אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אנשים אני שואל אם מישהו פה מכיר חנויות באיזר כפר-סבא רעננה או באינטרנט שמוכרים מאווררים 40ממ
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום , יש לי מערכת קירור מים שהרכבתי לבד לפני כ-3 שנים. המיכל מים שלי מההתחלה (קניתי משומש) טיפטף טיפה מים. סידרתי את זה עם הרבה דבק חם. עכשיו אחרי 3 שנים , כנראה שזה כבר לא עובד. אני רוצה להחליף את המיכל שלי לחדש. באתר של פנדס יש מיכל יחיד ובודד שעלותו 265 שקל , לא כולל משלוח , ובתכלס הוא עולה בחו"ל 17.95 דולר = פחות מ-80 שקל. מצאתי גם מיכל מים של thermaltake מדגם wc-0009 , אך הוא נראה לי קטן (מחיר: כ-110 שקל) מבחינת הגודל של הצינור. אני משתמש בצינורות בקוטר פנימי של חצי אינץ , ככה שהרבה מוצרים של thermaltake למשל לא מתאימים לי (הם קטנים יותר). על המיכל מים שרשמתי (ה-wc-0009) , יש מחבר שמאפשר לחבר חצי אינץ , אבל אני מניח שאז החיבורים עצמם הם יותר קטנים מה שיקטין לי את הז…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש מקום באזור המרכז שמישהו יודע (מניסיון!) שאפשר לקנות בו מקדח כוס לקידוח במתכת בגודל של כ 120 ממ ומקדח בגודל של 80 ממ לקדיחה בפרספקס. הייתי כבר באלוהים יודע כמה סניפים של אייס ולא הצלחתי למצוא שום דבר חוץ.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי 2 מאווררים חדשים , אחד 80 ואחד 120. קראתי את המדריך של קום בנוגע מיקום המאווררים , אבל לצערי אני לא יכול לשים אחד מהם בגג של המארז שיוציא אוויר. לכן השאלה שלי היא , איפה לשים את המאווררים? האם לשים את שניהם בדלת , שה120 למטה ומכניס אוויר וה80 למעלה ומוציא אוויר? או שבכלל לשים את ה120 באמצע שיהדוף אוויר על הכרטיס מסך החם שלי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי רדיאטור: Black Ice® GT Stealth 240 XFlow Highest Peformance Radiator , עם שני מאווררי 120 ממ מאוד שקטים (17DB) והמארז שבמפרט (מאוררי 90ממ) אני לא מוצא שום מקום איפה לשים את הרדיאטור ואשמח אם למישהו יש פתרון. לפני כן אגיד שבגג אי אפשר כי באמצע יש מאורר 80 ממ וקופסת הUSB והשמע של המארז. חשבתי לשים בצד במקום 2 מאווררי ה92 ממ אבל זה בלתי אפשרי כי כרטיס המסך ושאר כרטיסי הPCI מפריעים. מאחור גם אי אפשר כי זה "נופל" על כל יציאות INPUT/OUTPUT. מישהו יכול להמציא עצה? תודה
-
- 13 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
שלום לכולם חיפשתי ולא מצאתי
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בצבע כסף. ולא כמו במעבדי הXP הישנים שאת המשחה מרחתי ישירות על הליבה.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי מעבד ATHLON XP 1600+ AND VOLCANO 6CU+ HSF אני קבילתי עם המאוורר משחה כזאת אבל אני לא מוצא אותה אז התקנתי את המאוורר ללא משחה טרמית אני רוצה לקנות משחה טרמית משהו יכול להמליץ לי על משחה טובה ואיפה בדיוק מורחים אותה? והאם היא מגיעה עם הוראות מובנות??
-
- 19 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות קירור מים Eisberg 240L של cooler master, יש לי מארז antec Twelve Hundred והייתי רוצה לדעת איפה מושבים במארז הזה את הרדיאטור
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה מחברים את הלייזר לד? על קידמת המארז ? אם כן, כיצד מחברים אותם לשם? הנה קישור,שמראה מה זה לייזר לד: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1034&catcode=96 אם למשהו יש כזה דבר, זה באמת יפה??
