת טוב כ"כ?הרי, הוא עולה פחות מחצי מהSLK800! תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי E8400 עם אוברקלוק ל3.6GHZ (כבר לא ><) בכל מקרה הורדתי OCCT.. ופתאם אני רואה 3GHZ מה היה יכול לקרות? מה אני עושה עכשיו? אין דרך להחזיר בלי להתעסק עם הביוס נכון? *עריכה: טוב תראו הנה תמונה שצילמתי מעכשיו ושצילמתי לפני איזה שבועיים (?) כשהיה לי 3.6GHZ לפי הנתונים שפה, מה אני עושה בביוס כדי להגיע לתוצאות האלה? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן, אני מתלבט בין 3 קירורים שונים למעבד AMD 8350, המחיר לא בעיה, אני רק רוצה לדעת מה מקרר יותר טוב אני מתלבט בין זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6170 ובין זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6191 וזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10629

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by someonewhy,

אהלן. מחר אני רוכש את המעבד 3930k עם הלוח Rampage IV עכשיו הדבר האחרון שחסר הוא קירור טוב למעבד אני מתכנן לעשות OC למעבד מעל 4.5GHZ אשמח מאוד אם תציעו לי קירורים טובים... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... אז ככה אחרי כמה חישובים וקומבינות החלטתי שבמקום לקנות עוד רדיאטור…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by jacko_il,

שלום לכולם, אני וחבר ניסינו לעשות OC על המחשב החדש שלו אך משום מה משהו ממש מוזר עוצר אותנו שם.. אתחיל עם המפרט של המחשב: לוח - GIGABYTE GA K8N SLI מעבד - AMD 3800 DUAL CORE MANCHESTER זכרון - GEIL GOLDAN DRAGON DDR400 2x512mb CL2 ספק כח - hec 400w true watts מארז וקירור - מארז thermaltake viking וקירור מעבד - big typhoon של TT... עכשיו הבעיה היא כזו - לא ניתן לעבור את תדר ה 215 ולקבל מחשב "שמעלה את עצמו"... המקסימום היציב שגם הווינדוס מסכים לעלות בו זה 210 בלבד! גם לאחר הורדת תזמוני זכרון ל 166 בביוס, הורדת מכפלה למעבד אפילו ל 6, והעלאת מתחים קטנטונת למעבד לא מתקבל שום הבדל - אותה הבעיה. (* התדר של ה PCI-E נעול על 100 והואפציה של CPU SPREAD SPECTRUM נמצאת על DISSA…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by PeaS,

Gainward GeForce3 PowerPack!!! Ti/500-128mb DDR-JUMBO-TV/OUT קראתי את הביקורת על הכרטיס שאני עומד לקנות (עם המחשב החדש...) פה: http://www.hardocp.com/reviews/vidcards/gainward/gf3ti200_128mb_golden/index.html ויש לי כמה שאלות, הרוב קשורות לOC... בביקורת כתוב בדגם המלא של הכרטיס גם "Golden Sample", האם הדגם שהם בחנו אותו והדגם שאני קונה (מצויין בכותרת) זהים? או שיש הבדל בינהם אני מניח שלפי מה שכתוב עדיף לבחור את האופצייה של ה"Enhanced". אני רק לא בטוח, הוא פשוט עם OC בגלל שהדרייבר שינה את המהירויות שלו בביוס? מה זה הRIVA TUNER הזה? אחרי שאני ידע אני ישאל עוד כמה שאלות בקשר לזה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי את המערכת הבאה I5 2500K @4.3GHz CM V6 (cooler-master) CM690 II basic המחשב שלי עומד על איזור ה-40 בIDLE (אינטרנט וכדומה) בלילה אני משאיר את המחשב דלוק ואני שומע את המאוורר מתחיל לעלות RPM וזה מעצבן אותי !!!(מדובר במאוורר של המעבד) אני חושב להחליף את המאורר עצמו או כבר להשקיע ולעבור לנוזל (4.3GHZ עם המעבד) מה אתם אומרים ? אז בזמנו הציעו לי את הRS240 או RX240 של XSPC .. ואני חושב שאני מוכן להשקיע 150 דולר על קירור שכזה (אם כדאי). אשמח להצעות נוספות! ועוד משהו, כשאני נוגע בקירור עצמו אני מרגיש כאילו אני יכל לסובב אותו במקום(אני מצליח להזיז אותו ימינה שמאלה בקטנה בלי להפעיל לחץ) - זה קצת מלחיץ אותי, ככה זה אמור להיות? 2. יש לי שנה עם המחשב, להחליף משחה ולעש…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Netanel16,

