אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון יש לי בעיה עם המחשב זמן הסוללה התקצר מכשלוש שעות למשהו כמו חצי שעה ולפעמים גם פחות. חוץ מזה יש בעיית התחממות במחשב הוא מתחמם מאוד ונהיה רועש אפילו בזמן המנוחה ואם אני מפעיל סרט או משהו קצת כבד הוא נכבה מעצמו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי TI4200 AGPx8 . הכרטיס עבד מצויין תקופה ארוכה עד אתמול שפתאום המחשב עשה לי פריז כשהעלתי משחק. מסתבר שהמאוורר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד והכרטיס התחמם מהר מאד ולכן המחשב קפא. השאלה שלי אם יש איזו דרך לתקן את המאוורר או להשיג אחד חלופי. פרקתי את הכרטיס מהמחשב, פרקתי את המאוורר מהכרטיס ונסיתי לנקות אותו מהאבק שאולי תקע אותו אבל זה לא עזר, כנראה שהוא פשוט דפוק (המאוורר). תודה...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמרו לי שאפשר להדביק עם סיליקון אבל אני מפחד שהחום לא יעבור בצורה טובה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי באינטרנט במחשבים (כרטיסי אם) שהושקעו בתוך אמבט שמן כך שלא יצטרכו קירור וזה העלה לי את הרעיון שאולי כבר הועלה בפורום, למה לא להכניס את החלקים הצריכים קירור (כרטיס אם והכרטיס/ים הגרפי/ם המחוברים אליו עם הספק) לתוך מקרר קטן כמו זה: רק נדרש להכניס מאוור בתחתית שירים אוויר כלפי מעלה דרך חריצי אלמנטי הקירור הסטטים של המעבד והגרפיקה. כך מקבלים מחשב שקט לכל הדעות כשאת ה-DVD והדיסקים מעמידים על המקרר במארז קטן המחובר בחיוט דרך הגומי בדלת (אפשר לאלתר משהו עם אטימת סיליקון). מחשב כזה יאפשר OC מטורף לכל הדעות. אפשר למקם בקבוקי מים סגורים היטב כדי לקבל יעילות קירור משופרת. בנוסף, הייתי ממקם סופגי לחות בכל מקום אפשרי למקרה וצריך לפתוח את הדלת כאשר המחשב עובד. בכל מקרה אחר, …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתקדן מהקירור הגנרי של המעבד דרך אגב AMD 1700@2000 בטמפרטורת עומס של 44 גג. השאלה היא מה יותר טוב ( קירור ורעש ): 1.SK-7 ( יש ען מאורר SF2 מה זה? ) 2.SLK-600 תנו עצה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב אחר מאורר שכנראה לא עובד טוב והביוס מכוון שכאשר הטמפרטורה מגיעה ל 60 מעולת המחשב יכבה, כדאי לשנות את זה לטמפרטורה גבוהה יותר כמו 80 מעולות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 8800GT בלי קירור כרגע(אני כמעט ולא משחק), פירקתי את הקירור המקורי (הכרטיס של צ'יינטק שבא עם קירור כפול ומרעיש ביותר). אני רוצה לשים איזשהו קירור כדי שאני אוכל להריץ משחקים בלי שהכרטיס ימות לי. התקציב - כמה שיותר נמוך(גם ככה אני צריך להחליף את כל המערכת אם אני רוצה שיפור ביצועים רציני. חשבתי ללכת על זה שנמכר ב KSP ב 80 שקלים. אלטרנטיבות טובות יותר יתקבלו בברכה. נ.ב- יש לי מזרק עם AC5. האם המשחה תתקבל בברכה ע"י הקירור+הכ.מסך? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה שאלה קטנה ולא מזיקה.. בלי חוות דעת על הקירור בלי בלאגנים שאלה פשוטה. החיבור של הקירור הוא 3 pin וה3pin שלי רחוק ולא מגיע... אז קריטי אם חיברתי אותו לחיבור של ה4 pin ? יעני אם אפשר בבקשה הסבר מזה הpin האחרון ב4 פיינים.. למה חיברתי אותו לשם והכל עובד פיקס. תודה רבה על העזרה..