אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מאורר של אינטל סוקט 775 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1116581&Sku=TC3G-2028 ולפי האתר הזה הוא אמור להסתובב על 2300 RPM שזה הכי איטי ואצלי הוא מסתובב על 1080 מישהו יכול להסביר לי למה ????? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי, אבל הלוח אם שלי לא נותןצ לי לשנות את המהירויות, אז רציתי לדעת אולי יש תוכנה שאפשר לעשות איתה אוברקלוקינג? דרך אגב - עידכנתי את הביוס את הלוח אם ואת הכל...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוכנה Central Brain Identifier (או בקיצור CBI) שוחררה בגרסא חדשה, גרסא מספר 7.40 תוכנה שמראה פרטים מדוייקים מאוד על המעבד ומאפשרת OC לזיכרון והמעבד! (מראה תאריך יצור!! של המעבד) הורדה: http://cbid.amdclub.ru/files/cbid74b.zip
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 לגבי המאוורר הנ"ל האם ניתן להתקינו במארז גם שיוציא אוויר וגם שיכניס? לפי התמונה נראה לי שניתן לחבר אותו רק מצד אחד בלבד.
-
- 10 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחרונה בניתי מחשב ולהלן המפרט: Corsair Air 240 w/ 1xAF120 on top exhaust. Corsair H100i w/ 2xAF120 infront intaking[push] Intel i7-3770k GTx 970 jetstream palit Asus Z77m pro 8gb ram of G.Skilll 1600mhz OS; Windows 10 64bit הכל נבדק עם prime95 v26.6 במהירות של 4.3ghz ו 4.4ghz עם מתח 1.2v שהבנתי שזהו מתח די סטנדרטי, אני מגיע לטמפרטורות קצת הזויות של עד 86c. הטמפרטורות הנורמליות שהשגתי זה בתדירות של 4.0ghz עם מתח של 1.11v, טמפרטורות עד 65c +- אני לא רוצה להסתפק במעט עם קירור נוזלי שכזה, אלו הן טמפרטורות שאפשר להשיג עם קירור הרבה יותר זול (air). מה אני יכול לבדוק ? המשחה הטרמית ששמתי Coolermaster Fusion 400, שמתי כמו בועה כזו באמצע המעבד, לא יודע אולי זה…
-
- 10 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה 40 - 60 מעלות, משתנה לפי המצב רוח, כשהמחשב ב IDLE (ובחורף חשוב לציין) אני עם קירור סטוק של אינטל על i5-2400 האם זה המצופה מקירור סטוק? או שפשוט אולי לא התקנתי טוב את הקירור/משחה? הצעות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קיבלתי לידי צג של כתוביות זזות כמו בבורסה ובערוץ 2 שכתובות שם ידיעות מהשטח גודלו עצום! 72על11 זה עצוב שאני לא קיבלתי כבלים....לחיבורו למחשב ואין לי שמץ איך לחברו (תמונה של החיבורים מצורפת) ואיזו תוכנה.... ורציתי עזרה איך לחברו ובאיזו תוכנה להשתמש או שפשוט אין צורך בתוכנה והיא מובנת בדבר העצום הזה... תשובות יתקבלו בברכה התמונות באיכות חרא מצטער... http://planet.nana.co.il/anlizer/
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נהרס לי המחשב ואני רוצה ללכת לתקן אותו בskypc עכשיו אך אני מוודא שהם לא יגלו שעשיתי אוברקלוק???
-
- 10 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לומר לי אם הטמפרטורות של המחשב שלי בסדר? במיוחד חשוב לי אלו של המעבד. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 688 צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשייח של WD 80GB עם 8MB BUFFER היתי רוצה לדעת האם לדעתכם כדאי לרכוש מגירה לאורור או שמא זה סתם בזבוז של כסף ותוספת של רעש למחשב . במידה וכן אני מתלבט בין שני המגירות הבאות : http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1236946344.htm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=3198&advertisor=zap :asthanos:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה רעיון שחבר שלי חשב עליו לקירור המחשב לפחות מטמפרטורת החדר. הוא חשב על שיטה לקרור המחשב ועלה לו רעיון ע"י קירור מוליך מתכת בעזרת כימיכלים ובעזרתו לקרר את המחשב. מכיוון שאף אחד לא יעשה את זה אז הוא חשב גם על דרך ריאליסטית יותר ע"י מים וקרח אבל אותו עקרון. ההסבר שהוא נתן : טוב או לא? ד"א בטעות שמתי את זה באלקטרוניקה ומודינג, תעבירו בבקשה לאוברקלוקינג וקירור
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הקירור הנל טוב? איך הוא בהשוואה ל- Muge 2?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עדיין לא מבין מה ההבדל ומה יותר טוב העלאת מכפלה או העלאת הFSB ומה נותן ביצועים יותר טובים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם !! המאוורר הסטוק של הכרטיס מסך, מוציא אוויר או מכניס ?? אני שיערתי שהוא מוציא, לכן עשיתי את הדבר הבא: לקחתי מאוורר 80MM פשוט חיברתי אותו ללאחד המפרצים האלו של הכריסי PCI שמתחת לכרטיס מסך. המאוור היה כאמור במזב מאוזן, וכיוונתי אותו ככה שיוציא אוויר, זאת אומרת כיוון הזרימה של האוויר היה לתחתית המארז. כדי שיהיה באותו כיוון של המאוורר שעל הכרטיס מסך. הטמפ' לא השתנתה ואפילו עלתה במעלה או שתיים. אח"כ הפכתי את כיון המאוור כך שהאוויר יזרום אל הכרטיס מסך- למעלה, למרות שכיווני זרימת האוויר של המאוורר 80MM והמאוורר של הכרטיס מסך היו נגדיים חלה ירידה קלה בטמפ' של הכרטיס. מדוע זה דווקא ככה ?? : חוץ מזה, יש לי על הפאנל הקדמי של המארז 120 MM שמכניס ומאחור אחד שמוצי…
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי WINDOWS XP PRO על המערכת הבאה GIGABYTE 7VRXP REV2 AMD 1800 XP AGOIA CORSAIR 3200C2 256MB גוף קירור - בינתיים סודי כרטיס מסך RADEON 8500 64MB GIGABYTE MAXTOR 60 GB 7200 RPM ככה, העליתי למערכת את ה BUS ל 153 וכעת המעבד עובד על 1727 טמ"פ עם מאוורר 80 GENERIC טמפ מעבד 42 מעלות ב FULL LOAD כמה ניתן להתקדם לאן ואיך???
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים החלטתי בלב שלם שאני רוצה לעשות oc למעבד שלי (משהו קטן). שמתי תמונה של ה cpu-z. מקווה שתוכלו לעזור לי, לציין את המגבלות של המעבד שלי, הרכיבים האחרים שצריך לקחת בחשבון, והתוכנה שכדאי לי להשתמש בה. המעבד שלי מגיע במאמץ ל 45-46. תודה.. ניר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לOCZ VENDETTA 2 מקירור אחר, העליתי את המחשב והטמפ' ב-REALTEMP היו 22 מעלות, ירידה של 20 (!!) מהקירור הקודם. המעבד, E6600 באוברקלוק ל-3.3GHZ, 1.65V רציתי לראות מה הטמפ' במאמץ, אבל PRIME95 נכשל אחרי כמה שניות אחרי כמה רסטרטים וביטול האוברקלוק בהדרגה, אני משום מה כרגע על 35 מעלות. זה היה נראה כאילו כל צעד שעשיתי להפחית עומס מהמעבד, רק גרם לו להתחמם יותר. כרגע הוא על 1.4V במהירות סטוק, ו-PRIME נכשל בערך איך שאני לוחץ על הכפתור התחלה. משהו ממש דפוק פה.... המתח בסדר, הטמפ' בסדר, איזה סיבה יש לו להיכשל????? תודה למי שעוזר!
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
למעבד e6600 ולוח אם gigabyte ds 4 Scythe Ninja Plus Rev. B Thermaltake Big Typhoon Thermaltake Cooling Bundle Sonic Tower+Silent Wheel 13mm
-
- 10 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, בעודי גולש באינטרנט מצאתי קירור מים של חברת "Titan" מדגם DWC-A01. מישהו מכיר אולי את החברה הזאת או יודע על ביקורת על המוצר הנ"ל? מכיוון שהמחיר שלו נראה די זול... באתר לא היה מפורט הרבה על מה מכילה החבילה (חוץ מתמונה של משהו שנראה כאילו הוא נכנס למפרץ של ה5.25". בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת במנוחה ובמאמץ?
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המחשב מוגדר בטורבו על 4.2 כבר כמה ימים והיום עשיתי בדיקת מאמץ האם התוצאות תקינות? אפשר להשאיר את זה ככה או שכדאי לבטל? תודה אלי.
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מאווררים של 120mm אחד למטרת קירור מארז Antec Sonata 3 והשני לקירור המעבד בשילוב עם ThermalRight Ultima 90. האחד הוא Xilence Case Fan 120mm והשני הוא Nexus Real Silent Case Fan 120mm. על פני נראה שה-Nexus מציע פתרון שקט יותר (שזה יותר חשוב לי) אבל בחנות המליצו לי יותר על ה-Xilence. תודה על העזרה. [br]פורסם בתאריך: 24.08.2008 בשעה 10:13:53 הבעיה נפתרה אחרי חיפוש מעמיק באינטרנט. מסתבר שיש, כמו תמיד, יותר מדעה אחת בנושא.אבל בסופו של דבר מסתבר שה-Xilence יותר שקט ויותר יעיל! אם מישהו מתלבט בנושא קנו Xilence! ;D יום טוב לכולם.
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
עוד מעט אני קונה Gigabyte 6800gs pci-e ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק כבד/גדול/מכובד החלטתי לקנות לו את הקירור Thermalright V-1.(אם יש לכם הצעות טובות יותר לטווח של עד 250 ש"ח אני פתוח אליהן) יש לי 2 שאלות: 1.האם הקירור הזה יתאים לי לכ.מסך? 2.לכמה לדעתכם אני יוכל להגיע באוברקלוק עם קירור זה? לינק לקירור - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 לינק לכ.מסך - http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={59D3E8A3-663B-4E5B-9E7C-367764971662} זה מאד חשוב לי, כי אני מתכנן לקנות אותו עוד מעט אם הוא מתאים.
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חיברתי היום 4 לדים + נגד ..... לקחתי שנאי של 12v חספתי את החוטים חיברתי אליו את הלדים .. והכל עבד !! ;D ;D ;D הלכתי קניתי חוט ספק ... חספתי לו את החוטים .... את החוט הצהוב חיברתי לנגד .. ואת השחור לחוט שיצוא מהלד .... חיברתי לספק ... ניסיתי להדליק את המחשב ..... לא נדלק ! הוצאתי את החיבור של הלדים ... המחשב עובד .... איך זה אפשרי ?? מה עשיתי לא נכון ??? ואיך לסדר את הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
קיצור יש לי בבית איזה P2 350MHZ מפורק....אני רוצה לחבר אותו ולהריץ עליו SUPER PI....לראות בכמה שעות לוקח לו לחשב 1M.... וגם התוכנה CPUZ.... כי אם לא..אז אני לא יתקין עליו וינדווס בכלל.... זה קשור לפה בכלל??..כי לא נראה לי מישהו מפורם WINDOWS מכיר את זה...או מפורום תוכנות...
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-