אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום עשיתי קירור לזכרונות של הכרטיס מסך שלי ..כדי לעשות אוברקלוק .. עכשיו איך אני מדביק אותם לכרטיס ? עוד שאלה ..תראו איך עשיתי את זה בתמונה .. יש לי גוף קירור אחד לכל זוג זכרונות ..יש לי 4 צ'יפים של זכרונות על הכרטיס זה בסדר אם אני ישים גוף אחד על שתי זכרונות ? זה מכסה את שתיהם לגמרה .. ככה שלא ניראה לי שיש בעיה תודה רבה למי שעוזר D: [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 120 ג'נרי ואני רוצה לעשות לו את המוד של ה- 7V הבעיה שהוא לא מתחבר לספק אלא ללוח אם ולא מצאתי דרך לשלוט עליו, גם לא עם SPEEDFAN משום מה, קיצור אפשר לעשות מוד שקט לאמוורר כזה ? ד"א החיבור שלו הוא חיבור קטן כזה בגודל של 3 ס"מ שמתחבר ללוח אם...
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הכירור הזה שווה? בעיקר בשביל שקט ועולי קצת OC https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2517
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי תמפרט הזה: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM Thermaltake V1 Gigabyte GA-P35-DS3L NZXT Apollo No PSU Black Enermax Liberty 400W 30A @ 12V Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 WD 250GB SATA II 16MB KS BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 Retail זה OC הראשון שלי והגעתי ל 2.8Ghz ובזכרונות ל 800 והטמפרטורה במאמץ היא 49-51 , אני רוצה להגיע לסביבות ה 3Ghz עכשיו לבעיה ,אני לא בטוח שהגדרתי תדברים טוב בביוס אז העלתי תמונה של ההגדרות בביוס ואם משהו לא טוב אני ישמח לקבל עזרה קטנה איך להמשיך ועדיין לא הבנתי תקטע של המתחים והתיזמונים של הזכרונות אז גם העלתי תמונה של ה CPU Z למקרה הצורך [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי Gainward Golden Sample GTX 260 Core 216, שכבר בא עם OC מהמפעל ל625/1348/2200. אחרי כמה וכמה שעות של משחקים עם הקלוקים הגעתי לקלוקים יציבים ב100% של 720/1512/2320, מה שהכי מפתיע שרוב הזמן הקלוק שהחזיק אותי מאחור הוא דווקא הזכרון... כנראה שנפלתי על כרטיס עם זכרונות שלא אוהבים OC בכל אופן, אחרי כמה וכמה שעות טובות של קרייסיס וMETRO 2033 ללא שום בעיות וללא הפסקה, הרצתי לבסוף FURMARK רק כדי להיות בטוח. תוצאה סופית: מה דעתכם? מפתיע שדווקא בזכרון לא הגעתי לאיזור ה1200+, אפילו ב1188 לא הצלחתי להתייצב, אבל העיקר הליבה והשיידר...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא זוכר איפה ראיתי מוד שיש לו מדבקה יפה או משהו על החלון ולא CASEBADGE אלה כמו ציור המלצות עזרה קישורים יעזרו תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ''ל וכבר המהרתי אותו למהירות ליבה של 194 והזיכרון ב168 ואני משתמש בgeforce tweak utility ולאחרונה הוספתי עוד מאורר למחשב ואני רוצה לדעת אם זה גבול היכול של הכרטיס ואם אני אמהיר אותו יותר אז הוא ייהרס?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי כולם הורדתי ati bios flash עכשיו אין readme אין כלום ואני לא מבין מה עושים שם זה פותח חלון דוס עם כול מיני דברים לא מובנים ! איך אני עושה backup לביוס שלי ? ואיך אני צורב ביוס חדש ? האם יש דברים שצריך להכין לפני הצריבה ? האם יש דברים שצריך לעשות אחרי הצריבה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן, סוף סוף הביאו לי מצלמת web. בניתי את הסטאנד הזה לפני כחצי שנה אך הוא היה דבוק עם סיילוטייפ והוא לא היה יציב בכדי שה-iPod יעמוד עליו. את ה-stand בניתי מחומר פשוט ביותר - קופסת דיסקים, אותה אני חתכתי עם מספריים ואח"כ שייפתי את הקצוות והדבקתי עם דבק מגע (כפי שניתן לראות בתמונות הוא צהוב אשר מכעיר בצורה שלא חשבתי את המעמד ואת התפקיד שלו כש-ק-ו-ף. סה"כ, זו הייתה עבודה של כחצי שעה. אני אתן לתמונות לדבר:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה זה הולך: יש לי במארז,סכ"ה, 3 מאווררים,אחד שיושב על המעבד,אחד בספק,ואחד קטן על הכרטיס מסך. בזמנו היו לי עוד מאווררים אך הטכנאי הוציא אותם ואמר שזה לא הכרחי( :o,בתקופתו לא הייתי מבין גדול ונתתי לו לעשות מעשה נבזי שכזה.). היום אני מבין שבלי מאווררים במארז יש סיכון גדול לכל החלקים שבו,עקב כך ובגלל שאני רוצה להתחיל עם אוברקלוקינג לאט לאט,החלטתי שיש צורך עז בקירור המערכת. השאלה שלי היא : -איפה הכי כדאי להוסיף מאווררים? -כמה מאווררים כדאי להוסיף? -מה התוכנה הטובה ביותר לבדיקת טמפרטורה? -האם כדאי להשקיע במקום במערכת קירור מים(כמה זה יעלה)? *לפרוטוקול-קראתי את המדריך באתר אך אני מעדיף לקבל חוות דעת ישירה ועדכנית. הנה קישור למארז המרתיע והמצמרר שלי: http://img408.imag…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(מכיוון שאני לא בטוח איפה לפתוח את זה בכלל, אולי תקלות חומרה, החלטתי לפתוח כאן כי זה קרה בעיקר אחרי שניסיתי לעשות OCים שונים). המפרט בצד, יש לי אותו כבר מאוקטובר בערך, שזה אומר חצי שנה. עשיתי 3DMARK 06 (אין לי VANTAGE, רק XP) על ההגדרות הכי גבוהות, ובזמנו איך שקיבלתי את המחשב יצא לי 10800 בערך (מה שכתוב מתחת למפרט זה המדויק). ~אבל~ עשיתי אתמול שוב בדיקה, ויצא לי 8500 בערך. השאלה שלי היא - מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות OC למעבד למשל (קטן קטן, של הFSB מ266 ל276), ואז ניסיתי להריץ 3DMARK וזה יצא לי 8500 אז חשבתי שהמערכת לא יציבה, אז עכשיו המערכת על STOCK והוא עדיין נותן לי 8500, אז אני ללא OC כרגע, למרות שאפשר להבין מזה שהOC לא הייתה הבעיה. יש לציין גם שניסיתי OC לזכרונ…
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ושלום האם מישהו יכול להגיד לי מדוע איני יכול להמיר את הזיכרונות הללו מעבר ל820mhz שקניתי את הזיכרונות קיוותי שקנתי משהו טוב התיזמונים שלי הם 5-5-5-15 בתודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חייב כמה שיותר מהר תשובה : קירור של טרמלייט אולטרה אקסטרים הענק הזה הוא דורש פירוק לוח אם ? אני אצטרך לפרק את הלוח אם בשביל להתקין אותו ? תודה לזה שיתן תשובה. ואם אפשר אז שיענו לי רק כאלה שיש להם והם יודעים אם צריך לפרק או לא
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
כן, הצפוי מכל קרה: המחשב לא נדלק. יש אור בלד של הבורד, המאווררים נדלקים והמקלדת מנצנצת לי פעם אחת. מעבר לזה זה לא מגיע. המסך לא נדלק. האם עליי לפרוש שמיכה ורודה בתוך המארז ולהפוך את המחשב למיטה עבור הכלבה שלי, או שמא יש מה לעשות? הבנתי שיש דרך פיזית לשחזר את הגדרות היצרן של הלוח... אני מצטער שלא ערכתי חיפוש מקיף וממצה במדריכים השונים לפני הפנייה הנרגשת הזאת, וזה משתי סיבות: ?א: אני על אייבוק g3, והוא איטי ומתסכל עד להחריד. ב: אני בפאניקה. באמת. נ.ב. המחשב לא נדלק לאחר ריסטארט רגיל לחלוטין. עשיתי כבר כמה ריסטארטים עם האו סי הנוכחי, והוא יציב.לא שיניתי כלום לאחרונה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת וזה דחוף כי מחר אני אמור לקבל תהזמנה תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
***עריכה: הסתדרתי*** אפשר לנעול את הפוסט קניתי מארז חדש של ANTEC שיש בו בקר מאווררים (P101) יש 3 מאווררים קדמיים ואחד אחורי, כולם מחוברים יחד ויש לי 2 חיבורי MOLEX עם 2 פינים בתוך כל אחד מקווה שהסברתי טוב... איך אני מחבר את זה לספק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה היא כזאת... אפשרי לעשות 250FSB ולהשאיר את הזכרון על 1000 ואז יהיה 1:2? או שזה לא אפשרי?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. בימים אלה אני בעיצומה של בנית מע' קירור מים תוצרת עצמית. אבג, לכל הסקפטיים, בניתי בלוק מים כפי שהסברתי בת'רד קודם. זה חזק מאד, לא דולף ונראב לא רע בכלל!. ועתה לשאלתי: נכנסתי לאתר שבו מוכרים כבל IDE זוהר (דרך החדשות של HWZONE), ושם הם גם מוכרים תוסף למי הקירור, בטענה שזה משפר את הולכת החום. האם באמת יש צורך? האם ניתן להוסיף חומר של מכוניות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מסך LCD למחשב שלי לפי המדריך שיש באתר כאן. ויש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל: 1) אני מבין באלקטורניקה וחשמל אבל אף פעם לא התעסקתי בחומרה של מחשב אני יצליח לעשות את זה? 2) לאיפה אני מחבר את הקבל של הLTP? אני מוציא אותו מהמארז, אם כן אין דרך אחרת כי המדפסת שלי מחוברת לשם... 3) לאיפה אני מחבר את הקונקטור של החשמל? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמו ZM-NBF47 והוא מאמץ את קו העיצוב המסורתי של זלמן (בצורת פרח) ולדעתי יהווה פתרון תחרותי לבעלי מארז עם סירקולציה טובה (תלוי במחיר כמובן). http://www.frostytech.com/permalink.cfm?NewsID=50847 הקיט שמגיע עם הקרור http://www.zalman.co.kr/eng/product/view_img.asp?strImg=/upload/product/zm_nbf47_y_p.jpg הקרור מורכב על לוח האם הצורה פשוטה תוך דקות ספורות כפי שמודגם במצגת הפלאש http://www.zalman.co.kr/eng/product/view_flash.asp?strFlash=/upload/product/ZM-NBF47.swf מחירו במכירה מוקדמת בארה"ב הוא 9.95$ (אל תשאלו אותי כמה זה יצא בארץ). http://www.endpcnoise.com/e/images/nbf47_bottom.jpg
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! במארז שלי מותקנים שני מאווררים 120 מ"מ שמתחברים ליציאות ה-12v של הספק, כיוון שמשום מה לא הצלחתי למצוא כאלה עם חיבורי 3-פינים רגילים שמגיעים ללוח אם. מצד שני, חיבור המאווררים ישירות לספק מונע מלוח האם לשלוט על המהירות שלהם בהתאם לטמפרטורה. תהיתי אם קיים מתאם מחיבור 12v לחיבור 3-פינים שניתן לחבר ללוח האם, כך שגם על המאווררים האלה יוכל לוח האם לשלוט? מחשבה מוזרה, אבל היא מציקה לי... אודה על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב קודם כל סליחה אם זה לא קשור לפורום הזה! המאוורר של המעבד שלי כל הזמן על 1600-2000 RPM ואצל חברים שלי במחשב שלהם המאוורר 3500-4000 RPM ובמחשב הישן שלי ביכלללל 4500 RPM גם שהמעבד במאמץ ומגיע ל60 מעלות זה עדיין 2000 RPM אולי קצת יותר באיזה פורום אחד אמרו לי שאפשר לעשות את המאוורר FULL POWER מהביוס או שלחבר ישירות לספק משהו כזה.. קיצור אני לא יודע לעשות את 2 הדברים.. מעבד: אינטל פנטיום 4 - 3.2GHZ , פרסקוט לוח-אם: ASUS P5GD1 מישהו יכול לעזור? (מצטער על החפירה )
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה המפרט שלי: opteron 180 denemark 939 asus a8n32-sli deluxe samsung 1GBX2 elsa pci-e 9800gt 3XHDD WD 32GB coolermaster aquagate max אם צריך עוד פרטים תעדכנו אותי אני כרגע בוולט של 2.7 לזיכרונות ונעלתי אותם על 133 לכל כרטיס עד שאני אגיע למצב שאני אעשה התאמות בקשר לתיזמונים שלהם בינתיים רק רציתי לדאוג שהם לא יפריעו לאוברקלוק של המעבד המעבד על 1.600 הוא כרגע על 242 FSB מכפלה 12 כשאני מעלה את הוולט אל מעל ל 1.65 הוא לא עולה לי ואז אני מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש והביום עולה לי ואני משנה בחזרה אני לא מבין גדול אבל עושה רושם שהוא מסתתדר בוולט נמוך מ 1.65 יותר טוב מאשר ב1.65 או 1.64 האם זה אפשרי בכלל שיקרה מצב כזה או שאני מדמיין הוא על 55C ב FULL LOAD מה אני יכול לעשות כדי …
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-