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה המפרט: AMD 900Mhz ASUS A7V 133 384mb sdram Hercules 3d Prophet II pro geforce 2 לאחרונה החלטתי לעשות אוברקלוק אבל להפתעתי גיליתי שטמפרטורת המעבד מגיעה לרמות גבוהות מאוד של 65 מעלות ואף פעם אחת אחרי מאמץ של המעבד הגעתי ל67 מעלות. לוח האם גם הוא מתחמם מאוד ונמצא על 42 מעלות ברגע זה. יש לי מארז רגיל עם מאוורר אחד ועוד היטסינק ומאוורר טוב (מנחושת) למעבד. כמה שאלות: 1. מה הטמפרטורה הרגילה שאמורה להיות למעבדים מהסוג שלי? האם טמפרטורות כאלה נורמליות? 2. האם הטמפרטורות שהגעתי אליהן מסוכנות עד כדי שריפת המעבד או רכיב אחר בלוח האם? 3. מה אפשר לעשות כדי לקרר באופן משמעותי את המעבד (עוד מאווררים יעזרו? הרי יש לי היטסינק טוב למעבד)? אם מישהו מבין בעניין (ונראה לי שיש פה לא מעט כאל…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם !!! יש לי שני גופי קירור : 1) Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 2) Thermalright SLK-947U with Enermax 92m"m Fan אני לא יודע במה לבחור ! עזרו לי בבקשה . תודה לכול המוכנים לעזור .
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד שלי שהוא לא בOC היא גבווה מידי הינה הטמפ' בדיקה עם realtemp\everest הטמפ' הכללית לא רק של המעבד היא בסדר??
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצלחתי להרים את הבאס ל140 -> 280 DDR והמעבד עלה לי רק במעלה אחת .. 1. עד כמה אני יכול להרים אותו .. והכל עבד כמו שצריך בעיקרון אני יכול להרים עד 180 > 360 DDR אבל אני מפחד כי אני לא יודע מה זה יעשה למחשב שלי 2. האם עדיף לפתוח את המעבד ולהעלות את המיכפה.. 3. האם אני יכול לעשות את "כל זה" עם זיכרון 256MB של יונדאי.. תודה מראש.... און לוי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם היא נובעת מטמפרטורת הצ'יפסט ? או שאין באמת מושג מאיפה, האם זהו ממוצע של כמה דברים ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מעבד PIII עם לוח גיגה בייט לא זוכר איזה דגם... ואני רואה בביוס : 71 מעלות ותארו לכם כמה זה בשעת שיא! עכשיו אני לא יכול למדוד את הטמפרטורות בווינדוס משום מה ניסיתי עם MBM 5 וזה פשוט מראה sensor 1 : 0 Sensor 2 :0 .... כאילו אין סנסורי חום אבל יש כי זה מראה בביוס!!!! בעע!!!!! מה לעשות ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחים שלי עם מה אני אמור לחתוך את המארז בשביל לשים מאוור או כל דבר אחר?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה ימים הרכבתי עם חבר שלי את המחשב החדש שלי. הוא מבוסס על AMD 64 3000+. התקנתי היום את הדמו של FEAR והתחלתי לשחק , אחרי איזה חצי שעת משחק , המחשב נכבה , נכנסתי לביוס וראיתי שהטמפרטורה שלו היא 65 מעלות. בסטיקי כתוב שעדיף לשמור על המעבד בפחות מ50 מעלות אבל איכשהו המעבד שלי הגיע ל65. האמת היא שהייתי באוברקלוק ממש לא רציני שבו העלתי את הבאס מ200 ל210. מייד הורדתי את האוברקלוק למהירות הרגילה והתחלתי לשחק שוב , אולי לא נתתי מספיק זמן למעבד להתקרר ושוב הוא קרס. מה בדיוק הבעיה? למה הוא כל כך חם? אני רק אוסיף שאני משתמש בהיטסטיק המקורי שבא איתו ועם 2 מאווררי 120 , אחד מכניס אוויר מקדימה ואחד מוציא אוויר מאחורה ככה שנראה לי שיש לי סירקילציה מינימלית אך נורמלית. על כל פ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם שנייה שאני מתקין SP1 ושוב נפלתי פעם שעברה גם היו בעיות והסרתי SP1 כרגע התקנתי SP1 ועכשיו המהירות שעון עומדת על מכפלה 6-7 ומהירות שעון באזור 800 במקום 2500 הנייד הוא I5 460M 2.5GH הסתכלתי בביוס אבל אין אפשרויות ניסיתי רק לבטל SPEEDSTEP ואז המהירות שעון עומדת על 1600 שזה עדיין לא 2500 הפעלתי משחקים כבדים לראות אם זה יגרום לשעון לטפס למקסימום שלו אבל הוא נשאר תקוע זה מעצבן עכשיו צריך להסיר SP1 ואת כל הדברים הנוספים שהותקנו בוינודס אפדייט היו שם כל מיני NET RUNTIME הלכתי לאתר של אינטל אבל אין שם מה להוריד או עדכונים http://bayimg.com/dAIcKAadk אני מפספס משהו? עכשיו אני רואה שנמחקו לי שנקודות לריסטור לעזאזל עשיתי במיוחד נקודת גיבוי וקראתי לה PRE SP1 …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הרכיבים האלה לאוברקלוק למעבד? מעבד:[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]Intel Core2 Duo E7500[/TD] [/TR] [/TABLE] כרטיס מסך: [TABLE=align: center] [TR] [TD=class: txtbk_20]SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E HDMI[/TD] [/TR] [/TABLE] לוח אם:GA-EP45-UD3LR זיכרונות:OCZ Dual Channel Platinum 4096MB PC8500 DDR2 1066MHz Memory (2 x 2048MB)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד PENTIUM 4 3GHZ תושבת LGA 775 בימים חמים ובכלל כשהוא קצת מתאמץ המאוורר (קירור סטוק של אינטל) משמיע רעש נוראי בעבר החלפתי את המשחה הטרמית וניקיתי אותו מה שעזר לתקופה קצרה בלבד. אני מחפש קירור למעבד (775) שיעשה עבודה טובה יותר (לא חייב להיות שקט לגמרי) ובמחיר לא גבוה היות והמחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי (100 ש"ח פחות או יותר) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא, זאת לא טעות בפורום, כי התקנת המעבד הנ"ל (שהוא FSB 1600) על הלוח הנ"ל (שהוא FSB 1333) דורשת המהרה. לפי אתר ג'יגהבייט. אני לא ממש מבין בהמהרה ולכן אשמח לטיפים מכם. בתוך הביוס יש הגדות לשינוי התדר (שצריך לעבור מ- 333 ל-400 מה"צ) אבל מופיעים רק מכפילים (2, 3, 3ץ5, 4 וכדומה). א- מה המכפיל אותו צריך לבחור? ב- האם צריך לשנות מתח? ג- ממה להזהר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm1000a.htm + Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply שילוב טוב?
-
- 15 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות משהו רציני למעבד שלי לקרור יש לי כמה סוגים של חברות שאני רוצה לקנות מהם אני מחפש משהו רצני לOC מי מקרר טוב יותר?? וגם שיכנס ל לוח אם שלי מעבד 3.2 לוח עם ABIT MAX 3 החברות של הקירור AERO COOL-DP-102 1 2 VANTEC-AERO FLOW-VP4-C7040 3 THERMALTAKE-P4 SPARK 7 4 COOLMASTER-IHC-H71 אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה
-
- 17 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זו בעיה או לא... יש לי מחשב שלראשונה הגיע אלי אתמול חדש דנדש מעבד 4 ליבות התקנתי עליו ויסטה 64 ביט והרצתי בדיקות בשביל לבדוק את הטמפרטורה יש לי קירור אוויר של טרמלטק הכי יקר שהיה בחנות אבל משום מה 2 ליבות עומדות על 56 מעלות והשתיים האחרות בין 32-37 אין לי מושג למה זה קורה יכול להיות שבמעבדה לא עשו עבודה כמו שצריך או שזה טמפרטורה נורמלית? חשוב לי לציין שלא אימצתי אותו בכלל, וסתם בדיקה שגרתית הראתה לי את הטמפרטורה בדקתי בכל מיני תוכנות וזה תמיד 56 מעלות האם זו טמפרטורה נורמלית למעבד כזה יחד עם קירור אוויר? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כל כמה זמן שמים גריז על הליבה? איזה גריז הכי מומלץ? כמה ליבות יש בכלל ואיפה?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-