אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
המעבד שלי מאוד חם במנוחה על טמפ של 72 מעלות לא יודע למה גם ככה המאוורר הוא סטוק ורועש רצח אז אני צריך אחד חדש שיהיה חזק ושקט המפרט שלי הוא מעבד:E6300 לוח אם:P5B DLX זכרונות:GEIL 512*2 כ.מסך :X1950 PRO מארז טאור רגיל+ספק 450 רגיל ייעוד OC פשוט תקציב 200 שח אם יש משהו ממש שווה א אפשר לחרוג קצת אהה עוד משהו שייהיה בערך באותו גודל כמו של הסטוק כדי שחס וחלילה לא יתאים לי מבחינת מקום
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי במחשב 768 RAM 512 של קרוסאייר שקניתי ועוד 256 של לא יודע מי רציתי לדעת אם אפשר לעשות איכשהו לזכרונות אוברקלוק? יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 4 MX440 (לצערי) ומלא משחקים לא פועלים עליו....בגלל שהוא MX אם אני אעשה עליו אוברקלוק משחקים כאלה כן יפעלו? יש בכלל טעם לעשות לו אוברקלוק? ועכשיו לשאלה קצת יותר ניובית מקודמותיה... איך אני עושה בכלל אוברקלוק? אני יודע להתקין תוכנה של טמפרטורה ולבקר טמפרטורות אבל אני לא ממש יודע מה הטמפרטורות המקסימליות שמותר לי להגיע אליהן לא שאמורה להיות בעיה כי המחשב שלי יחסית קר מבפנים מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה של טמפרטורות?
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול לתת לי המלצה למאוורר לקירור כרטיס מסך של ASUS? כל הפרטים נמצאים באשכול הקודם בכתובת : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231780.msg2037539#msg2037539
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
Got my new system assembled last week and I couldn't help but start overclocking right away. Asus A8N SLI A64 3000+ 939 Albatron 6600GT (Not overclocked yet) ADATA PC4000 256x2 Goal was to find apart the highest CPU speed (with and withouth adding voltage) and the highest FSB and then combine them in the best way that complements the memory aswell. Currently the memory is holding me back from running a higher FSB 1:1 (not to mention the timings are horrible). I'm hoping to bring some G.skill PC4400 TCCD from the US soon. The maximum FSB the motherboard did stabely was 295 which is quite good, especially after all of the rumors that the A8N series is bad for overclocking. …
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מאיפה קונים נוזל זוהר בחושך? אני צריך את הנוזל למערכת קירור מים שלי
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להגיד לי שזה טוב? למישהו יש את זה? http://www.coolermasterusa.com/Product.aspx?ID=12 חסרונות\יתרונות? איזה מאוורר בא עם זה? הוא עולה 139 שקל,אולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב באותו גבול של מחיר?
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
למי יש ביצועים יותר טובים? (בלי להתחשב ברעש) ומה ההבדל בין CNPS 7000A-Cu ל CNPS 7000B-Cu (חוץ מהמשקל)?? תודה.
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי שנים על גבי שנים עם GB עברתי לאסוס ואני לא מוצא את היידים והרגלים שלי בביוס. מישהו יכול לכוון אותי איך אני נועל יחס זכרונות ל1:1?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
WOW יש לי הרבה שאלות ואני פותח פול דיונים:\ טוב בעע כל נושא פורום אחר... קיצר לעניין יש לי לוח אם של אינטל d850mv האם אפשרי לעשות בו OC? יש לי זכרונות RDRAM שהבנתי שהם רגישים לOC, כדאי בכלל לסכן אותם? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני לא מבין את זה! זה ייתכן? הרי שזאת תושבת 754 רגילה לחלוטין!!! למה לעזאזל הוא לא עולה? כ"כ בניתי עליו! יש סיכוי שמישהו משתמש בלוח הזה ויש לו XP120? או אולי שמעתם? או אולי אתם יודעים איפה לחפש? אלוהים אדירים, אני לא רוצה להאמין שזה אפשרי! אה-הא, הבנתי, Gigabyte מכניסים פלסטיק כלשהו מתחת ללוח אם... ואני צריך להחליף אותו באחד סנטדרטי איפה אני משיג? איך אני מחליף? זה שוטטה את זה בכלל? או שאני קונה XP90 במקום?
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
או שזה יכול לגרום לו נזק בללל החום? (הבעייה בטיפול אבל עדיין הלוח רותח)
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי בביקורת ה - FREEZER 7 PRO מציג ביצועים מעולים במהירות מאוורר מקסימלית (4 מעלות (חם) יותר מה - TUNIQ ב - 100% אבל גם שקט יותר ממנו: 44DBA לעומת 50DBA). אבל 44DBA זה רועש מדי והייתי מעוניין להחליף לו מאוורר (92MM) לאחד שייתן את אותם הביצועים ויהיה שקט יותר, רציתי לדעת אם זה אפשרי? ואם כן על זה מאוורר אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי כרטיס x800XL של GigaByte, הפעלתי את התוכנה ATI Tool ועשיתי מקס קור, זה נתדע על 445 ועשיתי ריסטרט. השאלה אם אני לא יכול לעבור את ה445 ניסיתי ידנית אך זה הראה ארטיפקטים. סך הכל הכרטיס במאמץ על 56 מעלות... תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מה אתם חושבים אפשרי לעשות ככה שהמודם כבלים יהיה במקום של הסידירום??
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לבנות בעצמי תיבת קירור לדיסק קשיח! אני צריך מדריך שמספר איך בונים קירור לדיסק קשיח! האם מישהוא מכיר מדריך כזה ?
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. אני קונה מחשב חדש בקרוב, אני רושם לאבא שלי רשימת חלקים והוא מביא לי מחו"ל ואז מרכיבים בבית. עכשיו רציתי לעשות למחשב OC לא גדול אבל משהו סביר (לעלות 400מגה הרץ ככה..). אז בקשר ללוח אם ביקשתי DFI LANPARTY שהוא המועדף לOC למיטב הבנתי. את המעבד אני קונה עם ליבת ויניס בשביל לאפשר OC בביטחון. א. בקשר למאורר, מכיוון שמאורר זה לא חלק יקר אז תקציב הוא לא הבעיה שלי, הייתי בטוח שאני קונה של זלמן: Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan אבל אחרי שקראתי את הביקורת על TR SI97 אז אני שוקל גם אותו. רציתי להתייעץ איתכם איזה מאורר יותר טוב, אבל מכיוון שאני לא מתחנן לשבור שיא עולם בOC אז איזה קירור משיג טמפרטורה יותר נמוכה זה לא חשוב לי אם ההבדלים לא גדולים כמובן, מה שיותר חשוב לי זה מי מהם יותר קל…
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מעבד E7400 לוח אם EP43 S3L GIGABY זיכרוןKINGSTON 2GBX2 800 ספק :huntkey model:lw-6400h 400W אני על קירור MUGEN 2. כרטיס מסך:GTX260 אחרי קצת עבודה ובדיקות הגעתי ל4 (מתחת לזה סה"כ היה יציב) אבל הוא לא יציב.(זכרונות 762 עקב שינויי יחס כמו שהמליצו לא לעבור את ה800 יותר מידי) בבדיקה- העלתי מתח בביוס ל 1.365 (שזה נראה לי גבוהה כי המקס באתר של אינטל זה 1.8) נראה מה קורה. שאלות: האם זה מתח גבוהה מידי? (טמפ' 65מקס ) בOCCT ובשאר התוכנות הם מראות שיש לי מתח של 1.33 .מה אמין? הביוס או התוכנות? ואיך להתקדם?
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אההה...כן שלום יש לי מעבד AMD 2500B והוא מתחמם.......אז מי פה יכול להמליץ לי על קירור טוב מנחושת....ולא יקר ...מידי... ואם גם אפשר שמישהו ימליץ מאיפה לקנות קירור לכ-מסך שלי ASUS FX5200 וגם כאן לא משהו יקר מיד..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב נתחיל בזה שהקירור לציפס'ט של ה-DFI שלי הוא קודם כול לא כזה מוצלח ושנית הוא קודח.... אני אישית רגיש לרעש ומנסה לשלב במחשב שלי את הגישה של קירור אפקטיבי במינימום רעש. מארז שקט של ANTEC 3700 QBE ,גוף קירור XP-120 ,שני מאווררים של TT SMART CASE נשלטים ישנית,והקירור החדש לצ'יפסט של זלמן ZM-NB47J ,קודם כול הוריד לי 5 מעלות אצלי היה תמיד ב IDILE 45 מעלות ועכשיו זה סביב ה 39-40 והבונוס הענק: השקט!!! לא שומעים כלום תודה לאל. הקיצר ממולץ בחום,עולה 50 ש"ח . [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
אני בינתיים על 210*11, 1.675v מחפש בנרות בארטון פתוח אבל מי יודע אולי אני אגיע רחוק עם זה...
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האלן חברה אני ממש ל מרוצה מטמפרטורת המעבד שלי! יש לי INTEL Pentium 4 2.26 אני משתמש עם ההיטסינק המקורי שהגיעה איתו ויחסית לחברים שלי שיש להם את אותה הקונםיגורסציה יש לי טמפרטורה גבוה מדיי! IDLE: 41-46 FULL LOAD: 49-53 ואצל חברים שלי בIDLE לא עובר את 38 וFULL LOAD יש להם 44 בערך.. המארז שלי מאוד מרווח ויש לו מספיק מאווררים! הבעיה היא שאולה לא מרחתי את המשחה הטרמית נכונה ? (ARTIC SILVER 3!) מרחתי שיכבה אחת על המעבד ומההיטסינק הסרתי את החומר השחור ומרחתי עליו גם שכבה. כדי להחליק את השכבות השתמשתי מקלות עם צמר גפן ובואו נגיד שהן לא יצאו ממש ממש ישרות.. שאלתי היא - האם מרחתי נכון את המשחה ושאולי זדה כיול להשפיה על הטמפרטורה ?? ואם כן אז איך אני מסיר את השכבות מההיטסינק והמעבד…
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב מאוד (עניין של שבוע - שבועיים).. בנו לי פה אחלה מפרט ואני רוצה לדעת מה דעת המומחים פה לגבי "איך אני שומר על קירור ואוורור החומרה והמארז" זהו המפרט של המחשב: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5KC ¤1001 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31102 דיסק קשיח: WD3200YSוWestern Digital 320 ג'יגה 16 מגה בייט זכרון קאש http://skypc.co.il/pl_product~3200YS~7~0.htm זכרון: 2DDR2 2048MB 800MHZ CL4 xmsוCorsairו http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400C4~15~0.htm כרטיס מסך: BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 ספק: ENERMAX LIBERTY 500W E…
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום , המעבד שלי E6750 מגיע ל70 מעלות והמחשב מתחיל להיתקע, אני לא יכול לעבוד כשאני למשל עושה מצגת הכול כזה נתקע... ושהוא ב60 מעלות שזה קורה אולי בערב אז הכול עובד נפלא... אם צריך קירור איזה קירור יוריד אותו באיזה 10-15 מעלות??? איכותי כמובן.... והמעבד בלי OC.... תודה,רן
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום. רציתי לעשות OC למחשב,בתור התחלה,בדקתי עם CPU-Z מה בדיוק יש לי במחשב,לפי התוכנה,יש לי זיכרון של 5400-בעוד שבפועל(ואפילו פתחתי את המחשב ובדקתי מה רשום על הזכרונות) יש לי זיכרון של 6400 ,יש למישהו מושג ממה הבעיה נגרמת?
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-