אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום!!! יש לי P4 2.8פרסקוט והוא עומד על 50 מעלות ללא מאמץ התקנתי על החלון בצד 2 SMART FAN 92 של ונטק שמכניסים אויר יש לי בחזית עוד אחד שקיבלתי עם המחשב מואר כזה ועוד שניים מאחורה 80 שמוצאים מה לא עשיתי טוב...? הכבלים באזור המעבד אסופים ככה שבאזור המעבד אין הפרעה של זרימת אויר ואין גם הפרעה של הוצאת אויר כי ה"אגזוזים" נמצאים ממש על יד המעבד... אז שוב מה לא עשיתי טוב????
-
- 7 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כרגע אני עם באס 196 ומכפלה 10 במעבד AXP 1700. מתח 1.725 יציב. כשאני מנסה להגיע לבאס 200 המחשב קורס אפילו במתח 1.875 ואותו דבר במכפלה 10.5. נעלתי את הAGP, ביטלתי Thermal Throttling ואני פשוט לא מבין מה הבעיה.
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז יש לי: AMD Athlon 64 3200 Venice S939 והטמפ' שלו היא: 37 מעלות במאמץ. עכשיו זאת טמפ' טובה? יש לי מאוורר לא כל כך מוצלח נראה לי.. הנה הדגם: http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1889.htm אם אפשר אולי תביאו דעה על המאוורר .. תודה מראש.. :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
פירסמתי הודעה דומה בפורום מארזים , אבל הניסוח הנוכחי יותר רלוונטי לפורום קירור. המחשב הוא core i5 עם לוח של gigabyte ud3r . כרטיס מסך חזק וחם (כנראה): HD5850 המארז הוא antec 300. השאלות: 1. האם המארז יצליח להחזיק את המחשב מספיק קר? מה יקרה אם לא? ממה אני צריך לחשוש? 2. רעש , למישהו יש את המארז ויוכל להצביע על בעיות רעש? (חשוב לי משהו שקט) 3. למארז יש שלושה עוצמות למאוררים שאפשר לכוון, אבל אפשר לכוון רק אם פותחים את המארז... האם זה יכול להיות בעייה? (אחריות וכל זה) איך אני יודע לאיזה עוצמה לכוון ?(מבחינתי שיהיה על LOW ולא יעשה רעש.. כל עוד זה לא פוגע במחשב) תודה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, לפני דיי הרבה זמן קניתי תמחשב הבא: E8400 עם OC 4870HD 4GRAM יש קירור למעבד גם , עכשיו אני פתחתי תEVEREST סתם ככה ואני רואה את זה : אני לא כל כך מבין אבל נראה לי זה אומר שאין לי OC וזה אפילו מתחת למה שזה אמור ליהיות לי? עכשיו אבא שלי פעם אמר לי שהיה רעש מוזר מהמחשב והוא התכבה, יכול ליהיות שהתאפסו לי ההגדרות OC בBIOS? ד"א עכשיו זה כל פעם על 1998MHZ ופתאום קופץ ל2999MHZ וחוזר, פעם זה היה כל הזמן 2999MHZ וקפץ ל3999MHZ..
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בעוד שבוע שבועיים ורציתי לדעת כמה מאווררים לקנות ואיפה למקם אותם במארז. אז מצאתי מדריך באתר הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool.php עכשיו מה שלא הבנתי נמצא בדף השני בתמונה הזאת: תסתכלו בבקשה על מצב "4" שבתמונה. אני כבר הבנתי מהתמונה הזאת שצריכים לשים מאוורר עליון, מעל המארז (כמובן גם לקדוח חורים), וגם צריכים לשים מאוורר מתחת לכוננים הקשיחים, אבל שהמאוורר יהיה על דלת המארז. עכשיו מה שלא הבנתי זה איך אני אמור למקם את המאוורר שנמצא מתחת לספק? (הרבה מתחת לספק). אני אמור לקדוח שם חור? יש שם את כרטיסי ה-PCI, אז יהיה בכלל מקום בשביל זה? ואם יש באתר הזה מודינג שמישהו עשה, והשתמש באותו מצב איוורור כפי שמתואר במצב 4 בתמונה אז תביאו לי …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי P3 הגעתי איתו במקסימום בלי העלעת מתח ולא העלתי דרך הביוס כי אין שם את האפשרות הזזאת העלתי עם CPUFSB ואני רוצה תוכנה דומה בישביל להעלות מתח ...
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל אני לא יודע איך אתם יכולים להסביר לי?(לא הבנתי כלום מהמדריך)
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
http://divxstation.com/comm/thread.asp?i=16&t=25160&r=0 התמונה היא בכוונה לא של המוצר המוגמר רק בשביל לתהיה לכם טעימה. כנסו לאתר בשביל השאר .
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני לא יודע למה המהירות של המעבד שלי והFSB קצת גבוהות מהסטוק יש לי AMD 3200 והוא פועל על 2009.1\2000 והFSB שלי פועל על 200.9\200 זה בסדר או שזאת בעיה??
-
- 4 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני הולך על מעבד מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel שמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ושכדאי לשים קירור אחר במקום. באמת שווה להחליף ולשים קירור אחר ? אולי שווה לתת זמן לקירור של אינטל ואחרי כמה זמן אם יעשה רעש ובעיות אז להחליף ? הבנתי שאם שמים אז זה במקום ולא בנוסף, נכון? האם הקירור של אינטל רועש יחסית ? אני רוצה שיהיה טוב ושקט המליצו לי על Arctic Cooling שמעתי על הדגמים הבאים: 1. Arctic-Cooling Alpine 7 Pro 2. Arctic-Cooling Freezer 7 LP 3. Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 4. Arctic-Cooling Freezer XTREME מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים ומבחינת שקט ? מה יותר מומלץ ? האם יש דגמים אחרים או חברות אחרות שמומלצים יותר ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני לא יודע כלום, אבל ממש ממש כלום אטומי ב- OverColocking ו- Modding, אבל אני רוצה להתחיל ללמוד. כל העיניין נראה לי ממש מגניב. משהו יכול לקשר אותי לחומר בנושאים, או להסביר בעצמו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רציתי לישאול כמה שאלות: 1) אם הטמפ' של כל המערכת בכללי pwm ו sys יותר גבוהות ממה שקניתי את המחשב... א. האם זה אומר שנידפק משהו מהיתעסקות יתרה באוברקלוקינג וכל מה שקשור לכך? ב. ניקיתי את האבק כבר ואני כל הזמן דואג לנקות אותו!!! האם העלייה נובעת ביגלל היתיישנות הרכיבים? (המחשב בן 11 חודשים) 2) איך אני יודע מה מסמלת טמפ' ה -PWM ? (אני מישתמש ב- EVEREST HOMEEDITION ) והלוח שלי הוא- ABIT AA8-3RD EYE
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב יש לי הרבה מאווררים אבל הם לא עושים רעש כמו המאוורר של ה 4890 שלי והוא מתחיל לעשות גם רעש מוזר אני רוצה מערכת קירור חדשה מה מומלץ היום לכרטיס הזה ??? עד 300 שקל תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה? אז ככה,יש לי לוח ASUS-p4s533-mX ואני לא ידוע לאן לחבר את המאוורר,יש לו חיבור עם 4 פינים כמו של כונן פלופי,אז מחברים אותו ישירות ללוח אם או ישירות לספק?ואם תוכלו להסביר לי איך עושים זאת אני אשמח.
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אף אחד לא הצליח לעזור לי למצוא איך להשיג מדבקות טרמיות ו/או כמה הן עולות !!! ואולי בכל זאת ??? עודד
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כרגע המעבד על 2200 (220X11) עם מתח של 1.725. והמעבד ממש לא יציב, אחרי 5 דקות בPrime95 הוא קורס, ואחרי 5-10 דקות 3DMark03. לפני זה המעבד היה על 191X11 עם מתח המקורי ותזמונים גובהים והכול היה סבבה. זה ממש מעצבן ש9 MHz מז***נים מחרבשים הכול. והמעבד כרגע על 36- 38, ובאמץ על 41-43. המפרט של המחשב: AMD ATHLON XP 2500 +Volcno 6 ABIT NF7-SL ver 2.0 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Series 2.5/4/4/7 ALBATRON GeForce 4 TI 4280TD 250@270/ 512@576 המעבד עם מכפלה נעולה (ועם חרא סטפינג) מה יכול לגרום לחוסר היציבות???
-
תראו תמונת מסך מהתוכנה, רשום סטפינג 0. אולי תוכלו להסביר לי מה הסטפינג שלי ואם הוא טוב... http://img329.imageshack.us/my.php?image=spe0wg.jpg
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
220 באס ועוד עם הזיכרון הכי פשוט pc 2700 333 מישהו יכול להסביר לי תעניין ובסנדרה 3000
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. תשמעו אני טכנאי מחשבים ואני עובד עם הרבה משחות טרמיות. פעם לזיגזג היה אבל עכשיו גם להם אין אני בכלל מעדיף לעבוד עם הNanotherm Blue 2 אז אם למישהו יש דרך כולשהו בבקשה לתת לי לינק או מספר טלפון, כל דבר שרק אפשר כדי למצוא איפה לקנות את זה בארץ בצורה דחופה מאד אני אהיה אסיר תודה! חיפשתי בכל החניות שאני רק מכיר ואף אחד לא יודע איפה למצוא את המשחה המדוברת אפילו הNanotherm הרגיל זה בסדר רק תעזרו לי בבקשה למצוא אחד. עם המון תודה והערכה על כל ההשקעה באתר הנפלא הזה, ארז. :]
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני באמצע הOC (תוצאות בניים בחתימה ;D) אני רוצה להריץ MEMTEST לבדוק את הזכרונות ומושם מה אני לא מצליח אני מכניס דיסקט מריץ את התוכנה הזאת עושה ריסט עושה BOOT דרך הדיסקט הוא מראה לי את המסך הכחול הזה לחצי שניה ועושה ריסט ישר!! למה זה קורה?? ניסיתי עם 2 דיסקטים שונים פעמיים!! ממה זה נובע? זה אומר שהזכרונות כבר נהרסו? :-\ תודה על העזרה טל
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
נפלתי על זכרון חייה !!!! Twinmos שלי על 1:1 מביאים בראש כמו גדולים !!! 242x14 242x14 Pcmark02 242x14 Pcmark02 + Turbo גדולל אדוםם ועכשיו להפתעה הגדולה ! 243x14 243x14 Pcmark02 + Turbo ועוד פעם סלחו לי שפתחתי עוד אשכול פשוט אני מאוד שמח מהתוצאות
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה יש לי מחשב: p4 2400 @ 3060 לוח אם של asus דגם p4xp-x 160 G"B 768 m"b זיכרון פנימי של kingston 512 m"b 400 mh"z + 256 m"b DVD LG CDRW LG כרטיס מסך g-force 4 mx 64 m"b מארז רגיל עם צג LCD גדול בגודל כונן סידירום שהכנתי שמחובר ליציאה של המדפסת שמשמש כאקולייזר גרפי ועוד דברים נחמדים ושימושים אחרים. (מי שתוהה איזה גודל הצג הגודל הוא 4X40 שורות) ועכשיו לבעייה אני מבין באוברקלוק ברמה מעל הבסיסית אבל לא גבוהה ממש כמו חלק מהאנשים כאן , עכשיו מה שרציתי לשאול זה למה אני לא מצליח לעבור את ה-190 ב-fsb ואיך אני יכול לעבור את ה-190 והאם זה קשור לרכיבים שיש לי במחשב או שאני הגדרתי משהו בביוס לא נכון ואולי בגלל זה אני לא מצליח לעלות יותר גבוה. ??? ??? ??? תמו…
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לאחרונה, אני משחק יותר ויותר עם המעבד הנ"ל, אך משום מה אני תמיד "נופל" ב2.7 GHZ, ואני אשמח לקבל עזרה לפני כן, אני אתן את המפרט שלי Q6600, סטפינג G0 P35DS3R 4X1GB OCZ REV2 XTC הטמפ' סה"כ סבירות (אני עם הקירור המקורי, עד להשלמת רכיבי מע' קירור המים), אני נתתי לרכיבים תוספות מתח של 0.2 V (צ'יפסט, וזיכרון)ולמעבד המתח הוא באזור ה1.625, אך עדיין המערכת לא יציבה האם יש טעם להוסיף מתח? או שאני צריך לגשת לדברים אחרים, כגון תזמונים וכו' אשמח לקבל קונפיגורציה לשילוש הנ"ל.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עיין בפרטי המערכת שלי.. אשמח לקבל עיצה
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-