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לא מתכוון למגירות קירור אלא (לפי מה שהבנתי שככה צריך לשים אותו) מתחת להארדיסק. אני רואה שבמארז שלי יש רווחים מקום שמחזיק את ההארדיסק ויש 4 מוטות אנכיים כלפי מטה עם מקום להברגה. שם צריך להבריג את המאוורר איכשהו או שבמקום אחר ?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי פאנל בקרה של וונטק עם 3 סנסורים CASE \ CPU \ HDD חשבתי לחבר את ה CASE לכ.מסך אבל אין לי מושג איפה לשים את הסנסור בין ההיטסינק לבין השבב ?!?! (בחוברת הוראות כתוב שאסור לשים ישירות על המעבד אלה ליד (בקשר לCPU) יש לי כ.מסך ג'יפורס אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'ינטק שבא רק עם לוח קירור בלי מאורר, לקחתי מאורר של פנטיום 2 (קטן כזה.. 3-4 ס"מ) וחיברתי לו כבל 4 פינים (לא זוכר איך קוראים לזה.. מולקס או משהו כזה) שמתחבר לספק זה עובד נחמד אבל זה עדיין לא ממש קירור רציני כמו קריסטל אורב או ICEBERQ אבל זה כבר יותר טוף ממה שקיבלתי עם הכרטיס (כמו שאמרתי רק לוח קירור) הקצור.. כדאי לחבר לשם סנסור או להשאיר ב CASE ואם כן, אז לאן לחבר
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג להשיג צלעות קירור, משטח לשייף אותן ומשחה טרמית??? בתודה מראש orlupo
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להוסיף למארז שלי תצוגת LCD (לא LSD...) שתתן פרטיס על המחשב כגון חום, מהירות מאווררים וכו... האם צריך בשביל זה חומרה מיוחדת? (יש לי לוח אם GARIBALDI) :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
http://www.corsair.com/us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler.html
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני בונה מערכת... עכשיו יש לי משאבה וצינורות ורדיאטור אבל אין לי בלוקיםםםםםםםםםםםם אז יש לי שלןש אופציות או למצוא משהו בארץ או להזמין מחול או לבנות אחד בעזרת נפח אם אני יבחר ב3 תוכלו לתת לי שרטוטים של בלוק?
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
:smoke: אחרי הכתבה באתר החלטתי לעשות מודינג ולשים חלון שקוף פלוס תאורה הייתי בחניויות לחומרי בניין, אייס, הומסנטר, אופיס דיפו ואין לוחות מתאימים אז היכן קונים את זה או מאיפה לוקחים תודה אנא מהרו אני מת להתחיל
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש את המאווררים של Lian Li מדגם Lian Li UNI Fan SL120 לא מצליח למצוא אותם זמינים באף אתר בחו"ל או בארץ. מה הקטע? זה דגם שהוחלף? דגם שרק עכשיו יצא ונחטף? הם אמנם לא זולים אבל הפיצ'ר שמאפשר שישור של כמה מאווררים תחת כבל אחד מאוד קורץ לי לבניית מחשב שרמת האסטטיקה מאוד חשובה (יותר מOC או ביצועי קצה). תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מוכרים כאלה בכלל? רק את המרובע זה אמור לעלות שני שקל מוכרים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מצאתי איפה רשומה הפקודה? כרגע לפי Z-CPU זה על 400 ואני רוצה להעלות ל420FSB שהבנתי זה הגבול של הלוח
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד XP1800 עם לוח GigaByte7VRXP, רציתי לדעת, לאחר שאני פותח את המכפלה פיזית על המעבד, איפה בביוס אני משנה את המכפלה, אני לא מוצא את זה ??? תודה,
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-