אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
פתחתי את המחשב ומולו תקעתי מאוורר חבל על הזמן הוריד לו 10 מעלות (רק על הרמה ה 1) השאלה עם זה יגרום לבעיות תודה למגיבים ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תקוע ב335 לזיכרון ו335 לליבה. מה תוקע אותי? הכרטיס יכול להגיע להרבה יותר. מעל המהירויות האלו יש טקסטורות חתוכות ב3DMARK.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש ורשום שם יחס 4:5 עם אני אשנה ל1:1 זאת אומרת שהFSB והDRAM יהיו שווים? מישהו מוכן לעשות לי סדר בבלאגן קראתי את המדריך ולא הבנתי את הקטע הזה....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך בלוק קירור מים למעבד סוקט 775 ומשאבה במחיר טוב וסביר עם מוצרים איכותיים תודה ואשמח אם יש בלוק שמתאים גם לסוקט 775 וגם ל1366 תקציב עד 600 ש"ח אבל אם תציעו יותר תסבירו ותשכנעו אני עלול להסכים P: לא ממש משנה לי העיקר שיהיה לאביזר אחריות ויהיה נותן שירות פה בארץ(חברה מוכרת שלא תפשוט לי מחר רגל)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, אחרי שקראתי כל מה שיכולתי בנושא, עשיתי את הOC הראשון שלי ^^ מעבד:Q6600 לוח:Gigabyte P35-DS3 זכרון: 4GB cm2x2048 6400c5 קירור: mugen 2 ספק: Seasonic X760 טמפרטורת חדר 28 מעלות. נעלתי את המחלק על 2.0, PCI-E על 100. העליתי בהדרגה ל 334X9 והמערכת יציבה בבדיקה דרך OCCT למשך שעתיים, טמפרטורה מקסימלית בLINPACK היא 66 מעלות, במבחן הרגיל 50 מעלות, במנוחה הטמפרטורה היא 30 מעלות. הלוח אם שולט אוטומטית במתח (אשמח לדעתכם בנושא, האם כדאי לשנות ידנית או לתת ללוח לפקח). מה שכן כשהעליתי ל350X9 קיבלתי BSOD בבדיקת המאמץ, רעיונות בנושא יתקבלו בברכה. דעתכם באופן כללי תתקבל גם כן בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם במנוחה, ובלילה, המעבד שלי מגיע ל59 מעלות בלי לעשות כלום ! אני חייב לציין שאין לו מאוורר מקורי של אינטל אלא משהו תחליפי זול מה הטמפרטורה התקינה של מעבד אינטל Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz צריכה להיות ? כמה ברגע שמערכת ההפעלה עולה וחוץ מזה הוא לא עושה כלום וכמה באימוץ מירבי של הCPU ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוברקלוקר הנודע K|NGP|N השתמש בדגם שהוא עצמו סייע ל-EVGA ליצור בכדי לשבור את שיא המהירות ומספר שיאי ביצועים עבור הליבה המובילה של NVIDIA בחצי השנה האחרונה התרגלנו לראות את כרטיסי ה-GeForce GTX 980 Ti של NVIDIA שוברים שלל שיאי ביצועים, ובכל זאת נראה שעוד נותר מעט פונטציאל לשיפור – כפי שמוכיח עכשיו K|NGP|N בשיתוף עם חברת EVGA. האוברקלוקר המפורסם (שלא לומר אגדי) עשה שימוש בדגם היקר שנושא את שמו ונוצר בידי EVGA, בסיוע של קירור חנקן נוזלי כמובן, בכדי לבצע המהרה לתדר שיא של 2,203MHz, הגבוה ביותר עבור GTTX 980 Ti, שגם היה יציב מספיק בכדי לאפשר לו לשבור את תוצאות השיא עבור כרטיס מסך בודד במבחן ה-3DMark Fire Strike, בגירסה הסטנדרטית, בגירסת ה-Extreme ובגירסת ה-Ultra. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה עשיתי או סי ל 3400 וקיבלתי ב 3די מרק וונטג' 8500 פתחתי לאחר מכן את הליבה הרביעית ועם או סי ל 3400 הגעתי ל 11500 הבדל עצום וכל זה בלי לגעת במתחים...!