עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by arikg,

שלום לכם, מפרט: Q9450 לוח : GA-EP45 DS4 כרטיס מסך : 4870 4 G זכרון ספק 650 W הטמפרטורות "טובות" ב - IDLE . מישהו יכול לומר לי למה המחשב לא מצליח להריץ את הבדיקה ללא קריסה ? תודה מראש.

2. Started by makakO,

שלום, יש לי מחשב חדש, ואני מאוד סקרן לבדוק מה הטמפרטורה של כל הרכיבים האפשריים ( מעבד, זכרונות וכו') תודה.!

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  3. Started by ob,

שלום לכולם . אחרי ששברתי את הראש כבר חודש עשיתי השוואות מחירים מול תועלת והכל , התייאשתי ואז ראיתי את הקירור הזה באחת החנויות . חיפשתי עליו השוואות וביקורות אבל לא מצאתי כלום . כל מה שהיה לי זה מחיר מצויין וכמובן של חברת AC . אז אמרתי אני הולך להמר , הימור בטוח . כמו שאתם רואים קצת צפוף לו כרגע , אני מחכה ל Antec 900 שיבוא . והוא נכנס רק כשהאוויר יוצא למעלה \למטה (כרגע כמובן למעלה) כי הספק לא מאפשר לו להיות בצורה שהוא מופנה כלפי האקזוסט. אלה הטמפ' במצב מנוחה עוד לא עשיתי עוד בדיקות ואני גם צריך לחזור ל OC . המאוורר פועל על 1500 RPM . (הסטוק נתן במנוחה 50מ' 2800 RPM על OC 3.2Ghz) . כמובן יהיה שיפור כשאני יקבל את המארז + הוספת 1\2 מאווררי 120 , והעלאת הסיבובים R…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by reviZor,

שלום אנשים אני מודע שהנושא ממש חרוש כבר. אבל למרות זאת אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס מסך Asus EN8800GT לרוב בגלל הרעש המשגע שקירור הסטוק עושה. וגם ברצוני לקנות קירור למעבד Q6600 G0 בגלל שקירור הסטוק לא ממש מצליח להפטר מהחום וגם בגלל שהוא די רועש אם הוא עובד על סביבות ה90% התקציב שלי הוא גג עד 600 שקל למרות שהייתי מעדיף לבזבז פחוט. הדבר ההכי חשוב לי הוא שקט כמובן גם שיקרר טוב. נ.ב למעבד אני רוצה לעשות OC את הכרטיס מסך אני משאיר על סטוק. תודה מראש לכולם וסליחה על שאני חוזר לנושא אם שני הרכיבים האלא.

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by Pingi,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מאווררים של 120mm אחד למטרת קירור מארז Antec Sonata 3 והשני לקירור המעבד בשילוב עם ThermalRight Ultima 90. האחד הוא Xilence Case Fan 120mm והשני הוא Nexus Real Silent Case Fan 120mm. על פני נראה שה-Nexus מציע פתרון שקט יותר (שזה יותר חשוב לי) אבל בחנות המליצו לי יותר על ה-Xilence. תודה על העזרה. [br]פורסם בתאריך: 24.08.2008 בשעה 10:13:53 הבעיה נפתרה אחרי חיפוש מעמיק באינטרנט. מסתבר שיש, כמו תמיד, יותר מדעה אחת בנושא.אבל בסופו של דבר מסתבר שה-Xilence יותר שקט ויותר יעיל! אם מישהו מתלבט בנושא קנו Xilence! ;D יום טוב לכולם.

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by SuperStyle,

הוספתי עוד מאורר ל פריזר 64 פרו אחרוי שמוציא אוויר זה טוב?

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by Da7kStar,

יש לי כמה שאלות בקשר לטמפרטורות 1. הטמפרטורה של המעבד היא + - במנוחה 48-50 שזה גרוע.. (Q6600) למרות שהוא עם קירור של זלמן CNPS8000 2.אם אני קונה מארז חדש וקירור למעבד Antec Nine Hundred + Thermalright Ultra 120 eXtreme כמה מעלות זה יכול להוריד? המאווררים שאני שם על הקירור יכולים להשפיע בצורה משמעותית? איזה הכי כדאי? ויש סיכוי ש http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-Freezer-Xtreme~18~0.htmיותר טוב?

