אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הלוח +מעבד שלי +זכרונות מופיעים בחתימה יש לי ספק של tagan 480-u22 אני רוצה לבצע אובר קלוק למערכת ל 2.0@2.5 זאת הפעם הראשונה שאני יעשה אובר קלוק ובאמת שאין לי מושג בזה אז תתחשבו בי בבקשה.. הבנתי שאפשר להעלות את המהירות של המעבד מבלי להעלות מתח למעבד(כמובן אם המעבד מסוגל) אז רציתי לבדוק איך המעבד שלי אם נפלתי על אחד טוב ואני רוצה לסדר את התיזמונים של הזכרונות (אם צריך) התזמונים שלהם כרגע : הטמ"פ הם: נראה לי שה aux זה המעבד... אם אני צריך להעלות עוד תמונות כדי לקבל עזרה תגידו לי ואני יעלה תודה לכל העוזרים..:] (תעזרו לי בבקשה להפיק את המקסימום מהמערכת החדשה.) **עריכה: אגב המעבד שבוע 49**
-
- 26 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD XP 2000+ AGOIA לוח Gigabyte 7VAXP זיכרון SAMSUNG 256MB DDR 333 ספק גנרי 400W Asus GeForce 4 MX 440 64MB אין אף כרטיס PCI ויש לי קירור מספיק (מעבד על 31 בIDLE) הבעיה שלי היא כשאני מעלה את הבאס מהביוס בלי שינוי של שום דבר אחר ל140 הוינדוס לא עולה וב-138 הוינדוס נתקע אחרי איזה דקה איך אני יכול לסדר את זה?! :-[
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הdelta 80 לא מתאים לsk-7 כמו שאתם יודעים לכן קשרתי אותו עם חוטים חזקים שירזיקו אותו בקשר למעלות אני צריך שתגידו לי אם זה טוב יש לי תמונה שהמעלות על 33 מעלות אחרי רבע שעה שהפסקתי את פריים אחרי שרץ 4 שעות והוא על 33 מעלות בפריים הגיע ל36 מקסימום
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי-אני לא מבים באובר קלוק-האם בעתיד אולי עוד שנה כשכרטיס מסך לא יסחוב משחקים חדשים ברזולציה של 1920 על 1080 אפשרי לבצע בו אוברקלוק ובמעבד?? תודה רבה המחשב בחתימה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר קריאת המאמרים והמדריכים באתר וגם ב PCSTAT, החלטתי ללכת על זה. סידרתי את הסירקולציה של האוויר במארז וקניתי AC FREEZER 7 למעבד. הטמפרטורות במנוחה 36-39. רק מה.. יצא לי לבדוק ב cpuz את מהירות המעבד והיא 1600mhz במקום מהירות הסטוק שצריכה להיות למעבד e6400 והיא 2133mhz. בביוס ראיתי שהמכפלה שכתובה היא X6 במקום X8 כדי להגיע למהירות הסטוק. שיניתי ועדיין אין שינוי ב בcpuz. בנוסף הגדרות הביוס בלוח אם asus p5b-vm מאוד מעטות יחסית לביוס שראיתי במדריך באתר.. כך שאני לא בטוח אם אני יכול לעשות הרבה.. עזרה? עריכה: intel speedstep tech, לא מוצא את זה בביוס.. אולי זה רשום תחת שם אחר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
המארז : ANTEC 300 http://tms.co.il/pictures/products/big/antec-300.jpg הכרטיס מסך : 4850 PCS http://www.esc.pl/images/graficzne/atipcie/PowerColor/4850.pcs.pop.jpg יש לי הכנה למאוורר בדלת שלא מנוצלת, חשבתי להוציא מהמאוורר של הכרטיס מסך איזושהיא תעלה\מנהרה, שתלך עד להכנה למאוורר שיש בדלת. כרגע קשור ספוג דק ועדין לחור בדלת. בנתיים יש לי שני רעיונות איך לעשות את זה, הראשון זה למצוא חומר גמיש\כבר בצורת מנהרה שתתאים, לקשור אותו שם על הכרטיס לקשור לדלת. הרעיון השני הוא למצוא 8 חתיכות של כל חומר קשיח ולבנות את המנהרה בעצם משני חלקי, הראשון שיוצא מהכרטיס כלפי מטה, שיהיה הקצר יותר והשני שמחובר אישהו לחלק הראשון ומקביל לקרקע כך שיהיה מחובר לחור שבדלת. יש רעיונות לחומרים מתאימים\רעי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד שלי על 47-60 מעלות לא במאמץ!!!!! יש לי קירור סטוק מישהו יודע למה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ברשותי הלוח K8NF9 Ultra בשילוב עם המעבד 3800+ 939 E4. עכשיו - בשניה שאני מעלה FSB לא משנה כמה הוא אומר לי - CPU OverClock Now! שניה לאחר מכן הוא עושה ריסטרט ואומר -CPU OVerclock skip ובקיצור,אני לא מצליח לעשות שום אובר קלוק. הבעיה ידועה? בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מארז מידי ממוצע בעל ספק עלום שם עם מאוורר יחיד. ניתן להתקין מאוורר 80mm בקידמת המארז וכן בחלקו העליון. אני לא מבין גדול באיוורור ולכן הייתי רוצה לקבל קצת המלצות על אילו מאווררים לקנות ואיפה, אני מעונין לקנות מאווררים איכותיים. כמו כן אשמח לקבל המלצות על ספקי כח (300W - 350W) וכן מאוורר ו Heat Sink למעבד (Athlon 1.1GHz, לוח Asus A7v133) המארז לא מתוכנן טוב כל כך ולכן המעבד ממוקם מול ספק הכח ואני לא יכול להתקין על המעבד מאוורר וHS גבוהים במיוחד. כרגע אני עובד עם המאוורר וה HS שקיבלתי עם המעבד. תודה רבה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה עשיתי או סי ל 3400 וקיבלתי ב 3די מרק וונטג' 8500 פתחתי לאחר מכן את הליבה הרביעית ועם או סי ל 3400 הגעתי ל 11500 הבדל עצום וכל זה בלי לגעת במתחים...!!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקירור שחשבתי עליו הוא: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan. זה קירור טוב? מה זאת אומרת קירור מים והאם הדגם הנל הוא מים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעייה שיש ארטיפקטים? הטמפ' תקינה 70-80 מעלות (לכרטיס הספציפי הזה X1800XT) . עשית מוד לוולט של הליבה של הכרטיס מסך . המחשב לא נתקע . הבעייה היא שפה ושם תוך כדי משחק אני מזהה ארטיפקטים חוץ מזה העם יש סיכון ללוח אם או לכרטיס מסך בוולט מוד שאני עושה לכרטיס מסך עם הטמפ' תקינה?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד של אינטל 6300, כרגע אני רוצה לקנות קירור למעבד ב ksp עד סכום של 200 (כמה אופציות אם אפשר) ועד 300 ( גם כמה אופציות). אני צריך גם מאורר של 120 מ"מ ללא תקציב מוגבל, רק שהרעש יהיה עד 24 דציבל, חשבתי על מאוורר של Arctic Cooling או Scythe. בנוסף לקירור אני רוצה לקנות משחה תרמית עד 40 שקל. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מעבד Intel Core 2 Duo E6750 ואני מתכוון לשדרג את כרטיס המסך לGTX460 [יחד עם 2 גיגה ראם]. למעבד מורכב גוף הקירור מבית Arctic Cooling דגם Freezer 7 Pro Rev.2. י[ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=8530] האם כדאי לי להמהיר את המעבד ועד כמה? אשמח גם לדעת עד כמה התהליך מסובך ומה הסיכוי לשרוף משהו במידה ואני הולך צעד אחר צעד בהתאם למדריך איכותי [אשמח ללינק לאחד כזה] בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אף פעם לא עשיתי אובר מישהו יכול להסביר לי?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש GF2 Ti/500 של GAINWARD שמציג התנהגות לא הכי יציבה במבחני 3DMARK 2001 וכבר נעזרתי כאן בנושא הזה. לצערי, הבעיה לא ממש נפתרה והנה ראיתי בפורום שיש כמעט תמימות דעים שכרטיס GF4 MX440 שלפי בדיקה ברשת אמור להיות ברמת המחיר של הכרטיס שלי, עדיף עליו כמעט בכל קטגוריה. GF3 כנראה קצת יקר לטעמי. אני אברר אם אוכל לקבל את ה-GF4 במקום ה-GF2 אבל רציתי לשאול על איזו חברה אתם ממליצים (ABIT, MSI) כי לא מצאתי ביקורות השוואתיות בין חברות. דבר נוסף שרציתי לברר הוא נקודת אי התמיכה ב-DIRECTX8 של GF4. נראה שכמה חושבים שזה חיסרון רציני למרות שממה שהספקתי לראות אפילו ה-GF2 מריץ משחקים כמו SERIOUS SAM, QUAKE ו-MAX PAINE בצורה יפה (ואולי אין קשר?) האם זה אמור להיות שיקול רצינ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את המהירות שעון של המעבד דרך ה FSB מאחר שדרך הביוס " המכפלה " קבועה ולא ניתן לשנותה ויצא לי כך : למה הטמפרטורה לא יורדת ? המעבד עובד חצי מהתפוקה שלו ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי, אבל הלוח אם שלי לא נותןצ לי לשנות את המהירויות, אז רציתי לדעת אולי יש תוכנה שאפשר לעשות איתה אוברקלוקינג? דרך אגב - עידכנתי את הביוס את הלוח אם ואת הכל...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה התקנתי WINDOWS XP PRO על המערכת הבאה GIGABYTE 7VRXP REV2 AMD 1800 XP AGOIA CORSAIR 3200C2 256MB גוף קירור - בינתיים סודי כרטיס מסך RADEON 8500 64MB GIGABYTE MAXTOR 60 GB 7200 RPM ככה, העליתי למערכת את ה BUS ל 153 וכעת המעבד עובד על 1727 טמ"פ עם מאוורר 80 GENERIC טמפ מעבד 42 מעלות ב FULL LOAD כמה ניתן להתקדם לאן ואיך???
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אחרי כל השאלות מה , מי, איך, ולמה אני סוף סוף עושה את ה OC. (למעבד) טוב אז הדבר היחידי לפני שאני מהתחיל זה ההגדרות בביוס. לוח אם - P35 DS3L זכרון - Corsair 2GB 800MHZ CL 4-4-4-12 מעבד Q6600 עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את ההגדרות המסיומות ללוח שלי, אבל לאותו בן אדם שכתב היו זכרונות שונים, וגם היו ממש הרבה דברים להגדיר שלא ניראה לי שהגיוני (יש מקס' 10 שינוים שצריך לעשות, ושם היו איזה 30) אשמח אם משהו יודע, כדי שאוכל להתחיל ב OC.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://img90.imageshack.us/img90/8420/831349248om.jpg
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אתמול התחלתי להתעסק קצת עם OC דרך הביוס למעבד. כרגע אני עובד על 434*9 - 3900Mhz. כשאני מריץ בדיקה של Linpack דרך ה OCCT אז יש שגיאה לאחר 10-15 דקות. המתח שלי בביוס הוא 1.3, ולא נגעתי במתחים האחרים, הזכרונות עומדים על יחס של 1:1. הקירור למעבד הוא AC7PRO. יש לי כמה שאלות: 1. מה המתח המקסימלי שאותו לא מומלץ לעבור ? 2. עד לאן לדעתכם אני יוכל להגיע עם המפרט שלי (בצד) ? 3. איזה בדיקה יותר כדאית OCCT או Linpack - שלפי מה שקראתי מדמה את ה IntelBurnTest ? בקשר לכרטיס מסך, יש לי כרטיס מסך זמני 9500GT. אם אני יעשה לו OC זה יתן לי שיפור מורגש בביצועים ? תודה רבה רבה לעוזרים !
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור טוב למעבד, ואני רוצה לשים את ה Thermalright Ultra-120 eXtreme ואני לא יודע אם הוא יכנס לי למארז :s05: מישהוא יודע אם אפשר או שם כזה בתוך המארז ENERMAX Uber chakra ? ??? (אגב הלוח אם הוא asus m2n32-sli delux אם זה משנה.. ) תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-