אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ישבתי וחשבתי והחלטתי שהTURBO MODULE לא מספיק לי.. אמרתי נשים מאורר 120ממ.. אבל אז החלטתי שגם זה לא יספיק לי.. בסוף הגעתי לצומת בה חשבתי שלשים את הTURBO MODULE + מאורר 80ממ חזק מלמטה בנוסף להם יהיה טוב.. הסתבר לי שגם זה לא הספיק לי(לא שהמעלות היו גרועות פשוט רציתי פתרון טוב יותר מהTURBO MODULE בהרבה...) בכל מקרה בסוף לקחתי 2 מאוררים מקוררים שמגיעים עם הגופי קירור למעבדים של אינטל ופשוט הלבשתי אותם על הAC ACCELERO S1 בקלות רבה בידיוק כמו שמלבישים את הTURBO MODULE.. לתוך הפינים, והמאוררים נתפסו פשוט מדהים מכיוון שזה נכנס טיפה בלחץ.. אז הם גם יושבים יותר טוב מהTM.. וגם הרבה הרבה יותר חזקים מהם..(אני חושב שהם גם יותר גדולים) בכל מקרה, אני אתן לתמונות לדבר, ולמי שיש את …
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
קראתי הרגע את הביקורת, חוץ מהמוצר המצוין, אני חייב לציין שסיימתי לקרוא אותה עם עיקול קל בגבה השמאלית. הביקורת מלאה משפטים מהוררי תהיה ופרטים שנוגדים למדי את חוקי הפיזיקה...... לדוגמה: http://hwzone.co.il/reviews/danger_den/ וגם- http://hwzone.co.il/reviews/danger_den/13/ .....הופתעתי מאוד לשמוע שאם שמים מאווררים על רדיאטור, הם פתאום נהיים שקטים יותר מאם שמים אותם במארז במארזים שמכבדים את עצמם, יש ספייסר מסוים בין הגריל של המארז לבין המאוורר עצמו שמונע יצירת איוושת אוויר (שמהווה בד"כ את רוב הרעש שהמאוורר יוצר....) אז נכון שמעבר האוויר בצלעות הרדיאטור קל יותר ולכן אין איוושה, אבל הרעש שמיסב המאוורר ואיוושת האויר של חיכוך הסנפירים עם האוויר עצמו- זהים. לא יהיה ה…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכלום . לאחר שעזרו לי עם הכרטיס מסך ... אשמח לקבל גם איזו עצה לגבי המעבד ... תראו כשאני מנסה לעשות OC דרך הביוס קורה מצב כזה .... אני יכול להעלות את הFSB רק עד 220 - כשאני מעלה אותו 1 מעל .. המחשב פשוט לא עולה (עד איפוס הביוס ) אומנם המהירות של המעבד גדלה דיי בהרבה מ2600 ל 2855 אבל אני מניח שאפשר הרבה יותר ( הטמפ מעולה בסביבות ה 48 במאמץ מלא ... ) מה יכולה להיות הסיבה שאני לא יכול להעלות יותר ? כפולת המעבד שלי על X13 ( זה לא ה black edition ) - האם זה מונע ממני להמשיך לעלות את מהירות הFSB ?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המקסימלית למעבד Q9300? עריכה: שינוי כותרת.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי משהו מוזר שקורה עם אפשרות הOC . למה כשאני מעלה את מהירות ה GPU Clock אז למטה בנתונים הסופיים הוא לא עולה לי ונשאר רק על 500 האם זה יכול להיות קשור למפרט שלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המ, את המארז אני לא יכול לצלם עכשיו אבל אני אעלה תמונות מחר בינתיים חשבתי על רעיון לקירור: ואולי על זה אני אשים מאורר 80/120 הבעיה היא שאין מה שיחזיק את זה:תופסנים למעבד.. אולי אני אלחים מתחת לכל זה את הצלעות קירור של אינטל 775?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, יש לי את הקירור הנ"ל כבר , אני לא מעוניין לקנות חדש. האם ניתן להתשמש בו (יש לו אותו מ 7800GT שנפטר)
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתו של כל מי שמנוסה באוברקלוקינג וריבוי כרטיסי מסך, לגבי השימוש בספק ENERMAX LIBERTY 620W למטרות אלו. האם הוא מספיק חזק? בהנחה והאוברקלוקינג בינוני עד חזק בשימוש עם שני כרטיסי HD 4850. תודה.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום! צרפתי תמונות של הOCCT אחרי OC של 20%. מה שמדאיג אותי זה המתח ב12V שלמרות שהוא כותב:STABLE, המתח הוא רק 6.75.(ולא 12). בEVEREST ובביוס הוא מראה לי מתח של 11.85. אודה לכם אם תוכלו לנתח את התוצאות ולומר לי האם הם טובות.(שימו לב שהטמפ האמיתי נמוכה ב10 מעלות ממה שמוצג בגרף - בדקתי עם REALTEMP). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום! ברצוני להחליף את הקירור של הכרטיס 4870 לקירור הנל האם ההתקנה פשוטה ? האם זה יתן ביצועים/מעלות יותר טובים לעומת הקירור שבא עם הכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
האם מישהו הבין את הנוסחה לחישוב tRD ? http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3208&p=8 אני מנסה להגיע 3.0-3.6MHz בQ6600 במפרט שלי. (מופיע פה בצד) תמונות של ביוסים יציבים יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
טוב אז קניתי 8800GT של sparkle לפני כשבוע וקראתי שהוא מתחמם, אבל לא יכולתי לתאר לעצמי שעד כדי כך. אני מדבר על 92 מעלות במאמץ של כחצי שעה משחק ויום חם בחוץ, וכמובן גם המאוורר משמיע קולות כמו של הליקופטר לפני התרסקות. בכל מקרה עשיתי מלא פרופילים בריווה טיונר ועדיין הרגשתי שזה לא מספיק, במשחקים עדיין הכרטיס הרעיש ממש ופחדתי על המעלות המטורפות. אז הפתרון שחשבתי עליו היה לקחת גוף קרור ישן של פנטיון 4 ולהצמיד אותו לליבה, וכמה סינקים של לוחות אם שיש לי על הזכרונות. ואז החלטתי לפרק את הכרטיס וגיליתי שהפתרון האמיתי הרבה הרבה יותר קל.. צריך פשוט להוריד את מכסה הפלסטיק השחור שחוסם אויר, ולהצמיד מאוורר נוסף מעל הליבה. שלבים: 1. צריך את הכלים הבאים, אלכוהול, צמר גפן, מברג ממש ממ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני יודע שזה ישמע ממש ממש מוזר אבל מצאתי קשר בין הדלקת מזגן בחדר שלי לבין צניחת הטפרטורות במחשב שלי שהמזגן מכובה הצ'יפסט שלי על 50,כל ליבה במעבד שלי על בסביבות 40 וההארדיסק על 37 שהמזגן דלוק הכל צונח ב2 מעלות בערך והטמפרטורה של ההארדיסק צונחת ב7 מעלות
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, המפרט: Q9300 TX650W Corsair HD4870 OCZ 4GB 1066MHZ GA-X48-DS4 ניסיתי לבצע Overclock למעבד ולרוע המזל לא שמתי לב העלתי את המתח ל-2.8. לאחר שמירה ב-CMOS,ריסטרט ואחרי 3 שניות שאני לא מספיק להגיע אפילו ל-BIOS המחשב קורס\נכבה. כך זה מתמשך לאורך כל הדלקה. ניסיתי לנקות CMOS ולצערי זה לא עזר.(הוצאת הסוללה מהלוח אם לא עזרה) האם הבעיה היא בלוח אם או המעבד ? וכמובן פתרונות :-X תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מאורר חדש 120מ'מ והוא מסתובב על מיהרות נמוכה מידי 1100, וזה לא ממש מספיק בשבילי, (חיברתי אותו ללוח אם) האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן להאיץ את המאוורר? בביוס רשום שהוא על 100%, אבל בכל זאת?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס 2600PRO GDDR2 256MB. הCLOCKS שלו בסטוק הם: ליבה ושיידרים: 600MHZ זיכרונות: 500MHZ לכמה סביר להניח שניתן יהיה למשוך אותם. הATI OVERDRIVE בVISTA נותן לי לעלות עד 654MHZ לליבה ועד 549MHZ לזיכרונות. האם הגיוני שאני אוכל להגיע למשהו משמעותי מעל? אגב הקירור הוא ACCELERO S1 REV2 עם הTURBO MODULE והטמפרטורה במאמץ לא עולה על 42 מעלות. אגב בלי OC עם קירור סטוק הוא היה במנוחה על 59 מעלות ובמאמץ על 71 מעלות.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה,אחלה אתר אז ככה:קניתי לפני פחות מחודש מחשב חדש עם מעבד Q6600 שמותקן עליו ה120 אקסטרים עם מאוורר ZALMAN(לא יודע איזה דגם) 120 מ"מ והעסק קצת רועש לי אני לא יודע אם זה משם אבל אני כמעט בטוח שכן חוץ ממנו יש לי עוד מאוורר אחד של ZALMAN בקידמת המארז למטה ועוד אחד מאחורה שבא עם המארז מה ניתן לעשות כדי להשקיט את זה קצת? עוד בעיה היא האובר שעשו לי בחנות(SKY PC),שמו לי את המעבד רק על 3 ג'יגה הרץ(333*9) והבעיה היא שכל פעם שהאובר מופעל המחשב פשוט לא עולה לי זה נתקע לי על המסך הממש ראשוני איך שאני מדליק את המחשב יש את הMEMORY TESTING אז זה פשוט נתקע לי שמה שעות ולא זז(בד"כ זה רץ תוך כמה שניות) הלוח הוא לוח של GIGABYTE P35 DS3 האובר מופעל ומכובה מתוך הביוס …