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  8. שלום לכולם, התקנתי את ATITools בגרסה אחת לפני אחרונה, וכשניסיתי להפעיל אותה ולהתחיל בדיקה אוטומטית של הליבה של הכרטיס מסך שלי Radeon X1950Pro שני המסכים שלי (אני עובד ב- Dual Screen ) פשוט מפסיקים להגיב. המסכים לא כבים, שימו לב, הנורות חיווי נשארות במצבן הרגיל (והירוק ), אבל התמונה נעלמת משני המסכים. יש לי מישהו הסבר הגיוני לזה? להלן מפרט המחשב: Mainboard : Gigabyte M55S-S3 Chipset : nVidia nForce 550 Processor : AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2000 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : Radeon X1950 Pro Hard Disk : WDC (160 GB) Hard Disk : SAMSUNG (500 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170A Monitor Type : FVVI1C0125662 - 15 inches Monitor Type :…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by Davidmag1,

הלוח הוא של asus p5ne-sli? המערכת שלי בצד. זה דחוףף!!!

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by RETMIX,

אני מתלבט איזה קירור לשים על המעבד E8400 את ה-ZALMAN CNPS9500- או AC-FREEZER-7-PRO חשוב לי שיהיה מאוד מאוד שקט ושיקרר טוב את המעבד ב OC בעתיד או שיש מערכת קירור דומות טובות יותר

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. טוב אז שלום כולם זאת ההודעה הראשונה שלי כאן קניתי לא מזמן מחשב מTMS,ואחרי שבועיים המאוורר התחיל לעשות ראש..בלי שאף אחד יעשה משו חשבתי שזאת בעיה במאורר, אז הוצאתי אותו מהמארז והפעלתי אותו רגיל...ולא היה רעש בכלל. חיברתי את המאורר למארז, הדלקתי אותו עוד הפעם והוא התחיל לעשות רעש... אין לי מושג למה הדופן של המארז ישרה ככה שאני לא חושב שיש בעיה.. המארז CM 690 http://your-images.org/pics/c03c2aa0b8e9c3f16f459b04213c1e27.JPG עזרה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם... משום מה היה לי דחף למשיך לעשות אוברקלוק למעבד שלי שכבר שנתיים פעל על 400X8=3200mhz אז חשבתי למשוך אותו עוד צעד קדימה ל 425X8=3400mhz.... קבלו כמה תמונות להמחשה ורציתי לדעת אם אפשר להריץ בטמפ כאלה את המערכת 24/7....? אם הטמפ בסדר אולי אני ימשיך קצת עוד... המפרט שלי בצד והינה תמונות כולל תמונות ביוס...מה אתם אומרים? תמונות ביוס: ואלה תמונות ממצב מנוחה ומצב עומס: אז הטמפ העומס הכי גבוהה הייתה 62 לכמה רגעים ואז שוב חזר ל 57-58C..... עכשיו אני פתוח להצעות מה אפשר לשפר וכו..סך הכל הטמפ בסדר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  13. Started by bears,

כרגע יש לי 2140 ואני מתלבט אם לקחת 8400 או 6600 Q ,כשהמעבד למשחקים ומולטיטסקינג די גדול. אז : - אם אפשר לקחת את Q6600 ל3 ג'יגה מבלי לשנות כלום חוץ מFSB ,יהיה מעולה. אם לא,עדיף 8400. - הבנתי שALANWAKE יעבוד טוב יותר בQ ,אז ב8400 הוא יעבוד הרבה יותר חלש? - ויסטה 32 יודעת לעבוד עם QUAD ולנצל את כל ה4 למולטיטסקינג? - הלוח שלי של ג'יגהבייט,P43 DS3L והזכרונות C4 של GSKILL(4 ג'יגה 800)

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  14. אם אני מעלה את הFSB ל 201MHZ הוא מצליח, אך אם אני עובר, הוא מאפס את הגדרות הOC בביוס לאחר שמירה וריסט, כנראה הוא הצליח לעשות 201MHZ כי זו סטיה שעוד אפשר לעבוד איתה, אני חושב שמשהו אחר מגביל בתחום הBIOS. [glow=red,2,300]יש לציין כי ניסתי לעשות OC עם התוכנה EASYTUNE5 והצלחתי להגיע ל350MHZ.[/glow] זכרון הוגדר לעשות במכפלה 2 (יחס מסונכרן) , מתחים הועלו, מהירות PCI-E הוגדרה ל100MHZ וכלום לא מצליח להביא את הלוח למהירות גבוה מ201MHZ. מעבד E2180 זכרון G.SKILL 1066MHZ כרטיס מסך GEFORCE 7300GT עזרתכם בבקשה, תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, לכרטיס מסך GeForce 7300GS יש מאוורר קטן, מרעיש ומעצבן. מכיוון שהמחשב שלי מיועד לחדר הקלטות, אני צריך אותו שקט במיוחד. (אם הייתי יודע שהקטנצ'יק הזה מסוגל להרעיש כל כך, לא הייתי קונה את הכרטיס). ניסיתי לנקות ולשמן מליון פעם את המאוורר ואז הוא שקט למשך 4-8 שעות ומתחיל עוד פעם להרעיש כמו מכונה. בקיצור למישהו יש המלצה / כמה המלצות לקירור טוב ושקט לכרטיס מסך? בבקשה תכתבו רק מי שבאמת יודע / התנסה עם קירור כזה. תודה רבה מראש לכולם.

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by SomeoneUknow,

אתמול בערב התחלתי לעשות OC למעבד שלי והיום סיימתי . המעבד שלי הוא E6600 שעשיתי לו OC מ2.4 ל3.2GHZ עכשיו המתח הוא 1.37 הזכרונות 2.10 , והמעלות הם במנוחה 34 מעלות ובמאמץ מלא 52 . 1) האם המעלות טובות ? 2) האם המתחים טובים , א שזה יותר מידי ? 3) האם אפשר להמשיך את הOC ? 4) יש לי קירור של COOLERMASTER קירור מעפן , עדיף לקנות חדש ?

17. Started by aviram20,

יש לי לוח אם של אסרוק עם צ'יפים של ויאה הוא עובד טוב כבר כמה שנים זה חשוב לי לציין אך משהו מוזר מאוד קורה כאשר אני מדליק את המחשב ואני מפעיל את התוכנה ספיד פאן הגשר הדרומי רותח והוא על 73 מעלות וכאשר אני מעלה את המחשב אך לוחץ אף 8 כדי להיכנס למצב בטוח הוא נותן אפשרויות כמו מצב בטוח התחל את וינדוס כרגיל וכול מני כאלה אתמול עשיתי את זה ולחצתי התחל את וינדוס כרגיל וכאשר המחשב עלה והפעלתי את התוכנה ראיתי כי התמפרטורה של הגשר הדרומי נצחה ב45 מעלות יכול להיות שהמחשב לא עולה כמו שצריך וביכלל זה הוא מרתיח את הגשר הדרומי בלוח אם?? מה פה קורה פה ? אני ממש מתוסכל מצטער אם זה לא הפםורום לנושא אני דיי חדש באתר אבירם

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  18. Started by SomeoneUknow,

שלום , אתמול פתחתי נושא על המעבד שלי E6600 והצלחתי להגיע איתו מ2.4 ל3.2 עם קירור סטוק .. עכשיו בEVERST אני מריץ בדיקה לאיזה שעה ככה והכל עובד טוב ותקין המעלות לא קופצות , אבל שאני מפעיל OCCT עובר כמה דקות וזה עושה לי כזה כמו שיוצאים במנהל משימות זה עושה לי אל תשלח . עכשיו אני רוצה לדעת אם יש עוד תוכנה לבדיקת OC , ותוכנה לבדיקת טמפרטורה . אם אפשר גם קישור אני אשמח תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  19. Started by SeaMonster,

אני מעוניין ב AC Freezer 64 Pro PWM ו 2 מאוררי AF12025 PWM גם של AC איך אני יודע עם הלוח שלי תומך PWM? http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=108 הדגם של הלוח שלי הוא: GA-M55S-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2470

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by Proteous,

http://img237.imageshack.us/my.php?image=4410am6.jpg איך אני מוסיף את התוצאה למאגר המהרה ? http://img381.imageshack.us/my.php?image=4410kf9.jpg

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  21. ככה המעבד עשיתי לו OC 3K ואני רוצה להמשיך עם זה עד כמה שאפשר... וכרטיס מסך אצלי רותח מחום במנוחה...60 מעלות אז אני חייב לו קירור... התקציב שלי 500 ש''ח אפשר קצת לחרוג... תודה, רפי.

• 14 תגובות
    • 768 צפיות
  22. אני רוצה לעשות למעבדש שלי OC אבל אני לא כל כך מבין בזה .. עד כמה אני יכול להעלות שלא ישרף המעבד וכול זה . לוח אם 945GMC .gigabyte יש לי מעבד 2160 1.8 MHZ אני רוצה לעשות אותו 2.0-2.2 זה כל מה שאני רוצה לעשות ניראלי שזה לא הרבה .. מישהו מוכן לדבר איתי במסנ ולעזור לי ואפילו בטלפון אם לא אכפת לו .. תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  23. אז ככה, שלום לכולם! אני חדש כאן... חבר שלי, ^PainKiller^, המליץ לי בחום על האתר הזה, אמר שיש כאן אנשים מקצועיים שיודעים על מה הם מדברים. ובכן, אני צריך עזרה לגבי OC, כי חבר שלי לא מכיר את ה-BIOS של הלוח של Asus, כמוני. ה-BIOS בלוח הנוכחי שלי שונה לגמרי מהלוח הקודם שלי (Gigabyte GA-P35-DS3L) ויש יותר אפשרויות ל-OC. אני יודע ידע בסיסי ל-OC, אבל איך לעזעזל אני יכול לעשות OC עם הלוח שלי!?!? בבקשה, תפרטו (כל בעלי הלוח הנ"ל או בכלל) מה להעלות, לאיזה סעיף מתח תדר וכדומה... בתודה, איציק.

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by shlominavi,

שלום...אחרי המון בדיקות עם המון תוכנות זה מה שגיליתי..ותגידו מה דעתכם בעיניין יש לי מעבד E8500 עם אובק קלוק 3.8 וקירור נינג'ה פלוס בתוכנות כמו אברסט , ספיד פאן, וCORETEMP הם מציגות לי תמיד 10 מעלות יותר בליבות של המעבד מאשר התוכנה REALTEMP נגיד שלושת התוכנות מציגות לי בליבות 47 מעלות במנוחה אז הREALTEMP מציגה לי 37 השאלה שלי היא כזאת...האם שלושת התוכנות שמציגות לי 10 מעלות יותר הם האמינות או שדווקא המזייפות? תודה ..

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  25. אוקיי, ראיתי שהשאלה הזאת נשאלת כאן המון פעמים. אז כנראה שאין באמת מקום שנותן תשובה מספיק ברורה. אז אני אנסה לתת אחת. (כן, אני יודע שיש סטיקי שמדבר על זה, אבל הוא קצת מבורדק ולא ממש ברור) וכן, זה ארוך, אבל אתם באמת רוצים לדעת, תקראו הכל! אז נתחיל. לכל מעבד יש טמפרטורה מסויימת שברגע שהוא מגיע אליה הוא נכבה, כדי לשמור על עצמו מפגיעה עקב עבודה בטמפרטורה גבוהה. טמפרטורה אותה הגדירו למעבד בייצור שלו, ואין דרך לשנות או לדעת אותה. הטמפרטורה הזאת נקראת Junction Temperature Maximum או בקיצור Tj max. לכל מעבד (ספציפי, לא סדרה לא דגם ולא סוג, לכל שבב) יש Tjmax שונה, שאותו, כאמור, אי אפשר לדעת. מה שכן אפשר לדעת הוא בכל זמן, מה המרחק במעלות של המעבד מהTj max שלו. לדוגמא, אם ה…

• 5 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים