עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ziggystardust,

היי המחשב שלי למרות הייתו חדש מרעיש נורא מה לעשות מה אני צריך להחליף בו כדי שיגיע למצב שהוא פועל וכמעט לא מרעיש אילו חלקים /מאווררים במחשב הם אלו שמרעישים וכדאי להחליף אותם בחלקים איכותיים יותר והאם מישהו מכיר תכנה שתראה לי מה הטמפרטורה במחשב שלי כרטיס מסך!מעבד וכו' תודה מראש ואחלה יום

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by esaly,

שלום! רציתי לשאול איזה מאוורר ממגוון המאווררי צד שיש לKSP אתם הכי ממליצים ומה הכי מומלץ מבחינת אותו מאוורר ,האם להוציא אוויר מהמארז או להכניס פנימה..? כרגע יש לי מאוורר עם לדים כחולים והוא מכניס אוויר פנימה...אני לא בטוח שזה המצב האידיאלי.. בבקשה תגיבו! תודה מראש ערן.

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by OR007,

ממליצים עליו ? ד"א איזה 80 מ"מ מקבלים איתו בדיוק ?

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by Meir787,

אוקיי, אז ככה... הלוח הוא DS3R, והזכרונות הם OCZ REAPERS בתזמונים של 4-4-4-15. עשיתי OC מדורג למעבד (10MHZ לFSB כל פעם), והגעתי עד 2.8GH פחות או יותר, כאשר במצב הזה המחשב נתן POST אבל לא עלה עם מערכת ההפעלה ונתקע לפני שווינדוס טענה את עצמה. המתח על 1.4 פחות או יותר, יכול להיות שזה לא מספיק ? כמו כן, אני לא מצליח להוריד את הזכרונות ל3-3-3-12 או אפילו 3-3-3-15 , גם כשיש תוספת של 0.4V למתח. גם איפה לשנות את היחס בין המעבד לזכרון לא מצאתי...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by orrm,

שלום כולם, אני חושב על האופציה שבמחשב הבא שלי יהיה קירור מים Asetek Waterchill. אני רוצה לחבר אותו למארז Thermaltake Xaser III V2000A. כולם יודעים שהמארז מגיע עם 7 מאוררים, השאלה היא אם הם עדיין הכרחיים במחשב גם כשהקירור מים מחובר? את מה בדיוק הוא מקרר? רק את המעבד? או גם חלקים אחרים במארז.... חשוב לי מאוד שהמארז יהיה מקורר היטב (ולכן שתי הבחירות הנ"ל).

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by frogman,

היי ושלום האם מישהו יכול להגיד לי מדוע איני יכול להמיר את הזיכרונות הללו מעבר ל820mhz שקניתי את הזיכרונות קיוותי שקנתי משהו טוב התיזמונים שלי הם 5-5-5-15 בתודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by locke,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא בארץ את צגי ה- LCD שלהם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. המהירות של המאוורר של המעבד מסתובבת ב 20000RPM ן 10000RPM משהו שלא נתקלתי בו בחיים .. והמעבד מראה 27מעלות ... למשהו יש תשובה בשבלי ? (זה מאוורר של אינטל עם הסניק שלו , והוא עבד במחשב אחר שבוע אז הוא דיי חדש ... )

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by ofird,

התיעצתי עמכם המון בנושא קירור ותמיד עזרתם לי הפעם אני מנסה לקרר משהוא אחר - אקווריום...:-) לצורך העניין אני מחפש לקנות 2 מאוררים של 7X7 ס"מ בעלי CFM גבוה וDB נמוך אני אחבר אותם לשנאי ו/או בקר לשלוט על הפעלתם עד שיורידו את הטמפרטורה ב3-2 מעלות אחרת....מרק דגים יש לכם מושג מה מומלץ להרים דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by trxman,

שלום לכולם יש אצלי במחשב Samsung 3200...אני יודע שהוא פשוט ולא אגיע איתו רחוק, אפילו לא קרוב :\... התיזמונים שלי @ 200 : 3-3-3-8. עד לכמה אפשר בערך להוריד אותם? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by GAL SHAMIS,

יש לי שאלה... האם המאוור של הכרטיס מסך פועל ישר עם הדלקת המחשב ?

