אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בזמן הקרוב להוסיף מאווררים לקירור המארז של המחשב (המחשב עובד הרבה שעות ואני מתכנן להוסיף גם כרטיס מסך בקרוב). רציתי לדעת - יש חשיבות לאיזה מאוורר קונים או שכל עוד הוא מסתובב זה בסדר? אגב - אם אני רוצה להיות שקט שהטמפרטורות במחשב לא עולות יותר מדי, אפשר להוסיף גם מאוררים במקומות שלא מיודעים לזה ע"י אזיקונים או שזה לא מומלץ? תודה רבה (וסליחה על הבורות)[br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 15:16:23 עזרה?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
החלפתי את כל הקירור המקורי ברכיבים של ThermalRight, קירור מים למעבד, וקירור של ThermalTake לזוג אחד של זיכרונות - השני כבר בא עם קירור טוב. Q9450 ב 3.8GHZ זה המקסימום היציב שהגעתי, וכבר אין לי זמן וכח בשביל עוד 100 או 200 MHZ נוספים. אם מישהו רוצה יותר פרטים ותמונות, תשאירו תגובות ואני אנסה לענות בהקדם. [br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 16:23:50 תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. אני כרגע על באס 415 מחלק 1:1 וולטג' על אוטומטי ואני לא יודע איך להתקדם. אם אני מעלה עד ל-420 אז כשהוויסטה נטענת, זה נתקע. עכשיו, חשבתי שזה בטוח קשור לוולטג' אבל אני לא יודע כמה לשים במה... לוח אם: EP35C-DS3R תודה מראש לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 11:59:17 תגידו אתם עושים צחוק? אף אחד לא עוזר לי... ראיתי פה שלאנשים עוזרים תוך מקסימום חצי שעה, ופה כבר איזה 25 שעות לא עזרו...
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך לקנות משחה טרמית כי פרקתי את המאוור מהמעבד שלי. השאלה היא איזו משחה לקנות? הכי זולה שאני מוצא? אני לא עושה OC או משהו כזה. לקנות את הכי זול? תודה!
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, העברתי לכאן את השאלה לאחר שכמה ימים אף אחד לא הגיב או לא ידע לענות בפורום "לוחות אם וזכרונות"... יש לי לוח ASUS P5Q עם 2 מודולים של זכרונות OCZ titanium. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_titanium_4gb_edition_dual_channel יש לי שגיאות זכרון (עובר MEMETEST תקין) אבל בוינדוס שגיאות על ה explorer... פניתי לחנות שרכשתי ממנה את הזכרון (נעה מחשבים) והטכנאי הנחמד שלהם בשם תומר אמר לי להעלות את המתח של הזכרון ל 1.98. הברירת מחדל היה 1.8 במצב AUTO. מה באמת המתח הנכון להכניס בביוס?? איך יודעים שזה לא יותר/פחות מדי ומתאים לזכרון? אני לא עושה O.C.כרגע, רק רוצה להגיע לאופטימום בברירת מחדל. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני בבעיה בעיתית מארץ ההבעיות הורדתי את התוכנה פאן ספיד מהאתר הוא מראה לי שהמעבד שלי והHD יחסית בסדר 38 מעלות פלוס מינוס מה שמדאיג אותי זה התמונה של הלהבה הזאת שבוערת שמה הרכיב החם אני יודע מה הוא [זה מרובע כזה עם עגול בצבע כסף ורשום עליו VIA הוא בצד שמאל למטה ליד בטריה והוא רותחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכול לגעת בו אפילווווווו ואין שם גם מקום לגוף קירוררר למה הוא ככה רותח מה פה קורה פה בבקשה תעזרו ליייייייייי [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בSLI 9600GT של חברת Twintech ובמעבד Q6600 כרטיסי מסך בסטוק: 700@950@1750 מעבד בסטוק: 2400Mhz בהתחלה עשיתי OC של 740@1100@1850 והמעבד היה על 3503Mhz וקיבלתי ב3DMARK06 כ16,603 רציתי מאוד לעבור את ה17,000 אבל שום דבר לא עזר את המעבד לא הצלחת לעלות אז עיגלתי אותו ל3510Mhz אבל את הכרטיסי מסך הצלחתי להרים ל780@1210@1950 ובמקום לעבור את ה17,000 ביג טיים.... מה התוצאה הכי גבוהה שקיבלתי? 16,911(אחרי המון פעמים) אגב, עם הOC הראשון לכרטיסי מסך, העלתי את הPCI בביוס מ100 ל105 ואת הOC הגבוה שעשיתי אח"כ זה עם 100 בPCI כי אני חושב שזה גם מה שמנע ממני להרים את תדר הכרטיסים בכל מקרה, יש למישהו הסבר? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי ויכוח עם חבר שלי לגבי הסטפינג של המעבד הוא אומר שבשביל פנטיום 4 הכי טוב זה סטפינג C0 ואני חושב שאם זה C0 ויש גם D0 אז D0 יותר טוב מישהו מבין יכול להסביר מה ההבדלים בין השניים? עם איזה סטפינג הכי משתלם לעשות אוברקלוק?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, לפני שאני מתחיל, המפרט הוא לא מה שרשום לי בצד אלא מחשב של חבר: Intel Pentium 4 511 2800MHz Asrock 775i65GV Chipset Intel i865GV Integrated Video Card 82865G 2x512 DDR 400MHz C HDD:Maxtor 6Y060M0 פועל על SATA1 IDE D HDD:Hitachi Deskstar 7K250 PSU:Generic 300W והטמפרטורות: Hard Disk Temperature HDS722516VLAT20 : 48 °C Hard Disk Temperature Maxtor 6Y060M0 : 56 °C למעבד זה 50 לוח 43 בפורום בחו"ל רשמו לי שהטמפ' של הMAXTOR גבוהה מדי פניתי אליהם כי יש לי בעיות איתו של CRC וענו שזה יכול להיות בגלל זה אז אני פונה אליכם צילמתי שתי תמונות של המארז אם תרצו לראות את הסיקרולציה: האם יש דרך לקרר את הHDD של מקסטור? לקנות קירור לHDD? הם באמת עוזרים? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי ברצוני לרכוש מעבד E2180 שידועה בOC מעולה כולל 2GB זיכרון על לוח מסוג G33 (בגלל הגודל וגם המחיר) של חברת GIGABYTE... http://www.gigabyte-usa.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2612&ProductName=GA-G33M-S2L האם בלוח הנל יש אופציה לOC?? האם הוא דיי טוב?? (יחסית) בתודה מרואש..
