אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם, המפרט שלי מופיע בצד. אני די מתחיל בעניין הOC , שאלה בבקשה: אני בOC למעבד 3.4GHZ , המכפלה משתנה בLIVE (איך קוראים לזה? : ) מX9 לX6 שהמחשב במנוחה. שמעתי לאחרונה שהגדרה זו פוגעת ביציבות הOC - ושעדיף שמכפלת המעבד תהיה קבועה (במקרה שלי על X9) . האם זה נכון ? וכיצד עושים זאת בBIOS? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם intel d845gbv ואני רוצה לעשות אובר קלוק למעבד. הבעיה היא שאין לי אפשרות לעשות את זה דרך הביוס, אז חשבתי שאולי אפשר דרך התוכנה ClockGen. מישהו יכול להגיד לי מהו ה PLL שלי בתוכנה הזאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני היום/מחר מתקים את ה HR על ה4870 שלי... המארז הוא אנטק 300 מה אתם חושבים, להתקין אותו בצורה הזו: או לחלופין, בצורה הזו: מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי...עכשיו יש לכם את המפרט שלי בצד... יש לי את התוכנה EVGA Precision וגם את RiverTuner... אם אני משנה ידנית את התדרים לכמה אתם ממליצים לעלות את ה- memory clock ואת ה-core clock?... כרגע הם על-core clock:513 וה-memory clock:792. ומה המקסימום של טמפרטורה כדי להגיע אחרי OC בשביל לא לגרום נזק לכרטיס מסך ולמחשב. תודה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו.. המעבד שלי עושה בערך 28-30 מעלות צלזיוס, ואני יודע שזה אחלה.. אבל הלוח אם שלי, והכרטיס מסך עושים 45-47 מעלות. זה בסדר או לא? אם לא, מה כדאי לעשות כדי לשפר את זה? הכרטיס מסך שלי זה 88GT ואני משתמש ב RIVA TUNER ושם על 100% במשחקים, אבל אלו עדיין הטמפ'.. אם זה טוב אז סבבה.. אם לא אז תעזרו לי בקשה תודה!
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה עולה לבנות מערכת קירור מים למחשב שלי המפרט בצד אני באמצע מוד ואני מפסיק אותו לחודש כי אין לי זמן בנתים אני רוצה לברר לגבי זה הערכה כמה כסף אני צריך להכין ובנוסף קטע שקצת מרתיע אותי הוא הנזילות האם זה מסוכן אם אני בודק את המערכת ואין נזילות לפני שהיא על המחשב יש סכנה שהיא תנזל בעתיד? ואם כן מה הנזק שיכול להגרם
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
למי שקנה בחצי שנה אחרונה מחשב עם מאוורר מתוצרת אינטל- האם רועש בזמן עבודה?
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איזה קירור על בסיס מאוורר לא מים הייתם מציעים לי למעבד QUAD 9450
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה למשוך את הOC יותר למעלה אז אני קונה גוף קירור וזכרונות כי הזכרונות שלי הם 667MHZ ואני צריך לפחות 800 כדי להגיע ל3.8 והילך ... איך הזכרונות האלו : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1830 הם של קינגסטון עם אחריות לכל החיים .... אם מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין CL5 לCL4 אני אשמח , ואם מישהו גם יוכל להמליץ לי על זכרונות (2048 1066 ) יותר טובים מאלו בגג 500 ש"ח תודה רביי
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
החלפתי לוח ללוח asus p5n-e-sli איך אני עושה OC הלוח הזה שונה לגמרי מהלוח הקודם שהיה לי(MSI) שאר המפרט בצד תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לחבר'ה המקצוענים כאן באתר המעניין הזה... אני די סקרן לגבי הנושא הזה שקשור לאוברקלוק... ורציתי לשאול אם חום הליבות שמראה CORE TEMP : CORE0-44 CORE1-44 CORE2-43 CORE3-40 האם זה מצב חום טיפוסי למעבד שהרכבתי לו קרור מים ועשיתי אוברקלוק ל3 גיגה...? כמו כן המהרתי את הזכרונות שהיו 1066 ל-1111 ... המים שנמצאים כרגע במיכל זמני ושהמשאבה בתוכו...חמימים למגע במיוחד כשהמחשב נכנס למצב של שומר מסך.... כמו כן תוכנת הספיד פן כשעולה יחד עם המחשב מראה לי טמפרטורות מטורפות של 90...85 ... כשהCORE TEMP לעומתה (שגם עולה עם הוינדוס)...מראה :0-40C. -1-40C. 2-36C. 3-36C אודה לכם על תשובותיכם בעניינים שהזכרתי כאן....ותודה שוב
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי E6300 שהמהירות שלו היא 1.86 עם קירור Freezer pro 7 אני בקושי מגיע ל 2.1 אני לא מבין למה אבל הוא קורס המון, אני לא יודע איך מעלים מתחים בmotherboard של GB 945P S3 אולי זאת הבעיה, יש לי DIMM BUS CPU HOST אין מדרבורד, אני ממש מאוכז מכל הסיפור הזה חשבתי אפילו שאני אגיע ל 3 +- אשמח אם תעזרו לי בOC תודה.
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ברצוני להחליף את הקירור המעבד שלי ( Stock) ב AC 64 Freezer Pro. יש לי 2 אפשרויות , או להזמין את הקירור מ TMS ב 105 ש"ח ולהתקין אותו לבדי או ליקנות אותו מחנות בעיר ב 150 ש"ח כולל התקנה. אני אף פעם לא החלפתי ולא התקנתי קירור למעבד , העם זהו תהליך מסובך, או שכל אחד יכול לעשות זאת?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לעשות OC למעבד פנטיום 4 3.0GHZ לוח אם ABIT IG-80 כרטיס מסך 9500GT ספק 520W ג'נרי של סנשיין זכרונות 512X2 DDR הקירור למעבד יהיה ARCTIC COOLING PRO 7 וזהו האם אוכל לבצע OC למעבד עם המערכת הזאת? תוד מראש, גיל
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. תשמעו אני טכנאי מחשבים ואני עובד עם הרבה משחות טרמיות. פעם לזיגזג היה אבל עכשיו גם להם אין אני בכלל מעדיף לעבוד עם הNanotherm Blue 2 אז אם למישהו יש דרך כולשהו בבקשה לתת לי לינק או מספר טלפון, כל דבר שרק אפשר כדי למצוא איפה לקנות את זה בארץ בצורה דחופה מאד אני אהיה אסיר תודה! חיפשתי בכל החניות שאני רק מכיר ואף אחד לא יודע איפה למצוא את המשחה המדוברת אפילו הNanotherm הרגיל זה בסדר רק תעזרו לי בבקשה למצוא אחד. עם המון תודה והערכה על כל ההשקעה באתר הנפלא הזה, ארז. :]
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני משתמש באוורסט אבל עכשיו ניסיתי התקנתי את הדרייבר של אסוס והוא אומר לי שבטמפ' של הלוח היא 52 עכשיו הוא לא עבר את ה45 אף פעם מישו יודע אולי מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קודם כל, יש לי מעבד P4 530j, זכרונות PQI 667Mhz 4-4-4-12 והיה לי לוח GA-915p-DUO שהוחלף (בגלל שהוא נשרף) ב-GA-P35-DS3L (ועדכון ביוס אחרון). לפני ההחלפה, הלוח הקודם (בבנצ'ים של האוורסט) נתן על OC של 3.52Ghz בנצ'ים במהירות קריאה של 6000, כתיבה סביב ה-2700 וה-Latency (שאני חושב שמשם מקור הבעיה) סביב ה-70-80. עכשיו, בסטוק ה-Latency עומד סביב ה-110, וב-OC זה אפילו מחמיר ל-120-130 (גם לאחר משחק עם יחסי עבודה). ה-PQI שלי מגיעים בדוק ל-840 ב-OC יציב, ככה שאין שום סיבה שהם יגבילו. המעבד על 3.6Ghz במתח סטוק (או טיפה יותר) גם יציב מאוד לפי Prime95 ומוציא 35 שניות ב-SuperPI - ככה שגם הוא לא מגביל. לפי דעתי מקור הבעיה הוא בזיהוי הלוח של התזמונים (לא הראשיים - המשניים). למישהו יש…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://www.intel.com/Consumer/Game/tools/index.htm?cid=cons:0;|206572530;|28939428;|2965788;| מתאים ללוחות אקסטרים לפי מה שראיתי
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1) העליתי מתח ל1.40 ב3.70 האם זה תקין? 2) אני בודק יציבות בORTHOS/OCCT ונכשלתי עכשיו בבדיקה אז במקום להעלות מתח שיניתי את התזמונים המקוריים(4-4-4-15) ל5-5-5-15 וזה יציב עכשיו מה זה אומר השינוי תיזמונים הזה? קישור לאתר הזכרונות http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2 אני במתח 2.10 להוריד או להשאיר? 3) הכרטיס מסך שלי 8800GT בOC 757/1836/960 האם זה סביר או שיש לאן לשאוף? מפרט בצד תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש סכנה שהרכיבים שלי ישרפו ( זכרונות, מעבד, כרטיס מסך וכו... ) כתוצאה מ OC גם אם אני לא מעלה את המתחים אלה רק את התדר ? אני מבקש לענות רק מי שבאמת יודע, תודה .
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ואיזה קירור אוויר מומלץ למעבד כדי לעשות OC יותר רציני תודה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר מדריך לvmod ל.מסך sapphire hd3650 512 ddr3 AGP ? חיפשתי בפורום ובגוגל אך הדבר לא הניב פרי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. לב המפרט הוא כדקלמן: Intel Core2Duo E8500 (Stepping E0!) [ThermalRight Ultra 120 Extreme + 120mm Xilence Fan] DFI DK X48-T2RS OCZ Reaper 4GB DDR2 1066Mhz CL5 Sapphire Radeon 4850 Crossfire [ + 2 AC TwinTurbo] Antec NeoPower 550W ניסיתי להתחיל בOC, העליתי באס, שיחקתי עם הזכרונות, עם המתחים... משום מה תמיד זה קורס לי. הסטפינג הזה E0 של המעבד הגיע ל-4800 על קירור אוויר באיזה פורום שעשו לו בדיקה. אצלי ל-4500 לא הגעתי איתו. אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי ולכוון אותי, אפילו העלאה קטנה לבאס 400 נכשלה - אני לא יודע מה לא בסדר. כרגע אני עובד בסטוק, ואפילו עם OC קטן לכרטיסי המסך (והכל בסדר). הטמפ' טובות מאוד, הדבר היחיד שמתח…
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה מארז שיקרר טוב מאוד מערכת עם מעבד 6000 של AMD וכרטיס מסך 4870 של CLUB3D ושהוא יעלה מ200-400 שקל. חשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~2080~6~0.htm האם הוא טוב ויקרר את כל המערכת טוב?
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי 3 מאווררים במארז, אחד של המעבד, ואחד של הכרטיס מסך פתחתי כרגע את התוכנה SPEEDFAN כדי לראות את הטמפרטורות... ופתאום אני רואה שמאוורר 2 שהוא במארז עצמו לא נראה בתוכנה. פתחתי את המארז כדי לראות שהוא בכלל עובד, הוא עובד, מכניס אוויר אבל לא רואים את הסיבובים שלו בתוכנה. (מצורפת תמונה של מה שראיתי) למה זה קורה? בדקתי חיבורים, מחובר טוב, בדקתי גם בביוס, גם שם הוא לא מראה את הסיבובים שלו... תודה על העזרה! מורן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-