עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מעבד Q9450 זכרון של OCZ 4 GB סידרתREEPER של 800הרץ עם זמני גישה ש 4 כרטיס מסך 4870 ולוח אם של ASUS דגם P5K EPS אני מעוניין להגיע ל 10-15% שיפור זה אפשרי ?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by SuperStyle,

http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-2GBNQ~15~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPI~15~0.htm ושנהם לא יגבילו אותי ב OC גדול ???

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by saaar3,

יש לי בעיה שבזמן הרצת משחק (כל משחק-חדש יחסית) על הגדרות גבוהות לאחר כמה דקות המסך כבה ואי אפשר להדליק אותו יותר,אך עדיין יש צליל והמחשב כביכול דולק. (בכמה דקות משחק הזה המשחק פועל חלק לגמרי!!) כבר אמרו לעדכן דריברים לכרטיס שלי (ATI X1950 PRO 512MB) וכך עשיתי אך עדיין זה קורה. ומה שמצחיק הוא שגם כאני עושה אוברקלוק אוטומטי דרך הדריבר של הכרטיס, באמצע האוברקלוק הוא מתחמם (בערך 88 מעלות) ואז קורה אותו דבר כמו שקורה עם המשחקים, המסך כבה אך המחשב עדיין דולק. אני ממש לא מבין איפה הבעיה?! (המסך שלי 22 אינ'ץ של LG)

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by mc_elad,

למעשה השאלה שלי היא האם יש קשר לקירור של הרכיב ואורך חייו...? האים יש שינוי משמעותי (באורך חייו)??

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by noambason,

שתי שאלות: 1.כשאני מתקין מאוורר אחד עליו, איפה המאוורר אמור להיות ממוקם בתוך המארז כשהוא על הגוף קירור, לאן הוא צריך להיות מכוון, לכיוון מטה? או לכיוון האחורי כאשר הוא נמצא מול המאוורר האחורי? והאם המאוור אמור לנשוף על הגוף קירור או לשאוף ממנו אוויר? 2. כשאני מחבר שני מאווררים על הגוף קירור, מי מהם שואף ומי נושף או שאולי שניהם עושים את אותו הדבר? תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by arikg,

היי חבר'ה, כמה שאלות בקשר לטמפרטורות -( מחשב עם Q9450 - לוח EP45DS4 - גראפי ATI4870 ) בתוכנות EVEREST - SIW - HWMONITOR טמפרטורות CORE זהות לחלוטין ! 42 43 43 43 לעומת זאת , בתוכנה REAL TEMP 2.7 ההבדל הוא 10 מעלות כלפי מטה 33 33 33 32 :s05: האם זה סביר ? האם יש צורך לבצע קליברצייה בתוכנה ב - SETTINGS . ומה זה TJ MAX אם מישהו יודע ... המעניין שבביוס הטמפרטורות CURRENT SYSTEM TEMPERATURE > 43 מה הטמפרטורה הזו אומרת ? המפתיע ביותר שטמפרטורת המעבד בביוס 23 מעלות !? יכול להיות ? ולמי מכל התוכנות הנ"ל " להאמין " ? תודה רבה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  7. היי, אני חושב על לקנות קירור חדש לכרטיס מסך 8800GT שלי והמעבד E6300 1.86 שלי. לכרטיס מסך חשבתי וכמעט סגור על Arctic Cooling Accelero S1 Rev.2+מאווררים Turbo Module מה אתם אומרים, שווה? למעבד חשבתי אולי על ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775. עליו מה אתם אומרים? משחה טרמית כבר הזמנתי MX2... תגידו זה מספיק גם לכרטיס מסך וגם למעבד או שאני צריך 2 של MX2 בשביל זה? עכשיו בקשר להרכבה חשבתי שאני ינסה לבד ואם אני לא יצליח אני ילך לחנות שירכיבו לי.. אני מזמין מ-FOXPC. סך הכל הקירור לכרטיס מסך ולמעבד יוצא לי 300 עם שליח עד הבית (המשלוח עולה 40 שקל). שווה? תודה, דניאל.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by rotem_o,

שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (ראו במפרט). מבדיקת טמפרטורה עם מס' תוכנות, לא כולן נותנות אותם נתונים, אבל 3 מתוכן נותנות נתונים זהים, ככה שיש לשער שזו הטמפ' הנכונה. (ראו קובץ תמונה מצורף) ולא רק שהטמפ' גבוהות מדיי לטעמי למעבד 45NM , המחשב גם מרעיש בטירוף! כשמדליקים את המחשב המחשב ממש רועש, עד שהחלונות עולים ואז יש ירידה פתאומית ברעש, (כנראה אז תדר המעבד יורד) , אבל לאחר מס' דקות של שימוש לא אינטנסיבי עוצמת הרעש עולה לאט לאט בהדרגתיות שוב. מה יכולה להיות הבעייה?! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 854 צפיות
  9. יש לי שני סטיקים של הזיכרון http://www.skypc.co.il/pl_product~KVR667D2N51G~15~0.htm. הלוח הוא GA-P31-DS3L, והמעבד הוא E6750. כרגע המעבד על OC.מכפלה 8 ובאס 400. אבל הזיכרון פועל על 333MHZ במקום 667. איך אני משנה את זה והאם זה יכול לעזור לOC גבוה יותר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by shlominavi,

שלום יש לי שאלה ... שאני בודק את המעלות באברסט הוא כותב לי במעבד 48.... ושאני בודק בתוכנה של הלוח אם שלי הוא כותב 32 הבדל של 16 מעלות!!!! זה מלחיץ אותיייי למה להאמין? מה נכון? ולמה זה ככה?? http://www.siz.co.il/my.php?i=qz2mngywf4yi.jpg

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש חיבור למאוורר שהיה בקירור המקורי של הכרטיס (8800GT PALIT 512MB).. השאלה האם אני יכול לחבר שני מאווררים למקור החשמל שעל הכרטיס (בשביל להמנע מחוטים מיותרים במארז.) ועוד שאלה קטנה על אותו עיקרון- אם וזה אפשרי ששניהם יקבלו חשמל כמו שצריך וזה לא יפריע לחשמל של הכרטיס: אם שני המאווררים יש להם חוט שליטה כמו בחיבור 3פינים ללוח.. האם אפשר לחבר את שניהם וכשאני אשלוט בתוכנה אז המהירות של שניהם תשתנה בו זמנית? בבקשה בלי תגובות של 'בשביל מה שטויות תחבר לחשמל רגיל' או 'בשביל מה שני מאווררים אחד מספיק'.. תודה מראש עריכה: דוגמא למה שאני רוצה לעשות- http://www.overclock.net/nvidia-cooling/262169-8800gt-accelero-s1-fan-mod-lots.html רק שהוא עשה מאוורר אחד, אני רוצה שניים.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Pollik,

כותרת :yelclap:

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by DorHD,

שלום, אני משתמש ב-Real Temp כדי לדעת טמפ' בווינדוס - הטמפ' הם : 40-50. אשר אני מסתכל ה-PC Health בביוס זה מראה לי 30-40. אני יודע שהביוס הכי מדייק אבל לעזעזאל למי להאמין ?!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by EAD,

היי האם 8 ג'גה שיש לי במקום 4 מגבילים אותי וזה מה שמונע ממני לעלות FSB במחשב? מה דעתכם?

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by wooper,

היי אני מקוה שזה הפורום המתאים לשאלה אני מנסה להתקין את הקירור על המעבד amd 3000 ולא מצליח. את הקירור המקורי שבא עם המעבד הרבה פעמים הוצאתי והחזרתי ואני מבין שהרכבת המאוורר הזה די דומה אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by noambason,

מה אמורה להיות הטמפ של המעבד עם גוף הקירור הנ"ל + מאורר 120ממ ולוח האם בתוך מארז Atec p182. (שלושה מאווררי 120ממ)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by OverclockedMyToaster,

טעות בפורום.