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקווה שזו לא שאלה טיפשית אבל אני קצת בתול OC
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש את הF-3 ויש לי כבר אחד כזה ואני מרוצה. אני רוצה עוד אחד אבל משהו זול, יש חיה כזאת? ב 1800RPM?
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי cf של שתי כרטיסי מסך של ati מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להמהרת המאוורים ? מי שמציע אני יהיה ממש שמח אם יתן גם הסבר קצר איך לעשות את זה תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ישלי את הלוח p6n sli v2 אפשר לראות בצד, רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב לOC הP45 או P7N PLAT (פלטינום). אני יודע שהלוח שיש לי כרגע הוא לא לוח לOC אבל הוא בסדר אני יכול להחליף לאיזה לוח שאני רוצה בתור פיצוי למה שקרה לי.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי Intel E6300 1.8 ואני רוצה לעשות לו OC... יש לי גם Radeon X1900XT והOC במטרה לשפר כמה שיותר את הביצועים הגראפים של המחשב... המפרט שלי: FSP 400 -GLN GIGABYTE 945P S3 X1900XT 256MB E6300 1.8GHz 2GB Ram מעולם לא עשיתי OC למעבד, וגם הוא דיי חם ככה שאני גם צריך המלצה לקירור :] תודה מראש, אבישי ----------- כרגע חזרתי מהBIOS MENU הייתי ב T.i.M משהו כזה.. Tweaker משהו.. קיצור בדקתי הכל נראה לי דיי פשוט, רק דבר אחד, היה שם פרמטר: Robust Graphic booster משהו כזה.. היה אפשריות AUTO (שזה עכשיו) FAST ו TURBO, מהזה בידיוק עושה? ______ תמונות:
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה את ה ZIP לא את ה EXE ומפה http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download זה נתקע באמצע כל הזמן.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איך המארז הזה מבחינת קרור ושקט? אני חושב על לקנות אותו. http://www.raidmax.com/specs/sirius.htm
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
גוף הקירור הוא של חברה בשם spire מוזר משהו... מהירות הסיבוב של המאוור נעה בין 600-650 RPM עם התוכנה SPEEDFAN לא ניתן להגביר את מהירות הסיבוב של המאורר וגם לא להוריד אותה למרות שבביוס שיניתי את הSMARTFAN לפעיל (ניסיתי גם להעביר את חיבור המאורר לSYS_FAN. לוח אם של אביט IP-95 מעבד PD 925 טמפרטורת מעבד 70C מה אפשר לעשות כדי להגביר את מהירות הסיבוב בכל זאת? האם ניתן לפתור את הבעיה בלי להחליף גוף קירור? האם החברה spire מוכרת בגופי קירור? תודה מראש לעונים
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה ... זה OC ראשון שלי ואני על קירור סטוק . http://img401.imageshack.us/my.php?image=oc3up4.jpg זה מה שהשגתי אבל החום היה גבוה מדי (90) ... אז ירדתי עד שאני יקבל קירור חדשץ הבעיה שאני לא מצליח לסדר את המחלק זכרונות. למישהו יש לוח כמו שלי\יודע איך ? http://img253.imageshack.us/my.php?image=cpuzmemfc2.jpg
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כל הפרטים בלינק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353587.new#new
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לעשות oc לכרטיס מסך הזה, יש לי את התוכנה ati tool אבל אני לא יודע איך להשתמש בה.. וגם אין מדריכים לזה, אז אפשר מדריך או משו? ובאיזה תוכנות להשתמש..?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי מארז HEC 6C11 עם מעבד Q6600 וכרטיס מסך 4850 עכשיו כמו שהוא הגיע, הכרטיס מסך היה 78 מעלות במנוחה! והמעבד 52 עכשיו שמתי מאוורר מתחת לכרטיס מסך ומאוורר על דלת המארז הצלחתי לשפר את המעבד ב-2 מעלות ואת הכרטיס מסך הורדתי ל-67 מעלות במנוחה אני מעוניין להוריד את הטמפרטורה במארז בעוד כ-7-8 מעלות מה אפשר לעשות??? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האלן ריציתי לדעת איך אני יכול לדעת באיזה יחס אני נמצא מבלי להסתכל על תוכנות שונות. שאלה שנייה הבנתי שלא תמיד משתמשים ביחס של אחד לאחד,ריצתי לדעת למה,הרי איזה אינטרס יש לי לעלות באס באחד ושהזכרון יעלה בשתיים או שלוש וכו,אז אני יהיה ב OC לזכרונות,ושאלה אחרונה בכל לוח ניתן לשנות את היחסים בצורה שונה?כלומר אצלי יש 800 667 533 וכו יש לוחות שזה מוצג באופן שונה?ושאלה אחרונה באמת על כמה אני צריך לשים את הזכרון כדי להיות ביחס אחד לאחד?באס 200 בסטוק , באוברקלוק 230 תודה רבה(אבי)
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-