אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה לקנות את המארז הכי מתאים, עד 400 שקל בערך, אפשר קצת יותר , בצבע שחור, אלגנטי , לא יותר מדי קשקושים וכל מיני. המארז צריך להיות בלי ספק. אני קונה ספק לכוד : Corsair CMPSU-450VXEU 450W שיהיה שקט, ולא יתחמם יותר מדי, שלא יקלקל לי חלקים במחשב, שיהיה קריר, ככל האפשר (בתקציב של 400 ומשהו ש"ח). עיצוב כמו שאמרתי..שחור חזק כזה חלק, אפשר עם לייזר (אבל רק כחול , לא ירוק וורוד וכתום וכל אלה) , אלגנטי כזה, בלי דברים שיוצאים מהצד ובולטים כזה ממש. המפרט הוא : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL PRO זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 5…
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד פנטיום 4 1700 והמאוורר עושה רעש מעצבן אמרו לי שזה נורמלי ואם אני רוצה שקט אז לקנות מקרר מים או מאוורר מתקדם יותר תמליצו מה ואיפה לקנות וכמה זה בערך יעלה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מאורר Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - RED עכשיו רציתי לדעת איך לחבר אותו יש חיבור 3PIN ו 4PIN איך לחבר אותו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://www.silentpcreview.com/article63-page2.html בתחום מאוררי 120מ"מ Real Silent case fan Nexus מוביל מבחינת שקט/ביצועים. מאורר ה Yate Loon המסופק עם הBT דיי בינוני בהשוואה לשאר המואוררים מבחינת רעש מופק. יש המון מידע...אתר מומלץ לכל תחום השקטת המחשב.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני עובד עם כרטיס מסך - GEFORCE2 MX400 64 קראתי במדריך ה - OC של האתר על OC לכרטיס מסך. היה שם הסבר לגבי OC ורב ההסבר היה על שיפצורים לכרטיס מסך - החלפת מאוורר, צלעות קירור היטסניק ועוד. רציתי לשאול האם ניתן לבצע OC לכרטיס מסך - אפילו OC קטן - מבלי "לשפצר" את הכרטיס שלי? ניסיתי להוריד תוכנת TWEAK לכרטיס מסך (GTU), אבל לא הבנתי בכלל מה האפשרויות שם אומרות. איזה פרמטרים בטוח לשנות? אני עובד עם WINXP PRO והמערכת שלי כוללת לוח ABIT IT7 , מעבד P4 2.4 ו 256 DDR. בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום שלום, אני רוצה לקנות קירור למעבד E6600 שקיים אצלי כרגע ואני צריך באמת משהו איכותי,שווה ומצדיק את הכסף שאני ישקיע עליו. התקציב כרגע נע באזור ה200 , אני באמת מחפש משהו שיצדיק את הכסף ולא יבאס אותי, המטרה היא לדחוף את הOC לאזור ה3.6 ואפילו יותר מי יודע ובאמת לOC יציב 24\7 . עשיתי מחקרים פה ושם ובנתיים הבנתי שיש את הMUGEN 2 את הYASYA וגם את הHYPER 212 באמת אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כאן ובנוסף לשאלה אולי יש איזה באמת כתבה או מאמר עם סטטיסטיקה ובאמת מחקר שמוכיח את הביצועיים בהשוואה לכסף של קירור מעבדים שאולי באמת ישכנע אולי לקנות משהו. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את המאוורר של המעבד. המאוורר הזה מרעיש כמו רעידת אדמה ואני רוצה לשמן אותו .אין לי ניסיון בזה ואני לא רוצה להרוס שמה . תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש משהו שמרגיז אותי בטרוף כל פעם שאני נכנס(בערך פעם ביום ) לפורום אני רואה 2 דפים מלאים בטופיקים ובתגובות חדשות עכשיו בכיףף הפורום פעיל וכו'.. אבל אותןןןןןןן השאלות חוזרות על עצמן וזה מתחיל להרגיז כל הזמן אותה השאלה אני יכול לספור אותה שאלה בעמוד 1 5 פעמים תגידו זה לא נמאס? לא יבוא מנהל שיתחיל להעיף על הדברים האלה?
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מה החשיבות של שמירת המחשב נקי (מאבק) ושמעתי שהכי טוב לנקות עם אוויר דחוס האם להיפוך הכיוון של שואב אבק שיוציא אוויר יש אותו אפקט או שזה יכול להרוס ??
-
אני מתכנן לקנות 2 מאווררים - Vantec ThermoFlow 80MM Smart ( יש לי בבית עוד אחד ) ולעשות שני חורים בדלת של המארז שלי - Simbadda Master I LU - Black - 480W + WINDOW ועוד חור בגג של המארז שיוציא אוויר ( באתר שלכם יש מודינג כזה של Shock משהו ) ורציתי לשאול : יש מאווררים יותר טובים שאלה שאני מתכוון לקנות ? ( באותו תקציב וחשוב שקטים ) השליטה על המאוורים של זה שלקחתי את הרעיון ממנו מתבצעת בעזרת - Vantec Nexus Fan Controller NXP.201 BLACK האם הוא טוב ? ( אני לא מחפש משהו עם מלא אופציות רק שליטה על המאוררים שיהיה בצבע שחור באותו תקציב בערך )
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב HTPC עם הנתונים הבאים: מארז של ANTEC - FUSION לוח אם ג'יגה בייט- GAMA69GMS2H AM2 AMD מעבד - ATH64 4000x2 d.c am2 amd אני מרוצה מהכל אבל המאוורר של המעבד עושה הרבה רעש (יחסית). אני מעוניין לרכוש מאוורר שקט למעבד. התקציב עד 200 ש"ח (מוכן לעלות עד 250 אם היתרון יהיה שווה את זה).
