עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הולך להיות לי ti-500 של הרקולס, אני מת לעשות לו overclocking רצחני לגמרי, למה, כי אני: משועמם, חסר חיים, כל היום במכבי, לא יודע את התאריכי לידה של ההורים\אחיות סבתות וכו אבל של הכלב כן..., קראתי את כל ספרי חולית בעברית, קפצתי פעם מהחלון קפיצת ראש לתוך סלע, עשו לי שתי טיפולי שורש 3 כתרים זמניים בורג וכתר מכסף באותה שן והרשימה עוד ממשיכה. [glow=red,2,300]אני צריך, רעיונות מקוריים, אך פרקטיים שיגרמו לכרטיס שלי לעבוד בקירור מקסימלי [/glow] בינתיים, crystal orb, antec cyclon blower, zigzag 80 m"m , 80 m"m arab וזהו, כול רעיון יתקבל בברכה! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. יש לי מעבד פנטיום D , בזמן האחרון הוא כל הזמן אומר לי שהטמפרטורה שלו עוברת את המקסימום הרצוי(70 מעלות) והיום שניסיתי להדליק את המחשב הוא לא נכנס לוינדווס בגלל שהוא כותב שיש בעיה של התחממות יתר. עכשיו, אני מעוניין לקנות גוף קירור עד 150 ש"ח שיחזיק לי טוב את המעבד, יש את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8402 ויש את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8410 ויש גם את גוף הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3036 כרגע עם קירור סטוק המעבד בהכי מנוחה על 50 ובמאמץ 70,כמה נראה לכם שהוא יחזיק עם המאווררים האלה? ואם יש במחיר זה (עד 150 ש"ח)מאווררים יותר טובים?

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  3. התקציב עומד על 4000-4100 או טיפ טיפה יותר+הרכבה. רציתי לדעת אם הוולקנו 11 עושה הרבה רעש בעת oc??אם הוא שווה??או שיש אחד יותר טוב במחיר עד 200 שקל{כדי לא לפגוע בתקציב}? וגם רציתי לדעת אם האוורור ששמתי מספיק והאם הזיכרון הזה טוב ל oc או לשים אחד אחר??? המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital…

• 8 תגובות
    • 544 צפיות
  4. טוב אז ככה אני רוצה לעשות OC כבר עשיתי OC חלקי אבל הייתי רוצה לעשות אותו יותר מקצועי ואולי להגיע לרמות יותר גבוהות חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי כל משמצאתי היה על הבסיס ,בסיסי כזה. האם יש איזה אתר יותר מקצועי שמפרט יותר על איך לשחק אם ה voltage והסנכרון של הזכרונות.... and BTW ! i im now on OC 9x140=1260 Mhz וקיבלתי ב 3d2001 6500!!!!! במקום 5500 )) ואני אם א geforce 3ti 200 העלוב שלי! ו6500 זה מעולה אבל הייתי רוצה קצת יותר כי אני יודע שהמעבד שלי מסוגל ליותר.... הטמפ שלי עכשיו 47c אולי גם אתם תוכלו לעזור לי קצת יש לי לוח a7v 333 מעבד Tbird 1.1 זיכרונות micron 2700 256 twinmos 3200 512

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  5. מודינג ושיהיה בזול ואם אפשר שאני יוכל לקנות בכמות גדולה ולשלוח לארצות הברית

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. אחים שלי ! בבקשה תעזרו לי ! אני כבר כמה חודשים חוסך כסף למארז כזה: אמרו לי שיש כזה מארז בהמון חנויות ועכשיו כשיש לי את הכסף ואני מחפש אותו פתאום אומרים לי שזה מודינג אישי ואני מת לכזה מארז! אני לא יודע כמה זה קשה לבנות כזה ואני לא יודע בכמה כסף זה כרוך... אם יש כאן מישהו מקצוען שמוכן לעשות לי את המודינג הזה שיצע כזה מארז הוא יקבל כסף ! 150 שקל ! בבקשה תגידו לי במה זה כרוך ואם יש כאלה רציניים כאן ! בבקשה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  7. בבקשה אם מישהו יכול לתת לי עצות\דרכים לחיבור גופי הקירור על הזכרונות של הכרטיס מסך. יש לי דרך שתי דרכים והשאלה שלי האם הן בסדר - לעשות חורים לברגים או מה שזה לא יהיה על הכרטיס אבל בנקודות שאין עליהם שבבים וכל זה(אזורים חלקים לגמרי) - האם זה יפגע או יגרום נזק מסויים לכרטיס?? דבר שני איזה תכני של חנות מחשבים אמר לי להדביק את הגוף חימום עם סיליקון - מה אתם אומרים???

• 0 תגובות
    • 393 צפיות
  8. Started by p-o-i,

אני צריך ביוס לGF5200 של ASUS....מישהו יכול לכוון אותי לאתר להוריד ביוס כזה??...

9. יש לי כרטיס 7300 GT וכרגע אני צריך תוכנה טובה בשביל לעשות לו אוברקלוק רציני - הורדתי לו את הטמפ' ממש נמוך 10 מעלות .

• 2 תגובות
    • 401 צפיות
  10. אני יודע שהכי טוב לבנות, אבל ממש אין לי מלחם ובעצם זמן לבנות אחד, ואני ממש מעדיף לרכוש. אבל יש כל כך הרבה סוגים, אני יגדיר מה אני מחפש: יש לי 4 מאווררי אנמרקס (שגם כך יש להם אופציה לכיוונון המהירות, אבל החוט שלהם קצר, ואני מחפש משהו חיצוני) ואני צריך פנל לשליטה עד 6 מאווררים. לא חשוב לי שיהיה צג של טמפ', אני סומך על AIDA32. איך בכלל מחברים את המאווררים לפאנל? הרי המאוורר מתחבר ישירות למולקס של החשמל, אז אם איזה חוט הוא מתחבר לפאן באס? ומה אני עושה עם החוט שליטה של המאווררים של אנרמקס חותך אותו? אגב איך הפאן באס הזה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-424875243.htm

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  11. יש לי את המארז הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd1801150928.htm שיפצרתי אותו בכך שהופתי לו מאוורר 92 למעלה ואחד בצד. וקניתי לו ספק של HEC. יש לי אופציה לקנות את המארז הנ"ל http://www.chieftec.com/products/dragon/dx01wd.htm כיד שניה. האם כדאי לי? האם מבחינת איוורר הוא יהיה יותר טוב? אני יודע שהוא מגיע עם 2 מאווררים של 80 ויוצא מזה שאני נשאר עם 2 מאווררים חדשים של 92 של אנמרקס. האם יהיה לי שימוש בהם (ללא קדיחת חורים) והאם בכלל במארז הזה צריך הוספה של מאווררים חיצוניים או שהטמפ' יהיו נמוכות מלחתחילה. בכל אופן המלצות שלכם יעזרו לי להחליט. תודה מראש.

12. יש לי X1900XT ואני רואה שהוא פולט הרבה חום, רציתי שתמליצו לי על גוף קירור טוב.... אולי איזה משהו שאני לא מכיר, אשמח מאוד ;D

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  13. Started by nehmia,

אני רוצה לקנות מאוורים שקופים או עם לדים אבל שיהיו ממש חזקים למשהו יש לרעיון? עדייף 120 מ"מ ומעל 4000 סל"ד

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by borg,

אני לא בטוח שהת'רד הזה מתאים לפורום אוברקלוקינג וקירור או לפורום כללי. הקירור של המערכת שלי מתבסס על קירור אוויר באמצעות שני מאווררי 36 ס"מ בימים חמים, קירור מים פאסיבי באמצעות מעבר פאזות בימים מאוד חמים, וקירור מים אקטיבי באמצעות סילונים של מים קרים בימים חמים במיוחד. אולם בימים של שרב כאשר הטמפרטורה עולה מעל 30 מעלות צלזיוס, וכאשר הלחות עולה מעל 90%, אמצעי הקירור הנ"ל לא מספיקים, והתפוקה של המערכת יורדת בעשרות אחוזים ולעתים אף מחייבת מעבר ל-Sleep Mode, כך שאני מעוניין לעבור לשימוש בקירור גז. בקיצור, אני מעוניין בהמלצות למזגן טוב (בשבילי, לא בשביל המחשב שלי). אני מעוניין במזגן נייד 1.25 כ"ס של חברה אמינה ומוכרת, שמקרר היטב ביעילות ובחסכוניות, בתקציב שווה לכל נפש, והכ…

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  15. יש לי פנטיום 4 1.6 mhz לוח של אינטל 512 זיכרון 2 כוננים קשיחים 2 כונני דיסקים 9800 ראדיון ועוד כמה כרטיסי PCI אני צריך המלצה לקירור של המעבד שיהיה שקט ויעיל + לכמה מאווררים

• 8 תגובות
    • 509 צפיות
  16. היי, מחר אמור לקנות קירור למעבד I5 4590 אין לי מפרט סופי, אבל ככל הנראה זה יהיה Z87 או H97 ( אם נטייה ל Z ) מארז S340 ( לא סופי ) בכ"מ אני צריך קירור למעבד לא למטרה OC, השקט הוא במשמעות 5/10, אבל לא אסרב לשקט אני רוצה שיהיה כמה שפחות בעיות עם טמפ' גבוהות התקציב הוא בערך 150 שקל, אפשר לחרוג במקרה הצורך. אם זה מצדיק את המחיר אשמח לסיבה אם זה לא תהיה בעיה! ד"א מהחנות KSP ( רוב הסיכויים ) עריכה: מה אתם חושבים על ה STOCK COOLER בכלל? בהתחלה חשבתי שאמרו שהוא מתחמם ומרעיש, ועכשיו אני ראיתי איפשהו שכתוב שהוא בסדר גמור לשימוש שלא לצורכי OC?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. אני צריך המלצה על קירור למעבד ולכ.מסך לא מחירים גבוהים בבקשה ואם מישהו יודע מי יוכל להרכיב לי את זה אם אני לא יצליח או שזה הרכבה פשוטה?? והקירור של arctic-cooling טוב ( גם לכ.מסך וגם למעבד ) ??

