עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by EzE126,

התקנתי FREEZR PRO 7 ומאוורר 120 של NOCTUA. סה"כ יש לי עכשיו שני מאווררי 120 ואת הפריזר. באיזה תוכנה אני יכול לשלוט בהם? והאם יש אופציה לשלוט בכל אחד מהם בניפרד? יש לי לוח אם של אסוס אבל התוכנה שלהם לא נותנת שליטה מוחלטת אלא רק אופציה לפרופילים (או שאני מפספס משהו). יש הצעות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by darq,

רציתי לדעת על איזו תוכנה אני אמור לסמוך. אני עכשיו ב OC של 3Ghz בעומס אני מגיע ל 68 - 69 על פי Coretemp ועל פי Realtemp זה 5 מעלות פחות תמיד. אז רציתי לדעת על מיני יכול לסמוך, כי אני לא רוצה לעבור את ה 70 מעלות, כי אני כרגע בקירור סטוק, ורציתי אולי להוציא עוד איזה 100MHz על סטוק עד שאקנה קירור "נורמלי". אבל בלי קשר לקירור שלי, על מי לסמוך משתי תוכנות האלו? ועוד שאלה, עם פריזר פרו 7 אוכל להגיע ל 3.3 - 3.6 או שאצתרך קירור "חזק" יותר? ועוד דבר.. מתי באמת המעבד מגיע ל 100%? חוץ מתוכנות ש"טוחנות" את המעבד. לפי מה שראיתי גם במשחקים, וגם בקידוד ופתיחת קבצים, זה אף פעם לא הגיע ל 100% ואני מדבר על המעבד הנוכחי שלי. כי במעבד הישן שלי רק הייתי מריץ FF זה היה מגיע ל 100% תוד…

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by alon06100,

יש איזה מדריך שמראה איך עושים OC? זו פעולה שכדי לעשות אותה אני צריך לפתוח את המחשב ולטכנת אותו או שזה יותר פשוט ועושים את זה דרך הWINDOWS

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Bashash,

אין מה להוסיף... - כותרת - אם למשהו יש E8200 אני אשמח אם תעדכן אותי לגבי הטמפ' שלו... תודה רבה לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  5. Started by eli_t,

היי, יש לי הרגשה שהטמפ' של הרכיבים במחשב שלי גבוהות מידי, צירפתי פרינט סקרין של EVEREST, תגידו לי מה דעתכם... עוד שאלה, הטמפ' של הכרטיס מסך זה ה Aux ? אם לא אז איך אני מגיע לטמפ' שלו... :s05: מה אתם אומרים אנשים ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  6. Started by PrefaceAlumni,

אם כאשר התקנתי את הפריזר, שמתי אותו על המעבד, ואז ראיתי ששכחתי לסדר את הפינים כמו שצריך אז הרמתי אותו מעט מהמעבד ואח"כ הנחתי אותו שוב. (עניין של כ-15 שניות) אבל כשהרמתי אותו ראיתי שקצת משחה נשארה על המעבד. האם זה מצריך לשים משחה חדשה? זה לא שמרחתי אותה, רק הרמתי והנחתי שוב.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  7. Started by ben_amitai,

יש לי מעבד E6300 עם קירור ה טוניק הידוע. המעבד במנוחה מגיע ל 54-57 מעלות ועכב זה הפסקתי את הOC (לא הגעתי רחוק מדי, 2.4-2.8 ) המשחה טרמית שנמצאת היא האורגינלית של הטוניק ואני זוכר שנתקלתי בבעיות עם המריחה שלה, היא הייתה ממש סמיכה. קיצר אני רוצא שתמליצו לי על משחה טובה, שלא תיהיה סמיכה כל כך. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by WishMaster,

מערכת: P182 HEC ACE 580W Striker Extreme E6600 OCZ Titanium 2x1GB CL4 טמפרטורות נורמליות - מעבד לא עובר 60C בעומס מעבד כרגע במהירות 3.3GHZ עם VCORE של 1.5V NB על 1.35V זכרונות על 2.1V מכפלת מעבד - 9 FSB על 366MHZ זכרונות במצב UNLINKED על 400MHZ (בפועל 800) לא מצליח להגיע ל-3.6GHZ כמו שאר העולם עם המעבד הזה... אשמח לקבל עזרה ממי שכן הצליח או מבין מה לעזאזל הבעיה אצלי אם חסרים פרטים אני אוסיף. תודה מראש!

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by טוסטר,

היי. קיבלתי היום את המחשב החדש שלי, ורציתי לדעת לאיזה מהטמפ' של המעבד צריך להתייחס? מופיע לי Core#1 Core#2 ו CPU בנפרד.... הטמפ' של ה CORE גבוהה יותר כמו שאתם יכולים לראות בתמונה והטמפ' של ה CPU נראית לי סבבה... השאלה האם זה בסדר. מדובר על Intel Core 2 Duo E8400 בנוסף האם הטמפ' של הלוח לא גבוהה מידי? (הכרטיס מסך שלי הוא ATI HD4850.... יכול להיות שהוא גורם גם ללוח להתחמם?) תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  10. שלום אני הולך מחר לרכוש מחר ורציתי את ההמלצה שלכם בלמצוא קירור למעבד בחנות skypc לא מעוניון לעשות oc ומוכן להשקיע עד 150 שקל לא יותר מזה לקירור. *מעבד 4 ליבות.

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by Ramboli,

שלום לכם! יש לי מחשב חדש (מפרט בצד), עם WINDOWS VISTA. מהירות השעון של Q6600 היא 2.4 ועכשיו אני פועל עם OC של 3GHZ. 333X9 הבנתי שמהירות זיכרון הRAM גדלה בהתאם לOC של המעבד. השאלה השלי היא: למה כשאני מנסה להגביר את מהירות השעון ל3.2 או 3.6 (356X9 / 400X9) הWINDOWS מסרב לעלות? הוא נותן שגיאה בBOOT. (יש לי קירור למעבד AC 7 PRO) כיצד אני צריך לפעול כדי להגביר את מהירות השעון למעלה מ3 GHZ? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  12. מעניין אותי לאנשים שעוסקים בOC ויש להם קירור אויר ומעבדים מסדרות האקסטרים של אינטל כמו QX9650 או QX9770 וכו'. כמה ניתן להגיע עם המעבדים האלו יציב לחלוטין עם קירור אויר?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  13. Started by Joshua_G,

למעבד AMD Phenom 9600 וגוף קירור Thermaltake Golden Orb II .

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. כותרת^ בנתיים חשבתי על http://tms.co.il/product/5700

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by kobi_af,

שלום יש לי כרטיס מסך 9600xt והמאורר שלו נשרף . השאלה שלי אם מוכרים עוד מאווררים שלו ואיזה הצעות זולות אחרות יש לכם להציע לי בשביל לקרר אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  16. Started by Yair Tz,

אצלי הוא עובד במנוחה על 50% מאוורר באופן חירשי, ומגיע לטמפרטורת ליבה של 52 מעלות, בזמן משחקים קבעתי לו פרופילים והוא מגיע ל-80% מאוורר עם 64-65 מעלות, ובעומס ממש כבד דוגמת CRYSIS על VH ברזולוציית 1680x1050 עם AAx2 הוא אף מגיע ל-100% מאוורר עם 69 מעלות. האם הטמפרטורות נורמליות? ראיתי אצל חבר 9600GT שעובד על 32 מעלות על AUTO... ??? יש לציין כי אצלו היה את מארז ה-TAGAN עם מאוורר ה-28 ס"מ וקירור סטוק, ואצלי מארז Gigabyte Triton וקירור סטוק גם כן.

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  17. שלום לכולם לפני מספר ימים קיבלתי את הציוד למערכת קירור מים שהחלטתי לבנות עכשיו סיימתי לחבר את הכל ושמתי לב שבשני קטעים נוצרו לי כיסי אוויר... בכל שאר המקומות פשוט על ידי שאיבה/שאיפה בתוך הצינורות הוצאתי את כיסי האוויר, אבל את שני אלה אני פשוט לא מצליח. ועוד משהו שאולי קשור, שמתי לב שאם אני מרים את המשאבה יחסים גבוהה לשאר הרכיבים נוצר כיס אוויר בהתחלה שלה ואז היא פשוט לא עושה כלום... צירפתי תמונות של המחשב שלי. תודה מראש על העזרה יוגב [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עולה בנועה 135..

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  19. Started by איתמר,

האם אני יכול להוסיף מאווררים למארז שלי והאם שווה לי להחליף את מה שקבלתי עם המארז למשהו שיותר טוב ותנו המלצות על מאווררים אם שווה לי להחליף

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  20. שלום אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד q9450 אבל אני לא יודע איזה קירור לקנות מה אתם אומרים מה עדיף? http://tms.co.il/product/3010 או http://tms.co.il/product/4817 או http://tms.co.il/product/5628 או http://tms.co.il/product/4301 ללא oc

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  21. חשבתי על Thermalright HR-03 Plus שהוא מתאים לכרטיס שלי. האם יש עוד? מה עם AC או ZALMAN? תודה.

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  22. למעבד E7200. אפשר להתפשר טיפה על יכולת קירור לטובת שקט. OC לא מתוכנן.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by pav,

יש לי HD 2600 AGP והקירור שיש עליו פשוט גרוע.. הכרטיס ממש חם והקירור בקושי זז.. ניסיתי למצוא לבד קירור אבל לא ראיתי בשום מקום, אז אשמח אם תעזרו לי =) תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  24. Started by Sickp,

כפי איך שנראה למשתמשים בכרטיס שהטמפרטורה גבוהה מידי, אבל זה לא נכון ATI הם לא מפגרים הם לא היו יוצרים כרטיס עם קירור מפגר תשימו לב שכשאתם מתחילים לשחק המאורר מתחזק והוא מקרר את הכרטיס ל80 מעלות קבוע! את זה אני אישית בדקתי עם אחת התוכנות מהאתר (להעמיס על הכרטיס) וגם במשחקים כמו COD4 , GRID , TEST DRIVER ובכולם הכרטיס תמיד 80-85 מעלות אין לכם מה לדאוג, הכרטיס מחזיק גם 140 מעלות ו80 מעלות לא פוגע בו בכלל נ"ב התייעצתי עם הטכנאי שלי

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by Davidmag1,

טוב אז אחרי סיבוכים רבים עם הVISTA והלחץ של מלא דברים ניהיה קצת חופש אחרי הפירמוט והתקנת הXP אפשר להמשיך אני על 3.1 כמעט ותמונות וטמפ' וכל השאר בתמונות למטה, הטמפ' בשמיים בגלל שהPRO7 מסתובב על מינימום כמעט זו המערכת Q6600 AC pro 7 ocz 2gb 800mhz cl 5-5-5-15 librtey 400W msi p6n sli הינה תמונות

• 12 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים