עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. I already asked in PCTip and was dissapointed. I am buying (from Pandas) an Athlon XP 1700+ 0.13m, and a Vantec Aeroflow heatsink + fan. My question is about cpu copper protector SHIMS. I ordered one, but they say they don't have them any more. How badly do I need one? A friend of mine said the risk of chipping the core is ENORMOUS. A quick search in google returned sites that say it's a big risk, sites that say I could easily do without a shim (the risk is small), sites that say it's good for protection but bad for getting rid of the heat, and sites that say that it's BETTER for getting rid of more heat. ???? :-\ My questions are: - Is the danger to the core only during …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ixslashix,

כדי לא לזהם את הט'רד השני אני אשאל פה את השאלת שלי, ברשותכם... משהו העיר לי שהמערכת שלי צועקת לקירור מים (סליחה שאני לא זוכר את השם), אני יודע שזה עסק יקר יחסית ולפני שאני משקיע בזה אני רוצה לדעת יותר, נניח ואני רוצה שני לופים, אחד למעבד ואחד לכ.מ. (שאני לא מוצא לו בלוק אגב), מה אני צריך לזה? מה העלויות (בערך)? איך הולך הקירור מים של ה295 שני PCB? מה יקרה אם בעתיד אני ארצה להחליף לכרטיס עם ליבה אחת? אשמח לשמוע מחשבות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. המעבד BARTON 2500+ במקור 11*166 = 1833 לאחר הOC 11*210 = 2300 כמה אחוז של OC ? איך מחשבים ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by carpedm,

החלטתי לשדרג קצת את החומרה שלי, להל"ן החומרה החדשה: Intel Core i3 540 Box H55M-USB3 Kingston KHX1600C9D3/2G * 2 אני צריך איוורור למעבד החדש. נכון לעכשיו שמתי את עיני על Alpine Arctic Cooling 11. אני מעוניין במאוורר רציני וחשוב מאוד מאוד שקט. מחיר של עד 300 ש"ח, המלצות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by hack man,

הdelta 80 לא מתאים לsk-7 כמו שאתם יודעים לכן קשרתי אותו עם חוטים חזקים שירזיקו אותו בקשר למעלות אני צריך שתגידו לי אם זה טוב יש לי תמונה שהמעלות על 33 מעלות אחרי רבע שעה שהפסקתי את פריים אחרי שרץ 4 שעות והוא על 33 מעלות בפריים הגיע ל36 מקסימום

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by nadav275,

הקירור מבוסס coper orb- ששימש לקירור מעבדי amd ישנים(t.bred נדמה לי, לא בטוח) שעבר שינויים והתאמות לכרטיס מסך שלי... ותודות לבני רונן(Subx) שהיה המורה הרוחני שלי http://img94.exs.cx/img94/9254/Pict1599.jpg

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Swed,

איזה מהקירורים הבאים יותר טוב.. Thermalright Ultra-120A או Thermalright Ultra-120 eXtreme תודה !

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Deron,

יש לי E6550 , HD6850, לוח אם msi ms-7379 ספק 750w ו- 2GB RAM ddr2 800mhz ceon ניסיתי לעשות OC אבל היחסים (1:25 וכו') אצלי בלוח אם לא טובים כך שיוצא שעדיף לי להשאיר אותו על auto מה שאומר שכשאני מעלה את ה- fsb אז גם תדר הזיכרון עולה ומעל ל- 800mhz. רציתי לדעת אם כשהזיכרונות על 830mhz זה יכול לפגוע בהם, ואם יש איזשוהי דרך לעשות את ה- oc בדרך אחרת??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. קודם כל, שלום! הודעה ראשונה שלי כאן תחת הניק הזה אוקיי עכשיו הבעיה ככה, יש כמה דברים שלא הבנתי במדריך של הכ.מסך... ההגדרות הם בביוס או רק ברג'סטרי של הווינדווס? אם אני אפרמט את המחשב אז האובר קלוקינג "יעלם"? ודבר שני, יש לי כ. מסך ASUS G Force2 64 DDR GTS , לא נגעתי לו בהגדרות או משהו והטמפ' שלו קרובה מאוד ל 50 מעלות!!! זה לא קצת מוגזם?! וכן, המאוורר שלו תקין... תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. סט של שאלות לי אליכם... מקווה שתוכלו לעזור מה דעתכם על המאורר הזה? על פי המפרט מדובר במאורר שקט וחזק יחסית... 1) האם מאורר כזה יספיק לקירור נורמלי עם ה SK7? 2) האם הוא יתן ביצועים טובים יותר על ה SLK800? 3) האם יש מאורר (שקט יחסית) שיתן ביצועים דומים? שאלתי השניה נוגעת למאוררי לדים ול Rheobus... אני מתכוון להרכיב אחד כזה ורציתי לדעת האם שינוי המתח למאורר יכול לגרום נזק ללדים? שאלתי השלישית... אני מתכוון לעשות מוד לספק הכוח ... קודם כל אני מתכוון להחליף את המאורר למאורר שקט יותר, בנוסף אני מתכוון להוסיף מתג לשינוי המהירות. שאלתי היא האם המאורר של הספק מתחבר כמו המאורר של המארז ל12V?

