אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי זוג כרטיסי 280X של GB, ואני לא מצליח לאפשר שליטה במתח, ניסיתי להגדיר "אוברקלוק לא רשמי" ולאפשר שינוי מתח בהגדרות ועדיין זה נעול, בשני הכרטיסים. עזרה?
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הHARDCANO 9 שהזמנתי , ולהפתעתי הגמורה הוא בא בלי MANUAL ! חיפשתי בגוגל אבל הדף שמסביר איך להתקין(או לפחות אני חושב שהוא מסביר) נעלם, עכשיו אני תקוע . מישהו יכול לעזור לי ? ???
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תראו יש לי דבר אחד לומד לכל החכמים שמפוצצים את המחשבים שלהם ב 10 מאווררים. תראו זה מתחיל ככה קודם כל אם אתם עושים כל כך הרבה פתחים במחשב עם מאוורים הדבר הגדול ביותר שזה יביא לכם למארז זה אבק והרבה ממנו וזה הורג את המחשב תאמינו לי זה הרג לי אחד כבר למה לעזאזל לפוצץ את כל המחשב מאווררים ????? תשאירו את הדלת פתוחה ושימו מאוורר שולחני קטן 20 שקל ותכוונו אותו כלפי פנים למה להשקיע כל כך הרבה כסף בשטויות?!?!?! לחורר את המארז מכל הכיוונים ?!!? למה??? גם ככה נכנס לכם מלא אבק למחשב אז תשאירו פתוח! זה יותר טוב זה סירקולציה אלוהית (פילטרים זה בולשיט כי אם המאוורר טוב אז תוך יומיים כל הפילטר מתלךלך ומתחיל ללכלך) תחשבו על זה!! ותגיבו! דרך אגב הייתי בחדרי עריכה איפה שהמחשב מקבל את המעמ…
-
- 13 תגובות
- 819 צפיות
-
-
האמריקאים והיפנים, שהשיגו את הקונרו לפנינו, פשוט הורסים את כל הפאנן שאמור להיות אחרי שנקנה את המעבד.... אין טעם לקנות אותו, שברו איתו כבר כל שיא אפשרי....
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהרבה חברה רוצים לדעת "לאן אני יכול להגיע בOC??? ???" אבל אני מזכיר פה לכולם שאין פה אפילו מגדת עתידות אחת!! אנכנו לא יכולים לשפוך קפה על הלוח ולדעת לאן המערכת תגיע. להתיעצויות ראשוניות תבואו חופשי אבל לשאול כל הזמן מחדש לאן אני יכול להגיע זה סתם ספאם. תנסו ותגידו לנו!
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
המחשב המדובר: לוח EP43-DS3L שאר הפרטים בחתימה. משום מה, המאוורר של המעבד, V1, מסתובב על מהירות מקסימאלית, למרות שבביוס מוגדר על SMART. אין לי אפשרות לשלוט על שאר המאווררים המחוברים ללוח עם SPEEDFAN (הגדרתי אותו כמו שצריך). למישהו מכם, יש מושג למה זה קורה?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 1500 MH אבל שאני נכנס לביוס אני לא מצליח למצוא איך אני עושה אובר קלוק יש אפשרות אחרת לאובר קלוק בלי הביוס המחורבן
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה!! יש לי ביעה בביוס שלי אין לי אפשרות לשנות את הFSB מה לעשות ?? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המפרט מצויין.מדוע אינני רואה את טפ' ה-HD?ומדוע כל מי שאני שואל אותו כמעט עם לוח של GB אומר לי שה-SYS אצלו זה 70 מעלות?כי חשוב לי לדעת בעת OC איזה חלקים עוד מתחממים,אם בכלל.
-
- 14 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה כבר להזמין את המחשב ואין כרגע את ה - TUNIQ TOWER במלאי, מה הקירור למעבד הכי טוב אחריו ...!? [חשוב גם שיהייה שקט]
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קניתי זלמן 900 היום וניסיתי להתקין אותו אבל אני לא מוצא איפה אני יכול לחבר אותו.. יש לי 3 מקומות שמתאימים אבל כולם תפוסים.. מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 421 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאורר שנימצא על הלוח אם שזה בעצם המעבד ככזה זה מה שהיבנתי חח אז יש לו קליפסים לבנים אני מוזיז אותם עכשיו איך אני מוצאי את המאורר הינה תמונה של המאורר יש מהכונן התמונה שהקליפסים סגורים אבל בכל מיקרה הם רק זזים לצד הבעיה היא איך אני מוצאי את המאורר
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך של המחשב הישן voddoo 3000 הפסיק לפעול כבר לפני חודש..זה קריטי?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
נראה כי אני היחיד בOC DataBase עם המעבד ה AthlonXP 1900+ המבוסס על ליבת הPalomino, אשר מחזיק במהירות הכי גבוהה עם ליבת הפלומינו. השאלות שאני שואל את עצמי: או שאין לאף אחד מעבד 1900+ או שלא צירפו את שיא הOC שלהם לDataBase. היו לי מספר מעבדים מהסדרה של ה1900+ ולהלן ההישגים: AXP1900+ ASKGA0137 @ 12X142=1703Mhz AXP1900+ AGKGA0141 @ 12X145=1740Mhz AXP1900+ AGOGA0171 @ 12X157=1884Mhz AXP1900+ AGNGA0221 @ 12X175=2100Mhz (מה שיש לי כרגע) אז השאלה המרכזית: יש בפורום הזה משתמשים שבשותם AXP1900+ ?
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ועד לאיזה מתח אפשר להעלות? המפרט שלי: NF7-SL V2 בארטון 2500 MOBILE Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special Antec TruePower 430 Watt Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan אני עומד כרגע על 214*11 2350MHZ טמפ' במאמץ 44 ואם אני לא מעלה את המתח לזכרונות (העלתי בדרגה אחת) אז המחשב לא מחזיק לי. המתח למעבד 1.675 (וגם במתח גדול יותר המחשב לא החזיק) את התיזמונים של הזכרונות גם העלתי אבל את היחס של הזיכרון או משהו כזה השארתי אל AUTO - מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק ואך לשחק איתו?
-
- 3 תגובות
- 397 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב אשר נעשה בו אוברקלוק של החנות. לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה הופיע לי מהירות מעבד 3GHz (המעבד שקניתי E4400), עד כאן הכל טוב ויפה. לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה אחרת, הופיע לי כבר 2GHz. ניכנסתי לביוס ושם נראה שכן עשו אוברקלוק (המתח הועלה). מה יכולה להיות הבעיה? תודה,
-
- 12 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בסוף החלטתי לוותר על קניית הקירור מים והגעתי למסקנה שחבל על הכסף סה"כ קירור ואני לא אוברקלוקר רציני ובמקום זה פינקתי את עצמי בג'ינס חדש מדיזל ב800 שקל ;D
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי את קירור הסטוק של ה-Q9300 ב-AC FREEZER PRO 7. אומנם טמפ' המעבד (CPU) ירדה פלאים וכרגע עומדת על 31 מעלות, אבל השינוי ב-CORE TEMPS הוא ממש מזערי. אולי מעלה אחת או שתיים. אז מה בעצם ההבדל בין ה-cpu temp ל-core temp?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם בלוח האם שלי (חתימה) השליטה על מהירות המאוורר שך ה-CPU היא רק עי PWM וכמובן מאוורר תומך. כשהמערכת הייתה חדשה המאוורר המקורי שהגיע עם ה HSF של INTEL נשלט בצורה מושלמת עי ה-Q FAN. לאחר ששידרגתי לקרור צד שלישי והשתמשתי כמה חודשים במאוורר ללא שליטה על המהירות (3 פינים), החלטתי להחליף את המאוורר ל-PWM ולתת ל-Q FAN לשלוט על המהירות. לאכזבתי אף מאוורר PWM (כולל המקורי של INTEL) עובדים במקסימום מהירות ! ניסיתי לחזור לגרסת ה-BIOS המקורית, ריסטטי את ה-RTC , בדקתי אם הלוח אם ... כלום לא עזר. רעיונות ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתם את הידיעה באתר? הצליחו להמהיר את המעבד 1.6A ל2400 מגה"צ. מסתבר שאינטל שחקת אותה עם המעבדים החדשים עם ליבת NORTHWOOD במחינת OVER CLOCK http://www.hwzone.co.il/ http://www.3dgameman.com/vr/azzo/intel_p4_16a/video_review.htm
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
mushkin black level 2 PC3500 BH-5 gig ram בנתיים אני יתן לתמונות לדבר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 67 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להעלות עוד קצת פרטים על ההבדלים בביצועים בינהם ואם אילו מעבדים מקבלים אותם? עריכה:http://www.vr-zone.com/articles/Intel's_new_stock_Heatsink_fan_for_Core_2_Extreme_Processors!/5373.html [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים.... INTEL מכריזה מלחמה על כל בעלי ה865PE שנהנים מהOC המיוחל..... תעיינו בעצמכם: http://www.theinquirer.net/?article=9988 פשוט זוועה... ואנחנו חשבנו ששחיתויות כאלה נמצא רק בארצנו הקטנטונת! תגובות, חברים, תגובות!! :AR15:
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://www.intel.com/Consumer/Game/tools/index.htm?cid=cons:0;|206572530;|28939428;|2965788;| מתאים ללוחות אקסטרים לפי מה שראיתי
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אינטל מתחליה לשווק בסין את ה- Pentium E6500K עם מכפלה פתוחה. ה E6500K מגיע בתדר של 2.93GH עם 1066 BUS ו 2MB של L2 cache. כרגע הוא מגיע בבנדל עם לוח של ביוסטאר ה - TP45E. חגיגה לאוברקלוקרים בסין נקווה שבקרוב אצלנו. http://en.expreview.com/2009/08/07/intels-pentium-e6500k-with-unlocked-multi-hits-shelves.html#more-4644
-
- 41 תגובות
- 2.8k צפיות
-