אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אז כן כן החלטתי שזהו נימאס לי מהאי יציבות של הלוח ועשיתי זאת ועוד בהצלחה חח וולט מוד ללוח שלי עשיתי את זה droop mode ואני מיתכוון אולי גם לעשות את הagp mode בכול מקרה מקודם היתי מגיע ל1.6 וולט למעבד ולא יכולתי לעבור את זה עם הייתי עובר לא היה פוסט ללוח משום מה.. וגם ב1.6 וולט בביוס המתח היה יורד גם ל1.456 וזה היה גורם לאי יציבות מאד רצינית בלוח ועכשיו אחרי הוולט מוד!! אני מכוון את הביוס על 1.6 וולט במקורי נימצא על 1.68 ברגיעה ו1.65 בעומס לא יורד מ1.65 לא משנה מה אני עושה!!! כך שהמוד בוצע בהצלחה ועם חיוך חח עכשיו הבעיות!! בזמן שבדקתי את הוולט של המעבד עם התוכנה של הלוח בדקתי גם את הוולט של הספק tt buterflay 480w על 12 וולט ( ולידע כללי אף פעם לא בדקתי את הספק הזה חח)…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כןןןן נשיתי שלוש םעמים לנקות ולשים מחדש וכל פעם החום מראה של מעבד 112 מעלות C !!! זה הלוח SIS משקר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9500pro הזכרונות כתוב infenion והמספר הוא 3.3 איפהשהו על השבב, אז הורדתי ביוס פרוץ מתאים בשביל זה. יש לי גם את התוכנה לפלאשינג בשביל זה. הורדתי Radeonator 2.0 עכשיו, הביצועים הנוכחים של המערכת שלי למשחקים לא ממש מספקים (אתם יכולים לראות תוצאות בחתימה) ואני לא אוברקלוקר מקצועי, וחשבתי אולי אני אצליח לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך כי זה לא אמור להיות מסובך. 1. האם אני אוכל להגיע לאובר שהעלאת הביצועים מורגשת עם הקירור המקורי של הכרטיס? 2. יש מצב להחזיר את הביוס של הכרטיס למקורי אם אני לא רוצה את האובר יותר? 3. אילו שיטות יש בשביל לדעת אם הכרטיס מתחמם יותר מידי? תודה מראש, אור..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש קרור למעבד כמו שרשום בנושא שאני יוכל לעבוד בקלות על 4.5 GH יש הרבה קרורי אויר לא מבין אם הם שווים חוץ מלקרר שיהיה שקט מאוד Corsair H100 האם הקרור הזה צריך מילוי של נוזל לקרר ? יש לי מארז ענק
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני יומיים קניתי מחשב חדש מבוסס AMD , המעבד הוא : AMD athlon xp 2500 לוח אם :Epox 8rdai לא קניתי קירור נוסף למעבד , והמעבד בא עם גוף קירור בעל פד טרמי של Foxconn , המעבד שלי עכשיו על 49 C במנוחה , ואין לי מושג על כמה במאמץ או איך בודקים, אם מישהו יכול לעזור אז תודה . דבר שני - המעבד ממש ממש רועש (בערך כמו וולקנו 7 על high או med ) אולי מישהו יודע איך להחליש את המאוורר ? או איך להפוך אותו ליותר שקט ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב עושה ריסטרט לבד... ומשום מה שאני פותח את הדלת של המארז, זה בקושי קורה... אני עם P4 630 עכשיו גם המאוורר של המעבד מאוד מאוד מרעיש, שימנתי אותו וכדומה... יכול להיות שזה נובע מהתקנה לא טובה או משו ? כי שחיברתי את המעבד לגוף קירור לא הבנתי בכלל אז סתם שמתי ויהיה מה.... באוורסט אני רואה טמפ מעבד של 48 מע', לא יודע כמה זה נכון... אגב, בCPUZ המעבד מראה מתח של 1.296 ומשתנה ל1.312 מיידית וחוזר חלילה קבוע, האם זה באג או מה ? יש לי ספק של אנרמטקס ליברטי 400
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב, אחרי שקראתי מדריכים - ניסיתי את Speed fan, ניסיתי לשחק בביוס.. ושומדבר לא עזר - הגעתי לכאן. המאוורר 120 מ'מ מסתובב ב-2000RPM וקודח בצורה בלתי יאמנת, הוא מחובר עם חיבור 3 פינים ללוח. אני מקבל אות ממנו אבל לא מצליח לשלוט בו - יש אופציה כלשהי שאני מפספס? הלוח של ביוסטר - כנראה ג'נרי, 945G express micro 775, אשמח לאופציות נוספות להפחתת הרעש! לא בא לי לחזור ל-80 מ'מ, אבל עדיין - הרעש בלתי נסבל... תודה רבה ולילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
החלפתי לפני יומיים ל X1800XT ומאז אני לא מפסיק להזיע . החום שהכרטיס פולט יוצא מחוץ למארז ומחמם לי את כל החדר, זה פשוט לא יאומן. לפני זה היה לי 7900GT שפלט רבע מהחום שהמפלצת הזו פולטת. אני כרגע עם קירור סטוק של הכרטיס מסך וחשבתי להחליף ל Accelero 2, שאולי יקרר טוב יותר את הכרטיס אבל עדיין יפלוט המון חום החוצה, האם קירור מים זה מה שאני צריך בשביל להפסיק לגרום לתנור הזה לחמם לי את כל החדר? ואם כן, על איזה הייתם ממליצים? תודה!
-
- 27 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסוף קניתי קירור למעבד scythe katana 3 בגלל שהוא היחיד שנכנס ללוח שלי http://s10.postimg.org/v09sbe4o5/Katana_3_Cooler_3_01.jpg' alt='Katana_3_Cooler_3_01.jpg'> מה דעתכם עליו בשביל קירור רגיל וקירור לאוברקלוקינג?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הכתבה באתר ומספר חברים שלי עשו לי חשק לשים מסך LCD במארז שלי. עכשיו עשיתי חיפוש ברשת האינטרנט הישראלית וחיפשתי אחד שכזה בזול. אני לא אפרסם לינק כי הבנתי שזה לא חוקי בHWZONE אבל יש לי תמונה עם המפרט שלו: בכל מקרה לפי מספור הפינים הבנתי שזה מתאים, (רק המתח והאדמה הפוכים אבל הבנתי שזה הפוך בחלק מהמסכים) אבל אני לא בטוח אם הבקר הזה יתאים למודינג כמו במדריך באתר (שדורש בקר HD44780) ורציתי להיות בטוח לפני שאני רץ וקונה. ד.א אני יודע שאין תאורה למה שבתרשים, אבל זו הגרסא בפשוטה, יש גם גרסא עם תאורה לקנייה. תודה מראש Ameralis Zaiir
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המערכת שיש לי היא E5200 עם קירור סטוק לוח GIGABYTE 73pvm-s2h וזכרון קינגסטון סטיק 2 ג'יגה 800MHZ CL5 כבר התפתיתי והעלתי בביוס לבאס של 220 כלומר 2.75GHZ והוא זורם.. השאלה היא אם בכלל עם הזכרון הזה אני יכול לעשות אוברקלוק?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מענויין לעשות אובר קלוק רק הבעיה היא שהכרטיס שלי במצב עומד הוא על 50 מעלות ואני םוחד לעשות אובר קלוק!!! יש לי מאוורר של זלמן עליו ועדיין 20 מעלות אם אפשר עזרה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הטמפ' שלי של המעבד והלוח אם (יש לי לוח של gigabyte אבל עכשיו בגרסה החדשה של אוורסט הוא קורא נכון את הטמפ' של המעבד) ד"א יש גם בעיה עם הקריאה של הלוח אם? טוב אז אני רוצה לבדוק במנוחה ומאמץ במנוחה כבר בדקתי אבל אני צריך תוכנה שתאמץ לי את הלוח אם ותוכנה שתאמץ לי את המעבד אז אתם מכירים תוכנה כזו? ד"א המעבד שלי הוא amd 3000 64b 939
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם במנוחה, ובלילה, המעבד שלי מגיע ל59 מעלות בלי לעשות כלום ! אני חייב לציין שאין לו מאוורר מקורי של אינטל אלא משהו תחליפי זול מה הטמפרטורה התקינה של מעבד אינטל Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz צריכה להיות ? כמה ברגע שמערכת ההפעלה עולה וחוץ מזה הוא לא עושה כלום וכמה באימוץ מירבי של הCPU ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי שני מאווררים של Arctic Cooling והמאווררים הגיעו עם חיבור אחד בלבד, ממש קטן, אני חושב שזה חיבור ללוח אם. שאלה של נובים: לא אמור להיות לי גם חיבור חשמל? או שהמאווררים לוקחים את החשמל מלוח האם?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
check this out..! http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_en20.php אני יודע שזה נשמע נובי.... אבל שמשנים את הבאס זה לא מעלה תמ"הצ? כי אצלו זה 3.2 כמו שהיה לו בהתחלה! ואיפה יש אפשרות להעלות את זה? ולמה לא ידעתי על זה כלום!?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מסך LCD למחשב שלי לפי המדריך שיש באתר כאן. ויש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל: 1) אני מבין באלקטורניקה וחשמל אבל אף פעם לא התעסקתי בחומרה של מחשב אני יצליח לעשות את זה? 2) לאיפה אני מחבר את הקבל של הLTP? אני מוציא אותו מהמארז, אם כן אין דרך אחרת כי המדפסת שלי מחוברת לשם... 3) לאיפה אני מחבר את הקונקטור של החשמל? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... אז לאחרונה מצאתי את עצמי משאיר את המחשב פתוח בלילה, אבל הרעש שלו בלתי נסבל - והרעש נובע בעיקר מהקירור סטוק הגרוע של AMD (המעבד הוא Winchester 3200+ 939). אז רציתי לקבל ממכם המלצות על גוף קירור אוויר טוב, שיענה על הדרישות הבאות: - הוא חייב להיות מעולה בתור גוף פאסיבי. בלילה אני לא הולך לחבר אליו שום מאוורר. אני רוצה שהחלק הפאסיבי לבדו יחזיק את המעבד בסטוק על טמפ' נורמליות, ולא יגרום לו לקרוס. - כשאני כן יחבר לו מאוורר, בהעדפה ל- 120mm, הוא צריך להיות חיית ביצועים. - שיהיה פשוט להרכבה, ושיתאים ל- MSI K8N Neo2 939 בתוך מארז Tower של צ'יפטק. - שיהיה מותאם גם לעתיד ולסוקט הבא (M2) של AMD. - שהמחיר יהיה נורמלי. האם יש חייה כזו? אם לא, אני מוכן להתפשר בכמה דברים..…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן (מפרט בצד) והוא ממש חם... במאמץ ממושך חם אפילו לגעת במארז... המעלות שלו במנוחה הם: לוח אם: 43 מעבד: 60 כרטיס מסך: 75 במאמץ: לוח אם:45 מעבד: 72-75 כרטיס מסך:90-120! אז השאלה שלי היא כזאת, יש לי מאוורר אחד למארז, והוא מקדימה, יהיה יותר טוב אם אני אמקם אותו מאחור שיוציא את האוויר החם או יותר טוב שישאר מקדימה ויכניס אוויר קר? אני לא מתכוון לקנות מאוורר חדש למחשב כי עוד חודשיים בערך אני קונה מחשב חדש (עם עזרכתם כמובן..) ואני לא רוצה להוציא עליו כספים.. ויש לכם עוד פתרונות בשבילי? ניקיתי את המארז,מאווררים (הוצאתי גושי אבק ענקיים עם פינצטה חח..) ואני לא רוצה למרוח משחה טרמית חדשה כי אני לא רוצה לדפוק משהו בטעות... אז אני הולך לסדר גם את החוטים במארז ולנקו…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי מאוורר סטוק של אינטל למעבד I7 3770 כמו בתמונה שבקישור http://images.geeksimages.com/imageshare/E/300x300/E97378-001-soft.jpg האם כמו בתמונה הפסים האלו זו המשחה הטרמית ועליי רק להלביש את הקירור על המעבד או שיש צורך למרוח משחה טרמית על המעבד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי, עם כרטיס מסך GeForce 7800 GTX, והבעיה היא שהטמפרטורה שלו עומדת על 50-60 ישר שאני מדליק את המחשב, בלי שום מאמץ, ובאמצע משחק היא מגיעה ל 70 פלוס. בכרטיס הקודם שלי GeForce 440 MX, הטמפרטורה הייתה 20-30 במנוחה. האם זאת בעיה או שהטמפרטורה הזאת נורמלית ? ואם כן איך אפשר לפתור אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה זה דחוף לי... לוח 945P-S3 חדש...(במחשב שלי אחי..הייתה פעם הבעיה שהוא מתכבה באמצע משחק כלשהו וחשבתי זה הספק אז קניתי וזה לא עזר...) בקיצור ב-EVEREST הטמפ' של הלוח (צ'יפסט) לא עולה מעל 22 במאמץ! אבל כשאני נוגע בצ'יפסט אני יכול אשכרה לפתוח פה מקדונלדס משלי בבית!! הצ'יפסט פשוט רותח!! ממששש חם! - לדעתי זאת גם הבעיה שבעט משחק המחשב עושה ריסט.. בקיצור.. 1.יש תוכנה אמיתית שתראה ת'טמפ' של הצ'יפסט? טמפ' אמיתית אני מתכוון. 2. האם כדאי להחליף את הלוח ל- ASROCK CONROE XFIRE...? ( משהו כזה ) . ל ASROCK שנה אחריות ולשלי 3.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט של הכרטיס שאני רוצה לנסות עליו Interface - AGP 1x Chipset - 3Dfx Voodoo Banshee Ram - IBM 16MB 100Mhz SDRAM 10ns Data Path - 128 bit RAMDAC - 250 Mhz TV-Output - NA Video Playback - MPEG-1, MPEG-2, DVD, Indeo, & Cinepak Supported Resolutions - 640 x 480 - 1920 x 1440 Supported Refresh Rates - 60 - 120 Hz והנה תמונה של הכרטיס (לחצו על הלינק) http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/Sexi-20028232526-Creative-Banshee-board-2.jpg אני רוצה להתחיל ללמוד ולהתעסק באוברקלוקינג ואת הפרויקט הראשון שלי אני רוצה לעשות על הכרטיס מסך הזה (שגם ככה הוא זרוק אצלי) רציתי לדעת אם זה בכלל שווה את ההשקעה ??? אם אני ירוויח מזה משהו ??? ואם כן ... בכמה אני יכול להעלות…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-