קיבלתי את המחשב החדש שלי, עם כרטיס מסך GeForce 7800 GTX, והבעיה היא שהטמפרטורה שלו עומדת על 50-60 ישר שאני מדליק את המחשב, בלי שום מאמץ, ובאמצע משחק היא מגיעה ל 70 פלוס. בכרטיס הקודם שלי GeForce 440 MX, הטמפרטורה הייתה 20-30 במנוחה. האם זאת בעיה או שהטמפרטורה הזאת נורמלית ? ואם כן איך אפשר לפתור אותה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shaks,

אני מעוניין לקנות זכרונות טובים לOC עד 1300 שקל מפרט בחתימה אני מעוניין בזכרונות של 1GB (סטיק יחיד או זוג) שיתנו לי יותר ביצועים יותר ממה שיש לי עכשיו האם יש צ'יפים טובים שלא דורשים הרבה מתח אבל שנותנים הרבה ביצועים ביחס לBH5?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Spaik,

יש לי מעבד AMD 2400. ואני רוצה לקות לו מאוורר התקציב הוא 100 שקל. אני לא עושה OC ולא כלום. מה כדאי? אמרו לי שהוולקינו 6 מעולה! ושיש עליו ביקורות מצויינות זה טוב? http://www.pch.co.il/docs/pd-141595694.htm מה עוד כדאי? (אל תשלחו אותי לדיון של הרכיבים של הOC כי אני לא עושה OC) תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. טוב, אז לכבוד הרס המאוורר של הכרטיס מסך שלי- אני עושה קניות למחשב... טוב אז קודם - איך זה נהרס, יש לי עכשיו הרבה שיפוצים בבית ומסתבר שיום אחד מישהוא שכח לכסות את המחשב כדי שלא יכנס אבק... אז המחשב שלי התמלא באבק... במיוחד הכרטיס מסך- ואז אני מקבל התרעות על החום בכ.מסך ובלאגן ומגלה - המאוורר לא עובד- טוב הוא מלא באבק- אז נוציא את האבק... אבא שלי עזר לי ו5 כנפיים של המאוורר נשברו :-\ אז לכבוד זה- אני קונה היטסינק חדש לכ.מסך ובאותה הזדמנות פירקתי את כל המחשב(כי הוא היה מלא אבק) וניקיתי וגיליתי שהמשחה הטרמית על המעבד שלי כבר ניהייתה פירורים ובעעע... אז אני צריך גם משחה טרמית, ואם כבר באותה הזדמנות אולי אני אבנה איזה פאנבאס ויוסיף איזה 2 מאווררים... אז- השאלות: 1- איזה קירור…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. איזו תוכנה הכי טובה לראות את הנתונים כגון מתחים , מהירות מאוררים וכו'? אחרי שעה של ניסיונות בערך הצלחתי לייצב את המעבד על 4GHZ 308X13. העלתי מתחים לMCH וFSB וDDR2 וגם למעבד הוא על 1.43V. כמובן שאני על 1:1... בדיקת יציבות בOCCT של חצי שעה העלתה תוצאות חיוביות - המערכת יציבה. אף על פי כן כאשר הפעלתי ORTHOS CPU STREES במשך 6 דקות המחשב תיפקד מעולה, אבל החום במעבד הגיע ל75-73 לפי CORETEMP... וזה די מדאיג למען האמת. יש לי קירור EVERCOOL עם משחה טרמית של AC... האם עליי להוסיף משחה טרמית או שזה נטו נטו להחליף קירור. מה היא הטמפרטורת גג שאסור להגיע אליה? **מדובר במארז HTPC ככה שצריך קירור נמוך שלא יעלה על 100MM.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים