עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SpLiNtEr,

^^^ כותרת - וכמה בערך זה יעלה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by 00Amir,

5950x עם קירור arctic freezer ii 420 בחדר ממוזג על 18 מעלות. הרדיאטור ממש קר. בתדר 4650mhz במבחן יציבות המחשב קורס, הטמפ' של המעבד נוחה סביב 85 יציב.. לא ברור לי מה אפשר לבדוק כדי למתוח עוד..גם להוסיף מתח לא עוזר. ב 1.3 אני ב 4500 וטמפ של 78 מעלות מקסימום. עצות?

3. Started by moskitos,

ניסיתי לעשות OC ראשון,נכנסתי לביוס והעלתי את הבאס מ-133 ל-166 והווידווס לא עולה. מעבד-AMD 2000 לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 זיכרון-קורסייר 512MB 3500 אל תגידו לי שמעבד והלוח לא מתאימים ל-OC כי אני יודע אבל המחשב הזה הוא לניסויים אז אני הולך לשרוף לו את התחת. איך בדיוק אני מתחיל בזה?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by royk50,

new world record http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=131071

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by AleXGanGSteR,

אני צריך למארז 2 מאווררים 80MM ו2 מאווררים של 120MM אז המליצו לי פה בפורום לפני כמה ימים על ARTIC COOLING אבל מצאתי את הערכה הזאת של THERMALTAKE ...עם פאנל שליטה.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 אז אני צריך חוות דעת מה עדיף לקנות 2 מאווררים של 80MM ו 2 מאוורים 120MM של AC ...ללא פאנל שליטה ב170ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 או לקנות את הערכה ב155 ש"ח .. תודה למי שעוזר...

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום יש לי מחשב עם מעבד של אינטל 6300, כרגע אני רוצה לקנות קירור למעבד ב ksp עד סכום של 200 (כמה אופציות אם אפשר) ועד 300 ( גם כמה אופציות). אני צריך גם מאורר של 120 מ"מ ללא תקציב מוגבל, רק שהרעש יהיה עד 24 דציבל, חשבתי על מאוורר של Arctic Cooling‎ או Scythe. בנוסף לקירור אני רוצה לקנות משחה תרמית עד 40 שקל. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מישהו כבר ניסה זאת ? חוץ ממני

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by stone cold,

טוב אחרי שהבנתי כמה כסף עולה להחזיק מחשב לגימר וביגלל שגם ככה אני פאן של נינטנדו החלטתי ליבגוד במחשב לטובת נינטנדו DS ולאפוך תמחשב למכונת -גלישה\מולטימדיה\הורדות\וכו בהתחלה חשבתי ליקנות מחשב חדש לגמרי אבל מבחינת עלות תועלת וצרכים שלי זה לא מתאים לי כרגע אז מה שאני מבקש זה המלצות ל- 1-ספק אם קירור פסיבי אמין שיתאים למיפרט 2-קירור פסיבי למעבד 3-קירור פסיבי לכרטיס מסך 4-אם צריך ויש ביכלל דבר כזה קירור פסיבי למארז כול הרכיבים אני רוצה שיהיו זולים ואמינים ושה6600GT שלי עדין יוכל להריץ מישחקים במצב נורמלי (אני לא צריך OC ולא מתכנן אחד רק רוצה שהכרטיס לא ישרף במצב סטוק) לא חשבתי עדין על תקציב אבל כל עוד זה רכיבים אמינים אז אכי זול שאפשר ולא מענין אותי העיצוב ביכלל אם זה מעלה ת…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כשה אני מחבר אותו המחשב לא עובד!! שמתי לב שזה בגלל שזה כרטיס מסך האם יש דרך לנטרל את זה גם בלי שהמחשב יעובד?????[מבלי להיכנס לביוס] יש דרך כלשהית להרוס אותו שהכיאלו ה pci יראה שאין שם כלום??? שמתי תמונה כי רציתי להשוויץ לא במצלמה חחח חג שמח

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Chevy,

ובכן, סוף סוף הביאו לי מצלמת web. בניתי את הסטאנד הזה לפני כחצי שנה אך הוא היה דבוק עם סיילוטייפ והוא לא היה יציב בכדי שה-iPod יעמוד עליו. את ה-stand בניתי מחומר פשוט ביותר - קופסת דיסקים, אותה אני חתכתי עם מספריים ואח"כ שייפתי את הקצוות והדבקתי עם דבק מגע (כפי שניתן לראות בתמונות הוא צהוב אשר מכעיר בצורה שלא חשבתי את המעמד ואת התפקיד שלו כש-ק-ו-ף. סה"כ, זו הייתה עבודה של כחצי שעה. אני אתן לתמונות לדבר:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מישהו ניסה את זה אולי ראה כזה דבר? האם זה יצליח לקרר בכל זאת זה מקרר ארונות חשמל ענקיים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הנה המפרט שלי: opteron 180 denemark 939 asus a8n32-sli deluxe samsung 1GBX2 elsa pci-e 9800gt 3XHDD WD 32GB coolermaster aquagate max אם צריך עוד פרטים תעדכנו אותי אני כרגע בוולט של 2.7 לזיכרונות ונעלתי אותם על 133 לכל כרטיס עד שאני אגיע למצב שאני אעשה התאמות בקשר לתיזמונים שלהם בינתיים רק רציתי לדאוג שהם לא יפריעו לאוברקלוק של המעבד המעבד על 1.600 הוא כרגע על 242 FSB מכפלה 12 כשאני מעלה את הוולט אל מעל ל 1.65 הוא לא עולה לי ואז אני מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש והביום עולה לי ואני משנה בחזרה אני לא מבין גדול אבל עושה רושם שהוא מסתתדר בוולט נמוך מ 1.65 יותר טוב מאשר ב1.65 או 1.64 האם זה אפשרי בכלל שיקרה מצב כזה או שאני מדמיין הוא על 55C ב FULL LOAD מה אני יכול לעשות כדי …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ilay22,

פעמיים עשיתי OC, בפעם הרשונה רק עד 205, וזה גרם לוינדוס לקרוס עם מסכים כחוילים, ולא לעלות שוב (אחרי שבדיקה בS&M שהראתה שהכל בסדר) פירמטתי והתקנתי וינדוס מחדש, ושוב עשיתי OC, הפעם הגעתי ל 235, והוא שוב קרס, ולמרות שהוינדוס עולה, הוא עובד בצורה נוראית (הרצתי כל פעם את S&M והכל היה בסדר) אין בעיות חומרה, בדקו בחנות אחרי הפעם הראשונה איך יכול להיות שה OC הורס לי את וינדוס? :s05: (למנהלים: מתנצל על הפוסטינג הכפול מקודם)

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by SKYPE VOIP,

הורדתי את המהירות שעון של המעבד דרך ה FSB מאחר שדרך הביוס " המכפלה " קבועה ולא ניתן לשנותה ויצא לי כך : למה הטמפרטורה לא יורדת ? המעבד עובד חצי מהתפוקה שלו ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by RipT-Bird,

יש לי מעבד AMD XP 2000+ AGOIA לוח Gigabyte 7VAXP זיכרון SAMSUNG 256MB DDR 333 ספק גנרי 400W Asus GeForce 4 MX 440 64MB אין אף כרטיס PCI ויש לי קירור מספיק (מעבד על 31 בIDLE) הבעיה שלי היא כשאני מעלה את הבאס מהביוס בלי שינוי של שום דבר אחר ל140 הוינדוס לא עולה וב-138 הוינדוס נתקע אחרי איזה דקה איך אני יכול לסדר את זה?! :-[

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by יניב51,

שלום לכולם. יש לי 7900GS שמשום מה נותן לי תוצאה דיי עלובה בשבילו ב 3DMARK05 וגם באובר הוא לא עובר את ה 525 בליבה.. יש לי עליו VF900, הטמפ' במאמץ עד עכשיו לא עברה את ה 53 מעלות לאחר 10 דקות של בדיקת ארטיפקטים ב ATITOOL. התוצאה שאני מקבל ב 3DMARK05 היא 6300+-, דיי עלוב לכרטיס הזה... מפרט אתם יכולים לראות בצד... כאשר עברתי את ה 525 בליבה התחילו להיות לי ארטיפקטים ב ATITOOL וגם התוצאה ב 3DMARK05 ירדה.. כרגע אני על מהירויות סטוק. כשהגעתי לאובר של 450@525 ליבה 660@760 זכרון התוצאה ב 3DMARK לא הציגה שינוי משמעותי, רק 6600... ברור לי שיש כאן איזה פאק, אבל אין לי מושג מה לעשות... אני מקווה שכאן תוכלו לעזור לי אגב, stingeR אני מקווה שלא תנעל את האשכול למרות שדיברתי א…

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ElemenTal,

טוב אז אחרי כל השאלות מה , מי, איך, ולמה אני סוף סוף עושה את ה OC. (למעבד) טוב אז הדבר היחידי לפני שאני מהתחיל זה ההגדרות בביוס. לוח אם - P35 DS3L זכרון - Corsair 2GB 800MHZ CL 4-4-4-12 מעבד Q6600 עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את ההגדרות המסיומות ללוח שלי, אבל לאותו בן אדם שכתב היו זכרונות שונים, וגם היו ממש הרבה דברים להגדיר שלא ניראה לי שהגיוני (יש מקס' 10 שינוים שצריך לעשות, ושם היו איזה 30) אשמח אם משהו יודע, כדי שאוכל להתחיל ב OC.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by orel176,

OC זה לא ממש התחום שלי לכן שאלה קטנה: יש לי שני סטיקים מיותרים של הזכרונות הנ"ל,אני מתכנן להרכיב אותם על הלוח GA-EP31-DS3L מכיוון שהלוח הנ"ל תומך במינימום זכרונות במהירות 667MHZ זה קצת בעייתי. האם ניתן להמהיר את הזכרונות בצורה כלשהי ע"מ שיתאימו ללוח? האם הלוח יישאר יציב? אם למישהו יש נסיון עם מקרה כזה אשמח לשמוע. תודה לעוזרים...

19. היי אנשים הרכבתי את החלקים הנ"ל: I5 750 box EVGA P55 SLi with LOTES Corsair dominator 1600mhz CL8 4GB kit Corsair 400cx PSU הרכבתי אותם מחוץ למארז עם כרטיס מסך PCI 5200 - אני מחכה להזמנה של כרטיס מסך ו-Thermalright True120 Black. עכשיו כשהכל בהגדרות ברירת מחדל, אחרי לחיצה על כפתור CLR CMOS הטמפ' ב-Memtest היתה באזור ה-54 מעלות. עכשיו שמתי את הזיכרון על 1600 מ"ה, זה הוריד את מכפלת המעבד ל-19 והוא במהירות 3042mhz. העלתי את מתח הזיכרון ל-1.65v לפי הגדרות היצרן, וזהו את מתח המעבד השארתי כמו שהוא 1.125v כמדומני. הטמפ' קפצה ל-89-92 מעלות ב-Memtest. ניסיתי לשים באס על 200 כך שהזכרון על 1600 מ"ה, מעבד עם מכפלה 15 כך שהוא ב-3000mhz, ולקבוע שוב 1.65v ו-1.125v. הטמפ' באז…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ExploiT,

השאלה בכותרת וזה דחוף כי מחר אני אמור לקבל תהזמנה תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by zobb,

אני רוצה עכשיו להזמין מחשב אמרו שנגמר ה-Winbond אז אני חושב על Sumsung אבל אם יש לך הצעה בערך ב 700 - 750 זיכרון שתומך Oc אז תיתנו לי בבקשה תודה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  22. טוב קודם כל מה זה היטסינקים מישהו יכול לעזור לי???????????????? כי אני רואה את זה כאן הרבה ולא יודע מה זה ודבר שני מה זה ביג טייפון גם את זה אני רואה הרבה תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by leahd3,

חברה עשיתי או סי ל 3400 וקיבלתי ב 3די מרק וונטג' 8500 פתחתי לאחר מכן את הליבה הרביעית ועם או סי ל 3400 הגעתי ל 11500 הבדל עצום וכל זה בלי לגעת במתחים...!!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הקירור שחשבתי עליו הוא: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan. זה קירור טוב? מה זאת אומרת קירור מים והאם הדגם הנל הוא מים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by BaLiLi,

אני מתלבט הין 2 לוחות למעבד E6300 1. זה CONROEXFIRE ESATA 2 שעולה 550 ש"ח והשני זה GYGABYTE 965P S3 שהבנתי שהוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב אבל עולה 250 ש"ח יותר האמת לא בא לי להתעסק יותר מידי בלקנות מאווררים ולהעלות מתחים למעבד השאלה שלי אם אני רוצה להגיע לOC של 300 עד 400 באס 1.האם אני יכול להישאר בקירור סטוק? 2.האם אני יכול לעשות את זה בלי להעלות מתח? 3.האם אני חייב זכרונות של 800 MHZ כדי להגיע לבאס כזה? 4.בוא נצא מנק' הנחה שעם הCONROEXFIRE ESATA 2 אני אגיע ל300 באס(זה מה שהגיעו איתו בביקורות)=2.1 גיגה או להוסיף את ה250 ש"ח הפרש ולקחת את ה965P S3 שייתן לי באס של 400 (בהנחה שזה הבאס המקסימלי באמת שאוכל להגיע אליו מבלי להעלות מתחים ולהישאר עם קירור סטוק)=2.8 גיגה האם ההפרש ב…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.