עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rank,

אני יודע שהOC זה שינוי ההגדרות בביוס ... עכשיו השאלה היא האם הפירמוט מאפס את ההגדרות בביוס ? . אם כן אז כדי לי לפרמט את המחשב לפני הOC ?!

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  2. עשיתי אוברקלוק עם הזכרונות לא הכי טובים, של קינגסטון 800Mhz DDR2 בתיזמונים של 5-5-5-18. יש לי מעבד Q9300 עם קירור סטוק. הגדרתי את הזכרונות על התיזמונים המקוריים לא על AUTO וה- DRAM:FSB הוא 1:1 ואז העליתי את הבאס ל-400 והזכרונות חזרו להיות 800MHZ. עשיתי בדיקה בפריים 95 חמש וחצי שעות חלק וטמפרטורות 69 68 68 68. תגידו לי אם אני צריך לתקן משהו. תודה.

• 4 תגובות
    • 405 צפיות
  3. Started by B166ER,

שלום, ראשית אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אז אם לא בבקשה למחוק/להעביר/לנעול. זה הציון שקיבלתי: (אני משתמש בויסטה 64 ביט) המפרט שלי הוא: q9300 4gb ram 800 mhz p35-ds3l hd4850 512mb gddr3 מאורר למעבד: coolermaster hyper tx2 המחשב ללא אוברקלוק השאלה שלי היא: האם הציון שקיבלתי הוא לא נמוך מידי? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  4. אני הולך לקנות לוח GIGABYTE GA-X48T-DQ6 ויש לי קירור מים הבעיה שאני צריך לחבר את הקירור עם לוחית מאחור וגם ללוח יש לוחית מאחור מישהוא נתקל בבעיה הזאת וידע מה לעשות? + ל CROSSFIRE איזה לוח אם יותר טוב ה X48 למעלה או GIGABYTE GA-EP45-DQ6? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  5. Started by nondos,

שלום, המפרט שלי הוא: מעבד Q6600 ללא אוברקלוק 2GB זכרון של OCZ וכרטיס מסך 8800GT ללא אוברקלוק לאחרונה הרגשתי האטה מסויימת במשחקים והחלטתי לפרמט את המחשב, לאחר פרמוט והתקנה מחדש של ויסטה עדיין האטיות מורגשת החלטתי להריץ 3DMark06 וקיבלתי ציון של 5737 נראה לי ציון נמוך למערכת שלי התקנתי את הדריברים האחרונים של Nvidia ו9 DirectX אחרון מהאתר של מיקורסופט אני חושש שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי חוויתי לאחרונה קצת מסכים כחולים, יש איזה שהיא דרך לבדוק את זה לפני שאני פונה לחנות לממש אחריות? הטמפרטורות של הכרטיס מסך הם 65 מעלות במנוחה ו 80 במאמץ של המעבד 38 במנוחה תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  6. למישהו יצא להשתמש ב BOARD הזה עם קירור של SCHYTE INFINITY האם צריך לפרק את הפלטה ? עדכון: מסתבר שאין בחודש הקרוב את הקירור הזה במלאי לאף חנות וניסיתי להתקשר לכמה מהם, מישהו יכול להמליץ על קירור אחר בטווח המחירים הזה שיתאים ל DQ6 + Q9450 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  7. כאשר הם פועלות המעבד בעיקרון 90 אחוז מהזמן ב2600GHZ ולא 4GHZ רק שהוא מזהה תוכנה חזקה (משחקים לדוגמא) הוא רופץ חזרה לאובר קלוק של 4GHZ הקטע שאני כל הזמן ממזער (אם זה משחק לדוגמא) ורואה שהוא לא תמיד על 4GHZ ..קופץ ..יורד ..קופץ ..יורד הרעיון שהוא יזהה משחק שדורש הרבה מעבד (BF2) ולא ירד מהאובר קלוק אפילו לשניה - הרי אז מה עשיתי בזה ? בקיצור מה הולך כאן ? איך אני אומר לו שעל כל משחק לא יירד לדפולט אלא יישאר ב4GHZ וייתן לי את המקסימום וכאשר אחזור לסביבת ווינדוס שיוריד ויחסוך בחשמל . ? תודה .

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  8. היי חבר'ה, יש לי משחה טרמית מלפני 4 שנים כמעט, בקרוב אני אמור לקבל מחשב חדש והייתי רוצה לדעת אם אני עדיין יכול להשתמש במשחה הזו ללא חשש מאיכות ירודה מאז. ד"א השתמשתי בא לא מזמן ולא נראה שקרה לה משהו רע

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by Kirma,

יש לי OC למעבד ל 3Ghz מ 2.4 ויש לי כמה שאלות בנוגע להגדרות למה צריך להשים את PCI Express Frequency על 101 ? מה זה בעצם עושה? אותו דבר גם לגבי System Memory Multiplier שנמצא על 2.40B [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by RenTex,

טוב אני כרגע על 3.2 עם המעבד הנ"ל, המפרט: Q9450 A-data vitesta 800mhz 4gb cl4 asus maximus formula tr ultra 120 ex @ 2XF3 אני מצרף תמונות של הOC. http://davieh.no-ip.org/pics/IMG_1943.JPG http://davieh.no-ip.org/pics/IMG_1941.JPG [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by Oompa Loompa,

שלום, יש לי מארז Enermax Chakra עם מאוורר 250mm, והמאוורר בו הפסיק להסתובב החנות שבה קניתי את המחשב נסגרה בינתיים... אני מחשב בנרות חנות שמוכרת מאוורר 250mm באזור חיפה ולא מוצא כלום. דיברתי אפילו עם היבואן, שאמר שהוא לא מוכן לעבוד עם לקוחות פרטיים. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג מאוורר כזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  12. שאלה, אני משחק בשלל המשחקים שלי ברזולוציות הכי גבוהות ובהגדרות המקסימליות והמחשב רץ חלק. השאלה היא אם ככה הדבר למה אני צריך להגביר את פעילות המאוורר אם הכל עובד בסדר ? יש מצב שהכרטיס (HD 4850) יישרף ?

• 6 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Asus rampage formula 4gb ddr2 1066 corsair 9800 gx2 Intel Q9450 הרכבתי את המחשב עשיתי בהתחלה בדיקה בביוס של הטמפרטורה והוא נע בין 68-72 (אני משתמש בקירור סטוק שהגיע עם המעבד) ניסיתי להחליף את המשחה הטרמית ועדיין, שום דבר לא עזר. הטמ' במנוחה בBIOS מגיעות אפילו ל80C. אני מנסה להתקין את הWIN והמחשב קורס (מהחום ככל הנראה) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה (פרט לזה שקירור הסטוק לא כ"כ אפקטיבי), ואיזה פיתרון אפשרי ? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אז ככה אחרי שאבנתי שהלוח שלי מזייף טמפרטורות. החלטתי שאני רוצה ליראות למה הוא מסוגל. אינה המיפרט שיש לי עכשיו. ואני צריך נוסחה לOC טוב ויציב. מעבד-E2180 2.0GHZ 1MB S775 לוח אם-Gigabyte 945GCM-S2L זיכרונות- Kingston DDR2 667MHZ 1GB CL5 ספק כוח-500W ג'אנרי קירור למעבד-AC FREEZER 7 אני מעדיף נוסחה של הOC הכי גבוה שהצליחו להגיע עם הלוח הזה

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  15. Started by Neldana,

אני רוצה לקנות מאוורר למעבד... Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) מחיר נורמלי, לא משהו יקר תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  16. Started by Fir3DragoN,

אני קונה בקרוב E2180 עכשיו השאלה איזה גוף קירור יספיק כדי להגיע ל 3GHZ? אני רוצה להגיע לכמה שיותר אבל אם מגיע ל 3GHZ אני מרוצה. אני קונה לוח אם GA-P35-DS3L וזיכרונות GSkill 800MHZ CL 4 1024X2 יש לי כמה בחירות לגופי קירור: 1. Stock 2. Arctic Cooling Freezer 7 3. Thermaltake Big Typoon VP (שני מאווררים של 120MM גרסה חדשה) 4. Sunbeam Tuniq Tower 120MM מה מספיק כדי להגיע ל3GHZ. מה שווה לי מבחינת מחיר וביצועים ומה ההבדלים ביניהם. מה מקרר הכי טוב לפי הרצף. תודה רבה זה יעזור לי . סידרתי את זה גם לפי המחיר שלהם.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אהלן, זה המפרט : E4400 + BT VX ABIT IP35 OCZ 520W המתח למעבד הוא 1.465 . כעקרון המטרה שלי היא להגיע ל GHZ3.5 .הטמפ' במאמץ לפי CORETEMP מגיע ל 80 מעלות . עכשיו אם אני מעלה עוד 100MHZ המחשב קורס עם הפעלה של ORTHOS . מה עוד ניתן לעשות בכדי להגיע ל 3.5 ? ישנו אולי ביוס טוב ללוח או משו ? אם אני קונה IFX 14 זה יעזור ? תודה.

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by YairZ,

ערב נאה לכולם, כיוון ואני מזמין עוד מעט את המחשב החדש שלי, החלטתי לראות כמה המחשב הנוכחי שלי יכול לסבול, אבל בלי להרוס אותו. לאחר שעשיתי OC לכרטיס המסך שלי והביצועים עלו ב30% בערך, אני רוצה גם לעשות למעבד, קראתי שלוח האם שלי תומך עד 3.4Ghz לכן כנראה ולא אוכל לעשות OC מעבר למהירות זו (המפרט במצד). הגיע עם לוח האם תוכנה בשם msi core center שבעזרתו ניתן לעשות OC דרך וינדואוס, אני יודע שזה שטויות ולא כמו הביוס ושאלתי היא האם זה באמת אפשרי? כלומר ניסיתי עד עכשיו והעלאתי את המהירות ל 3.1Ghz ושום דבר לא קרה המחשב לא נפל ולא כלום, האם כדאי לי להמשיך? יש אפשרות לאוברקלוק אוטומטי, האם כדי לנסות אותו, פשוט אני לא רוצה לדפוק את המחשב משום שהוא ישמש את ההורים שלי בעתיד. תודה לכל העוז…

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  19. הטפמ שלו 67 מעלות במאמץ ,לא מזמן מרחתי משחה חדשה של EZCOOL על הציפסט ובכל זאת זה לא עזר ,והציפסט ממש רותח כאשר אני נוגע בו אפילו לא במאמץ ,במצב אגיל הטמפ היא 67 מעלות ,יש משהו שניתן לעשות בנידון ?להחליף משחה טרמית או משהו ? יש לי 120 מכניס 120 מוציא ...עוד 120 ממ על הטוניק ,ועוד 120 על הכרטיס מסך . לוח אם :GIGABYTE DS3L מעבד :Q6600@3.0 כל המתחים במצב סטוק .

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  20. היי חברים אני לא חושב שהעוצמה של המאורר שעל המארז שלי הכי חזקה כי יש ל שלוש שלבים יש לי מארז אנטק סונטה 3 אני מעוניין להגביר את המאוורר שלה להכי חזק איך אני עושה את זה? ד''א המאוורר זה אנטק טרי קולר 120MM

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by The Modder,

אהלן חבר'ה, אז עשיתי לאחרונה OC למחשב שלי והגעתי ל-3.0GHZ עם טמפ' 32 מעלות ללא מאמץ. הבעיה שלי היא כשאני מנסה להעלות את המהירות bus יותר מ-MHZ 170 המחשב לא עולה לי. מהירות באס ללא OC: 133MHZ מכפלה: 18X CPU orginal: 2.4 GHZ תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by gggil,

אני מחפש קירור למעבד פנטיום 4 בסוקט 775 שפי מה שהבנתי, רב הקירורים של היום משתמשים בסוקט הזה לא? חשבתי בכיוון של AC FREEZER PRO 7 וכשאני ישדרג את המחשב אני ישאיר את הקירור הזה. האם יש קירור שעדיף למעבד פנטיום 4 מהAC FREEZER? (אני מדגיש ע-ד-י-ף, כלומר לא קירור טוב יותר אלא קירור שעדיף לפנטיום 4) תודה רבה רבה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 385 צפיות
  23. כנראה שביום חמישי הזה אני אסע לקנות את המחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 קראתי כמה מאמרים שהמעבד E7200 הוא אוברקלוקאבילי (איך שלא כותבים את זה).. 1. כמה אתם אומרים אני אגיע איתו עם קירור סטוק? 2. כמה אני אגיע בלי לעלות את המטח? 3. מה הטמפרטורות המומלצות לו? 4. בעתיד שיהיה לי עוד כסף אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד, איזה הכי טוב בתקציב של 200-250 שקל? (מומלץ שיהיה בחנות FOXPC) שאלות על קירור בכללי. לפי מה שאני יודע מקדימה להכניס אוויר מאחורה להוציא... 1. זה נכון? \/ 2. אם אני אקדח חור 80MM למעלה ואשים שם מאוור שמוציא אוויר זה יקרר אותו עוד? (הרי החום עולה למעלה אז במקום להשאר במארז הוא יצא) אני אחשוב על עוד שאלות אני אשאל.

• 0 תגובות
    • 378 צפיות
  24. Started by g15,

כאשר ביצעתי למעבד oc היה כתוב בביוס בתוך ה cpu clock : min:200 max:232 אני כרגע עומד על 228 ועם קירור למעבד של ‏Ruby Orb Silent CL-P0391 ‎ thermaltake מה יקרה אם אני יעבור את ה232 ? יבוצע oc ללוח אם ולזכרונות ? המפרט של המחשב : intel p4 531 300@3.41 לוח אם p5vd2-mx של asus כרטיס מסך : expertvisin 8600 gt super 512 mb זכרון : spectek 512x2 mb

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  25. Started by Dman12,

יש לי מעבד Intel P4, סוקט 630.. אני צריך המלצה למשהו שיוריד אותו מ-70 מעלות.. משהו שישתיק את המחשב הזה כבר!! עוד שנייה אני שובר אותו! ניסיתי לנקות אבק + להחליף משחה טרמית + לשנות את הכיוונים של המאווררים והכל לא עוזר..! מצידי שהקירור יהיה מכוער ולא יודע מה.. העיקר יקרר וישתיק את המחשב טווח מחירים: 150 ש"ח תודה, גיא.

• 8 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים