אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מאוורר 12 סנטימטר עם לדים ו 2ball bearing
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
התוצאות של ה-OC של הכרטיס מסך שלי טובות GEFORCE 2 MX400 המעבד של הכרטיס מסך ב 250 MHz והזיכרון של הכרטיס מסך ב 180 MHz בהתחלה היה המעבד של הכרטיס מסך ב-200 MHz והזיכרון של הכרטיס מסך היה 165 MHz והוא יציב מאוד זה טוב או סביר?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כי יש משהו מוזר אם אני נגיד מעלה את הבאס ל150 מהביוס הוא לא עולה בכלל הווינדוס אבל אם אני כבר בווינדוס ומעלה את הבאס ל150 הוא עובד ונתקע אחרי כמה שניות אז מה לפי דעתכם ההבדל
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, נתונים: המחשב הוא pentium 4 על לוח של ASUS P4S800D היום החלפתי למאוורר Samurai Z מרחתי משחה תרמית של ZALMAN STG-1 גם על המעבד (לאחר שנוקה באלכוהול) וכן על המאוורר החדש (המאוורר הקודם נשברה לו הרגלית של החלק שמהדק .. הלך לעולמו) את השינוי הזה ערכתי מכיוון שהטמפרטורות של הCPU נעו קרוב ל- 60 מעלות סלציוס גם במנוחה. לאחר השינוי ... הטמפרטורות עדיין מאד גבוהות טמפרטורת המינימום 49 מעלות צלסיוס טמפרטורת המקסימום 62~66 מעלות . רוב הזמן זה קרוב ל 60 מעלות. הנתון הוא דרך cpuid hardware monitor - וכן דרך טמפרטורת הCPU בביוס. מה אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה? כל עצה תתקבל בברכה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני פרמטתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך הרבה יותר חם מאשר לפני הפרמוט... לפני הוא היה על 50 גג במנוחה ועכשיו 61 במנוחה... אני שמתי את מהירות המאורר בידיוק כמו שזה היה לפני הפרמוט ועדיין... כלום.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אתם חושבים שבכלל הפרמוט קשור לזה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי ביום ראשון יגיע הספק buttrfly ואני קונה אותו, ואני צריך איתו עוד 4 מאווררים. אז חשתי לקנות את הקיט הזה של ה4 מאווררים: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2269 או לקנות 2 מאווררים כאלה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2012 הקיט של ה4 מאווררים הוא יותר חלש, כלומר כל מאוורר דוחף רק 45 cfm ולאומת זאת המאווררים עם הלדים דוחפים 72 cfm! אז מה כדאי לי לקנות את הקיט או את המאווררים?. ואני קונה גם את החלקים הבאים: 2X Thermaltake DDR Copper HEAT SPREADER VANTEC (CCB-A4P) ICEBERQ4 BLUE LED LIGHTS - VGA CARD COOLER Nanotherm BLUE II (אתם חושבים שיספיק לי אחד?) Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm Thermaltake X…
-
אוקיי... הייתי טיפה (=הרבה ) משועמם, אז החלטתי להתעלל קשות בג'יפה MX 200 שלי ... הוצאתי את הסינק ( חתיכת ברזל - עוד פרטים בהמשך ), וקצת חרטתי על הליבה ( ;D ) . ( עוד בהמשך, תהיו חופשיים להציע רעיונות! ) עכשיו, יש לי את הסינק הזה, מה אני יכול לעשות איתו? אפ בכלל? : בצבע שחור, אני חושב שזה ברזל פשוט, מידות: 4X4 , גובה: 1 ס"מ . ( מאין סינק קוצי ) . ד"א - משהו יודע במקרה איך אפשר לתלוש החוצה את הצ'יפ? נ.ב. מודרים, אל תיכנסו לפאניקה, אם יש לכם בעיות אם הת'ראד, תודיעו לי ואני מוחק .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כמו שנכתב בכותרת, שיהיה כמה שיותר חזק, לא אכפת לי מהרעש. * הולך להשתמש בו לקרר רדיאטור.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את הלוח לפני כמה ימים הסטאפינג של הSouth bridge שלו הוא 0340A4. ניגשתי לעבודה עם התטטיונמוס שלי , כמובן איכזב. הגיע ל220 באס ומת, לא באמת מת. לקחתי את הGeil של אח שלי שככל הנראה סטיק טוב מאוד, והגעתי לפוסט של 261 באס, אבל יציב עם פריים רק 239 תזמונים של 6-3-3-2.5 ואני עדיין חושב שאם למישהו יש סטיק טוב, שיבוא אליי לנסות אותו ונראה לכמה הלוח הזה באמת מגיע.
-
- 10 תגובות
- 625 צפיות
-
-
במנוחה הוא מראה לי 42-37-39-43 במאמץ של אורטוס יש לי 50 עד 56 בארבעת הליבות ללא אוברקלוק! את הטמפרטורות בדקתי ב CORE TEMP מפרט: Quad Q6600 stepping g0 TT Eureka TT V1 על רמה מקסימלית Leadtek 8800 GTX ULTRA corsair 520hx החדר לא חם אבל גם לא ממש קר... המארז עומד על השולחן ולא על הריצפה... אולי זה בגלל הכרטיס מסך שמתחמם כמו סוס? (76 מעלות במנוחה)
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש המון אשכולות שילדים פותחים על זה . אז למה לא לפתוח אשכול אחד גדול שיהיה בתקופה הקרובה עד שלפחות תרד הקניה הגדולה של מעבדי הQ6600 שהם הכי נמכרים כיום . באשכול הזה יהיו את כל הפרטים הכי קטנים שכל מי שמבין בקירור למעבד הזה יכתוב וככה יהיה בנעוץ ולא יפתחו על זה יותר שום אשכולות ילדים . אני אישית הולך להביא בשבוע הבא כנראה Q6600 ורוצה לדעת איזה קירור הכי טוב בשבילו בטווח מחיר של עד 150 שקל .
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
AC ALPINE PRO 7 מסוגל לתמוך במעבדים עד 90W מעבד פנטיום 4 ישן בתשובת 775 צורך 84W איך מאוורר מסכן BOX של אינטל מחזיק אותו בטמפרטורה סבירה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה עשיתי OC למעבד שלי+בדיקת יציבות עם התוכנה ספור פאי ורציתי לשאול אם יש משהו שצריך להוסיף כאן.. העלתי תמונה אחת עם CPU-Z ותמונה אחת של הEVERSNT מראה מעלות במנוחה.. +דעה איך הOC שלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום. המון זמן סמכתי על CoreTemp כמדד הטמפרטורה של המעבד. מצאתי שהטמפרטורה היא 21 מעלות. כאשר התקנתי את HWmonitor מצאתי שה CPU Temp עומדת על 36 מעלות. לאחר שהתוועצתי כאן בפורום, נאמר לי שיש הבדל בין טמפרטורות הליבה לבין טמפרטורות הצ'יפ. הליבות קרות מהצ'יפ כמכלול. למרות זאת, במבחנים מסוימים, כותבים מצביעים על הטמפרטורות של CoreTemp כמדד טמפרטורת המעבד. כמובן שלהבדל יש השפעה של ממש. אם אני בודק את ה OC שלי על פי CoreTemp, המצב שלי טוב. אם אני בודק לפי HWMonitor, הוא לא כל כך טוב (בלשון המעטה). אז מה הדין? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס שלי 5200 לפני חודש היה 128 מגה ועכשיו ניראה לי ששיניתי את זה בטעות ל-64 מגה. זה הישתנה בגלל התוכנה לכרטיס של לוח אם שלא שלי(בטעות התקנתי כמו מטומטם) או בגלל RIVA TUNER ובכל התוכנות זה רושם 64 מגה איך אני משנה את זה בחזרה ובאיזה תוכנה???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה Memory Acceleration שלי על Auto כשאני משנה את הביוס ל Turbo אז המחשב לא מגיע ל POST אפילו מה יכולה להיות הבעיה? ??? (ראו מפרט למטה) Intel Pentium IV 2.4C Asus P4P800 Geil 2x256MB 3200 DDR Golden Dragon Western Digital 120GB 8MB Buffer ATI Radeon 9700 Pro Liteon x52/x24/x52 Creative Sound Blaster 5.1 Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFB Blue Tower w/Transparent Window HEC 475W Power Supply גרסת הביוס שלי היא 1007 (עדכנתי)
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הארטיפקטים לט נובעים מטמפ', אלא מ OC גבוהה יותר, מה אפשר לעשות? להעלות מהירות ליבה? להעלות מתח? תודה מראש, אלי.
