אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אוקי נתחיל במפרט שלי p-4 2.4 לוח אם של ecs 256 ddr ati radion 7500 יש לי שלושה מאוורים אחד מקדימה שואב אוויר פנימה אחד מאחורה מוציא אוויר וכמובן המאורר שעל המעבד. מהם הטמפרטורות הנורמליות למחשב כזה אני משתמש בתוכנה speedfan כדי לבדוק את הטמרטורות נראה לי ש- 47 עד 50 במצב מנוחה זה גבוה מידי במצב פעולה הוא יכול להגיע ל56 ומעלה ועוד שאלה אחרונה תראו בקובץ מה זה המודד הראשון ואיך לעזאזל הוא מראה לי מינוס 55 תעזרו תנו עצות רעיונת ומה שעולה לכם בראש.
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הוא עומד להישרף או משהו כזה.........והתוכנה דרך אגב לא מזייפת.....גם אני מרגיש שהוא חם וגם בספיד פאן רשום אותו דבר....מפחיד..
-
- 16 תגובות
- 994 צפיות
-
-
טוב אז החורף הגיעה!!!! חגיגת האוברקלוק התחילה!!! גם HWZONE הצטרף לחגיגה! אז תתחילו לשתף כמה מעלות ירדו לכם.....? הצלחתם להגיעה למשהו בזכות החורף.....? ........... אני יתחיל בזה שלכרטיס מסך החמודי שלי 19XT ;D ירדו 10 מעלות!!! גם למעבד שליAMD35 ירדו 5 -10 מעלות והחזרתי את הOC שלי 2200@2650 שתפו שתפו אנשים!~!~!........... יום חג הגיעה :2gunsfiring: :2gunsfiring: :funn: :funn:
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים בדחיפות מירבית משאבה במלאי בחנות כלשהי ברשת או המלצה על חנויות עם משאבות באזור ירושלים, תודה רבה רבה רבה לכל מי שמגיב
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
עזרה!!! תענו לי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע איפה בדיוק לכתוב את ההודעה אבל אפשר בבקשה את ההורידה של התוכנה?
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי ספק 400 וואט של ATX קיצר המחשב שלי: AMD 64 3000 X800 PRO Ga-K8M 512 ddr עכשיו המאורר שלי שקט מאוד והטמפ' דיי בסדר על 46-47 מעלות רוב הזמן עכשיו כשאני מריץ משחקים כבדים על טקסטורות גבוהות הוא מתחיל להרעיש(ז"א הוא מגביר את קצב הסיבובים ללדקה) והטמפרטורה של המעבד עולה ל-56 ככה...מה אני עושה?? מחליף למאורר יותר טוב?? או שגם ספק צריך? ועוד הלוח אם שלי מתחמם גם מה כדי לי לשים עליו מאורר או משהו??
-
- 11 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הצ'יפסט שלי עומד על 59 מעלות מה זה לא גבוה?
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 1600 פלוס עם כרטיס מסך GEFORCE3 TI 200 של CREATIVE רציתי לדעת מה היכולות של CREATIVE בתחום האוברקלוקינג, על הכרטיס שלהם יש נראה לי את הצלעות קירור הכי גדולות שיש מכל הכרטיסים האחרים, זה ריבוע גדול שמכסה גם את הזכרונות אם אינני טועה ועל זה יש מאוורר קטן. רציתי לדעת אם יהיה לי צורך גם בקירור נוסף ואיך אני יכול לבדוק מהי הטמפ' העכשווית של הכרטיס, ובכלל אם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג ? תודה מראש אחים .
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
פרטים: p4 1800 motherboard asus p4t-e rdram 128 מאוורר שבא אם המחשב יענו נראה לי מאוורר ממש חזק רציתי לדעת אם אני יכול לשפר את המחשב ל2000 בלי שינוי ברכיבי המחשב... ואם זה כדאי בכלל... יש לי גם Gforce 3Ti200 ורציתי לדעת גם מה אפשר לעשות איתו... עיזרו לי עוד דבר לאחותי יש p2 350 לוח אם 440 משהו לוח נחמד לא זוכר בדיוק את הדגם שלו מה כדאי לעשות איתו
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
וואי ניקיתי עכשיו אבק מהמחשב של חבר שלי......ניקיתי לו את ההיט סינק של המעבד...והמעלות ירדו מ70 מעלות (פרסקוט עם קירור סטוק..).ל50מעלות...ירידה משמעותיתת...אנשים הגיע הזמן לנקות אבק גם ניקיתי את שלי שחזרתי וגם כמובן הוריד לי כמה מעלות...
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"
-
ממ, אוקי, אז ככה אני מחפש מערכת קירור מים למחשב החדש שלי קצת פרטים עליו: cpu: Intel Pentium 3.2 EE Prescott 1MB mobo: ASUS P4P800-E Deluxe ram: PQI 512MB 400DDR 200MHZ + Unknown 256MB 400DDR 200MHZ case: Antec Plusview 1000 SOHO Fileserver + window gfx: Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB 256BIT (softmodded to XT, without any problems) עכשיו, אני רוצה שזאת תהיה מערכת קירור מים ברמה, במחיר של עד 1000 שקל, ואפילו קצת יותר 1100-1200 אני רוצה שזה יכלול בלוק למעבד, בלוק לכרטיס מסך, ועוד כמה דברים שאני לא יודע, חחח תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
אתם תצחקו עלי אחרי שאני אספר את הסיפור, אבל בכל זאת... לפני קניית המחשב המליצו לי על מאווררים של AC. מתוך חוסר הבנתי נכנסתי לאתר שלהם והזמנתי מהחנות את המאווררים הכי טוב שהיו להם (PWM). רק אחרי שהם כבר הורכבו במארז הבנתי שהמאווררים האלו הם להוצאת אוויר בלבד. כאמור, בחלק האחורי מותקן 120mm שזה בסדר. אבל נחשו מה? מקדימה מותקן לי 92mm שמוציא אוויר :s07: לכן, לאור העובדה שאני אידיוט התחלתי לבדוק ולהתעניין במאווררים. אני מעוניין להחליף את המאוורר מקדימה ולהוסיף עוד אחד (יש לי שני מקומות ל 92mm מקדימה). הסתכלתי על מספר מאווררים (בלי הגבלת תקציב אך עם טעם טוב בכל זאת) ושמתי לב למאוורר שמאוד משך אותי. Noctua NF-B9. http://www.noctua.at/main.php?show=productview&produ…
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לפני שאני מעיף לכל הרוחות את ההיטסינק המקורי של אינטל ... רציתי לבדוק את הטמפ' שלי - הבנתי שהלוחות של ABIT מחשבים לא לפי ההיסטיק ולכן מתקבלת טמפ' גבוהה משאר הלוחות. המעבד שלי במנוחה 44-43 מעלות ובמאמץ הוא מגיע עד ל65-66, האם משחה טרמית תעזור במידה רבה או שאני חייב גם היטסינק חדש דנדש שיעשה לי חור בכיס. אני מאוורר עם 2X120 מ"מ אחד מקדימה מכניס ואחורה מוציא. חוטים מסודרים.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז איך הכל התחיל : שיחת טלפון מפבל תוך כדי טיפול ניקיון במערכת : מדברים ואני מרכיב הכל בחזרה וגם מנקה את המארז וכו - טעות ראשונה : מערכת המים לא נותקה מהחשמל !!! תזוזה לא נכונה ופיצוץ בצינור שמגיע מהמשאבה לתוך הבלוק והכל מתפוצץ בזרם מים חזק (2000 ליטר שעה) פבל נדבר אח"כ אני אומר . יומיים של יבוש כללי בעזרת מיבש שיער לכל חלקי המערכת . תוצאות - לוח אם אביט KD7 -תקין כרטיס מסך (TI4400) הם -DEAD כרטיס רשת -תקין GTXP - תקין מעבד AXP1700B - תקין טוב לאחר דיכאון גדול ונקיון וקצת מודינג יש תמונות הכרטיס מסך הוחלף ל 9500 פרו (שנקנה בתראה של 20 דקות וסופק לאחר קניה של שוארמה עם הרבה אמבה) כי יש אותם במלאי בחנויות המובחרות ונמעס לי שכולם אומרים שהם מחכים 3 שבו…
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה זה אמור להיות יש לי p4t-e באתר הרישמי כתוב שאפשר לעלות את הfsp באחד ועד 150 כאשר זה שקרן גמור כי אפשר לעלות ב3 ורק עד 133 fsb למה?!?!?
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הזכרןות הישנים 2 ג'יגה SUPER-TALENT 667mhz cl5... החדשים 2 ג'יגה corsair xms 2 880mhz cl4 לא יודע מה הולך פה הישנים עבדו על 305.Mhz הזכרונות החדשים שהם הרבה יותר מקצועיים ואיכותיים עובדים רק על 306mhz אני משתגע כבר. מתחנן לעזרה להלן תמונות מהCPU-Z של לשונית הזכרונות. מי שיכול לעזור לי שיסתכל ויגיד לי מה הולך שם, אני לא יודע איך לקרוא את זה. תודה!!!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן להחליף את הגירסא שלי של ביוס? מאיפו אני יכול הלשיג גירסא חדשה יותר שאני יוןכל לבצע OC דרך הביוס ואיך אני מתקין אותה? אין לי דיסקטים.
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שלום לכם אני חייב עוד היום תשובה אז אשמח מאוד אם תעזרו אני רוצה להדביק כמה יסנקים על הזכרונות ואני צריך לקנות "דבק טרמי" והייתי ב2 חנויות הכי גדולות ברחובות Ace and Home Center ובשניהם אין והם לא יודעים בכלל מה זה אבל יש עשרות סוגים אפילו מאות!!! של דבקים שונים ויש שם דבקים שעד 200c טמפרטורה מחזיקים אז זה מה שאני צריך? והדבקים שם הם אפוקסים זה בעצם מה שאני צריך?!?!?!? דבק אפוקסי עד 200 מעלות c זה מה שאני צריך לקנות??? תודה רבה....
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . ברשותי רדיאטור חדש דנדש של רכב פרטי ששוכב אצלי ללא שימוש . היות ורדיאטור כזה ( בשילוב עם מאורר) מצליח לקרר מנוע שפולט חום באלפי מונים יותר מאשר מחשב ,אז ההיגיון אומר שאין שום ספק שהוא לא יתקשה לקרר מחשב ללא מאורר כלל. היות ואני לא רוצה לסכן את החומרה ,אני מעדיף לרכוש לוח אם שמיוצר מראש לתמיכה בקירור מים ,כך שכול מה שאני אצטרך לעשות , זה רק לחבר את הצנרת לאלמנטים שכבר מובנים על לוח האם . כמו כן אני מעוניין בפיתרון קירור למעבד מבוסס מים שקל לחבר , ואולי גם ספק כוח שמראש יוצר עבור קירור מים . אם אתם מכירים \ממליצים על מוצרים מתאימים אז אנא תרשמו את שמותיהם \ תנו לינקים אליהם. דרך אגב ,האם זה נכון שבמקום מים ניתן להשתמש באלכוהול 100 אחוז נקי ,שיתרונו הגדול הוא ש…
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
שהם קירר את המחשב למתחת לאפס וזה? כמה שיותר נמוך יותר טוב... ;D
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-