עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zipdrive,

שלום לכולם. לא, זאת לא טעות בפורום, כי התקנת המעבד הנ"ל (שהוא FSB 1600) על הלוח הנ"ל (שהוא FSB 1333) דורשת המהרה. לפי אתר ג'יגהבייט. אני לא ממש מבין בהמהרה ולכן אשמח לטיפים מכם. בתוך הביוס יש הגדות לשינוי התדר (שצריך לעבור מ- 333 ל-400 מה"צ) אבל מופיעים רק מכפילים (2, 3, 3ץ5, 4 וכדומה). א- מה המכפיל אותו צריך לבחור? ב- האם צריך לשנות מתח? ג- ממה להזהר?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  2. היי, האם מאוורר המעבד Zalman CNPS10X Extreme,אשר מימדיו הם:160*100*135 (L*W*H) יכנס ויתאים ללוח האם: Gigabyte GA-EP43-UD3L ולמארז,שרוחבו 20ס"מ,אורכו 45ס"מ,וגובהו 43ס"מ? בתודה רבה מאוד מאוד... יוסי.

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by STFU!!,

שלום לכל חבריי הפורום אני מעוניין לדעת עם ה-tt sf2 טוב ?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by HwareNewb,

שלום! יש לי Ati Radeon x850xt של MSI והוא מגיע לטמפרטורה של 81-82 מעלות, ולפי מה שאני יודע הוא לא אמור להגיע לטמפרטורה הזאת. כמו כן, אני שם לב כי במשחקים כגון HL2, CSS,BF2,RTW וכדומה ה FPS מאוד לא יציב (בCSS למשל, הFPS נע בין 40 ל-140). השאלה היא האם יש קשר בין שתי הבעיות (כי כבר ראיתי מישהו שסבל מ-FPS לא יציב בגלל שהתחמם לו כרטיס המסך), והאם קירור כגון ATI SILENCER 5 יפתור את הבעייה. תודה

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by Linkin Park,

שלום חבר'ה, יש לי TI4200 AGPx8 . הכרטיס עבד מצויין תקופה ארוכה עד אתמול שפתאום המחשב עשה לי פריז כשהעלתי משחק. מסתבר שהמאוורר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד והכרטיס התחמם מהר מאד ולכן המחשב קפא. השאלה שלי אם יש איזו דרך לתקן את המאוורר או להשיג אחד חלופי. פרקתי את הכרטיס מהמחשב, פרקתי את המאוורר מהכרטיס ונסיתי לנקות אותו מהאבק שאולי תקע אותו אבל זה לא עזר, כנראה שהוא פשוט דפוק (המאוורר). תודה...

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

זה ממה מעצבן כל אחד אומר לי תוכנה (שאני לא מוצא אותה/לה סיריאל) אני לא יודע אם 41 מעלות בלי מאמץ זאת התחלה טובה כשיהיה לי תתוכנה מה אני צריך לעשות בה גם

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by kobibo,

לפי מה שהבנתי בספקי כוח בהם יש 2 מאווררים המאוורר התחתון ( זה שנמצא ליד המעבד ) מכניס אוויר למארז והמאוורר החיצוני שבספק מוציא אוויר. השאלה שלי במידה ויש לי ספק כח כזה עם מאוורר שני של 120 מ"מ שמכניס אוויר ובנוסף יש לי מאוורר מאחורי המארז ( גם 120 מ"מ ) שמוציא אוויר אין כאן איזשהי בעיה ? מצד אחד אוויר נכנס לאוורר את המארז ומצד שני מאוורר אחר שמוציא את האוויר החוצה . מה שמציג לי יותר זאת הסמיכות אחד לשני של המאווררים.

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by Shasoosh,

רציתי לדעת אם מישהו יודע לפי מה COOLBITS מאבחן את האוברקלוק המומלץ לאחר שלוחצים על "הבחן בתדירויות רענון מיטביות"...האם זה לפי חום הכרטיס, או אולי בדיקת יציבות..?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  9. שלום לכולם אז ככה יש לי מאורר של 120 שעושה לי מלא רעש ויש לי עוד 3 מאוררים חוץ ממנו של 80 ממ" ואחר מהם יש לי SF2 עכשיו אני רוצה לדעת איזה בורר סיבובים יהיה לי יותר טוב בשביל כולם יחד האם זה יספיק לי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6678 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6686

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  10. יש לי את המעבד 2.4C ללא OC ולוח של ASUS P4P800 וראיתי שמתח המעבד הוא בערך 1.59V זה לא גבוה מידי?? ובביוס הוא מתח מעבד מוגדר לי אוטומטית ולא ידנית בבקשה זה חשוב לי!!

• 19 תגובות
    • 983 צפיות
  11. טוב אז ככה נראה לי שהמעבד שלי חם יחסית למעבד במצב מנוחה המעבד הוא P-4 3 ghz lga 775 ישן אבל אני מאוד מרוצה ממנו דווקא צירפתי שתי תמונות משתי תוכנות שונות.. ניקוי אבק לא ממש עזר אז כנראה שריענון המשחה יעזור אבל אם כבר אז עדיף לי להחליף מערכת כי המאוורר סטוק הזה עושה רעש יותר מדי ככה שאני רוצה להחליף למאוורר שקט יחסית אבל חשוב לי יותר הביצועים =] התקציב שלי הוא גג 150 ש"ח הבאסה זה שאין לי כסף כרגע ואם משהו יקרה למעבד אני אבוד תנו המלצות.. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by mor_anter,

יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3 גיגה הרץ והמעלות שלו הם 44 במנוחה ו62 בשיא הלחץ זאת אומרת שעה בsam בבדיקה של 100% שימוש במעבד אני לא על אובר ויש לי קירור סטוק יש משחה טרמית חדשה והגוף קירור יושב טוב לפי דעתי זה חם מידי בשביל מעבד מה אתם מציעים לי לעשות ועוד בקיץ זה נראה לי יגיע לי לאזור ה70 האם יש לי ממה לדאוג? בתודה מראש לכל העוזרים (למטה יש תמונה של הטמפרטורות של המעבד במנוחה ושל הלוח והדיסק הקשיח האם אלו טמפרטורת טובות ללוח ולדיסק הקשיח בחורף) [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by shlomi8,

המעבד שלי על 47-60 מעלות לא במאמץ!!!!! יש לי קירור סטוק מישהו יודע למה?

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  14. EVEREST ו-EASY TUNE של הלוח טוענים שהמעבד מתחמם מאוד אבל הגוף קירור שלו פושר. מתחמם רק קצת יותר מהסטוק. האם יש מצב שהקירור לא מחובר טוב ולכן לא מוליך את החום? או שהתוכנות טועות?

• 19 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by liav12,

ממ מחשב חדש לא שלי של הדוד, רק רציתי לראות אם התוצאה של ה6600 היא בסדר למחשב כזה P.4 3GHZ 64 BIT 6600 MSI 1024 MB SAMSUNG לוח אם לא זוכר בדיוק וכל השאר זה כבר שולי. עריכה: מצטער אבל נמחק לי השאר בטעות 13,330 ב 2001 פשוט לוקח שנה להוריד את החדשים מהאתר שלהם חוות דעת?

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  16. מה זה אמור להיות יש לי p4t-e באתר הרישמי כתוב שאפשר לעלות את הfsp באחד ועד 150 כאשר זה שקרן גמור כי אפשר לעלות ב3 ורק עד 133 fsb למה?!?!?

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  17. איך אני מוציא את הסינק שיושב על הליבה של הכרטיס מסך מבלי לפגוע בכרטיס או בליבה? Shibby 15 ו-E-R-A-N אמרו לי להשים את הכרטיס בתוך שקית אטומה ולהכניס למקפיא לטמפרטורה נמוכה מאוד {קצת מתחת לאפס}, רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות את השקיות האלו? ועם למישהו יש תמונה של כזו שקית או שיש לו והוא יכול לצלם לי, וכמובן האם יש עוד דרכים להסרה של הסינק מהליבה. תודה מראש, דינו.

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  18. אז הנה עוד מוד שלי, פאן באס, ארבעה ערוצים בינתיים (לא היו מספיק מפסקים), לדים שכל אחד נדלק בירוק כאשר המפסק שלו למעלה, ובמקביל, מספק למאוורר באותו ערוץ 12V. כאשר לד דולק בצבע אדום, המפסק למטה, המאוורר באותו ערוץ מקבל 5V. את המעגל לא אפרסם כאן (מסיבות סודיות), (אולי אפילו אמכור כאלו....! אבל בינתיים אני צריך להשוות מחירים לרכיבים האלקטרוניים, שכולם נקנו בצרפת) אני מחכה שיגיעו אליי קליפסים ללדים שהזמנתי, זה אמור ליצור מעין מסגרת סביב הלד ולהבליט את האסטטיות. אז למה אני מדבר יותר מדי ?!?!??!?!? לתמונות !!! אשמח לתגובות !

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, הכתבה באתר ומספר חברים שלי עשו לי חשק לשים מסך LCD במארז שלי. עכשיו עשיתי חיפוש ברשת האינטרנט הישראלית וחיפשתי אחד שכזה בזול. אני לא אפרסם לינק כי הבנתי שזה לא חוקי בHWZONE אבל יש לי תמונה עם המפרט שלו: בכל מקרה לפי מספור הפינים הבנתי שזה מתאים, (רק המתח והאדמה הפוכים אבל הבנתי שזה הפוך בחלק מהמסכים) אבל אני לא בטוח אם הבקר הזה יתאים למודינג כמו במדריך באתר (שדורש בקר HD44780) ורציתי להיות בטוח לפני שאני רץ וקונה. ד.א אני יודע שאין תאורה למה שבתרשים, אבל זו הגרסא בפשוטה, יש גם גרסא עם תאורה לקנייה. תודה מראש Ameralis Zaiir

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by BONO,

ראיתי מלא מדריכים באחד מהם צריך לחתוך תחלון טיפה יותר קטן מהפרספקס חותכים כבל לאורך מצמידים לדפנות של החיתוך במארז ואז מדביקים את החלון עם סיליקון למה הכבל? יש איזה דרך אחרת שלא יהיה מרחק כל כך גדול מהדלת לפרספקס ראיתי בגלריה שיש איזה שיטה בלי סיליקון ובלי ברגים משהו עם גומי נעילה איך זה עובד? בבקשה מישהו אם אפשר עזרה פה באי סי קיו

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by Boomer,

ה-Athlon XP 1600 שלי פועל על 52-54 מעלות כשהוא לא בשימוש... (1%-5% בשימוש) זה נורמלי בהתחשב בזה שאין לי את המשחה המיוחדת הזאת ויש את המאורר הרגיל שמגיע עם ה-Athlon? תודה.

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by עינב,

יש לי במחשב ספק של 300 W ... קימים לי במחשב 5 מאווררים . פרוט: 1 . מאוורר ספק . 2. מאוורר מעבד . 3. מאוורר אחורי 80 מ"מ. 4. מאוורר קטן , אני חושב של 40 מ"מ על הכרטיס מסך . 5. מאוורר קדמי של 80 מ"מ . השאלה שלי האם אני יכול להוסיף עוד 2 מאווררים למארז ?

23. Started by vner@,

המקלדת בבעלותי מזה מעל שנתיים, והיום החלטתי לבצע את הניקיון היסודי ביותר..... ומורכב.... Genius Wireless, עכבר + מקלדת אלחוטיים תמונות: שבת שלום, אבנר

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  24. Started by ktanta harta,

קניתי מעבד AXP 1700+ (מהסוג של ה-1.5V) וקיבלתי את המעבד עם המאורר הזה, עכשיו הבעיה היא שעל הקופסה רשום שהוא מפיק 27 cfm ב- 30DBA אבל באתר של TT כתוב שהוא מפיק 20 CFM ב- 35DBA ואילו באתר אחר כתוב שהוא עושה 20 cfm ב 37 dba לאיזה מן הנתונים להאמין?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  25. מספיק רק לפרק את הניטים? איך אחרי זה אני אתפוס את זה חזרה ואיך אפשר לפרק את הניטים כשחומרה בפנים (לדוגמא מקדחה ימלא את המארז בשבבים ואין לי כוח לפרק הכל)

• 11 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים