אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
האם הקרור thermalright hr-03 gt יתאים לכרטיס ati hd4870
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי מעבד E8400 על לוח אם P35-DS3L. רציתי לדעת אם הקירור הזה יתאים לי, אני מחפש קירור שקט שאני יוכל לעשות איתו גם OC. אם הקירור הנ"ל לא עונה על הדרישות אז איזה קירור אחר מומלץ באותו מחיר ? (אין בעיה לחרוג). תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני לא מתכנן OC אבל כן איכפת לי שהקירור יהיה יעיל + שקט (יחסית)!! למעבדים E8400 או- Q9450 האם הקירור שמגיע עם המעבד כל כך גרוע ?? אם לקנות קירור בנפרד.. עד 200 ש"ח זה בסדר ?? אוכל להסתפק בפחות או שכדאי להשקיע יותר ?? ויש כל כך הרבה חברות בתחום.. בבקשה עזרה.. (הערה: מדובר באחד מהמעבדים שהוזכרו על לוח ASUS P5Q DELUXE במארז ANTEC P182 ) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום, האם לפי הנסיון שלכם, אם ארצה להעלות את הFSB של הE8200 שלי ל400(להגיע לOC של 3.2 GHZ) אני אצטרך להעלות את המתח?
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה,לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם המפרט הבא TWINTECH 9600GT E8400 ASUS P5N-D GEIL 2X1024 4-4-4-12 CM 690 וכעת אני רוצה לשדרג אותו במקצת-לקנות עוד 4 מאווררים למארז(שיהיו סך הכל שבעה,עם השלוש שאיתם הוא בא),לקנות קירור למעבד שיאפשר לי להגיע ל 4GHZ יציב בכל מצב,עוד שני סטיקים זהים של זכרון ועוד כרטיס מסך למערך SLI. ועכשיו לשאלות: קודם כל-הייתי רוצה לדעת כיצד מחברים את המאווררים-אני מניח שאם חיבור ה4 פינים הרגיל,אבל הבעיה היא שיש לי כאלה סך הכל 6 בספק,ויהיו לי שבעה מאווררים-האם אני אצטרך לקנת מפצלים? או שהמאווררים יבואו עם החלקים הנדרשים? עוד שאלה לגבי המאווררים-האם יש הבדל רציני בטמפרטורות בין ה"מפלצות" שמביאות זרימה לש 70+CFM,עם דציבלים של קרוב ומעל 30,לבין המ…
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז ככה התלבתי מאוד בין שני הקירורים הבאים בסוף לקחתי את ה-Vendetta 2 אחרי שקראתי ביקורות ברחבי הרשת ומידע אישי וניסיון אישי עם קירורים לדעתכם עשיתי בשכל שהלכתי על ה-Vendetta 2 או טעיתי? תודה לעונים ...וסוף שבוע טוב..
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לשים משחה טרמית במחשב (בין צלעות הקרור למעבד) כמה עלי משחה לשים? והאם ישנה דרך אידאלית לשים אותה? תודה רבה ושבוע טוב!!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב אז חברים עשיתי oc נחמד למעבד שלי מ2.6 GHZ ל2.860 GHZ עכשיו הבעיה שאני לא יודע מה לעשות! הזיכרנות מגבילים אותי הם כבר על 816 MHZ וברגיל הם על 667 עכשיו אמרו לי לחלק את הזיכרון אבל אני לא יודע איך! אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד וטמפ' של המעבד עכשיו 50 ובמאמץ 60. תמונה למטה, תודה. אגב תסתכלו בeverest בdram:fsp ratio יש לי cpu/7 מה זה אומר?וחבר שלי אומר לי להשים 1:1 אבל אני לא יודע איפה זה בביוס.. הלוח אם הוא m2n-e הקירור הוא artic cooling frizer pro 64 [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי את שני המפרטים שבצד, במפרט השני הטמפרטורות לכל הרכיבים נעות בסביבות ה38-40 (רגיעה ומאמץ, תענוג ממש) הקירור הוא אינטל סטוק, השבוע הרכבתי את המפרט הראשון(הקירור למעבד הוא ARCTIC ALPINE), והטמפ' הן כדלקמן: לוח- 39 מעבד- 55-58 ברגיעה, 60-65 בקצת מאמץ כרטיס מסך 49 ברגיעה, 55 במאמץ קשיח 37 (מאמץ אצלי זה FIFA/VIRTUA TENNIS 3/NBA 08 1680*1050) סה"כ אני רואה שהבעייה היא במעבד 65 מעלות זה מוגזם לא? הקירור הנ"ל אמור להיות טוב יותר מהסטוק? המארז עצמו קריר(אותו מארז בשתי המפרטים) שני מאווררי 12 ואחד 8 בדלת מול המעבד המשחה טרמית היא שהגיעה עם הקירור. מה אתם ממליצים לעשות בנושא?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הקירור הזה מספיק או שצריך משהו יותר חזק? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כפי שרשום למעלה בביוס של ASUS ביב אפשרות לעשות DISABLE לשאר הליבות אם רוצים (DEFAULT כל הליבות ENABLED) עכשיו יש לי לוח של GIGABYTE וOOCT לא רואה את כל הליבות 0.0 רק אחת וREALTEMP כן רואה את שאר הליבות זה רק בOCCT או שזו בעיה כללית + מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE 8600 GT עם 512 בזיכרון. השתמשתי ב RIVA TUNER בכדי לעשות OC והשגתי ככה: Core Clock - 709 Shader Clock - 1602 Memory Clock - 542 וגם האמת ששכחתי את הערכים המקוריים אני יודע, מטומטם מצדי... רציתי לשאול, מה היא הטמפ' המומלצת ואיזה מספר לא כדאי לעבור או להגיע אליו? עד איפה אני יכול לעשות OC לכרטיס בצורה מומלצת? ואיך המספרים עד עכשיו :s05: טמפ' במנוחה 62-67 מעלות (יום ולילה) ובמאמץ 73-78 הדגם המדויק: GV-NX86T512H קישור לאתר יצרן: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2604 בתודה מראש, קובי
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מערכת קירור מים וכרגע אני לא מתכוון לעשות OC אולי בעתיד אני מבקש שתבנו לי מערכת הן שתהיה חזקה וגם שקטה בצורה סבירה וגם תכלול קירור לכרטיס מסך התקציב שלי למערכת הוא עד 2000 שח המפרט שלי : Q6600 GO GIGABYTE X38-DQ6 LEADTEK 8800 ULTRA 768 MB PS : THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W HD : WD 500 GB X 2 OCZ DDR2 1024MBx4 800 MHZ REAPER 4-4-4-15 CASE: THERMALTAKE ARMOR תנו לי הצעה אחת מחול ואחת מהארץ תודה רבה לכול העונים שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מריץ אוברקלוק של 15% בערך גם לזכרונות וגם לליבה לכרטיס מסך ATI X1800X 512MB עם קרור של זלמן (עם ATI TOOL 27B) והכרטיס מגיע לטמפ' של 69-74 מעלות במאמץ (משחקים) זה תקין או שיש חשש שאני יהרוס את הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הקירור סטוק לא להיט ובמהירות גבוהה הרעש בלתי נסבל... תודה
-
- 12 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שיש לי בעיה עם הטמפ' של הדיסק הקשיח הוא מגיע במאמץ ל56C יש לי שני מאווררים של 120MM אחד עליו ואחד מוציא אויר מהמארז ובנוסף המחשב ללא כיסוי האם אתם מכירים תושבות לקירור הדיסק הקשיח ? ועד כמה הם יעילות?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם עשיתי OC עם קירור של ARTIC COOLING ואחרי כמה חודשים אני החלטתי להחליף לקירור של SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM האם אני צריך לשנות הגדרות מסויימיות בביוס בשביל שלא יהיו לי בעיות עם ה-OC הקיים ; אם זה במתח של המעבד וכו' או כל דבר אחר ? או בכמה מילים האם אני יכול לחבר את הסנבים וזהו או שצריך לשנות כמה דברים בביוס בשביל שה-OC לא יפול ?
-
- 4 תגובות
- 424 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד E-4500 2.2 GHZ ולצערי היום שחם אש בחוץ הטמפרטורות שלי גבוהות מדי 68 בערך במאמץ ואז נוצר לי מסך כחול (בדקתי את הנושא) לכן אני מחפש קירור יותר חזק מ-ARTIC COOLING שיהיה לו עוצמה חזקה גם בחום שכזה ולא יהיה לי בעייה עם טמפרטורות גבוהות ד"א : ה OC הוא ממהירות 2.2 למהירות 3.0 GHZ המפרט שלי הוא: לוח: GIGABYTE P35 DS3L מעבד: CORE 2 E4500 2.2GHZ קירור למעבד: ARTIC COOLING PRO FREEZER 7 זיכרון : G.SKILL 4.4.4.12 2V 2048 MB כרטיס מסך: TWINTEC 8800GT 512M דיסק קשיח: WESTON DIGITAL 320 GB ספק כח: PC POWER & COOLING SILENCER 470W מארז: NZXT ALPHA אשמח לשמוע על קירורים שהטמרפטורות נמוכות ביותר אחרי ה- OC
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה בבחירת קירור למעבד Q9450 שאני עומד לקנות בשביל OC בינוני (3-3.2GHz). בנוסף לקירור למעבד אני צריך גם המלצה על מאווררים טובים למארז (אני יקנה 4 מהם). התקציב כמו שכתוב בכותרת הוא 450-500 ש"ח. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב בפנדה והיום הם מתקשרים אלי בפתאומיות וחסר להם TUNIQ TOWER 120MM שנכלל בהזמנה. הם איפשרו לי להחליף לכל קירור אחר שיש להם באתר. אשמח להצעות! אני לא רוצה את ה- Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink מכיוון ששמעתי שללא מאוורר שצריך לקנות בנוסף, הוא לא שווה כלום, ואני לא בקטע של לקנות עכשיו מאוורר נוסף ולהוסיף אותו במודינג. כל הצעה תתקבל בברכה!!!
-
- 55 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, הומלץ לי להחליף את הקירור המקורי ל Freezer 7 Pro. הסיבות - מאוורר מרעיש והיטסינק לא יעיל. כששאלתי "באמת?! למרות היצור בטכנולוגיות מתקדמות? 0.45? Netburst מאחורינו?" נענתי שכן. אני לא מתכנן OC כלל וכלל וכל מה שמעניין אותי באמת זה שקט (מבחינתי שהמעבד יעבוד ב-'70C) האם יש צדק בעניין? תודה רבה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה? שוב הגעתי בכדי להשוות: איזה מאוורר יותר שקט וגם יותר טוב בביצועים? יש לי E8400 OC אז היה: Thermaltake Big Typhoon VX או זה: Thermalright Ultra-120 eXtreme ?? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
ע"מ לקרר מחשב קטן מימדים אני זקוק לרדיאטור איכותי ויעיל שלא יעלה על המידות הבאות (W x H x L): 40x80x150+מאוורר, מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה ל4 מאווררים של 120 מ"מ חזקים, יש לי פאנל שליטה על מאווררים ככה שאין לי בעיה אם במקסימום עוצמה הם רעישים במקצת, כמובן שאני לא רוצה אזור תעשיה בחדר אבל שייתנו תפוקת אוויר רצינית במקסימום עוצמה, שהסכום לא יעבור את ה150 ש"ח לכול 4 המאווררים, כלומר אם יש מארז וכאלה, אני חייל והרבה זמן לא בעסק, אז יש כניראה חידושים ודברים, אשמח לתגובות,
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח DQ965GF ומעבד E4300 כרטיס מסך X800 וזכרונות KINGSTON רגילים 800מה'ז קודם כל שאלה יותר פשוטה יש ב BIOS משהו שנקרא INTEL MANGMENT INTERFACE !! (משהו כזה) הוא מבקש סיסמה בכדי להיכנס אליו ... ניסיתי את כל דרכי איפוס הסיסמאות כולל הוצאת בטריה וגמפור הלוח !! לא עובד כל הזמן דורש סיסמה האם שמה יש את האפשרויות של OC ?? עכשיו אם ישנה בלוח אפשרות OC .. יש לי AC FREEZER 7 כמה רחוק אני יכול להגיע עם המערכת שתעבוד יציב ויש לי מארז של צ'יפטיק מקורר היטב היטב !!
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-