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לאחרונה ביקרתי באתר של נועה מחשבים והסתכלתי על קירורים חדשים בשביל לראות מה חדש...ואז ראיתי את הונדטה 2 של OCZ והיו שם קישורים לכתבות שמראים עליונות ברורה על הTRU120E...זה הגיוני שקירור שזול מהTRU בכמעט 100 ש"ח עולה עליו בביצועים?או שהביקורות לא אמינות?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני משתמש במאוורר של המחשב הקודם שלי (אטלון 3500) ובמהירות הבסיס (2.6) הכל סבבה, באזור ה57-60 במאמץ מלא. מה שכן ברגע שאני מתחיל להמהיר אותו העניינים נעשים עצבניים. במאמץ מלא במהירות 3.0 הוא כבר מתחיל להגיע ל70-74 מעלות ואילץ אותי להחזיר אותו למהירות בסיס. מישהו יכול להמליץ על קירור טוב? עדיף לא משהו בומבסטי למרות שיש לי מארז גדול (קולרמסטר 690) לא צריך משחה יש לי ארקטיק סילבר 5. תודה!
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הצלחתי לסדר את הבעיה במחשב סוף סוף והמחשב עולה. אני עושה OC ל3.2 והמעבד מקבל בביוס 1.5 ובפועל 1.44, הזיכרונות 2.1 על 1:1 וביטלתי את כל הספקטום משהו כזה ואת הC1E... הגשר הצפוני מקבל 1.55 אני בודק שעתייים בPRIME95 ויוצא יציב, ולאחר ריסטרט זה אומר לי שהOC לא יציב... המעבד מגיע ל76 מעלות במאמץ. מה לעשות? :-*
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
(למפרט הראשון שבצד- e6300 ללא OC ולא מתוכנן) כרגע ARCTIC ALPINE קרור לא מספק בהחלט, 55 במנוחה, 60-65 במאמץ , בהחלט לא סביר מותקן היטב כולל משחה MX-2 פשוט קרור לא מספיק טוב. מבקש המלצה לקרור איכותי שכולל משחה , בתקווה שיצניח לאזור ה40-45 מעלות שמתי עין על הBLUE/RUBY ORB שגם נראים טוב, מה אתם אומרים? -שכחתי לציין, הכי חשוב שיהיה הכי שקט שאפשר! תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי מסך של 128 nividia geforce 6600gt ורציתי לעשות להם oc אז הלכתי לפי המדריך שכתוב בפינת המדריכים באתר שקוראים לו המדריך להמהרת הכרטיס מסך... אז היה רשום שם שצריך לעשות בדיקות של יציבות קודם בכמה סוגי תוכנות אז הורדתי את ה3d mark וזה עשה לי כמה בדיקות והביא לי תוצאות אז מה אני אמור להבין מההתוצאות האלה..? איך אני יודע אם הכרטיסי מסך הוא יציב ואפשרי לעשות oc אגב עוד שאלה בגלל שיש לי שני כרטיסי מסך הנ"ל עם 128 mg זה לא אמור לחבר את הvideo meamory משום מה זה רושם לי רק 128 מגגה בייט זיכרון וידיאו ויש לי שתיים של 128 וזה אמור להיות 256 מישהו יכול לעזור? תודה Your system 3DMark Score 1615 SM 2.0 Score 569 N/A 12490 SM 3.0 Score 562 N/A 16624 CPU Score 3286…
-
- 12 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני הולך ליקנות את הגוף קירור הנ"ל,ואני מתקוון לחבר אליו שני מאווררים מסוג Noctua 120MM NF-P12-1300Rpm . אך לפי מה שידוע לי גוף הקירור מגיע עם חיבור למאוורר אחד בלבד . אז האם אתם יודעים אם יש איזשהי שיטה לחבר בכל זאת שתי מאווררים למעט דרכים של חיבור עם זיפרים וכדומה... הדרך שעליה אני חשבתי היא לקחת את המאוורר ובינו ולבין גוף הקירור לשים את הדבר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=5009 על מנת למנוע רעשים ומגע בין שני הגופים בכדי לחבר את המאוורר לגוף הקירור אני כנראה ישתמש בזיפרים כי לא מצאתי דרך אחרת כרגע אז בקיצור מה אתם חושבים על הרעיון שלי אשמח להצעות\וניסיון של אנשים עם הבעיה הזו... לילה טוב ושבת שלום! …
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-