אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
* מפרט המחשב המלא בצד * אני רוצה לעשות OC לe6600 קראתי המון לפני שקניתי את המחשב ואני לא מפסיק לקרוא ביטלתי והגדרתי הכל לפי המדריך הבא: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1169366 המתח שנקבע למעבד בביוס 1.38 המתח בפועל 1.344 עכשיו הגעתי ל3GHZ יציב עם orthos ע"י 375*8 עכשיו אם אני עושה 350 *9 או 400*8 המעבד לא יציב כמה מתח צריך להוסיף למעבד? שמתי לב שהייתי ב 9*350 שהמתח בביוס היה על 1.375 היה post אבל הוינדוס לא עלה וששמתי 1.39 הוינדוס עלה היו שניים-שלוש דקות באורתוס וריסט זה אומר שאין מספיק מתח למעבד? להעלות לו עד שיהיה יציב? ואלו לא הטמפ' הם 64 במאמץ מלא תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהתחלה שאלתי בגיימר... אבל אהאנשים שם לא רציניים.. רציתי לעשות OC למעבד שלי מ-2040Mhz ל-2200Mhz אבל מסתבר שהזכרונות שלי לא מספיק חזקים, ורק קניתי את המחשב אז אני לא מוכן להוציא כ-600 שקל על זכרונות טובים יותר. (אכן כן, עשיתי טעות מרה..) בכל מקרה, ניסיתי לשנות את התזמונים של הזכרונות ולאחר מכן שעשיתי OC המחשב נכבה אחרי כמה שניות. יכול להיות שהסיבה לכך היא המתח ולא התזמונים של הזכרונות או הזכרונות עצמם? (בדקתי את הטמפרטורה והיא הייתה בסדר גמור, דרך אגב..) תודה (רק שתדעו שאני חדש בכל הקטע עם OC... אז אל תצפו ממני ליותר מדיי)
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קצת מתלבט בין קירור המים של THERMALTAKE 735 לבין קירור האויר של SCYTHE INFINITY 1000 לפי מה שהבנתי קירור אויר בצורת TOWER זה הכי יעיל מכל השיטות ולפי הביקורת הזאת http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2214 הקירור של SCYTHE הוא אחר היעילים ביותר שיש ובו בזמן גם אחד השקטים שיש מצד שני הוא נורא כבד (כמעט קילו) ונורא גדול במימדים, מה שיכול לגרום נזק ללוח M והוא גם לא הכי יפה במארז עם חלון צד לעומת זאת קירור המים של THERMALTAKE 735 נראה יפה עם הצינורות הירוקים (UV REACTIVE) ומתאים לצבע של המארז שאני הולך לקנות (בצבע שחור-ירוק) ועם קתודה של UV זה נראה ממש ממש יפה בקטע של OC אני לא בטוח שאני הולך לדחוף את המערכת עד קצת היכולות, אני לא מחפש שום שיא אם אני יגיע …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בצ'יפסט OPTIONS, לא זוכר אם זה בדיוק שם, אחד מהשלושה הראשונים בכל מקרה, אפשרות לSDRAM TIMING. עכשיו זה על T2, מה יקרה אם אני אעביר את זה לT1? זה ימהיר את הזכרונות? אם מישהו יוכל לפרט לי בדיוק מה זה עושה, אני אודה לו מאוד. הזכרונות XTREME DDR PC2700, כל השאר במפרט. תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מסך LCD למחשב שלי לפי המדריך שיש באתר כאן. ויש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל: 1) אני מבין באלקטורניקה וחשמל אבל אף פעם לא התעסקתי בחומרה של מחשב אני יצליח לעשות את זה? 2) לאיפה אני מחבר את הקבל של הLTP? אני מוציא אותו מהמארז, אם כן אין דרך אחרת כי המדפסת שלי מחוברת לשם... 3) לאיפה אני מחבר את הקונקטור של החשמל? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל עונה ! ביכולתי להשיג את הקולר ZALMAN 9500 ב250 ש"ח. השאלה: האם כדאי ? האם הוא שקט ואושה את עבודתו בצורה יפה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בעזרה אוברקלוקינג באזור באר שבע , בהגדרות ביוס ,חלקים לקירור מתאימים וכו , המיפרט שלי הוא : מעבד :I7 920 לוח : X59A-UD3R Ver 1 זכרונות : http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr3-pc3-12800-reaper-low-voltage-triple-channel-eol.html הייתי רוצה לדעת גם כן בכמה אחוזים של שיפור ביצועים אני יכול להוסיף על ידי האוברקלוקינג.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד BARTON 2500+ במקור 11*166 = 1833 לאחר הOC 11*210 = 2300 כמה אחוז של OC ? איך מחשבים ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לפרויקט התאמת HS מעבד לכרטיס 6800GS AGP. בוצע OC נוסף לכרטיס, כרגע המקסימאלי הוא 600 MHZ לליבה. התוצאה לפניכם: תדרי סטוק: 450 MHZ ליבה, 1000 MHZ זיכרונות. הכי הרבה שהגיע זה 59 מעלות. האם ישנם הגדרות בביוס שישפרו יותר את התוצאה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי, אבל הלוח אם שלי לא נותןצ לי לשנות את המהירויות, אז רציתי לדעת אולי יש תוכנה שאפשר לעשות איתה אוברקלוקינג? דרך אגב - עידכנתי את הביוס את הלוח אם ואת הכל...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להתחיל באוברקלוק לכרטיס מסך... אני חדש,אז התחלתי לקרוא את זה:http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/3 איפה אני מוצא את ה-VPU Recovery ?,כדי לכבות אותו. דבר נוסף,כשאני מפעיל את ה-ATITool אז הוא מציג לי כך: זה תקני? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מאוורר למעבד intel p4 2000 ואני לא יודע איזה יקרר לי אותו הכי טוב שיש. חשבתי לקנות את ה Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler הוא עולה 240 שקל מה אתה אומרים יש לכם רעיון יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 7900GS שמשום מה נותן לי תוצאה דיי עלובה בשבילו ב 3DMARK05 וגם באובר הוא לא עובר את ה 525 בליבה.. יש לי עליו VF900, הטמפ' במאמץ עד עכשיו לא עברה את ה 53 מעלות לאחר 10 דקות של בדיקת ארטיפקטים ב ATITOOL. התוצאה שאני מקבל ב 3DMARK05 היא 6300+-, דיי עלוב לכרטיס הזה... מפרט אתם יכולים לראות בצד... כאשר עברתי את ה 525 בליבה התחילו להיות לי ארטיפקטים ב ATITOOL וגם התוצאה ב 3DMARK05 ירדה.. כרגע אני על מהירויות סטוק. כשהגעתי לאובר של 450@525 ליבה 660@760 זכרון התוצאה ב 3DMARK לא הציגה שינוי משמעותי, רק 6600... ברור לי שיש כאן איזה פאק, אבל אין לי מושג מה לעשות... אני מקווה שכאן תוכלו לעזור לי אגב, stingeR אני מקווה שלא תנעל את האשכול למרות שדיברתי א…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה בלעשות אובר למעבד אני לא מצליח לעבור את הFSB של 240 למרות שהטמפ' ב26- ובלחץ ב24- מעל זה הוא פשוט לא מעלה את הווינדוס המפרט שלי הוא כזה: VapoChill PE Amd 4400+ Dfi LanParty nForce 4 SLI-DR Crucial Ballistix 2GB (2 x 1GB) DDR 500PC 4000 Club 3D 7800GTX 256mb SilverStone ZEUS ST65ZF תודה מראש דין גפן
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9500pro הזכרונות כתוב infenion והמספר הוא 3.3 איפהשהו על השבב, אז הורדתי ביוס פרוץ מתאים בשביל זה. יש לי גם את התוכנה לפלאשינג בשביל זה. הורדתי Radeonator 2.0 עכשיו, הביצועים הנוכחים של המערכת שלי למשחקים לא ממש מספקים (אתם יכולים לראות תוצאות בחתימה) ואני לא אוברקלוקר מקצועי, וחשבתי אולי אני אצליח לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך כי זה לא אמור להיות מסובך. 1. האם אני אוכל להגיע לאובר שהעלאת הביצועים מורגשת עם הקירור המקורי של הכרטיס? 2. יש מצב להחזיר את הביוס של הכרטיס למקורי אם אני לא רוצה את האובר יותר? 3. אילו שיטות יש בשביל לדעת אם הכרטיס מתחמם יותר מידי? תודה מראש, אור..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי HD4850 של SHAPPIRE, ואני מעוניין להתקין עליו גף קירור שונה, משום שהטמפרטורה של הכרטיס מאוד גבוהה (89 מעלות במאמץ, 72 מעלות במנוחה..). ידוע כי הקירור הזה אינו מספיק לקרר את הכרטיס, לכן זה לא בעיה בכרטיס הספציפי שלי. אשמח אם תמליצו לי על קירור טוב בעל סוקט של RV770, ושיצניח את הטמפרטורה ל70 מעלות מקסימום במאמץ לפחות. תקציב : עד 200, רצוי כמה שפחות.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי קירור למעבד 7700CU והוא עובד על 1740~ סל"ד. רציתי לדעת אם אפשר לגרום לו לעבוד יותר מהר (אני רוצה לעשות OC קל למעבד). הקירור בא עם זה: http://shop.keyhansystems.com/images/7700cu.gif לפי מה שהבנתי בעזרת זה אני יכול לשלוט על המהירות..אז נגעתי בזה קצת ועדיין המהירות לא השתנתה. תודה לעוזרים ;D
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC למפרט שלי , משנה דברים בביוס והכל נראה כעובד וכשאני חוזר לVISTA כאילו כלום לא השתנה , OCCT ו EVERST מראים שאין OC אם אני חוזר לBIOS הוא שוב מראה לי שיש OC הכל כרגיל לוח P5N32-E SLI מעבד Q6600 G0
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק לשפופרת של משחה תרמית- בלי שמושים מיוחדים, רק להחליף למערכות פשוטות מדי פעם. אני מגיע לKSP מחר, ולכן אבקש המלצה על איזו משחה שיש להם להציע: http://ksp.co.il/?select=.1066..187..022 אגב אני מתעב את המשחות הכסופות המזעזעות האלה כדוגמת ארקטיק סילבר, ואת השחורות שאי אפשר להוריד משום דבר. אני לא צריך יותר ממזרק קטן. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה אפשרי בכלל?... ואם כן צריך לשנות משהו בחומרה עצמה או שזה נעשה ע"י תוכנה כמו בכרטיסי מסך?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שאני קונה מאווררים חדשים ל SUNBEAM TRANSFORMER הרועש יש לי מספר שאלות לשאול: 1.המאווררים של AC יותר יעלים מאלו שיש לי כרגע או שהם פחות יעלים ? 2. איך אני אמור לחבר אותם הרי הם באים רק עם חיבור בעל 3 פינים [ הזה שמתחבר ללוח אם] אבל כזכור לי יש רק חיבור 1 מתאים בלוח ואני צריך 5 מאווררים חדשים על מנת להשתיק את הרעש.. כאילו במאווררים שבאים עם המארז יש גם חיבור 3 פינים וגם זה עם 4 שמתחבר ישירות לספק ולכן אין בעיה לחבר אותם .. ויש לי עוד 2 שאלות קטנות ככה בשביל לא לפתוח דיון חדש אני ישאל פה : 3. אם מוציאים את הקירור של כ.מ כדי לנקות את האבק ואז מחזירים האחריות בטלה? 4. לפני שאני יתחיל ב O.C רציתי לדעת כשאני יקנה משחה נגיד של זלמן ולאחר השימוש בטח ישאר לי עוד משחה אז …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי שני מאווררים של Arctic Cooling והמאווררים הגיעו עם חיבור אחד בלבד, ממש קטן, אני חושב שזה חיבור ללוח אם. שאלה של נובים: לא אמור להיות לי גם חיבור חשמל? או שהמאווררים לוקחים את החשמל מלוח האם?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אני צריך כמות של איזה 10 מאווררים טובים ואיוכתיים למארז בגודל 120 מ"מ. בארץ אני רואה שהמחיר לכל מאוורר איכותי עומד על בערך 40 שח. ככה ש-400 שקל זה יותר מדי. אני מכיר מספר חנויות מחול שמוכרות קירורים כאלה במחירים טובים למדי, אך המשלוח מיקר ממש את כל העסק. אולי אתם מכירים איזה אתר\מוכר איביי שיש לו מאווררים איכותיים ובכל זאת המשלוח זול, או יותר טוב - בחינם.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום המפרט QUAD Q8400 4850 2X51 667 בתוכנה אוורסט אחרי משחק מופיע לי 50-70 מעלות למעבד והמחשב גם חם, וללא מאמץ המעבד על 32 36 מעלות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-