18. קניתי מחשב טוב מאוד למשחקים אבל הבעיה שלי היא המאוורר הוא מרעיש וזה מעצבן... המאוורר המרעיש הוא המאוורר של מארז raidmax apex 2*120 mm no psu מה אפשר לעשות בקשר לדבר המעיק הזה? תודה רבה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by aviram20,

יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה בזמן האחרון אחרי כמה שנויי מודינג שעשיתי במחשב הוא מתקרר יתר על המידה והתוכנה ספידפאן מראה לי שהוא הגיע עכשיו ל44 מעלות איך אני יכול לקרר אותו ?< וכמה מעלות הוא צריך להגיע בישביל להישרף? כרגע הוא ירד כי שמתי עליו את המאורר שלי חח אני מפחד שהוא ישרף חחח תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by AlexJ,

האתר ברוסית, אבל בכל זאת מצרף לינק: http://news.ferra.ru/hard/2008/08/09/80481/ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  21. היי אני ממש בשלבי קנייה של המחשב הזה AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore GIGABYTE MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata - 2 Years Warranty Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ואני צריך המלצה למאוורר למארז,120MM,דגש על שקט ושלא יהיה יקר כ'כ (עד 40 ש"ח) ומאוורר שקט למעבד,שקט אך גם מקרר,עד 150 ש"ח תודה!

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by badtoyboy,

שלום! אתמול הרכבתי מחשב למשחקים, והיום עשיתי OC למעבד, אני רק רוצה לדעת אם הכל תקין. המפרט: E2160 GYGABITE GA-G33-DS3R CORSAIR VALUE DDR2 667 CL5 1GB X2 GYGABITE 8800GTS 512 G92 אז ככה - הורדתי את היחס ל 1:1 והעליתי את ה FSB ל 333 (ע"מ שלא לעשות OC לזכרונות, זה הגבול שלי כרגע) טמפ' במנוחה - מעבד - 40 (אבל בגלל הטכנולוגיעה של INTEL זה אוטומטית יורד למכפלה 6 במנוחה) כ.מסך - 62 המאורר של המעבד רץ על 2000 RPM. קודם כל - האם הכל תקין כרגע? דבר שני והרבסה יותר חשוב - איך אני עושה בדיקת מאמץ הכי מטורפת שיש, ע"מ לבדוק יציבות מערכת? ודבר אחרון - האם צריך להעלות מתח למעבד (כרגע על ברירת מחדל - AUTO) ,או שבזה שהמערכת עלתה ל VISTA זה מספיק כדי לדעת שאין צורך? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by Omer DA,

האם הטמפרטורות האלה תקינות או שצריך להוסיף עוד מאוורר?

• 11 תגובות
    • 637 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש , והמאורר של המעבד רועש כמו גנרטור שהרכיבו את המחשב הוספתי מאורר גדול יותר למעבד והוא פשט רועש בטירוף , בלתי אפשרי לישון בחדר המעבד הוא AMD 5200 איזה קירור טוב אפשר לקנות ולהחליף , והאם זה אפשרי בכלל להחליף את הקירור של המעבד אחרי שהוא מורכב כבר תודה !

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אז ככה יש לי את ה כ.מסך 8600GT silen pipe II http://www.proline.pl/imgart/gigabyte_gf_8600_gt_silent_pipe_ii.jpg עכשיו רציתי לדעת האם שווה לחבר על הקירור עצמו מאוורר אחד (או יותר) ואז לעשות לו C@.. האם זה יביא לביצועים משמעותיים? שאר המפרט דיי ישן... P4 1 GB ram לוח אם p4gpl-x של ASUS *אז סיימתי את המוד ! עדכון בעמוד 3 !!!*

• 47 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים