אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להוציא את מאוורר של המעבד כדי לנקות אותו קצת יותר טוב אבל אני לא מצליח לשחרר יש לו 2 קליפסים כאלה אני פותח אותם אבל זה לא יוצא מישהו יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שוב.. כן, עוד אשכול בנוגע לקריסטל אורב.. ;D הפעם.. (כבר קבלתי אותו כמובן) אני מסתכל עליו, ומסתכל על ההיטסינק והמאוורר של הכרטיס בכרטיס - זה נראה מעוצב טוב, כי המאוורר מעיף את כל הרוח הקרה על ההיטסינק שמקרר ממש כמו גוש על הליבה ובקריסטל אורב - רק על הליבה ממש קטן ומסכן כזה.. לפחות ככה אני רואה את זה ואמרו לי חלק שלא יהיה שיפור כי ההיטסינק של ה MSI תוכנן בצורה טובה וחבל לפרק אותו רק לקריסטל אורב שקטן יותר ואין לו צלעות קירור בגודל כמו מה שיש עכשיו אז.. מה דעתכם על זה? עדיף הקריסטל, או הקירור הנוחכי?
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
פירסמתי פה כבר טרד על מנת לדעת יותר פרטים על קירור מים- בנתיים עד ההחלטה האם לקנות קירור מים או לא!! אני מענויין לקבל המלצה לקירור אוויר הטוב ביותר, עכשיו אין פה בעיה של מחיר, ולא מעניין אותי רעש, אבל בכלל לא מעניין אותי! המפרט של המחשב היינו:D920,P5WD2,7600GT,GIGABYTE AURORA,1GIGA DDR2 800MHZ עכשיו הזכרונות הם של חברת GEIL ולקחתי דווקא ספציפית אותם כי יש להם קירור סטוק שנחשב חזק, אבל הקירור סטוק של ה7600 וגם של המעבד לא נראים לי משהו בכלל (במיוחד של ה7600 שנראה ממש עלוב). עכשיו אני רוצה לקבל הצעה לקירור שיתן לי קירור כמה שיותר טוב, ולפרט למה בחרתם באותו רכיב. ודבר אחרון, המאווררים שבאים סטוק עם המארז ממולץ להחליף אותם או שכל מאוורר אחר יתן לי את אותה תפוקה.
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם ! האם יש מצב שהורדת מתח המעבד גורמת להורדה בביצועי המעבד ? תודה מראש !
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן למעבד שלי ...(AMD Athlon XP 1800) עם לוח אם ASUS A7V266E איזה מאוורר כדאי לקנות למעבד ? יש לי עכשיו את זה שקיבלתי עם המעבד ... לא יודע איך קוראים לו שיעלה כמה שיעלה ... וזה בכלל פשוט להחליף מאוורר ? כי אני לא גאון בזה :nono: תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לי אמנם ספק טוב כל כך והוא בסך הכל ג'נריק 300W. :-\ :-\ ורציתי לדעת האם רייל של 12+ שעומד על 11.55 זה מסוכן מדיי ? כי אני מפחד על המחשב..................
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
העניין של הקשר של חוטי החשמל לצבע שלהם מטריד אותי ביותר. בחיבורי החשמל של ה 12V של הספק יש 4 חיבורים ( 4 חוטים). מה התפקיד של כל חוט ? (אדום,שחור,שחור שני,צהוב) ולמה יש 4 ולא 2 ?!
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת קירור מים אני לא ממש מבין בתחום של מערכות קירור מים ואני צריך את העזרה שלכם איזו מערכת הכי טובה אני מחפש מערכת שתקרר את המעבד את הכרטיס מסך ואת הצ'פסט ואם יש דבר כזה גם את הזכרונות אני מחפש בעיקר ביצועים ולא שקט (למרות שגם אם היא תיהיה שקטה זה לא יהיה נורא ) אני פתוח להצעות בקשר למחיר
-
- 11 תגובות
- 611 צפיות
-
-
התקנתי קולר 620 (קירור מים של אנטק) על i5 2500K (בלי OC כרגע) ויש לי לוח של גיגה בייט ככה שאני משתמש ב touch bios בשביל לקרוא את הטמפרטורה של המעבד בביוס מתוך windows. עכשיו שאני משווה בין מה שהביוס מדווח בוינדוז לבין real temp, speedfan וכל התוכנות האלה זה מראה הפרש של כמעט 10 מעלות ממה שהביוס מדווח. בביוס אני מקבל בין 30 ל- 32 מעלות. ובתוכנות צד שלישי אני מקבל ~ 40 מעלות. אני שובר ת'ראש ומנסה להבין למה, ואיזה מהם זה הנכון, הנטייה שלי היא לכיוון הביוס אבל עדיין...יש פה סוג של "מסתורין" שלא עליתי עליו עדיין. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד E7400 שהיה על לוח MSI NEO P45 ואני רוצה להגיע איתו לאיזור ה 4...
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כשאני מעלה את ה- CPU host frequency, זה משפיע גם על ה-memory frequency, לדוגמא שהעלתי את הבאס מ-133 ל-140 זה העלה לי את הבאס של הזכרונות ל-350 במקום 333, ככה זה צריך להיות? ויש לי את הדבר הזה שאני חושב שזה נעילת ה-AGP ו-PCI, כי כתוב לי PCI/AGP frequency 33/66, זאת הנעילה?