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בינתיים העלתי את תדר הבאס ל270 [לאט לאט כמובן] עם מכפלה של 13 למעבד. לא היה צורך בהעלאת מתח והטמפרטורות עם קירור סטוק עדיין לא עוברות ת53 במאמץ מלא. רינדרתי כשהמעבד על 100% בערך 10 דקות ועבר חלק. הבלגן שלי פה זה עם הזכרונות...רציתי שהם ישארו על 800 בערך כי אני לא רוצה שיהיו בעיות איתם. זה בעצם הורס תרעיון של האוברקלוק אם הם נשארים על אותו דבר? ומה זה Rated FSB? לוח אם: MSI G41M4 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש איך אני יכול להוסיף רמקול לתוך המארז vm2000a הינה לינק http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm2000a.htm אני חייב את זה דחוף תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש מישהו שאולי קנה את זה ויודע איך מפעילים את זה על ידי קול אני יודע להפעיל את זה רגיל אבל לא על ידי מוזיקה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_143&products_id=3693
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
האם זה תכנית אפשרי ? אגב אני מדבר על ה640 MB
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים בניתי מחשב לחבר, מחשב נחמד++ עם 3570K ולוח Z68 של גיגהבייט (Z68X-UD3H-B3) שהוא קנה מיד2 ואני בדקתי תקינות. בכל מקרה, הוא ביקש שאעשה לו OC מתון למעבד. מה הבעיה? מכפלה פתוחה ולוח סבבה. הביוס היה מעודכן ל-F12. לא הצלחתי להעלות את המכפלה, מקסימום 38 ואז יורד חזרה ל-16. מגבלות הטורבו. אחרי חפירה ארוכה ברשת, מצאתי את הבעיה, ללוחות Z68 של גיגהבייט אין תמיכה ב-OC למעבדי אייבי. הפתרון היחיד הוא לעדכן ל-UEFI (המחליף של הביוס) שנמצא בבטא. אחרי שלקח לי שעה להביו איך לצרוב את הגרסא הזאת (שלא נתמכת ע"י כלי הצריבה של הלוח) ניגשתי מותש למלאכת האוברקלוק. העלתי מכפלה ל-44 ומתח ל-1.25. נקודת זינוק טובה. שמח וטוב לב עלינו לווינדוס, פתחתי CPU-Z ו-OCCT וכמובן realtemp TI לה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב 3000 שנה לא הייתי פה חח ואני שמח לחזור.... אני צריך קצת עזרה, אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך המלצה למאוור טוב (המפרט כתוב למטה) . אני רוצה משהו שיקרר כמו שצריך (יש מצב ל OC) ולא יעשה הרבה רעש ! המחיר לא ממש משנה.... אם יש הצעות יותר טובות ממאוורר,או כל מיני דברים חדשים שיצאו..אני אשמח לשמוע ! תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת,אבל מה זה רדיאטור? זה לא מין תנור כזה לחדר? מה הוא עושה? וגם רשום בעמוד הרביעי בזוג התמונות האחרון שרואים שהוא משתמש בנוזל קירור לרדיאטור,איפה רואים את זה? אני לא רואה כלום
-
אני מחפס משאבה שעושה 2000 h\l שיש לה קותר של 8\3 במחיר סביר *לא בתוח שזה קשור לפו עם לא אז תזיזו על תינעלו (ל מנהלים)
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
3000+ , רוצה לעשות לו אוברקלוק על איזה קירור אתם ממליצים, ואם אפשר ציינו גם סדר גודל של מחיר ליד הדגם תודה
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
אז ככה: הבאס של הזיכרון ירד לי ל295 fsb במקום 400, כי זה לא פועל לי בדיואל ממילא כי הלוח לא תומך השאלה שלי האם אני יכול להעלות תמתחים ואיך אני עושה את זה.. או איך אני מעלה תמהירות של הזיכרון או לחילופין מבצע אוברקלוק מדוייק יותר שהמכפלה עם התמיכה לזיכרון תשתנה.... יש לי שני סלוטים של pc3200.... לא ידוע לי איזה חברה תודה. האם המעלות בסדר לאחר האוברקלוק? 47-48 מנוחה. 49-52 מאמץ. מעבד של פרסקוט
-
- 10 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 +3000 ואני חושב שהוא מתחממם לי יותר מדי. שאני משחק משחקים חלשים כמו CS הוא מגיע ל-54 מעלות. עדיין לא ניסיתי משחקים כבדים, כשאני אנסה אני אעדכן פה. היום העתקתי שירים מדיסק להארד דיסק והמעלות של המעבד הגיעו ל-61, אבל ירדו מיד שזה סיים. אתם לא חושבים שהמעבד מתחמם יותר מדי? מה אני יכול לעשות כדי להוריד קצת את המעלות בבלי לקנות היטסינק (גוף קירור) חדש למעבד? תודה לעוזרים ולנותנים חוות דעת!
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-