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא זוכר איפה ראיתי מוד שיש לו מדבקה יפה או משהו על החלון ולא CASEBADGE אלה כמו ציור המלצות עזרה קישורים יעזרו תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה עם המחשב זמן הסוללה התקצר מכשלוש שעות למשהו כמו חצי שעה ולפעמים גם פחות. חוץ מזה יש בעיית התחממות במחשב הוא מתחמם מאוד ונהיה רועש אפילו בזמן המנוחה ואם אני מפעיל סרט או משהו קצת כבד הוא נכבה מעצמו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש GF2 Ti/500 של GAINWARD שמציג התנהגות לא הכי יציבה במבחני 3DMARK 2001 וכבר נעזרתי כאן בנושא הזה. לצערי, הבעיה לא ממש נפתרה והנה ראיתי בפורום שיש כמעט תמימות דעים שכרטיס GF4 MX440 שלפי בדיקה ברשת אמור להיות ברמת המחיר של הכרטיס שלי, עדיף עליו כמעט בכל קטגוריה. GF3 כנראה קצת יקר לטעמי. אני אברר אם אוכל לקבל את ה-GF4 במקום ה-GF2 אבל רציתי לשאול על איזו חברה אתם ממליצים (ABIT, MSI) כי לא מצאתי ביקורות השוואתיות בין חברות. דבר נוסף שרציתי לברר הוא נקודת אי התמיכה ב-DIRECTX8 של GF4. נראה שכמה חושבים שזה חיסרון רציני למרות שממה שהספקתי לראות אפילו ה-GF2 מריץ משחקים כמו SERIOUS SAM, QUAKE ו-MAX PAINE בצורה יפה (ואולי אין קשר?) האם זה אמור להיות שיקול רצינ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברשותי מעבד 478 פרסקופ 3.2. כרגע הטמפרטורות הם 50 מעלות במנוחה 65 במאמץ איזה גוף קרור מומלץ ?? מחיר עד 250 ש"ח תודה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשייח של WD 80GB עם 8MB BUFFER היתי רוצה לדעת האם לדעתכם כדאי לרכוש מגירה לאורור או שמא זה סתם בזבוז של כסף ותוספת של רעש למחשב . במידה וכן אני מתלבט בין שני המגירות הבאות : http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1236946344.htm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=3198&advertisor=zap :asthanos:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר הרבה זמן מתעניין באובר לכרטיס מסך...אני עובד על אובר עם הכרטיס שלי (ג'יפורס 4 אמ איקס 440) אבל הקטע שיש לי כמה שאלות: 1. האם לכל חברה של כרטיסי מסך יש מהיריות שעון שונות (ליבה + זכרונות) ? או שזה זהה נגיד הרטיס שלי בסטוק 400\270 אז זה הרמה הכללית של ג'יפורס 4? או שזה מסתנה מחברה לחברה? 2. האם ברגע שאני עולה מעל מהירויות שעון (ליבה + זכרונות) של כרטיסים חזקים משלי נגיד אף איקס 5200 זה אומר שהכרטיס שלי נחשב עכשיו אף איקס 5200 או למה שהגעתי אליו ברמה של מהיריות השעון או שיש לסדר עוד דברים כדי להגיד שיש לי כרטיס אחר? 3. איפה אני יכול לברר לגבי וולט מוד לכרטיס מסך שלי? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי...אגב אני אשמע לעצות לשיפור האוברקלוק שלי ( 335 לליבה ו475 לזכרונו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המארז : ANTEC 300 http://tms.co.il/pictures/products/big/antec-300.jpg הכרטיס מסך : 4850 PCS http://www.esc.pl/images/graficzne/atipcie/PowerColor/4850.pcs.pop.jpg יש לי הכנה למאוורר בדלת שלא מנוצלת, חשבתי להוציא מהמאוורר של הכרטיס מסך איזושהיא תעלה\מנהרה, שתלך עד להכנה למאוורר שיש בדלת. כרגע קשור ספוג דק ועדין לחור בדלת. בנתיים יש לי שני רעיונות איך לעשות את זה, הראשון זה למצוא חומר גמיש\כבר בצורת מנהרה שתתאים, לקשור אותו שם על הכרטיס לקשור לדלת. הרעיון השני הוא למצוא 8 חתיכות של כל חומר קשיח ולבנות את המנהרה בעצם משני חלקי, הראשון שיוצא מהכרטיס כלפי מטה, שיהיה הקצר יותר והשני שמחובר אישהו לחלק הראשון ומקביל לקרקע כך שיהיה מחובר לחור שבדלת. יש רעיונות לחומרים מתאימים\רעי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה געתכם על המאורר הבא? מבחינת ביצועים וכמובן שקט !!!! http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=925072&sku=T925-2009 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד: +AMD XP 2000 לוח אם: (Gigabyte GA-7VKML(-P יש למעבד מאורר חזק שקניתי, וכל המאווררים עובדים טוב אבל לוח האם מגיע לטמפרטורה של 120 מעלות לפי aida sysinfo מה יכול לגרום להצטברות חום כזאת ? איך לבדוק ? ... יכול להיות שזה המארז ? חיברתי על המארז מאוורר 220 וולט שפולט אויר החוצה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית קירור מים שמתאים לסוקט AM2+. עדיפות לחנויות בארה"ב (גם אם לא מייבאים לארץ), או כל מקום אחר בעולם שכן מייבא לארץ, בגלל שבחו"ל יש תמורה גדולה יותר למחיר זהה (בד"כ). תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עשיתי קירור לזכרונות של הכרטיס מסך שלי ..כדי לעשות אוברקלוק .. עכשיו איך אני מדביק אותם לכרטיס ? עוד שאלה ..תראו איך עשיתי את זה בתמונה .. יש לי גוף קירור אחד לכל זוג זכרונות ..יש לי 4 צ'יפים של זכרונות על הכרטיס זה בסדר אם אני ישים גוף אחד על שתי זכרונות ? זה מכסה את שתיהם לגמרה .. ככה שלא ניראה לי שיש בעיה תודה רבה למי שעוזר D: [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי Gainward Golden Sample GTX 260 Core 216, שכבר בא עם OC מהמפעל ל625/1348/2200. אחרי כמה וכמה שעות של משחקים עם הקלוקים הגעתי לקלוקים יציבים ב100% של 720/1512/2320, מה שהכי מפתיע שרוב הזמן הקלוק שהחזיק אותי מאחור הוא דווקא הזכרון... כנראה שנפלתי על כרטיס עם זכרונות שלא אוהבים OC בכל אופן, אחרי כמה וכמה שעות טובות של קרייסיס וMETRO 2033 ללא שום בעיות וללא הפסקה, הרצתי לבסוף FURMARK רק כדי להיות בטוח. תוצאה סופית: מה דעתכם? מפתיע שדווקא בזכרון לא הגעתי לאיזור ה1200+, אפילו ב1188 לא הצלחתי להתייצב, אבל העיקר הליבה והשיידר...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ! קצת רקע: יש לי רדיון 9600פרו 128מגה רפרנס של ATI , הלוח של הכרטיס הזה הוא חדש מבוסס על REV 1.3 של ה XT , ככה זה נראה לי לפחות לא שזה משנה... בכל מקרה לא מזמן היה לי 9600פרו של ספיר עד שה TVOUT שלו נדפק והחלפתי אותו, בחנות הביאו לי את זה וחשבתי שזה יותר טוב או שווה ערך מסתבר שספיר מחזיקה את הזיכרון על 300מגהרץ בעוד שרפרנס מחזיקים אותו ב200מגהרץ, עם אוברקלוקינג הגעתי ל220 שזה בכלל לא קרוב ל300 של ספיר (אגב ספיר מספקים זכרונות של סמסונג בעוד שהפרנרס מספק אצלי לפחות זכרון של hynix, לא שמעתי עליהם...) אז בעצם קצת נדפקתי :-\ אז בשביל זה באה השאלה שלי אליכם. ההתיעצות: אוקי אז אני רוצה לקרר את הזכרונות של הכרטיס מסך, הזכרונות הם בגודל סטנדרטי של נגיד 1.5X3 ס"מ (…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו הבין את הנוסחה לחישוב tRD ? http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3208&p=8 אני מנסה להגיע 3.0-3.6MHz בQ6600 במפרט שלי. (מופיע פה בצד) תמונות של ביוסים יציבים יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי מחדש את הכרטיס 7600GS והטמפ' במנוחה היא 100 מעלות צלזיוס!!!!! זה לא הגיוני.. הכרטיס לא ב-OC.. תודה על העזרה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm1000a.htm + Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply שילוב טוב?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ , אז יצא לי לקנות כמה חלקים חדשים למחשב שלי Intel i7 950 Gigabyte GA-X58A-UD3R Patriot Viper II Sector 7 Triple Channel 3x2GB עכשיו הקטע שלא יצא לי להתעסק יותר מידי בהגדרות BIOS שקשורות למהירויות ומתחים וכל הדברים האלו העניין הוא שהבנתי שזיכרון כזה צריך להיות מוגד ב BIOS בצורה נכונה בכדי שיעבוד במהירות שהוא מוגד , שברירת המחדל של הלוח אם להוריד לו את המהירות , עכשיו כמה שאלות , בצורת ברירת מחדל של הלוח , איך שאני מפעיל את המחשב הזה בפעם הראשונה , המהירות של הזיכרון היא יותר איטית ממה שהוא מוגד ? שווה לשנות עוד פרמטרים ב BIOS בכדי שהמחשב יעבוד בצורה יותר טובה או שאין טעם לגעת בכל זה אם אני לא מתכנן לעשות משהו יוצא דופן עם המחשב הזה? - מקווה שתבינו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-