עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kurt80,

היי עומד לקנות מחשב חדש ובין היתר צריך להחליט גם על קירור למעבד. קראתי שלשימוש "רגיל" אפשר להשאר עם קירור הסטוק. אבל אני גר בב"ש ובקיץ החדר שלי לוהט אז צריך לקנות קירור נפרד, אני טועה? אני ממש לא מתכוון לעשות OC, מבחינתי אם אפתח את המארז כדי לנקות זו תהיה שערורייה (יש לי אפס נסיון בהתעסקות בקרביים של מחשב ולכן משקשק מזה ). המחשב החדש יהיה צנוע מאוד מבחינת מה שיהיה בתוכו. יהיה כונן אופטי אחד, הרדיסק אחד, בלי כרטיס גרפי נפרד..צנוע אני יכול להשקיע משהו כמו 300-350 ש"ח אם תהיה הצדקה. יש קירור פסיבי מומלץ או שכולם באים עם מאווררים? פסיבי קורץ לי כי זה נראה פחות מתקלקל (נסיון רע עם מאווררים מרעישים). תודה מראש למייעצים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Lioriii,

מה כדאי לי יותר מאוורר טוב או משחה טרמית??? אני מוכן להוציא עד 300 ש"ח! תמליצו לי בבקשה על משהו טוב!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Charybdis,

קצת פרטים: AMD Athlom II X4 640. Gigabyte GA-MA770T-UD3 (REV 1.1) 2XG.skill 2GB (מצ"ב לשונית ה SPD). העלתי BUS ל 215 וביטלתי AMD Coolit + K8. בכל השאר לא נגעתי. אחרי 8 דקות OCCT מודיעה על שגיאה. מצורף Zip עם כל הפלט הרלוונטי של OCCT. מחיפוש ברשת עולה שאין כל בעיה להעלות את המעבד הזה ל 3.6 ללא מאמץ מיוחד. אודה לכל הכוונה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הבנתי שיש קירור אקטיבי (מאוורר) ופאסיבי. איפה אפשר למצוא הסבר על כך? כמו מה זה קירור פאסיבי, איזה עוד שיטות יש ואיזה מהם עדיפה. חיפשתי בפורום וגם בסטיקים, בויקיפדיה ובגוגל - לא רשום על זה. איך אפשר לדעת אם כרטיס מסויים הוא עם מאוורר או עם קירור פאסיבי? (חוץ מהתמונה כמובן) זה לא רשום במפרט של הכרטיס. ולפעמים רשום Silent למרות שזה עם מאוורר. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by E_XeQuit,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי. הבנתי שיש בעיה עם הלוח עם שלי (GA-P55A-UD3) מבחינת מייצבי המתחים. 1. מה המתח המקסימלי שאוכל לתת למעבד ? 2. לאיזה תוצאה אני אוכל להגיע עם מתח זה ? 3. איזה קירור למעבד בתקציב של עד 400 ש"ח מומלץ לרכוש כדי להשיג את התוצאה הטובה ביותר (בגבולות המתח) ? שאר המפרט בצד. תודה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המעלות בחדר לא ממוזג , קירור למעבד AC PRO 7 V2 +הוספתי מאוורר 120 של TK בדופן הצדדי שיתן אויר לכיוון כרטיס המסך + לוח האם. רוני

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. AC ALPINE PRO 7 מסוגל לתמוך במעבדים עד 90W מעבד פנטיום 4 ישן בתשובת 775 צורך 84W איך מאוורר מסכן BOX של אינטל מחזיק אותו בטמפרטורה סבירה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by o.s,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני חודש ויש לי שאלה לגבי הטמפ' של המעבד,צ'יפסט וכ.המסך. (אני משתמש ב everest 2006 ו tat ) מעבד conroe 6300 עם מאוור golden orb , ובמנוחה (בתוכנה TAT )הטמפ' היא:42 וב100% הוא מגיע ל 56. לוח אם של gigabyte ds3 , הטמפ' :37-38 כ.מסך gainward 7300gt ובעבודה רגילה הוא על 53+- ובמאמץ 60-64. הטמפ' תקינות? (יש בתוך המארז 2 מאווררים של 12ס"מ) תודה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by aviad3,

אני מתכנן לקנות i5 6600k ולבצע בו המהרה איזה קירור הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ccc,

???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by EvilCat,

שלום לכולם !!! אני חדש בפורום.ניש לי את המעבד שבכותרת והצלחתי לעשות להביא אותו למהירות של 2.66GHz על ידי שינוי מהירות ה- FSB ולא על ידי שינוי המכלפה היות ואפשרות זו חסומה. הבנתי שיכול להיות שאני לא יכול להגיע למהירויות יותר גבוהות כי צריך גם להוסיף קצת מתח למעבד (כמובן בגבולות הטעם בטוב, עכשיו הוא רץ על 1.348). הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא את האפשרות של שינוי המתח למעבד. יש לי לוח אם asus p4s800dx. יש אפשרות של שינוי ה- VID בהגדרות של המעבד והבנתי מה- datasheet של המעבד שזה אומר לשנות את המתח, ניסיתי אבל זה לא שינה כלום. חומרת נוספת : supertalent DDR 512MB 3200 gigbyte geforce 5200 Stock spu cooling ראיתי ב- oc database פה שאם אותו מעבד הגיעו למהירות של 3.9, כמובן …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום יש לי מחשב עם מעבד של אינטל 6300, כרגע אני רוצה לקנות קירור למעבד ב ksp עד סכום של 200 (כמה אופציות אם אפשר) ועד 300 ( גם כמה אופציות). אני צריך גם מאורר של 120 מ"מ ללא תקציב מוגבל, רק שהרעש יהיה עד 24 דציבל, חשבתי על מאוורר של Arctic Cooling‎ או Scythe. בנוסף לקירור אני רוצה לקנות משחה תרמית עד 40 שקל. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

אהלן, רציתי לשאול, איך מקבעים יחס של 1:1 לזכרונות? הלוח הוא EP43-DS3L מצאתי שם רק יחס של 2:1...

14. Started by hzhz24,

שלום המפרט QUAD Q8400 4850 2X51 667 בתוכנה אוורסט אחרי משחק מופיע לי 50-70 מעלות למעבד והמחשב גם חם, וללא מאמץ המעבד על 32 36 מעלות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by alienchickenpie,

אני קראתי במדריך שלכם שמומלץ לשייף את המארז לפני שמתחילים לרסס. גם את הפלסטיק אמורים לשייף? וכמה צריך לשייף? את שהגושים של הצבע נעלמים אם עד שהוא יורד לגמרי? שמעתי שיש עוד שיטה לצבוע את המארז, שנותנת גימור יותר יפה אבל צריך לחכות איזה יום בין שכבה לשכבה. אתם יכולים להביא לי קישור למדריך על זה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by swisaavi,

כרגע יש לי e8400 באוברקלוק 3.7Ghz, וה- katana 3 מחזיק אותו על 65 מעלות מקסימום במאמץ. אני מתכוון להחליף בקרוב ל-q9550 וגם איתו אני אעשה oc, בערך עד ל- 3.6Ghz. השאלה אם ה-katana 3 יספיק, או שאני אקנה קירור חדש? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מסיבה שאני לא מבין פעלתי על פי הוראות המדריך כאן ורכשתי עוד מעט ידע במדריכים נוספים ברשת ולמרות זאת אני יכול להעלות רק 7 נקודות FSB! מעבר לזה הוא לא מפעיל את המחשב עד שאני נותן לביוס להתאפס .. בבקשה עזרה, יש לי לוח אם MSI G31M3-F V2 GLAN

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. http://ksp.co.il/?uin=19688 http://ksp.co.il/?uin=19691 http://ksp.co.il/?uin=13209 ראיתי שהשתיים הראשונים מוציאים יותר אוויר, אבל השלישי עולה יותר, למה? מה הכי מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. ואים אפשר לינק בבקשה???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by itaysk,

איך אני יודע מה הם? אין לי את זה בביוס (ואני לא רוצה להוריד עדכון) יש איזו תכנה לזה? ועוד משהו, מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד שלי (P3 450) ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by בייגל טוסט,

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=84256 מעבד 3.2C SL6WG 12 CAP Costa Rica (סטפינג קקה :-\) מתח 1.6V לוח P4P800SE קירור Big-Typhoon טמפ' במנוחה 28-30 טמפ' בעומס 33-36 בקרוב אני אבצע את הVdroop mod המפורסם המטרה שלי היא 4.0 יציב על אוויר! [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל, מה עדיף ? וכו' ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קודם כל, שלום! הודעה ראשונה שלי כאן תחת הניק הזה אוקיי עכשיו הבעיה ככה, יש כמה דברים שלא הבנתי במדריך של הכ.מסך... ההגדרות הם בביוס או רק ברג'סטרי של הווינדווס? אם אני אפרמט את המחשב אז האובר קלוקינג "יעלם"? ודבר שני, יש לי כ. מסך ASUS G Force2 64 DDR GTS , לא נגעתי לו בהגדרות או משהו והטמפ' שלו קרובה מאוד ל 50 מעלות!!! זה לא קצת מוגזם?! וכן, המאוורר שלו תקין... תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Prpl_H4z3,

אני מענויין לעשות אובר קלוק רק הבעיה היא שהכרטיס שלי במצב עומד הוא על 50 מעלות ואני םוחד לעשות אובר קלוק!!! יש לי מאוורר של זלמן עליו ועדיין 20 מעלות אם אפשר עזרה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן. מי שמכיר את המשחה הזאת, יודע שהיא אחת הטובות ביותר שיש. האזהרה שמגיעה איתה זה שאסור שהחומר יגע באלומיניום. http://coollaboratory.com/shop/product_info.php/products_id/3 הקירור שיש לי הוא של Xigmatek Achilles SD1284 - יש לו 4 צינורות נחושת חשופים HDT ובין הצינורות יש את התושבת שמחזיקה אותה שאני חושב שהיא מאלומיניום. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובות על השילוב שלהם. מישהו פה אולי יודע במקרה את התשובה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים