אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
"פותח התרד אם הייתה נאזר בסבלנות ומשתמש בשפה נאותה, כמו כן חמריץ חיפוש קטן הייתה מבין שרוב הסיכוים שזה סתם חיישן שמזייף בקריאה. אז בבקשה להבא להיות יותר מאופק " מצטער, אבל אתה טועה, קראתי המון על זה אבל ממש המון, דיברתי המון על זה בפורום של גיגבייט כי שחבתי שזה בעיה של הלוח אם, כי חשבתי TMPIN2 זה לוח אם זה לא חיישן שמזייף בקריאה, אני מבחין בירידה בביצועים, כשהמעלות עוברות את ה 100 כשאני משחק במחשק כלשהוא הביצועים יורדים משמעותית עם FPS ממש גרוע ולא יציב, כשזה בקושי עובר ת 90(שזה אחרי 5 דקות עובר ל100) הביצועים יציבים, אני לא סתם יפתח thread כשאני לא מרגיש הבדל בביצועים אני מבקש סליחה על האי סבלנות שלי כי בכל זאת בקיץ אין לי הרבה סבלנות במיוחד כשהמחשב מעלה לי את הטמפ' …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעזרת המוד הבא הצלחתי להוריד כ 3 מעלות מטמפ' המעבד, זה היה לי די קריטי בקיץ אבל רק עכשיו הזדמן לי לשתף אותכם. המטרה היתה להשתמש באמצעים הקיימים בבית א' מפאת חיסכון וב' כך ניתן לבצע את המוד במיידי. המצרכים: שישית אקטימל מספריים סרגל דבק נייר רחב או מסקינגטייפ ובקבוק ספרייט. אופן המוד: 1. הסר את הקרטון העוטף את שישית האקטימל מבלי לקרוע אותו. 2. שתה את האקטימל. 3. שתה את בקבוק הספרייט על מנת להעביר את הטעם של האקטימל. 4. מדוד את היקף המאוורר. 5. גזור לאורך את קרטון האקטימל על מנת לפרוס אותו. 6. מדוד לרוחב הקרטון את היקף המאוורר וגזור לאורך, כך שישאר לך מלבן באורך הקרטון וברוחב ההיקף של המאוורר. 7. צור גליל מהקרטון והדבק בעזרת דבק הנייר לאורך הגליל.…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מתכנן לסחוט מיצים מ-GTX260 ואני מעוניין להשאיר אותו קריר כדי שלא יחליט לעשות פיגוע התאבדות בתוך המארז שלי. הקירור יכול להיות אקטיבי או פסיבי, זה לא משנה. מאוורר 120mm טוב יש לי בצד, לא בשימוש. חשבתי בינתיים או על ה-HR-03 GTX שלא ניתן להשיג עדיין או על ה-Twin Turbo עם מתאם ל-GT200, שלא ראיתי שקיים.. אשמח לקבל המלצות. תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המערכת הבאה I5 2500K @4.3GHz CM V6 (cooler-master) CM690 II basic המחשב שלי עומד על איזור ה-40 בIDLE (אינטרנט וכדומה) בלילה אני משאיר את המחשב דלוק ואני שומע את המאוורר מתחיל לעלות RPM וזה מעצבן אותי !!!(מדובר במאוורר של המעבד) אני חושב להחליף את המאורר עצמו או כבר להשקיע ולעבור לנוזל (4.3GHZ עם המעבד) מה אתם אומרים ? אז בזמנו הציעו לי את הRS240 או RX240 של XSPC .. ואני חושב שאני מוכן להשקיע 150 דולר על קירור שכזה (אם כדאי). אשמח להצעות נוספות! ועוד משהו, כשאני נוגע בקירור עצמו אני מרגיש כאילו אני יכל לסובב אותו במקום(אני מצליח להזיז אותו ימינה שמאלה בקטנה בלי להפעיל לחץ) - זה קצת מלחיץ אותי, ככה זה אמור להיות? 2. יש לי שנה עם המחשב, להחליף משחה ולעש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש... רוצה לעשות לו OC וללמוד על זה... אני גר בחיפה - מישהו מעוניין ? חוויית OC נוספת מלבד שלו
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לעשות קניות בזמן הקרוב כדי לסדר כל מיני דברים שהציקו לי במחשב ואחד מהם הוא נושא הטמפ' והרעש שבמחשב. אז ככה, את המפרט אפשר לראות בצד(<) - כן אני יודע שהוא לא להיט אבל זה מה יש. המחשב מאוד מרעיש וזה בגלל שיש בו המון מאוורים ובגלל שהמארז עצמו לא משהו. אני צריך ממכם המלצה לקירור טוב שיהיה קודם כל אפקטיבי ואחרי זה שקט כמה שזה אפשרי. בנתיים חשבתי על אלה: Freezer 64 Pro ב-115. או Freezer 7 Pro Rev.2 ב-135. אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדל בין שני הגופים האלה חוץ מזה שהם מתאימים לתושבות החדשות זה יעזור. אגב, אני קונה גם את ה-NZXT APOLLO אז אם הוא מצריך מאווררים נוספים, או שסתם אתם מכירים את המארז הזה ויש לכם מה להגיד עליו אני מאוד יודה לכם. תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר? שמע? ניסה? המלצות? זה לא בדיוק 'משחה' - זה יותר כמו חתיכת נייר. נראה ממש נוח לשימוש. http://www.computerbase.de/artikel/hardware/gehaeuse_kuehlung/2006/test_coollaboratory_liquid_metalpad/
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אוקיי אמממ אני עכשיו באוברקלוק ל2600 עם המעבד שלי הכל בטמפ' טובה חוץ מהלוח. עכשיו שאני מסתכל ב-everest הוא מראה לי שהלוח מגיע במאמץ לאיזה 60 אבל שאני עושה ריסט אני רואה בביוס שהצ'יפסט דווקא על טמפ' נמוכה של איזה 40 בערך ומשהו שנקרא PWM הוא זה שהיה נמצא על איזה 60 ומשהו. מה זה ה-PWN הזה??? עד לאיזה טמפ' הוא אמור להגיע? ומה זה מסוכן? אולי אני צריך לתת מתחים יותר גבוהים למערכת שלי? המעבד -2600 עם מתח 1.375 כולה ושום דבר אחר לא שיניתי מתח.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.frozencpu.com/products/11743/ex-wat-159/XSPC_Rasa_750_RS240_Universal_CPU_Water_Cooling_Kit_Hot_Item.html?tl=g30c321s1310#blank מדובר בקיט חדש של חברת XSPC שיש להם מוצרים מאוד איכותיים לקירור מים, כרגע אין עוד ביקורות לכל הקיט אך מהיכרות שלי עם הפריטים כבודדים מדובר פה על קיט לקירור המעבד ברמה מאוד גבוהה. לדעתי תג המחיר של 129$ הוא מאוד הולם לתמורה שתקבל ממוצר שכזה וזה גם הזדמנות מצויינת לכל אלה שחוששים מכניסה לקירור מים עקב סירבול.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מכירים את ה LASERBAY ? WWW.LASERBAY.COM דבר חייתי למדי לא? מישהו יודע איך הוא? שווה בכלל את הכסף?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי asus p8p67 עם ביוס גראפי. כשאני נכנס ל- AI TWEAKER (איפה שעושים את ה-OC ומתעסקים עם המעבד), יש לי כמה אפשרויות: Default 4.1GHz 4.5GHz 4.8GHz השאלה שלי היא האם אני צריך להעלות שלב שלב על המעבד או פשוט לבחור נגיד ב- 4.8 וזהו ? נ.ב. - חייבים לעשות מדריך לביוס גראפי, רוב החברות מתחילות לעבוד עם זה והביוס הכחול המפחיד מתחיל להעלם ..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מספיק רק לפרק את הניטים? איך אחרי זה אני אתפוס את זה חזרה ואיך אפשר לפרק את הניטים כשחומרה בפנים (לדוגמא מקדחה ימלא את המארז בשבבים ואין לי כוח לפרק הכל)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כזה דבר לשים יותר מידי משחה טרמית? ראיתי שצריך לשים רק עיגול קטן במרכז.. אבל אני מורח שכבה אחידה על המעבד... מה יותר נכון לעשות? ובאיזה כמות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
* מפרט המחשב המלא בצד * אני רוצה לעשות OC לe6600 קראתי המון לפני שקניתי את המחשב ואני לא מפסיק לקרוא ביטלתי והגדרתי הכל לפי המדריך הבא: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1169366 המתח שנקבע למעבד בביוס 1.38 המתח בפועל 1.344 עכשיו הגעתי ל3GHZ יציב עם orthos ע"י 375*8 עכשיו אם אני עושה 350 *9 או 400*8 המעבד לא יציב כמה מתח צריך להוסיף למעבד? שמתי לב שהייתי ב 9*350 שהמתח בביוס היה על 1.375 היה post אבל הוינדוס לא עלה וששמתי 1.39 הוינדוס עלה היו שניים-שלוש דקות באורתוס וריסט זה אומר שאין מספיק מתח למעבד? להעלות לו עד שיהיה יציב? ואלו לא הטמפ' הם 64 במאמץ מלא תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD 16X2 עם תאורה.... ומה שאני הולך לעשות זה... לקחת ריבוע פרספקס בגודל של החריצים של הסידירום ולהכניס בו את הLCD ומאחורה לשים לד כחול.. מה אתם חושבים?? מה שחסר לי.. זה נגד אחד קטן ומעצבן!!! מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה ברחובות??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך מדגם: ATI Radeon 9500PRO 128MB 128bit אני צריך לקנות קירור טוב ושקט שיתאים לכרטיס אין לי בידיוק הגבלה של מחיר .... תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. מחר אני רוכש את המעבד 3930k עם הלוח Rampage IV עכשיו הדבר האחרון שחסר הוא קירור טוב למעבד אני מתכנן לעשות OC למעבד מעל 4.5GHZ אשמח מאוד אם תציעו לי קירורים טובים... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה התחלתי לשקול לעשות OC, אז בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא דיי גבוהה יחסית למחשבים אחרים עם אותו מפרט, סביבות ה-44 מעלות. (כנראה בגלל שהחליפו לי מאוורר פעם אחת מבלי לחדש את המשחה הטרמית) אני כרגע עם מאוורר סטוק של Q6600, מארז: SopranoRS 101 Mid Tower עם מאוורר צד. עכשיו לשאלה... מה אתם אומרים על המאוורר שבנושא כמאוורר ל-OC, והאם נראה לכם שהסיבה לטמפ' הגבוהות של המעבד שלי היא אכן תוצאה של החלפת המאוורר בעבר ללא חידוש המשחה? תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים. מכיוון שאני לא מצליח להירשם לאתר של EVGA (וגם מכיוון שאין לי בכלל מוצר שלהם ) אני צריך לינק להורדה מאלו שדווקא כן הצליחו להוריד את התוכנה. המטרה היא ניתור המתחים של ה-GTX295 שלי במטרה להקצין קצת יותר את ה-OC. נ.ב. האם ניתור המתחים יכול להיות אקסטרימי או שאין מה לחשוש ממתח יתר, כלומר שריפת הכרטיס. תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.highspeedpc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&Category_Code=TopTechSTD מישהו יודע אם יש אותם בארץ? הוא נראה יותר מתאים לאוברקלורקים...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי HTPC בתוך מארז שוכב סילברסטון GD01 המעבד E8400 עם OC ל 3600MHZ הקירור היום הוא AC ALPINE PRO (לא תוכנן OC במקור...) - הוא מחזיק יציב, אבל גבולי ב STRESS (רחוק כ- 20C מ- TJMAX ב INTEL BURN TEST* יכול להיות שזה לא יספיק לקיץ... אז אני רוצה לחפש קירור חליפי *שקט*. חשבתי על MINI NINJA פסיבי או עם מאוורר שקט (או מוד 5V) האם זה ישפר את הקירור? האם יש אפשרויות עדיפות? תמונות של המארז מבפנים (עשוי להיות קצת צפוף לקירור גדול - חשבתי על FREEZER XTREME - אבל לא בטוח שיכנס) http://i207.photobucket.com/albums/bb264/amir__n/htpc2/_P7170223.jpg http://i207.photobucket.com/albums/bb264/amir__n/htpc2/_P7170221.jpg תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט : מעבד: Intel Core 2 Q8300 כרטיס מסך: Nvidia GT 220 1GB זיכרון: ddr2 4GB Samsung CL6 800 MHZ ספק: 310W FUJITSU לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ב10 הבא אני קונה ספק כח חדש של סיסנוק 550W וקירור למעבד מוגן 2 אבל לבנתיים אני חושב שעם קירור סטוק 3GHZ יספיק.. המטרות שלי: 3GHZ.. אני נחוש להתחיל את הOC אבל לא יודע לאן להיכנס קחו תמונות מהביוס http://www.siz.co.il/my.php?i=tqytnzjim5e0.jpg עוד תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=jjnotjvmltzk.jpg לאן אני אמור להיכנס?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-