עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by d-undertaker,

יש בבעלותי מעבד מסוג סלרון 2800 מג"הצ כמו כן מותקן עליו קירור מסוג ביג טייפון. התחלתי באובר קלוק קטן ואני עומד כרגע על מהירות של 3144 מג"הצ. יש לי כרטיס זיכרון אחד של 256 מגה-בייט 400 DDR שעכשיו נמצא על 450 בערך. עד כמה אני יכול להגיע? ושאלה קטנה על טמפרטורה שיותר חשובה בתוכנה easy tune 5 שקיבלתי בדיסק של הלוח אם מופיע 45 מעלות במנוחה ואילו בביוס 50 במנוחה,מי צודק? עד איזה טמפ' אפשר להגיע?

• 11 תגובות
    • 632 צפיות
  2. http://www.facebook.com/album.php?aid=252955&id=587817925&l=bdda17d1fa הדף פתוח לכולם. זה הקירור הראשון של גליד לכרטיסי מסך ואני חייב לציין שנכון לעכשיו הוא עושה עבודה מעולה. בד"כ הכרטיס היה באיזור ב75 מעלות במנוחה עכשיו הוא לא עובר את ה45. בקרוב אתן באנצ'ים ומספרים.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by swampfrog,

אני מאוניון לאשות oc ך readon 9600xt 256mb שאני אקנה השבוע איזה יצרן מיצא את הכרטיס הכי טוב ל-oc ואיפה ניתן לקבל מדריך ותוכנות בשביל להעביר את ה-oc ;D

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  4. אהלן לכם חבר'ס, המעבד שלי לאחרונה בלי בעיה מגיע לכמעט 70 מעלות, המחשב בכללי הטמפ' הממוצעת שלו היא 60 מעלות ואני מעוניין לתקן זאת! אני לא עושה OC אבל בכ"ז חשוב לי מחשב נקי ומקורר, לכן החלטתי כשאני אנקה אותו השבוע להוסיף לו עוד קירור והנה אני פה להתייעץ. למעבד חשבתי להתקין את הקירור המפורסם מוגן 2 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=185 אבל בואו נודה, אני לא עושה OC לכן אני לא חושב שאני צריך להוציא כזאת כמות של כסף על קירור רצחני שלא נראה לי שאני אנצל את כל הפוטנציאל שלו. אני רק רוצה קירור טוב שיוריד את הטמפ' ל40 מעלות לפחות. מה אתם ממלצים? אני מבקש המלצות רק מהחנות www.p-see.co.il , המחשב שלי נקנה שם ואני מעוניין שהם ירכיבו לי את הקירור, לא רוצה לקנות בKSP ואז להת…

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  5. יש קירור למעבד יותר טוב? בחנות סקאי פי סי? לא איכפת לי שיעלה 50 שח יותר.

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by Br33z3R,

בדקתי לפי התוכנה Everest בגרסתה החדשה ביותר. אלה הרכיבים שלי: CPU Type AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard ID 06/13/2005-NF4-Ultra-INF-6A61FD49C-00 GeForce 6600 GT (128 MB) Disk Drive WDC WD1600JS-00MHB0 (149 GB, IDE) אני רוצה לדעת אם הטמפ' טובות או שיש לשפרן? ד"א אני מריץ את המערכת עם קירור "איגלו לייט" לCPU ועוד מאוורר אחד בצד האחורי של המחשב ועוד אחד קטן שבא עם הכרטיס מסך. בימים הקרובים אני מתכוון להוסיף עוד כמה. דבר שני שאני רוצה לדעת, לפני שפירקתי את המחשב ובדקתי את הטמפ' עם גרסה ישנה יותר של EVEREST , היא הראתה לי שהטמפ' של המעבד נעה בין 10 ל-15 זה הגיוני? עכשיו היא על 40 - אולי קילקלתי משהו? או שהגרסה הייתה דפוקה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 653 צפיות
  7. איזה קירור אוויר לציפסט הכי טוב?והכי מישתלם כי יש לי ds3 שהציפ שלו עומד על 65 ?

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by Sunny Jim,

החלטתי לעשות OC לכרטיס שלי, והשתמשתי בCOOLBITS. אחרי שאני מתקין את הREGISTRY הנ"ל, אז באופצית האוברקלוק בדרייברים יש "detect optimal frequencies". עשיתי את זה, וזה החליט לעשות לי אוברקלוק מכובד מאד אני חושב לקירור הסטוק שלי, 560 לליבה ו784 לזכרונות. הרצתי 3DMARK05 וזה נתן לי שיפור גדול מאד יחסית של כ-1500 נקודות. הטמפ' עלתה מ45 בIDLE ל52-53, וישר אחרי שהרצתי 3DMARK אז נכנסתי להגדרות והסתכלתי, והטמפ הייתה 54-55... אני לא יודע אם זה נחשב לטמפ' בעומס. איך לבדוק באמת כמו שצריך טמפ' בעומס? לא היו שום ארטיפקטים ב3DMARK והכל כמו שצריך, ואם אני לא טועה אז הטמפ' סבירות לחלוטין. עכשיו לשאלות א. האם מומלץ להשתמש בDETECT OPTIMAL FREQS של COOLBITS, או שזה שם לי על FREQS יותר מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by subarel,

בעיית יציבות? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  10. שלום אני רוצה המלצה שלכם לקירורים לא הצלחתי להגיע למסקנה טובה בסטיקי המפרט שלי פה בצד יש לי מארז NZXT GUARDIAL 921 שהגיעו איתו 3 מאווררים 12 ס"מ שהם לא ממש חזקים רציתי להחליף אותם למשו אחר אגב קניתי עוד מאוורר Scythe Gentle Typhoon והצלחתי איך שהוא להכניס אותו בתוך המארז כי אין מקום בשיט והאיוורור במארז לא משו רציתי המלצה ממכם ל 2 מאווררים 12 ס"מ בסגנון Scythe Gentle Typhoon אבל שיש להם לדים כחולים אגב הכרטיס מסך שלי פולט כמות לא קטנה של חום ( במאמץ ) בקשר למעבד יש לי Q6600 ואני רוצה לעשות לו OC גבוה הגעתי איתו מ 2.4 ל 3 ועדיין לא בזכות הקירור שקניתי אלא המאוורר ששמתי במארז אני רוצה להגיע איתו לכיוון ה 3.6 + יש לי קירור למעבד Thermaltake Blue Orb 2 והוא לא הכי טוב ... ר…

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by Ymac,

שלום, כבר פתחתי אשכול על קריסות של כרטיס המסך שלי אבל לדעתי זו תקלת תוכנה (קורה רק ביוטיוב). לעניין, בגלל הקריסות החלטתי לבדוק את כרטיס המסך. ב-OCCT הכרטיס התחמם לשיא של 92 מעלות! (הוא כנראה יכל יותר אבל עצרתי כאן). יתר על כך, הכרטיס הנ"ל הוא כרטיס עם קירור ה-DS של EVGA עם שני מאווררים שאמור להיות קר יותר! הכרטיס מצוחצח (לפני כמה ימים הורדתי את המסגרת עם המאווררים ושאבתי אבק מגוף הקירור והמאווררים. יש לציין שבבדיקת המאמץ המאווררים עלו ל-100% בגלל התחממות הכרטיס. המארז הינו מארז מאוורר מדגם HAF 932 עם מאוורר צד שמכניס לכיוון הכרטיס. יש לי עוד אחריות, אבל אני לא יודע בדיוק איך לפנות ל-EVGA לממשה והאם זו באמת בעיה. HELP!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אני עומד לקנות קירור לכרטיס מסך ואני מתלבט בין Zalman VF700-Cu Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 אני מחפש את זה שיש לו ביצועים טובים יותר (לא אכפת לי מהרעש אבל שניהם שקטים מאוד) קראתי ביקורות סותרות אבל ברובם הבנתי שהזלמן יותר טוב אכשיו אני שואל מה דעתכם והאם הזלמן לא כבד מידיי(270 גרם) ולא מסכן את הכרטיס למרות ששמתי לב שהסיילנסר קל ממנו רק ב27 גרם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by aviv00,

E4300@2.7GHz OC stock air Fan mobo 965G ds3 CPU Host Frequency (MHz)_________ [300] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [112] System Memory Multiplier (SPD)_____ [2.66] CPU Clock Ratio (Note)____________ [X9] Memory________________________ [800] Timing_________________________[5-5-5-15] System Voltage Control___________ [manual] all Normal Vcore 1.285 בבקשה עזרה אני מפחד להרוס את הלוח-אם אגב המעלות של ה CORE בסדר גמור הם כמו של ה TAT כמעט [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by Ran B,

אוקי, קודם כל ראיתי שפיצול הפורום התחיל(ברכותי ;D), ואתם מעבירים את הנושאים, אז מכיוון שזה קשור לקירור, כתצואה מהמוד של המאוורר בגג, אז החלטתי לרשום את הנושא בפורום של הקירור (וה-OC). אז ככה : אחרי ששמתי ממאוורר בגג והכל טוב ויפה, ציפתי לירדה של המעלות באפון קטן, אומנם שהמחשב היה במצב מנוחה למשך לילה שלם הוא עמד על 26 מעלות, וכשהיה במנוחה לא של לילה שלם, אלה מנוחה כלשהיא של חצי שעה +, הוא עמד על 28 מעלות.., כשאני גולש והכל הוא על 28~31 מעלות, אומנם אחרי שעשיתי את המוד בגג, ראיתי שהמחשב לא מגיע יותר ל26 מעלות, אפילו אחרי מנוחה של לילה שלם, ואפילו שאני גולש הוא מגיע ל32 מעלות, או מידי פעם ל35 מעלות, הוא לרוב על 32 מעלות, כאשר לפני הוא היה על 28~31 מעלות, אז חשבתי ש…

• 11 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by no43189,

thermaltake sonic tower clp0071 שווה קניה ?

• 11 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by KF,

תהיתי עם איזו תוכנה עדיף יותר לעבוד ? איזו מהן יותר מומלצת ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by iwm,

טוב אז עשיתי OC קטן ככה לסמפרון שלי והצליח עכשיו הFSB שלי עומד על 222 והוא גם יציב בPRIME ברגע שאני מעלה אותו ל223 הוא הופך להיות לא יציב בPRIME95 ועושה אררור אחרי כמה דקות של עבודה מה שכן הצלחתי להפעיל את המחשב עם FSB של 235 ועשיתי SUPER PI יצא תוצאה של 48 שניות!! אז ככה הנה כל הפרטים אולי תוכלו לעזור לי להעלות את המהירות ועדיין לשמור על היציבות?? דרך אגב למי שלא יודע בלוח של אביט אפשר להעלות את המתח למעבד באחוזים זה הולך 6 אחוז 12 אחוז ו14 אחוז והמתח לזיכרון הולך בקפיצות של 0.05 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by kma_32,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ..... עצה שלי לכל בעלי ה5200 למיניהם....אל תעשו בנצ'ים עם 3DMARK2005