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by drdan,

האם ניתן לבצע OVERCLOCKING על MV850E של Intel? יש תוכנות שמשנות את ה-FSB? (ב-BIOS של הלוח אי אפשר). תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  13. יש לי geforce 4 ממש גרוע העלתי לו את המהירוץ של הליבה מ-250 ל-375 ואת הזיכרון מ-270 ל-340 איך אני בודק כמה אחוז זה האובר קלוק הזה?

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by שמואלל,

מי צודק easy tune 5 או core temp? בeasy tune 5 מראה לי טמפרטורה של המעבד 34 ובcore temo 50 מי צודק מבינהם?

• 10 תגובות
    • 608 צפיות
  15. ואם אני יכול מה אני צריך לעשות כמו כן אני מצויד עם 6נ מאוררים ואחד מהם גדול בדופן איזה שנויים אני צריך לעשות לוח אם זה gigabyte 8st800 533FBS p4 1.7mhz והאם זה אפשרי אודה מאוד אם משהו יוכל לעזור

• 10 תגובות
    • 488 צפיות
  16. אני כרגע בחנות וחייב לבחור בין שני הקירור הבאים: ZALMAN Fatal1ty FS-C77 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=174&code=005009 ZALMAN CNPS9500 LED http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=165&code=005009 מה לדעתכם יותר טוב, כי שניהם חדשים וה9500 הוא כעת הכותרות ומחכה לביקורות מקצועיות (אלא אם כן היו כבר כמה כאלה, כי אני בצבא והייתי די מנותק בחודש האחרון בבסיס) . . . והFATALITY הזה כל מה שהשם שלו עליו הוא בדרך כלל הדבר הכי טוב בשוק . . . כבר ראיתי מוצרים אחרים עם השם שלו עליהם וזה משגע אותי. מה אני קונה חברה? בלי קשר למחיר!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אוקי.. היום עשיתי OC ראשון שלי ! הלך בסדר גמור.. רק שיש לי בעיה אחת.. אני לא מצליח לקבל יציבות על FSB 400, רק על 380. טיפה מידע, העלתי את הFSB ל400, בשביל לקבל פוסט הייתי צריך לעלות את המתח של הזכרונות ל2.02 עם תיזמונים 5-5-5-15 (הזכרונות עובדים על 800MHZ). המעבד הוא E6750, עובד על מכפלה 8, במתח 1.344 (לפי CPU-Z) מגיע ל 3200MHZ. בשביל לעשות פוסט הייתי צריך להוסיף גם 0.1 וולט לNB, ו0.1 לFSB. הבעיה היחידה היא שבמצב הזה אני לא מצליח לעשות שום בדיקת יציבות. המחשב נופל לי כל פעם. נכון לעכשיו הורדתי את הFSB ל380, והכל עובד יציב. הטמפרטורות הם 32 מנוחה עד 66 מאמץ (100%). אני לא רוצה להוסיף מתח למעבד כי אז הוא מתחמם ועובר את ה70 (מה שאני ממש לא רוצה, 70 זה הגבול). הקירור שעל המעב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. http://www.enermax.com.tw/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=4&lv1=13&no=30 הנתונים מרשימים (גם המחיר שלהם יהיה מרשים כנראה )

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  19. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! אם אני רוצה לחבר לדים בשרשרת אני צריך לפני כל לד נגד או מספיק אחד בהתחלה ?? ההיגיון אומר שאם אני יחבר אחד בהתחלה אז הוא ישפיע על כול המעגל.

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by ran_meir,

נכנסתי לכאן והלינק למדריך שם מוביל ל"אין כניסה"... הדף לא נגיש למשתמש שלי. אפשר לכוון אותי לכתובת הנכונה/מדריך טוב אחר? מעוניין לבצע OC ב E5200 ישן ומרקטע, בעיקר כדי לקבל בוסט בעבודה עם פוטושופ (האם זה בכלל יעזור?)

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by natan805,

אני מתכנן אולי בעתיד לעשות אוברלוק ל 3.2 ע"י התוכנה של הלוח שעושה זאת אוטמטית . בלי קשר אני חושב שהרגע המעבד מאד מתחמם עם מאוורר סתוק ולכן אני רוצה מאוורר שיעשה אותו קריר יותר מעשיו אפילו עם האוברקלוק הנ"ל.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Vladgi,

אני נתקל בשגיאות שונות בפריימ למרות שהכל נראה יציב, יש לי epox 8rda3+ ומעבד בארטון 2600+ זכרון geil value בעעע על מתח אוטומתי (400mhz ddr) יחס זכרון למעבד הוא 1:1, אני מביא לו מתח של 1.725 והוא לא יציב ב-185fsb הציעו לי לעלות את המתח של הציפסט ל-1.8 מ-1.6 סטוק ואת המתח לזכרון ל-2.8, בבאסים כאלו אני צריך לגעת בכלל במתח של הזכרון והציפסט ?או שזה משתנה ממעבד למעבד וזה נורמלי? תודה מראש אני לא מקפיץ אז לא לנעול בבקשה

• 10 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by TM101,

עשיתי אוברקלוק למעבד והגעתי לFSB 220 מFSB 200 ומעבד E4500 מ2.2 ל2.4 עכשיו שאני רוצה להמשיך להעלות את התדר לFSB 225 זה מחזיר לי את הקלוקים למצב ההתחלתי לפי מה שהבנתי הבעיה זה שהמעבד צרך יותר מתח ואני צריך להעלות את המתח ברמה אחת אבל גם הבנתי שאם אני מעלה את המתח יותר ממה שהיה בהתחלה זה מקצר את החיים של המעבד אז רציתי לדעת אם זה באמת מקצר את החיים של המעבד למרות שיש לי קירור טוב וטמפרטורה נמוכה ועוד דבר שרציתי לשאול זה אם אני מגיע לFSB 220 ואני יודע שהוא יציב ואחרי זה הוא חוזר למצב ההתחלתי ואני צריך לחזור לFSB הזה אז אני יכול ישר להעלות ל220 או שוב להעלות לאט בקפיצות של 5?

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by Acejin,

היי, קניתי ארבעה מאווררים בחיבור של 3 פינים, ולפי תגובות שקראתי הבנתי שניתן לחבר את הכבלים ללוח אם, או לספק כח. רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר את כל ארבעתם ללוח האם, ואם לא.. אז לחלק אותם בלוח אם ובספק? כמה חיבורים בכלל אפשר לחבר בלוח האם? הלוח אם שלי הוא: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ספק כח: Cooler Master 500W Extreme Power plus יש מצב שאני לא אוכל לחבר בכלל את כל המאווררים שקניתי בגלל הסוג חיבור שלהם ? ד"א, יש לי את המארז CM590. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם. בעבר הרצתי את המחשב שלי בO.C ל GHZ 2.7. אולם התקלקלו לי המאווררים וביטלתי את הO.C. לפני מס' ימים סידרתי מחדש את הקירור במארז ועכשיו טמפ' לוח אם עומדת על 35 מעלות ושל המעבד על 25, ללא O.C. ברצוני להתחיל שוב בO.C למעבד ולזכרונות. מה הטמפ'עבודה נוראמילת בO.C למעבד וללוח אם? בעבר השתמשתי בתוכנה לבדיקת עומס המחשב אבל שכחתי את שמה. אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על תוכנת בדיקת יציבות למחשב. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.