אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אממ יש לי מעבד AMD 3200 VENICE CORE, שני סטיקים של 512 של TWINMOS, ספק 400W של HEC ולוח אם ASUS A8N VM CSM... רציתי לדעת מה הפוטנציאל של המחשב שלי לאוברקלוק ובעזרת אילו תוכנות אפשר לעשות את זה? כמו כן אני אשמח אם תכוונו אותי למדריכים בעברית שמסבירים קצת על המושגים שמשתמשים בהם בעולם האוברקלוק וקצת הסברים על איך לעשות את זה מבלי להרוס את המחשב... תודה.
-
- 22 תגובות
- 996 צפיות
-
-
זאת המערכת שהזמנתי intel 805 p5ld2 256X2 DDR2 533 של super tehlent משהו כזה דווקה אחלה זיכרונות עם קירור עלהם ואחלה יחסים בנתיים לא היה לי איתם שום בעיה בOC 7600GT אבל לצערי יש לי בעיות כספיות להסיג את הכרטיס כי קניתי את כול המחשב מזומן כדיי לקבל מחיר עלות ולא נישאר לי כסף לכרטיס והבנדם לא מקבל צ'קים אז אני מנסה להסיג כסף בנתיים הוא הביא לי X300 במתנה כדיי להפעיל את המחשב בכול מקרה הינה הבנצ'ים אני עכשיו על 3.7GHZ יציב וזה כניראה הגבול של הקירור המקורי של אינטל עוד קצת והמחשב קורס מרוב חום אז בנתיים זה הגבול עד שאני יקנה קירור נורמלי המעבד במתח של 1.38 ומחזיק יפה מה שכן לא אהבתי את הלוח אין בו אפשרויות OC מתקדמות רק בסיסיות הינה תמונות: http://rotter.name/Us…
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
המליצו לי באתר על silencer 5 rev3 כקירור ל 7800GT שלי אבל יש לי כמה שאלות: א. אם אין לי חור מעל ה הכרטיס מסך שלי , אין לי טעם בקירור הזה כי בשבילו צריך יציאה שתוציא את האוויר , לא? ב.חוץ מזה הבנתי שיש לו בעיה בחיבור החשמל של המאוורר? אולי יש למישהו המלצה אחרת למאוורר אני גם מפחד שהוא גדול בשבילי !
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
http://www.highspeedpc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&Category_Code=TopTechSTD מישהו יודע אם יש אותם בארץ? הוא נראה יותר מתאים לאוברקלורקים...
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
פתחתי בעבר אשכול, אינני מוצא אותו, ברשותי מחשב עם מעבד + AMD Athlon XP 2500 1. מה הטמפרטורה הממוצעת למעבד הנ"ל במנוחה ? 2. מה הטמפרטורה הממוצעת למעבד הנ"ל במאמץ ? 3. ב BIOS כיוונתי כיבוי אוטומטי ב 70 מעלות, האם יהיה בטוח להעלות ל 80 מעלות ? 4. מכיוון שהמחשב נמצא בממ"ד, טמפרטורת המנוחה שלו היא כ 58 - 61 מעלות, האם סביר ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני עושה OC ראשון למחשב והייתי רוצה לקבל קצת עזרה עם זה. הנה המפרט של המחשב נראה לי מפרט מתאים ביותר ל-OC: אני חושב שצריך להתחיל בהגדרות ה-BIOS ומתחים אבל אני קצת חושש להרוס משהו =X תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 996 צפיות
-
-
השוע הגיע החבילה התחלתי להרכיב אני לקראת סיים בנתים קצת תמונות
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי HD4850 של SHAPPIRE, ואני מעוניין להתקין עליו גף קירור שונה, משום שהטמפרטורה של הכרטיס מאוד גבוהה (89 מעלות במאמץ, 72 מעלות במנוחה..). ידוע כי הקירור הזה אינו מספיק לקרר את הכרטיס, לכן זה לא בעיה בכרטיס הספציפי שלי. אשמח אם תמליצו לי על קירור טוב בעל סוקט של RV770, ושיצניח את הטמפרטורה ל70 מעלות מקסימום במאמץ לפחות. תקציב : עד 200, רצוי כמה שפחות.
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום חברים הייתי שמח אם הייתם יכולים לתת לי כמה קישורים של גלריות מודינג ברשת.
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=15138 מארז מדהים . ספק עם חיבורי SATA יציאה חיצונית של מחבר 12V, שליטה על טמפ' וחיווי דרך הלוח, הדיסקים יושבים על גומיות במגרות ב 90 מעלות לאופן הרגיל. בנוי לשקט ! . אבל אחרי התקנת קירור מים למעבד ולכרטיס המסך , המאוררים היחידים הם בספק ובמארז (12" 1450 RPM !! - שקט !) אחרי ההתקנה הבחנתי שיש קצת רעש של ויברציות - כמה מדבקות ספוג קטנות פתרו את הבעיה. מה אומר .. כל כך שקט !! רק כשהחדר סגור ניתן להבחין ברעש שלו מעל רעש הרקע בחוץ. פשוט תענוג ! !
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
טוב, אז לכבוד הרס המאוורר של הכרטיס מסך שלי- אני עושה קניות למחשב... טוב אז קודם - איך זה נהרס, יש לי עכשיו הרבה שיפוצים בבית ומסתבר שיום אחד מישהוא שכח לכסות את המחשב כדי שלא יכנס אבק... אז המחשב שלי התמלא באבק... במיוחד הכרטיס מסך- ואז אני מקבל התרעות על החום בכ.מסך ובלאגן ומגלה - המאוורר לא עובד- טוב הוא מלא באבק- אז נוציא את האבק... אבא שלי עזר לי ו5 כנפיים של המאוורר נשברו :-\ אז לכבוד זה- אני קונה היטסינק חדש לכ.מסך ובאותה הזדמנות פירקתי את כל המחשב(כי הוא היה מלא אבק) וניקיתי וגיליתי שהמשחה הטרמית על המעבד שלי כבר ניהייתה פירורים ובעעע... אז אני צריך גם משחה טרמית, ואם כבר באותה הזדמנות אולי אני אבנה איזה פאנבאס ויוסיף איזה 2 מאווררים... אז- השאלות: 1- איזה קירור…
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אז סוף סוף ישנה התקדמות בפרוייקט שלי , היום קניתי משאבה של 800 ליטר לשעה ב 70 שקל, לא ממש חזקה אבל נראה לי שהיא תספיק ואם לא אני יקנה יותר חזקה. ולאחר שעות רבות של תכנון ושבירת עצמים ועצבים רבים הצלחתי לחבר את הבלוק לסוקט 370 שלי, כי היתי צריך להכין סוגר חדש לגמרי שיתאים למידות של הבלוק ויחזיק אותו טוב על המעבד. ועכשיו המערכת מכילה רק משאבה טבולה בתוך דלי ובלוק על המעבד וכבר הטמפ' ירדה ב 20 מעלות !!! במאמץ ל 31 מעלות כש לפני זה היתה היתה על 51 מעלות. עוד מעט אני יעלה תמונות כשאני יקנה סוף סוף את הדיגיטלית שלי. עריכה: אני רק רוצה לציין שאני עושה את הקירור מים לא בשביל ביצועים כי אני לא עושה שום OC (לוח של אינטל) אלה בשביל השקט. אני מתכוון לעשות מארז אם 0 מאוורר…
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מסך LCD למחשב שלי לפי המדריך שיש באתר כאן. ויש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל: 1) אני מבין באלקטורניקה וחשמל אבל אף פעם לא התעסקתי בחומרה של מחשב אני יצליח לעשות את זה? 2) לאיפה אני מחבר את הקבל של הLTP? אני מוציא אותו מהמארז, אם כן אין דרך אחרת כי המדפסת שלי מחוברת לשם... 3) לאיפה אני מחבר את הקונקטור של החשמל? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאוורר בגג של המארז אז 2 שאלות: 1. אם אני אשים בגג מאוורר שיוציא אוויר, עד כמה זה יכול להשפיע על טמפרטורת המעבד וטמפרטורת המארז? 2. בדיוק בקטע שאני רוצה לקדוח בו יש לי קורת מתכת כזאת של המארז. אני יכול לנסר אותה ולא יקרה כלום למארז וכל זה???? זה המארז הינה התמונה של הקורה http://planet.nana.co.il/gazu/kora.jpeg תודה רבה רבה
-
- 15 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי P4 2.6 העלתי את הבאס ל231 ומתח למעבד 1.55. יש לי xaser 3 ו spark7 והטמפרטורה של המעבד בfull load מגיעה ל56. החיישנים בXASER אומרים גם שהטמפרטורה בSYSTEM היא 6 מעלות פחות מאשר מה שרשום בMBM
-
- 17 תגובות
- 995 צפיות
-
-
גם אלקטרוניקה זה לא התחום שלי כ"כ אבל לאן הלד מתחבר (לאיזה ספק כח) אם אני שם אותו באיזה חור מארז ?
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
בהחלט מרשים!!! אבל אל תשכחו את המחיר... נראה לי שעדיף לקנות צ'יפטק בכמעט 500 שקל פחות (!!!!) אבל הוא יפה בצורה בלתי רגילה ובא גם עם hardcano 5 וsmart fanim... עכשיו זה בחירה קשה לעשירים, זה או הcoller master 710?????
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
איזה דבק טרמי הכי כדאי לקנות??? אני רוצה להדביק לזכרונות של הכרטיס מסך(FX5200) ד"א אני גר באיזור ירושליים(מעלה אדומים!!!) וחוץ מקי אס פי יש עוד מקום בסביבה שבוא אפשר להשיג דבק טרמי(יש לי נסיעות חינם אז תרגישו חופשי להגיד לי ליסוע לכל איזור ירושליים בשביל לקנות)
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע על מאוורר טוב למעבד עכשיו אני יודע שהמאוורר שיש לי עכשיו אמור לצאת על הצלע קירור והמאוורר שאני יקנה אמור לבוא עם צלע קירור עכשיו פיקתי את המאוורר שיש לי עכשיו ואני רואה שהצלע קירור דבוקה ממש חזק למעבד..... מישהו יכול לעזור לי איך אני הולך להחליף מאוורר??
-
- 16 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים, היה מצויין לזמנו, הריץ כמעט את כל המשחקים החדשים על VHIGH. אבל עכשיו למשחקים יש דרישות גבוההות יותר ורואים שהFPS נמוך ומצריך להוריד את האיכות. מעבד: C2D E7200, כרגע עובד על 2.8GHZ כ.מסך: Ati Radeon HD4850 היה על OC, אבל עכשיו הורדתי כי הוא מתחמם וצריך לחליף משחה. זכרונות: 2 * Gskill 1GB DDR2 800Mhz CL5 לוח אם: Abit IP35-E הוא באמת היה בן זונה פעם! חוץ מהבעייה שאני בחיים לא הצלחתי לעבור את ה 2.8GHZ במעבד. אחרי ששיחקתי עם המתחים פה ושם, שמתי לב שלא משנה כמה מתח אני קובע בביוס למעבד זה תמיד נשאר אותו דבר. ועוד משהו מוזר זה שהמעבד שלי עובד בהפרש של 0.15V ממתח של מעבד אחר מאותו דגם. אני יודע שהחלקים מיוצרים בזמנים שונים ויוצאים שונים בתפקוד שלהם…
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, אני לפני קנייה של לוח אם חדש (P45) ואני רוצה לדעת +- לאן אני יכול להגיע עם הE4300 ולאיזה מעבד להשתוות פחות או יותר (מבחינת מהירות וכו...) המפרט שלי הוא כזה: מעבד - E4300, ספק - EZCOOL 450W, כרטיס מסך - GEFORCE 7600GS, זיכרון - 3GB 800MHZ DDR2, מארז סטנדרטי. אני יודע שאם אני רוצה לעשות OC אז אני צריך להחליף את הספק ולקנות קירור. יש לי כמה שאלות: 1. האם משתלם יותר לעשות OC למעבד הזה מאשר לקנות Q8400 - Q9400 יד שניה? 2. עד כמה זה מסובך לעשות את זה? 3. מה העלות +- של ספק 550W וקירור למעבד שיוכל לספק תוצאות טובות? 4. האם יש צורך בשדרוג של הכרטיס מסך גם בשביל הOC? אני לא מחפש להגיע לקצה היכולת של המעבד, רק לשפר אותו במידה ניכרת. אני לא מתכוון לקנות מעבד חדש, רק יד שנייה ו…
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, המפרט שלי בצד. שדרגתי את הספק, RAM והכרטיס מסך. הכרטיס מסך בOC והמעבד לא יציב בתדר הזה. זה מאכזב כי סופסוף יש לי ספק נורמלי... למה זה קורה? התחיל צפצפוף אחרי הOC וההגדרות של הOC נמחקו מהBIOS אחרי זה.
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, יש לי HTPC בתוך מארז שוכב סילברסטון GD01 המעבד E8400 עם OC ל 3600MHZ הקירור היום הוא AC ALPINE PRO (לא תוכנן OC במקור...) - הוא מחזיק יציב, אבל גבולי ב STRESS (רחוק כ- 20C מ- TJMAX ב INTEL BURN TEST* יכול להיות שזה לא יספיק לקיץ... אז אני רוצה לחפש קירור חליפי *שקט*. חשבתי על MINI NINJA פסיבי או עם מאוורר שקט (או מוד 5V) האם זה ישפר את הקירור? האם יש אפשרויות עדיפות? תמונות של המארז מבפנים (עשוי להיות קצת צפוף לקירור גדול - חשבתי על FREEZER XTREME - אבל לא בטוח שיכנס) http://i207.photobucket.com/albums/bb264/amir__n/htpc2/_P7170223.jpg http://i207.photobucket.com/albums/bb264/amir__n/htpc2/_P7170221.jpg תודה
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מקווה שזה בסדר שאני רושם את זה פה - אני פשוט אעלה תמונה שתסביר את כל "הטענה" שלי.. והזיכרון.. זה זיכרון של OCZ - GOLD 1600MHZ CL8 - אני יודע שהלוח תומך עד 1333MHZ בלי אוברקלוק אבל פה אני רואה 1066MHZ אני לא מבין למה התדרי שעון נמוכים כל כך - ממש פי 2 ויותר, ובזיכרון.. אומנם לא פי שתיים אבל עדיין, זה ניראה לי מוזר אז החלטתי לשאול לעצתכם.. אגב הלוח שלי זה: Asus P6T Deluxe V2 תודה רבה לכולם.. שיהיה לכם שבוע מצויין, מתן.
-
- 18 תגובות
- 995 צפיות
-
-