עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AleXGanGSteR,

אני צריך למארז 2 מאווררים 80MM ו2 מאווררים של 120MM אז המליצו לי פה בפורום לפני כמה ימים על ARTIC COOLING אבל מצאתי את הערכה הזאת של THERMALTAKE ...עם פאנל שליטה.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 אז אני צריך חוות דעת מה עדיף לקנות 2 מאווררים של 80MM ו 2 מאוורים 120MM של AC ...ללא פאנל שליטה ב170ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 או לקנות את הערכה ב155 ש"ח .. תודה למי שעוזר...

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by HumanFly,

שלום, אני בוחן את האופציה של לרכוש מפרט ל OC בעבור COREi7 ויש לי מספר שאלות. א). איזה ספק צריך לקנות וכמה וואט ? (כמובן שהכי זול ואיכותי שאוכל למצוא, המליצו לי על טרמלטייק 750, אבל זה לא קצת יותר מדיי WATT ?) ב). האם קירור אוויר של טרמלטייק V1 AX שונה מה COPPER ? או שזה אותו דבר רק שה AX תומך בתושבת נהלים ? דבר נוסף האם הוא יהיה קירור אפקטיבי ל OC של CORE7, במידה ולא האם יש קירור אחר יותר אפקטיבי בטווח המחירים של עד 250 שקל ? ג). האם בכלל כדאי לעשות OC למעבד Ci7 - דווקא הבנתי שיש לו פוטנציאל OC טוב אבל האם זה הולך להיות יציב על קירור אוויר אשמח לקבל טיפים והסברים קצת האם בכלל כדאי או משתלם לעשות לו OC, והאם אפשר לקחת אותו ליותר מ 3 ג'יגה הרץ באופן יציב לחלוטין ! על קירור…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Arelush,

שלום, ברצוני לקנות קירור טוב למעבד. אני רוצה לעשות OC, מכיוון שעכשיו קיץ יספיק לי איזה 3.0, אבל בחורף אני רוצה להגיע ל3.4 משהו כזה. התקציב שלי הוא 250~300 שקל. האם זה מספיק?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by פבפ,

הורדתי את התוכנה hmonitor והיא מראה לי cpu1 56 cpu2 82 הקטע הוא שבכלל אין לי מעבד שני יש לי גם את התוכנה של ג'יגה בייט והיא מראה לי שהטמפ' של הלוח אם הוא 55 והטמפ' של המעבד 55 אבל זה לא תמיד ככה כי לפעמים המעבד עולה/יורד במעלה השאלה שלי אילו מהתוכנות אמינות? והאם טמפ' של 55 ללוח אם של ג'יגה בייט זה המון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Orillion,

היי לכולם, אני חווה בעיה מוזרה עם הכרטיס שלי: EVGA Geforce GTX 660TI FTW Signature 2. אני משתמש ב-MSI Afterburner בשביל האוברקלוק וב-MSI Kombustor כדי לבדוק יציבות. כרגע ה-POWER LIMIT על 140% (המקסימום הניתן), ו-+40 על הליבה. אוברקלוק צנוע לכל הדעות. דבר מוזר קרה: הרצתי כעת את בדיקת המאמץ של MSI Kombustor. במשך 5 דקות הכל הלך טוב, עד שפתאום הייתה התרסקות. כאשר בדקתי את המדדים, ראיתי שבאותו רגע הכרטיס עלה הרבה יותר מה-140% כוח שהקצבתי לו - הוא עלה ל-350! וזה כמובן מה שגרם להתרסקות. מישהו יודע למה זה קורה? האם זה סתם איזה באג בבדיקה של MSI ובמשחקים זה לא יקרה? כדאי להשתמש בבדיקה אחרת? או שמדובר בעיה בכרטיס? או שאולי כדאי שאפחית את ה-POWER LIMIT ליתר ביטחון ל-120? אנ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by ORrrr,

האם אפשר לעשות אוברקלוק לכרטיס R9500Pro 128MB oem של חברת Sapphire בעזרתה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

אני תקוע ב335 לזיכרון ו335 לליבה. מה תוקע אותי? הכרטיס יכול להגיע להרבה יותר. מעל המהירויות האלו יש טקסטורות חתוכות ב3DMARK.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by QuickSilver,

שלום לכם אנשים יפים ויקרים ... החלטתי לפנק את עצמי קצת אז קניתי לי מכונה חדשה , Asus A7n266-e Mother board , N-Force chipset AMD xp 1700 Samsung DDR 256 Mb , one unit ומארז ג'נריק שעבר התעללות קשה ומקצה שיפצורים מטורף ... הוכנסו בו 4 מאווררים , 80X3 מ"מ ( שניים בחזית , אחד מאחורה ) ועוד מאוורר 100 מ"מ בגג של המארז שמוציא אוויר . על המעסד יש לי מאוורר שאני לא יודע איך קוראים לו , של THERMALTAKE , יש לו גוף קרור עגול בצבע צהוב-כתום מטלי ובתוך הגוף קרור העגול ישנו מאוורר , אני אצל אותו ואשים תמונה ... אם מישהי מזהה בבקשה שיגיד לי את השם שלו . אהה ... ובין המעבד לגוף קירור של המאוורר אין שום משחה או משהו מפריד , זה תקין ? הטמפ' הממוצעת של המעבד היא 49-50 מעלות , ושל הלוח …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by karpad,

שלום קניתי מחשב חדש המפרט שלו בחתימה (אולי אני יגיד את זה הרבה פעמים זה בגלל שאני מתלהב ממנו) עכשיו אני צריך הדרכה באוברקלוק בבקשה תוכלו לרשום לי את כל התוכנות שאני יצטרך ולהסביר לי צעד אחרי צעד כמו לילד מפגר, חריש, עילם, עם רגל אחת והלם קרב תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by roei88,

אם עושים לAMD XP 1700+ אוברקלוק נגיד ל-2000, אז הוא יעבור בביצועים את ה-BARTON 2500+? ומה עם ה-2100 וה-2200 הם גם טובים לoc? ולכמה אפשר להגיע איתם? עשיתי חיפוש ולא מצאתי.. תודה רבה מראש! 8)

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מה התצורה שבה הכי כדאי להשתמש ב 3 מאוורים לקירור מארז, אחד מקדימה אחד מאחורה ואחד בצד.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shlomi8,

המעבד שלי על 47-60 מעלות לא במאמץ!!!!! יש לי קירור סטוק מישהו יודע למה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Davidmag1,

אני עומד על OC של 33% ככה vcore 1.3 NB 1.535 memory 1.80 המחשב נכבה ללא שום סיבה לא מתח ולא טמפ' ניסתי להוריד את הOC לרמה יותר נמוכה 2.7-9 ובכל זאת אותו דבר

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by HaVoC_850,

שלום קניתי לא מזמן את המעבד הזה שלמעלה ורציתי לדעת איזו משחה כדאי לי לקנות? תודה לעונים

15. איזו תוכנה הכי טובה לראות את הנתונים כגון מתחים , מהירות מאוררים וכו'? אחרי שעה של ניסיונות בערך הצלחתי לייצב את המעבד על 4GHZ 308X13. העלתי מתחים לMCH וFSB וDDR2 וגם למעבד הוא על 1.43V. כמובן שאני על 1:1... בדיקת יציבות בOCCT של חצי שעה העלתה תוצאות חיוביות - המערכת יציבה. אף על פי כן כאשר הפעלתי ORTHOS CPU STREES במשך 6 דקות המחשב תיפקד מעולה, אבל החום במעבד הגיע ל75-73 לפי CORETEMP... וזה די מדאיג למען האמת. יש לי קירור EVERCOOL עם משחה טרמית של AC... האם עליי להוסיף משחה טרמית או שזה נטו נטו להחליף קירור. מה היא הטמפרטורת גג שאסור להגיע אליה? **מדובר במארז HTPC ככה שצריך קירור נמוך שלא יעלה על 100MM.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, הכתבה באתר ומספר חברים שלי עשו לי חשק לשים מסך LCD במארז שלי. עכשיו עשיתי חיפוש ברשת האינטרנט הישראלית וחיפשתי אחד שכזה בזול. אני לא אפרסם לינק כי הבנתי שזה לא חוקי בHWZONE אבל יש לי תמונה עם המפרט שלו: בכל מקרה לפי מספור הפינים הבנתי שזה מתאים, (רק המתח והאדמה הפוכים אבל הבנתי שזה הפוך בחלק מהמסכים) אבל אני לא בטוח אם הבקר הזה יתאים למודינג כמו במדריך באתר (שדורש בקר HD44780) ורציתי להיות בטוח לפני שאני רץ וקונה. ד.א אני יודע שאין תאורה למה שבתרשים, אבל זו הגרסא בפשוטה, יש גם גרסא עם תאורה לקנייה. תודה מראש Ameralis Zaiir

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Regev,

דחוף ביותר, אני צריך המלצה על מאוורר שיתאים להיטסינק AX478. משהו שקט וטוב...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אוקי המערכת .... P5N-E SLI bios 0608 E2140 OCZ Platinum rev.2 2X1024MB 800Mhz CL4 Tuniq למעבד Silent Whisper לגשר צפוני בינתיים .... מתח למעבד 1.35 VCORE OFFSET +100mv --->מתח מעבד סופי 1.45 @ 2.9GH מתח זיכרון 2.1V @ 900Mhz CL4 גשר צפוני 1.3 ~ FSB 1450Mhz מ 1500 ומעלה המחשב לא עושה BOOT ....מסך שחור ...גם אחרי שהורדתי מכפלה למעבד ה VDROP על הלוח הזה גדול ...כאשר ORTHOS מתחיל המתח יורד ל 1.41 ...ובשלבים מסוימים זה 1.39 טמפרטורה ....במנוחה 30 בעומס מלא ב ORTHOS מגיע ל 50 ....טמפ. לוח אם 30~

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

אני מתכנן לקנות אותו בשבועות הקרובים כשהוא יגיע לארץ, ושמעתי עליו דברים די טובים, אבל כדאי להיות בטוח, הוא באמת טוב כ"כ?הרי, הוא עולה פחות מחצי מהSLK800! תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by psybrain,

מפרט מחשב : מעבד אינטל I7 2600K זיכרון 8GB GSKILL RIPJAWS לוח אם גיגאבייט P67A-UD3-B3 כרטיס מסך AMD 6970 2 GB יש לי בעית מקום אין לי מקום למאוורר מבחינת להרכיב אותו כי הזכרונות מפריעים אי אפשר להתקין וזה לא יושב . בגלל זה ראיתי את המאורר הזה Scythe Grand Kama Cross 2000 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8272 הוא יכול להתאים לי כי ישב בלי להפריע לזכרונות מלמטה . אשמח לדעת אם המאורר הזה יספק את המפרט שלי והצרכים שלי .והאם הוא מקרר טוב ולא רועש. בעתיד מתוכנן OC קל עד בינוני אשמח גם לדעת דעות אחרות ומוצרים שונים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by אנדי,

היי לכולם, יש לי מחשב שמבוסס על מעבד AMD Ryzen7 3700X (תושבת AM4). המאוורר שלו (זה שהיה מצורף אליו בקופסא) משמיע כל כמה שניות משבי רוח רועשים במיוחד, גם אחרי ששיניתי הגדרה בביוס למצב שקט. מבקש לקבל המלצה למאוורר שיהיה שקט יותר גם במצב 'נורמל' (ללא קירור נוזל/גז). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז כך אנחנו כול הזמן רבים איזה זיכרון הכי טוב ומי מגיע לבאסים הכי גבוההים בתזמונים הכי הדוקים\פחות הדוקים, אבל השאלה הכי יפה כמה הם מקבלים תכלאס במבחן התוצאה, בתור אחד שהיה לו 4 סוגי זיכרונות אחרי oc,אפילו באותו באס התוצאה שונה (בגלל תיזמונים,וכד). יאללה נתחיל: חברה: samsung צ'יפ: uccc תזמונים: 3-4-4-8 באס: 275 מתח: 2.5v נפח: 1gb מחיר:250-265 ש"ח (ל512) גירסא: EVEREST Home Edition 2.20 memory read:6900 memory write:2300 memory latency: 46ns

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by kovar,

עשיתי אוברקלוק ל GTX 670 שלי דרך MSI Afterburn אני רואה שיש אפשרות לסמן שהאוברקלוק יכנס לתוקף עם עליית הווינדוס. האם אפשר לבצע אוברקלוק רק לפני שאני הולך לשחק ומיד לאחר שאני מסיים לעשות ריסט ולהחזיר את ההגדרות המקוריות? זה חוסך בחשמל או שזה זניח?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. תקציב של 750 800...אולי קצת יותר בהמשך.. בשביל: -בלוק למעבד -בלוק לציפסט 70 שקל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_394&products_id=3686 -משאבה(עדיף עם חיבור לחשמל..אבל לא חובה..) -רדיאטור..

25. אהלן, ברשותי קירור מעבד Thermaltake Frio. השאלה שלי היא מתי המאוורר הנוסף צריך לפעול. אצלי לרוב המאוורר המכניס אוויר עובד, והמאוורר שמוציא אוויר לא. האם הוא צריך לעבוד רק מעל טמפ' מסוימת של המעבד? קראתי כמה סקירות ואף אחד לא דיבר על זה... תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.