אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
זו שאלה בשביל קרוב משפחה שלי =P אמממ... הוא שואל ככה: אם ה: Thermaltake BigWater SE - 12cm Liquid או Thermaltake BigWater 12cm Liquid יקררו את המעבד שלו יותר טוב מקירור סטוק של amd 64bit 3000+ venice ... פשוט המעבד שלו על 45 בלי OC בIDLE ובלי OC על פול לואוד - 57 והוא רוצה קירור מים כי... הוא רוצה קירור מים אז אל תנסו להציע לו קירורי אוויר תודה, אור והבן דוד שלו =O
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2400 עכשיו הטמפרטורות שלו ושל הלוח אם מגיעות ל45 מעלות... יש משהו שאפשר לעשות בנידון ?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
למרות החום הכבד, הטמפ' האלה במנוחה וללא OC וזה נראה לי גבוה מאד. המארז 6A19 עם 2 מאווררים 120 מכניס ומוציא והמפרט בצד. דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי (לא משהו מאד רציני- להגיע ל333 באס כעת, בסטוק הוא על 266). רציתי לדעת אם ה Thermalright MST-9775LE יהיה הכי טוב בטווח המחירים הזה (100+-)? הוא יקרר מספיק בשביל כזה OC? הוא עדיף על הARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם קיימים אמצעי קירור למחשב נייד שהם לא מאווררים אלא ממש מקררים ואיפה אפשר למצוא את זה? ואילו אמצעי קירור יש למחשב שולחני ביתי ולא שרתים וכדומה שהם לא מאוורר ואיך זה פועל? אשמח לקישורים באינטרנט וכמה זה עולה בד"כ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום.... יש לי מחשב עם מעבד amd althon3500+ ולוח של אביט עם צג שמראה את הטמפרטורות של המעבד הטמפרטורות שהוא מראה מגיעות ל-75 מעלות ואין לי מושג מה לעשות... ונראה לי שהטמפ קצת מוגזמות יש לי מארז פול טוור של אנטק ו-2 מאוורים + מאוורר של המעבד אשמח אם תעזרו לי תודה!!!
-
- 17 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני קונה מחשב חדש ואני דיי סגור על זה שאני קונה את המעבד AMD athlon xp 2100+ באתר שלהם כתוב שחיבים אמצעי קירור אז אני רוצה לדעת שמות של חברות טובות שמיצרות אמצעי קירור למעבדים ובכלל בנוסף לזה הבנתי שהכרטיס מסך החדש geforce4 ti 4600 לא מיוצר ע"י nvidia אז רציתי לדעת איזה חברה משתמשת בשבב ליצור כרטיס מסך הכי טוב. ודבר אחרון אבל הכי חשוב: איזה לוח אם ואיזה זיכרון לקנות שמתאים למעבד שלי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי ששוטתי לי קצת ב"זאפ" באביזרי\פתרונות קירור שלהם, נתקלתי באמצעי קירור הזה, ורציתי לשמוע את דעתכם: אגב, אם זה לא מתאים לפורום הזה, מתנצל מראש, ואשמח אם תעבירו אותו למקום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הנה לכם אני נכנס להיות מקום שלישי בטבלה בSUPER PI. כרגע אני עובד יציב על 4325MHZ ואני עובד על להעלות את התדר הסופי לאט לאט ואני יעלה את התדר זה פשוט לוקח המון זמן. ונראה לי שגם מרחתי את המשחה לא בצורה טובה. אבל אין ספק שקירור מים תיהיה ההשקעה הבאה שלי-ואתם פה בפורום תעזרו לי להרכיב בקשה. http://img217.imageshack.us/img217/2567/34552408.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את האתר http://store.memoryexpousa.com/cpu.html ? איכשהו הם מציעים לרכוש מעבד לפי ה-Stepping שאתה בוחר. אים זה רציני ואמין, הרי מעכשיו מי שמעוניין לעשות OC לא צריך להמר בקניית מעבד ולראות אים הוא בעל יכולות OC מרשימות או לא! לדוגמא, המעבד 2.8C עים הסטפינג SL6Z5 בעל יכולות OC של 4382 Mhz (!!) - ניתן לרכישה כאן. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חג שמח לכולם יש ברשותי את הגוף קירור שבכותרת 1) איך מפרקים את הגוף קירור הישן המקורי של אינטל ומרכיבים את החדש . בישן המתוקן כעת ראיתי שיש 4 חיבורים ללוח בתצורת פינים עם ראש שעליהם סימון של חץ (כביכול אינדיקציה לסיבוב) .כנ"ל גם בחדש . האם צריך לבצע בלחיצה וסיבוב ע כיוון החץ , ע"מ לנתק את החיבורים מהלוח ? ואיך לבצע את הרכבת החדש, האם בלחיצה בלבד של חיבורי הפינים או לחיצה וסיבוב ע"מ שייתפס בלוח . 2) הגוף קירור של AC ישב אצלי בארון כמעט שנתיים . יש עליו בבסיס כבר משחה תרמית המרוחה כהלכה (כל הקירור בקופסא המקורית) .האם צריך בכל זאת לנקות אותה ולשים חדשה במקומה שאין תפוגה וכל עוד לא הרכבתי , היא יכולה להיות יעילה גם אחרי כמה שנים ? תודה לי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
[h=1] אני ישמח אם תעשו לייק סאב ותגיבו זה ממש חשוב אני הולך לעלות עוד סרטונים של מוצרים שווים לקיץ ! [/h]
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יכול להיות מצב שאני מוריד מתח למעבד (כי הוא חם מדי למרות שלא באובר קלוקינג) מ-1.7 ל-1.5 (כמו שכתוב שצריך להיות כברירת מחדל של ה-1700+ XP Thoroughbred) עושה איתחול ואז המחשב לא יעלה יותר ואין אפשרות להעלות חזרה את המתח כי אפשר לשנות רק מתוך הוינדוס עם תוכנת easy tune (שבאה עם הלוח GA-7VKML )? זה כבר קרה למישהו? מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשמנמך את מהירות המעבד ? יש לי מחשב שמותקן בו המעבד הנ"ל והוא משמש רק לאינטרנט/אופיס. המעבד מגיע במנוחה לטמפרטורות של 50-60 מעלות, ובמאמץ מגיע גם ל-70-80 מעלות. היות וכל השימוש בו הוא לכלום ושומדבר חשבתי לאפשר (לפחות בעונה החמה) לאפשר לו קרירות מסויימת באמצעות הפחתת העומס עליו. ניסיתי להבין איך אפשר לבצע אנדרקלוק באמצעות SPEEDFAN, לא הצלחתי לעבור את המכשול של בחירת לוח האם - שלי M61 . אולי באמצעות תוכנה אחרת ?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אביט IC7-MAX3 והפאן של התעלה על הלוח, לצערי, מת!!!! [ ] משום כך, הוצאתי את כל התעלה כולל המאוורר מעל הלוח אם כי אני לא יכול להשאר ללא מחשב.. רציתי לדעת האם הלוח יישרף [מהתחממות יתר] ללא התעלה והמאוורר. בינתיים כיוונתי את ה ABIT EQ כך שיכבה את המחשב כשהטמפרטורה של הPWM תעלה על 50 [היא עכשיו על 38 (גלישה באינטרנט, איסיקיו ומסנג'ר) ופעם הייתה על 31 ופחות ] מה עושים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
רכשתי מחשב במארז של antec 182 . המכיל מאווררים עם שליטה על המהירות אבל אני לא מצליח לקבל אינדיקציה על המהירות ב speed fan או ב pc wizard. פניתי למתקין והוא אמר שמאחר ויש שליטה על המאווררים חיצונית אז הם אינם מחוברים ללוח ולכן איני מקבל אינדיקציה כזו כי אי אפשר לקבל. האם זה נכון או שפשוט הוא לא חיבר משהו למקום הנכון? בתודה מראש למשיבים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף המאווררים במארז הנ"ל למאווררים יותר שקטים. (scythe S-flex) כידוע, למארז הנ"ל יש מקום ל-5 מאווררים. השאלה היא כמה מהם באמת דרוש (ואיפה) כדי לשמור על האיזון בין קירור טוב לשקט? המפרט: E8400 ASUS P5QL PRO 2X 2Gb Kingston 800 HD4870 1Gb PCS+ 2X 500Gb + 2X250Gb P182b TT 650W AC Freezer 7 Pro כאשר מתוכנן OC קל בעתיד הקרוב. תודה
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מעביר את ה - USB קדימה ואני רוצה לעשות חור מלבני ומדויק בתך הפלסטיק 5.25 אניצ' (ולא בשיטה של לקדוח חור חור !) איך עוד אפשר לעשות את זה ?
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני אני מוריד את הגוף קירור מהמעבד : SOCKET 775 LGA תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אפשר לעשות על המחשב הזה אוברקלוק טוב? ובלוח אם אפשר להעלות רק מ100 ל133 שזה מעלה ב500 מגה הרץ למה אי אפשר בקפיצות קטנות
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני מזמין ביום ראשון מחשב מTMS אני ארצה בעתיד לעשות OC למעבד ולכ.מסך אני אעשה איך שהמחשב יגיע עם הקירור סטוק. קודם המפרט : מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ¤ 457 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 600 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 48 2 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 361 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 627 1 כרטיסי מסך Asus 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 15…
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
כרגע אני נתקע ב152 באס עם וולט של 2.2 קרור וולקנו 7 + 60 מעלות מעבד ללא מאמץ סטפינג agoia 2000 xp רציתי לדעת למי שמכיר את הלוח שיתן לי כמה טיפים שאולי יכולים לעזור לי פשוט אין לי תחבורת וזה לוח מאוד מסובך תודה רבה לכך העונים
-
- 6 תגובות
- 493 צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני משום מה נכשל ב S&M, הייתה לי את הישנה והייתי עובר אבל בתוכנה החדשה שלהם יש איזה רובליקה של CPU-FPU ובה הוא FAILED... וגם ב POWER SUPPLY אני נכשל... אין לי מושג מה זה אבל אשמח אם תעזרו לי למצוא את הבעיה... רק בשביל הרקורד אני מצליח לעשות גם 2700 למעבד אבל ממשיך להיכשל - בהתחלה חשבתי שזה הלוח עד שירדתי ל 2400MHZ ושם לא נכשלתי אבל עכשיו עם S&M החדשה אני נכשל... מישהו יש לו שמץ? מפרט בחתימה...
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כאשר הם פועלות המעבד בעיקרון 90 אחוז מהזמן ב2600GHZ ולא 4GHZ רק שהוא מזהה תוכנה חזקה (משחקים לדוגמא) הוא רופץ חזרה לאובר קלוק של 4GHZ הקטע שאני כל הזמן ממזער (אם זה משחק לדוגמא) ורואה שהוא לא תמיד על 4GHZ ..קופץ ..יורד ..קופץ ..יורד הרעיון שהוא יזהה משחק שדורש הרבה מעבד (BF2) ולא ירד מהאובר קלוק אפילו לשניה - הרי אז מה עשיתי בזה ? בקיצור מה הולך כאן ? איך אני אומר לו שעל כל משחק לא יירד לדפולט אלא יישאר ב4GHZ וייתן לי את המקסימום וכאשר אחזור לסביבת ווינדוס שיוריד ויחסוך בחשמל . ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לוח אם amd 770 ud3 V2.1 הייתי שמח לדעת מה הפונקציה באיזור פתיחת הליבות [איפה שה- CALIBRATION] של האחוזים שניתן להעלות לכל ליבה בנפרד (מ- -12% עד +12 %) למה בברירת מחדל כל הליבות מקבלות -2% ? ואם אשנה ל- + 12 מה זה ייתן לי ? ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-