11. Started by dog,

ב-spcr עשו ביקורת לנינגה 2. http://www.silentpcreview.com/article893-page5.html הדגם שם הוא scnj 2000, ויש גם השוואות בטבלה לדגמים אחרים של הנינגה, כמו מספר סוגים של rev b וכו', שלרובם תוצאות פחות טובות. כאן מוכרים דגם שנקרא scnj 2100- Ninja II Rev B 6. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=3879 (קצת בעיה עם הקישורים של ksp, צריך להיכנס ל-Scythe ולמצוא אותו שם). מישהו יודע מה ההבדל? האם שינו משהו? נשאר באותה רמת איכות כמו בכתבה? אולי רק עשו התאמה לתושבת 1366/1156? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by K_D,

אז ככה יש כמה שאלות: 1) קודם כל מה באמת ההבדל?שני דברים נועדו לשפר את הביצועים.... 2)מה משפר את הביצועים יותר טוב? 3)מה עם האחריות?אפשר להגיד לה להתראות? 4)איך עושים את זה ואיך ניתן לבדוק שבאמת הצלחנו? 5)איך לבדוק שכרטיס שלי מאפשר פתיחת צינורות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by The Grey Matter,

מכירים את ה LASERBAY ? WWW.LASERBAY.COM דבר חייתי למדי לא? מישהו יודע איך הוא? שווה בכלל את הכסף?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Regev,

דחוף ביותר, אני צריך המלצה על מאוורר שיתאים להיטסינק AX478. משהו שקט וטוב...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ghadad,

היי , אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לפורום הזה .... אבל אנסה ... קניתי מחשב חדש בהמלצת פורום המפרטים , אומנם לא מן היקרים אבל עדיין יותר רועש מהמחשב הישן ששידרגתי ( בן 5 ! ) במפרט : AMD 64 3800 לוח אם של ASUS M2A-VM HDMI מארז HEC CI-6A19 + ספק 400 של HEC קרור למעבד - ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO הרעש לפני עליית הווינדוס / או כשהופעל לראשונה ללא מערכת הפעלה היה סביר בהחלט . ואילו מייד עם עליית הווינדוס מצטרף ללהקה עוד רעש די מטריד שאני מניח שמקורו מאיוורור המעבד . נא ייעצו לי ? כיצד אפחית את הרעש ? האם בהגדרות ביוס ? אן הקירור של המעבד לא משהו ... נא עזרתם תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by whybe,

שלום לכולם. אני עומד לעשות קניות בזמן הקרוב כדי לסדר כל מיני דברים שהציקו לי במחשב ואחד מהם הוא נושא הטמפ' והרעש שבמחשב. אז ככה, את המפרט אפשר לראות בצד(<) - כן אני יודע שהוא לא להיט אבל זה מה יש. המחשב מאוד מרעיש וזה בגלל שיש בו המון מאוורים ובגלל שהמארז עצמו לא משהו. אני צריך ממכם המלצה לקירור טוב שיהיה קודם כל אפקטיבי ואחרי זה שקט כמה שזה אפשרי. בנתיים חשבתי על אלה: ‏Freezer 64 Pro ב-115. או ‏Freezer 7 Pro Rev.2 ב-135. אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדל בין שני הגופים האלה חוץ מזה שהם מתאימים לתושבות החדשות זה יעזור. אגב, אני קונה גם את ה-NZXT APOLLO אז אם הוא מצריך מאווררים נוספים, או שסתם אתם מכירים את המארז הזה ויש לכם מה להגיד עליו אני מאוד יודה לכם. תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Satlan,

סאפ אני קונה בקרוב קירור למעבד, עכשיו זה די ברור שאקנה את הסוניק TOWER לפי מה שהבנתי עם מאוורר ... עכשיו ההתלבטות היא אם שמים 2 מאוררים עליו (אין בעיית מקום) זה יהיה עדיף מאחד, והאם בכלל, ה-SONIC TOWER עם מאוורר יהיה יותר טוב ב-OC מאשר ה-BT בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. טוב אחרי היום הבעע הזה לא מספיק חם גם מספר מאווררים הפסיקו לעבוד :-X ניגש ישר לנקודה... חשבתי וקראתי ביקורות רבות והגעתי למסקנה שהכי משתללם והכי טוב לקנות את המוצרים הללו.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5071 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_935&products_id=2580 מה אתם אומרים ?? ד"א זה ממש מצחיק לדעת אחרי התקציב שהתחלקתי עם ההורים שלי נשאר עוד 250 ש"ח ובדיוק עכשיו זה מה שאני צריך ;D בבקשה תענו מהר זה דיי דחוף כפי שאתם מבינים..

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Diman82,

מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות אחד כזה? מה שבטוח שחנויות מחשבים אי-אפשר למצוא אחד כזה, בדקתי בכל החנויות הגדולות.. כל מי שלא יודע מה זה ומתעניין שיפנה ללינק הבא: http://www.peltier-info.com/info.html מסבירים שם בקצרה.. או שלא בקצרה.. ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by daniel_18,

שלום, אני לפני קנייה של לוח אם חדש (P45) ואני רוצה לדעת +- לאן אני יכול להגיע עם הE4300 ולאיזה מעבד להשתוות פחות או יותר (מבחינת מהירות וכו...) המפרט שלי הוא כזה: מעבד - E4300, ספק - EZCOOL 450W, כרטיס מסך - GEFORCE 7600GS, זיכרון - 3GB 800MHZ DDR2, מארז סטנדרטי. אני יודע שאם אני רוצה לעשות OC אז אני צריך להחליף את הספק ולקנות קירור. יש לי כמה שאלות: 1. האם משתלם יותר לעשות OC למעבד הזה מאשר לקנות Q8400 - Q9400 יד שניה? 2. עד כמה זה מסובך לעשות את זה? 3. מה העלות +- של ספק 550W וקירור למעבד שיוכל לספק תוצאות טובות? 4. האם יש צורך בשדרוג של הכרטיס מסך גם בשביל הOC? אני לא מחפש להגיע לקצה היכולת של המעבד, רק לשפר אותו במידה ניכרת. אני לא מתכוון לקנות מעבד חדש, רק יד שנייה ו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by EladBr,

באוורסט החדש יש 2 דברים שלא היה בגירסא הישנה(אני מתכוון איפה שהטמפ'): GPU ו- GPU Ambient מה זה כל אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מבחינה של חידוש דגמים ואמינות? ואם כברקירור גז\מדחס (מקרר בעצם) זה גימיק או שזה משהו שעשוי להתברר כשווה את ההשקעה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by itaysk,

איך אני יודע מה הם? אין לי את זה בביוס (ואני לא רוצה להוריד עדכון) יש איזו תכנה לזה? ועוד משהו, מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד שלי (P3 450) ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, ברשותי קירור למעבד Thermaltake V1 וOC למעבד על 3.6GHz. שמתי לב שרוב הזמן הקירור נמצא על 1500RPM (הMAX זה 2000). אפילו אחרי משחק של אנריל3, מהירות המאוורר נותרת ללא שינוי אבל הטמפרטורה עולה, פתחתי את המארז לבדוק אם זה אפשרי שהקירור לא עובד מהר יותר ולא הבחנתי אפילו בשינוי קל ברעש (המשחק היה מושתק). יכול להיות שבעצם אין פה בעיה, והקירור אכן מעלה לRPM גבוהה יותר? ואם לא, אשמח לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Ac-Boy,

לפני הכל זה המארז שלי: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000bws.asp אוקי אלו שאלותיי =] אשמח אם תוכלו לענות עליהן. 1. במארז סופרנו הרגיל של Thermaltake יש מאוורר בחלון, האם הוא 90 מ"מ או 80 מ"מ? ואם יש גדלים שונים ל90 או 80? 2. מה יותר כדאי? שאותו מאוורר יוציא אוויר או יכניס אוויר? 3. יש לכם המלצה לאיזה מאווררר להחליף עם לדים? ושיהיה שקט ויעשה את העבודה כראוי תודה רבה =]]]][br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 19:55:54 עריכה:אהה התקציב הוא למאוורר החדש הוא 50 ש"ח. זה המאוורר שחשבתי שאני צריך את אישורכם אם הוא יתאים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6084

• 24 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.