-
- 10 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איזה קירור יתן לי ביצועים טובים יותר (כמה שפחות מעלות) לטמפרטורת המעבד? האם עדיף לי הקירור הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm או זה: http://www.pch.co.il/docs/pd767088818.htm ואם אפשר גם הוכחה או שתים :-) תודה למי שיכול לעזור
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
המארז שלי מצריך שימוש במאוורר (קדמי) בעובי 1.5 ס"מ (מאוורר של 8X8). מאיפה אפשר להשיג מאוורר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי EVEREST ה MCP על 64 מעלות (כרגע) ולפעמים 65 לפעמים 60 ככה משחק. ניראה לי מוזגם. רציתי לדעת מה זה בכלל MCP והאם הטמפרטורה נורמלית? תודה, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעניין אותי מה עם הנושא הזה כי אני חושב לקנות אחד.
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס p5gd1 ומעבד פרסקוט פנטיום 4 3000..סוקט 775 המעבד מתחמם לי ומגיע לי ל70 מעלות והמאוור של אינטל מגיע לי ל4500rpm רציתי לשאול אם זה יקרר יותר טוב ממה שיש לי http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=71&page=spec כי אני רואה שהמאוורר הזה מגיע עד 2000rpm ומפחד שאם אקנה אותו, המעבד יתחמם יותר ממה שיש לי, כי אולי המאוורר הזה מתאים למעבדים החדשים רק לסדרת הE.? מה דעתכם?? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 20.05.2009 בשעה 16:54:13 מישהו בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן חברה. הזמנתי קירור מים XSPC Rasa 750 RS360 מ FROZENCPU. הדקתי אתמול וקיבלתי תעידכון הזהשאגב היום זה לא הישתנה עוד). הפריט התקבל מארה"ב ב 31/01/2011 ומעוכב במכס. ישצב בכל זאת יגיעה לדואר שקרוב לבית שלי מבלי מכס ומע"מ. ואם אני יצטרך לשלם כמה יצא לי? ואיך אני מוציא את זה מהמכס? לחכות עוד טיפה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן קניתי את הקירור הנ"ל על מנת להחליף את הקירור סטוק. וכן, אני לא כזה צעיר, אני יודע שזה לא הקירור האולטימטיבי והוא יחסית חלש אך בכל זאת רציתי קצת לדאוג למעבד שלי ולא להסחף לקירור של 300 שקל. בכל מקרה, תהיתי עד לאן אוכל להגיע עם הקירור הזה, כלומר לאיזו מהירות ובנוסף אשמח לדעת מהו התחום התקין של טמפ' הליבות למעבד כזה. עכשיו אני אשאיר לכם קצת נתונים על הטמפ' לפני ואחרי רכישת הקירור: ליבה 1: (34 מנוחה 62 מאמץ - סטוק),(27 מנוחה 47 מאמץ - Freezer 7 pro) ליבה 2: (29 מנוחה 56 מאמץ - סטוק),(25 מנוחה 42 מאמץ - Freezer 7 pro) ליבה 3: (38 מנוחה 57 מאמץ - סטוק),(36 מנוחה 44 מאמץ - Freezer 7 pro) ליבה 4: (36 מנוחה 61 מאמץ - סטוק),(34 מנוחה 46 מאמץ - Freezer 7 pro) ממוצע סטו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-