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד 386 דגם am386dx - 40 של איי אם די... ולוח אם כנראה של AMI אני יוכל לעשות לו אוברקלוק? כרגע אני חושב שהוא ב40 מה"צ, הייתי רוצה להגיע ל60 עם קירור מתאים כמובן (כרגע יש מאורר אחד במארז ואין על המעבד היטסינק) אפשרי?! תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים.... רציתי לשאול אם מישהו מכיר מדריך ל בניית פאנל עם לחצני חיצוניים לשליטה על winmap , dvd וכ"ד.... תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה על מאוורר בתקציב עד 100 שקל גודל 120 בלי כזה דבר שאפשר לשלוט על המהירות שיהיה חזק מאוד ושקט מאוד..... תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Hec CompuCase 6BRD. המאורר שהגיע עם הספק תמיד נשמע רועש. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3493 אתמול בKSP מכרו לי מאוורר של זלמן שאמור להיות שקט אבל בפועל עושה רעש כמו שואב אבק קטן. זה הוביל אותי לחשוב שאולי הבעיה שלי היא פחות עם הרעש של המאוורר ויותר עם הרעש שנגרם בגלל הדחיסה של האוויר ושאולי לקנות מאורר יותר קטן יפתור את זה. אני עובד עם מעבד AMD Athlon X4 בשימושים די סטנדרטיים. מבחינת שמירה על טמפרטורה תקינה, זה יהיה בסדר לקנות מאוורר קטן יותר ? יש אפשרות להתקין על המארז מאווררים קטנים יותר ? בכל מקרה אשמח להמלצה על מאווררים שקטים במיוחד, במחיר סביר - מעדיף עד חמישים אבל יכול לחיות גם עם קצת יותר. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
פרטים שנקנו: Ultra 120 extreme +mx2 coolermaster cm 690 crosair 620W תמונות: http://img513.imageshack.us/img513/2787/imgp0549dw1.jpg http://img513.imageshack.us/img513/6315/imgp0551qi8.jpg http://img240.imageshack.us/img240/4883/imgp0552sy3.jpg http://img240.imageshack.us/img240/6617/imgp0553zf2.jpg המחשב כולכך שקט יפה אני מאוד מרוצה הUltra 120 extreme כולכך קל להתקנה שזה לא יאמן הזמתי אותי מfoxpc לאילת תוך יומים קיבלתי אותו
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הגעתי ב OC עד 2.6 עם מכפלה של 11 (סטוק) ו 237 HTT יציב , אני מנסה לעלות ל 2.7 אני מוריד מכפלת HTT ל X3 ו זיכרונות ל DDR400 כדי שלא יהוו מחסום , אני מעלה מתח מעבד עד שאני מצליח להעלות XP בבדיקה ב S&M נתקע בשלב ה FPU ...העלאת מתח לא תעזור .... רציתי לדעת אם זה משנה אם אני מוריד מכפלת מעבד ל 10 ומעלה HTT ל 270 זה משנה כאילו זה יתן יותר מרווח למעבד , או שזה בדיוק אותו דבר כמו 11X246 נ.ב : טמפ" בעומס ~55
-
- 11 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לחבר שלי את ה 4300 הוא אל 50 מעלות אני חושב שזה לא תקין קי אני אם ה 6420 אם אותו דבר
-
- 11 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
מפרט בחתימה... אני רוצה לנסות לדחוף עוד תמעבד ולהוריד מכפלה ולהעלות FSB... איך אני עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך או הסבר על אוברקלוק לזכרונות. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מערכת מבוססת על 2180, DS3R, ו2 GB זיכרון של סמסונג (שאת הדגם אני לא זוכר כרגע - במהירות 800 MHZ ) לצערי, אני לא מצליח לעבור את מחסום ה3.1 GHZ עם המעבד הזכרונות עובדים בתדר של 900 MHZ, עם תוספת מתח של 0.1V אומנם הOC מכובד -50 % (יציב לחלוטין - באזור ה29 מעלות במנוחה!) , אבל אני עדיין שואף ליותר ניסיתי להעלות מתחים למעבד, ולצ'יפסט -אך ללא הצלחה.. המחשב קורס לאחר הפוסט PICE נעול על 100 MHZ.. הצעות נוספות? או שמא הגעתי לגבול היכולת של הרכיבים?
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
תמונה של החלק הקדמי ושל הצד השגתי מצלמה מחורבנת מחבר אז האיכות לא טובה במיוחד ואני מקווה שאני יודע איך מוסיפים תמונה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכיב שבדר"כ הכי מגביל ב-OC הוא הזכרון, ולכן בדר"כ ממליצים לשחק עם המחלקים כשנתקלים במהירות שעון שלא מצליחים לעבור ב1:1. רציתי לדעת למה בעצם לא אומרים מההתחלה לשים את המחלק הכי נמוך שאפשר על מנת שהזכרונות בעצם לא יהוו גורם מגביל בשום שלב של ה-OC, אפילו אם זה יהיה OC של כמעט 100%. הזכרונות יעבדו בתדר הרגיל שלהם בזמן שה-bus יהיה כמעט פי 2 ממנו. האם העובדה שיש מחלק נמוך תוריד את הביצועים של הזכרונות בצורה משמעותית?
-
- 11 תגובות
- 618 צפיות
-