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ron11,

כמה אני יוכל להעלות את מהירות המעבד בלי לעלות מתח וגם כמה הסיכון שהמחשב שלי ייהרס ב-OC ? מעוניין בשביל תוספת ביצועים במשחקים תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. תראו שמתי לב שכאשר יש יותר מאווררים במחשב כך מהירות המאוורר של המעבד ואלה שמחוברים ללוח יורדים האם זה בגלל המספר של המאווררים הנמצאים במחשב לפי מה שאני חושב זה בגלל שיש צריכה יותר גדולה מהספק ולכן הוא מחלק את זה האם אני צודק?? אם לא מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  21. שלום, יש לי מעבד 3.2Ghz (775( ואני מתעסק עם מוסיקה וכשאני מקליט כל הזמן אז שומעים את הרעש של המאוורר...(יש לי קירור סטוק) עכשיו, אני צריך קירור טוב למעבד אבל ממש טוב שלא יעשה רעש בכלל.. שמעתי על קירור טוב של זלמן אבל אני לא מוצא את הדגם + חנות שמוכרת אותו בישראל... מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה... תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתכוון בקרוב להזמין מערכת קירור מים. התקציב הוא עד 166 דולר (כולל משלוח, אבל לא כולל מכס) -אני יודע שמשלוחים עולים בסביבות 50 - 70$ אז אין לי בעיה לעלות בתקציב אם צריך (אבל בסביבות התקציב הזה 50 - 70 - 100 דולר לכל היותר). הדרישות שלי (תנסו כמה שיותר להתקרב לזה ככל האפשר): שיהיה לה אופן שדרוג בעתיד גבוהה, כי אני מתכוון להוסיף לכרטיס מסך גם ועוד רדיאטור, אז צריך להתחשב במשאבה.. שתהיה שקטה(לא חייב ממש שקטה, אבל לא טרקטור או מפעל תעשייתי) המפרט שלי: i5 2500K Asus P8P67 FSP 650W +80Silver Cooler Master CM690II Basic PNY GTX570 נשאר לי עוד 3 קייג'ים של 5.25' ואני רוצה גם לשמור אחד ל FAN CONTROL אני רוצה לעשות OC של עד בסביבות 5 או יותר אם הזכרונות והלוח יאפשר…

23. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד dell v131, הגיע הקיץ ואיתו טמפ' הזויות שלא נתקלתי בהם בעבר עשיתי בדיקה בזמן שהמחשב במאמץ והטמפ' נראות לי גבוהות למדי אפילו למחשב נייד, צירפתי 2 תמונות אחת במצב מנוחה ואחת במאמץ.. בעבר הייתה בעיה במאוורר של המעבד והחליפו לי אותו (מטעם האחריות - עדיין יש אחריות) העניין הוא שהטכנאי היה כל כך לא מקצועי שאפילו את המשחה הטרמית הישנה לא הוציא לפני ששם את המאורר החדש עם משחה חדשה, ביקשתי ממנו להוציא אבל התעקש שזה לא משנה, יכול להיות שעכשיו אני מרגיש את זה? בקיצור החורף עבר בסבבה בטמפ' של 76 - 80 במאמץ ולכן לא מצאתי לנכון לפנות לדל בעניין, אבל עכשיו מרגיש בקלות שאפשר לקבל כוויה מהמחשב.. 99 מעלות זה מזכיר לי את פרסקוט של פעם.. בקיצור האם אני סתם …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by parlux,

שלום קניתי כרטיס מסך חדש ליפני כמה ימים ושמעתי על זה שאפשר לעשות לכרטיס מסך אוברקלוק התחלתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך רק ליפני כמה ימים קיצור שיחקתי כמה ימים ב COD4 בלי אוברקלוק לא ידעתי מה זה ביחלל. אחר כך ששמעתי שיש תוכנה שמעלה את הביצועים של הכרטיס מסך( ivotuner לא זוכר מה השם של התוכנה חחח) קראתי מדריכים וגם איזה ילד מהפורום לימד אותי איך לעבוד עם התוכנה. שידעתי איך לעשות אוברקלוק! עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך MSI 8600GT 1GB(והיה עובד סבבה ליפני האוברקלוק) עכשיו אחרי כל הימים האלה שטחנתי וחיפשתי מדריכים ותוכנות שבודקות את היציבות זה שעזר לי מהפורום אמר לי התוכנה הכי טובה זאת התוכנה 3Dmark לא הבנתי ביחלל בתוכנה 3Dmark אמרתי ניראה שיהיה מיספר הכי גדול זה ה…

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by Psychopath,

Hi, I got myself a new GeForce 4 Ti4200 128MB It has a lame old aluminum piece of heatink with a not working fan on it. I want to put my good old ICEBERQ 4 on it... So i took out the clips thaty hold it down to the card but then i realized it's glued to it... somehow. How do i disconnect it without causing any harm ? so that i can put the ICEBERQ 4 on it ? Thanks in advanced, Chen Doron.

• 11 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.