• 6 תגובות
    • 476 צפיות
  18. שהספק יתן זרמים יציבים. עד 400 ש"ח. שגם יהיה יפה. תודה. עריכה:------------------ עדיף עם חלון!! אם תסבירו לי מה זה מידי/טאוור אני יוכל להגיד לכם אם זה חשוב לי.אז תסבירו לי בבקשה. ה-400 ש"ח הם כוללים ספק ומארז.

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  19. שלום לכולם, חלקכם זוכרים את השאלות הרבות שהיו לי על קירור ועל OC ואני שמח לומר לכם לאחרי הרבה עזרה מכם, זה גם מאחורי. אבל היום (קיץ) המחשב שלי שוב מתחמם ואני צריך דרכים לקרר אותו (וכמה שיותר זולות) יש לי מעבד AMD2500+ ולוח אם Gigabyte GA-7N400V-L 2 סטיקים של זכרונות 128 (333MHZ) ו2 סטיקים של 256 (333MHZ). איוורור: יש לי מאוור של ונטק על המעבד והחלפתי למשחה טרמית של ננוטרם בלו 2. הוספתי מאוור בחלק העליון של המחשב ובצד שלו (והם עובדים על המהירות הכי גבוהה) כמו כן יש לי מאוורר בקידמת המחשב וכמובן אחד שמוציא גם מאחוריו. יש לי מארז של TASK A-2310 Screwless (החלפתי ספק כח). כמו כן קניתי אתמול כרטיס מסך של ראדון 9200(וחשבתי שכאשר אני אחבר אותו, הטמפ' של לוח האם שלי תרד היות …

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  20. היי, אני חדש באתר... יש לי כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4200, והוא מתחמם נורא עם המאוור סטוק שהוא בא איתו. (בערך 75 מעולת!) תביאו לי בבקשה המלצות לקופי קירור טובים בישבילו, במחיר של עד 200 שקל. בנוסף רציתי לשאול פה, איך עושים OC לכרטיס שציינתי? אפשר מדריך או משהו כזה? האחריות נגמרה לי, והכטיס דיי ישן אז אני רוצה לעשות. ככה שאם אתם מביאים לי המלצה על גוף קירור מסויים, אז שיהיה טוב עם OC. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 403 צפיות
  21. Started by ZacNaboot,

sonic tower 120 איך הוא עובד? (האם חייב מאוורר או שזה רק אופציה?) מה המשקל? (רק שלא יעקר לי מהלוח!!) והאם הוא מתאים לקונרו 6300 נ.ב. אם יש למישהו פה חוות דעת אישית מתוך ניסיון איתו שיכתוב

• 5 תגובות
    • 447 צפיות
  22. Started by DJPOWER,

אם מישהו בבקשה יוכל להביא לי ספק חזק ... אני צריך אותו לשעה אחת, לבדוק אם זאת הבעיה שלי באובר קלוק אני גר בפ"ת(אני יכול לבוא גם אל מי שמוכן ר"ג והסביבה) אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד מאוד תודה יונתן

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Liquid,

מאיפה ניתן להשיג?

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by yoav9,

קיבלתי עוד כסף (הכסף מהמכביס, LOL, מי שזוכר בכללי...) בקיצור אני יכול עכשיו לקנות 3 קתודות!!!!!! (וואו) או לקנות שתיים ואז לקנות Ide עגולים... (גם כן נחמד...) או שבכלל לעשות משהו אחר... למישהו יש המלצות???? קשה לי...

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  25. שמעו: לפני הכל ככה יש לי על המעבד מאוור וולקינו7+ יש לי מארז של צונמי הכחול 350W בקשר לטמפרטורה: המחשב שלי נמצא על השולחן צנמוד לקיר בחדר דיי חם! שאני פותח מזגן בחדר אז הטמפרטורה יורדת ה3 4 מעלות! אני יכול לעשות OC למחשב הזה: AMD ATHELON XP 2000 לוח אם של ג'יגהבייט VAXP זיכרון של קורסאיר 256 400MHZ 3200 יש לי על המעבד וולקינו 7+ וכרטיס מסך: GF4 TI4200 AGPx8 של לידטק והנה הטמפרטורות לפי Hmonitor לאחר פעולה של המחשב במשך 5 שעועת: CPU1:58.5 C CPU2:48.5 C HDD: 42.5 C COOLING FANS- Power:4963rpm אפשר לעשות משהו? נ.ב. אני לא מבין בזה אבל אם אפשר לעשות משהו אים לי בעיה להזמין אנשים שאני מכיר שיעשו לי ??? ;D

• 3 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים