אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
רכשתי : מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, לוח אםGigabyte GA-73VM-S2 Nforce630i CHIPSET, קירור Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER בכמה ניתן להאיץ את המערכת?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
האלן חברה אני חדש כאן,ואני מעוניין לעשות oc למעבד.זה המעבד DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz שמעתי שהם עושים oc נחמד. עכשיו השאלה שלי היא במה אני מתחיל,הלוח אם שלי נעול ככה שאני צריך תוכנה.אני רוצה להגיע ל 2.8 זה אפשרי?או אשליה?. הטמפרטורה של המעבד עכשיו על 39 במנוחה,והבנתי שגם צריך לשים לב לוואט או משהוא כזה. עם אני יראה שהולך לי טוב ואני מבין לאט לאט אני יקנה קרור מסיבי יותר(קרור מים,כרגע יש לי סטנטרטי) תודה רבה רבה לעוזרים. ומי שמוכן להסביר לי באיסיקיו (זה יהיה יותר נכון)אני ישמח לתת.
-
- 11 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאחר מחשב קצרה מה אני יכול לעשות כי משעמם לי החלטתי לפרק את הקרור של הכרטיס שלי ולשים משחה טרמית של AS5 ניקיתי את המשחקה הקודמת שהייתה ובהיתלהבות שמתי על כל ליבה טיפונת של AS5 וסגרתי הכל הדלקתי את המחשב ו....... יופי גאון של אמא עכשיו במקום 50 מעלות ממוצע יש לי 62 מעלות ממוצע!!! עכשיו רק נשאר לחשוב באיזה דרך להתאבד! מה גרם לטמפרטורות לעלות? אולי יותר מידי משחה ובודדתי יותר מידי? אולי המשחה המקורית טובה יותר? אולי המשחה הזו בכלל לא מתאימה לכרטיס מסך או לסוג הזה ספציפי? אז מה בעצם רציתי להגיד......................... אה כן............... הצילו!!!!! אגב... בגלל הטמפרטורות הציון אומנם לא השתנה אבל ברור עכשיו שאני חזרתי לסטוק ואין מצב ל-OC...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת לאן אפשר להגיע עם OC בעזרת התוכנה וללא שינוי שאני יבצע בBIOS (היות ולמרות שקראתי את המאמרים, העסק נראה מסובך) קודם כל נתונים: מעבד AMD ATHLON 2500+ BARTON 2סטיקים של 128 +2 סטיקים של 256 MB לוח אם של GIGABYTE GA-7N400V-L NFORCE 2 ללא הוספת כרטיס מסך (אני משתמש במובנה) מארז פשוט מאוורר של 80 MM שידרגתי את המאוורר של המעבד של VENTEC נורא מסקרן אותי לדעת לאן אפשר להגיע עם הנתונים הנ"ל, והאמת מאמרים זה נחמד אבל אין כמו עזרה מפה. אני מצרף תמונת מסך של התוכנה, יש לי שם אזהרה מוזרה שאני לא הצלחתי להבין. כמו כן עברתי על הHELP אבל לא ממש הבנתי איך משתמשים בתוכנה.
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך LCD תומך עיברית 16*2 לא קיבלתי מפרט טכני כי אין לו אבל הוא תומך HD44780 חיברתי אותו לפי http://homex.coolconnect.com/member3/SG3by8/kleozy/lcd/lcd.html תוכנת ה CRYSTAL CONTROL מזהה אותו אבל אני חוץ מתאורה אני לא רואה כלום על המסך. למשהו יש מושג?
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מעבד פרסקוט 3.0, עם מאוורר מקורי לאחרונה המאוורר החל להשמיע רעש חזק כאשר חם בחדר אז המלצתי לו להחליף מאוורר והוא קנה את Artic-Cooling Alpine 7 בכל אופן אחרי מאבק קשה הצלחתנו להתקין את המאוורר. עכשיו בעת הדלקת המחשב, נכנסנו לביוס והטמפ של היא 60-63 ורמת אזהרה (באיזה טמפ יצפצף) היא 70 מע' בכל אופן, בעת הפעלת Windows המחשב נותן ציפצוף אזהרה על טמפ ומפסיק לאחר 2 שנ' הורדנו Everest בכדי לבדוק טמפ בWINDOWS, והטמפ' שם היא בין 49-54.... חשוב לציין שאם העלנו את רמת האזהרה ל 80 מעלות הכל עבד טוב השאלה שלי היא האם זה תקין ? אני ממש לא מבין בשטויות האלו :-( אה ועוד משו, הייתה למארז תעלה כזאת מכוונת למעבד, היא לא נכנסת כרגע, הורדנו אותה
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי חבר'ס, ממצב? התחלתי לשחק עכשיו ב Command & Conquer 3 Tiberium Wars והייתי ממש שמח לשחק בו בהגדרות גראפיקה שהן לא ה DEFAULTS בלי שהוא יהיה איטי(כשמתי הכל על מקסימום הוא ניהיה איטי מאוד...) הנה המפרט של המחשב שלי, אשמח לעזרה AMD ATHLON 2800+ RADEON 9800 PRO 1 GIGA RAM אני לא יודע איך לברר מה הלוח אם שלי אבל אני יודע שהוא של EPOX, אני גם לא יודע איך לברר דגם יותר מדוייק של המעבד, הזיכרון, והכ.מסך, אז אם יש איזה תוכנה כזאת או מקום להסתכל במחשב שהוא לא המנהל התקנים אז תגידו שאני אוכל לתת מידע יותר מדוייק. תודה מראש, עופר
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כפי שאמרתי קניתי לוח של גיגה בייט המוזכר למעלה ויחד איתו קניתי מעבד 1700 kiuhb רציתי לדעת כמה דברים לא ברורים על הלוח.... 1) האם הוא נעול על מכפלה של 11? 2) כתוב על הקופסא שהוא מגיע לבאס של 200 ובתוך הביוס הוא מגיע רק ל165 תודה רבה למי שעוזר...
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב את המחשב החדש שלי, רק שהגוף קירור שהזמנתי יגיע בשלב מאוחר יותר אפשרי להתקין את הקירור סטוק ללא משחה, למשך שבוע ימים? זה פוגע איכשהו במעבד?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו הקירור המומלץ בתקציב של עד 200 ש"ח למפרט הבא: MB - DFI UT P35 TR2 CPU - E5300 OC 3630 MHZ + Freezer 7 pro GPU - Connect3D 4850 Extreme OC + AC accelero HDD - WD 250G 16mb + WD 500G 32mb (sata2) RAM - 2G Kingston 800 MHZ 6-6-6-18 Case - Compucase PSU - Vantec ION2 500w Cooling - AC cooling 12cm Screen - Samsung T220p wide בנוסף אבקש המלצה לגבי זכרונות שיעמדו ב OC עד ל 1000MHZ. (הזכרון הנוכחי שלי בקושי עובד על המהירות המקורית שלו...) תודה
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי לבצע OC עם מספר תוכנות כולל EasyTune5 של Gigabyte וגם ClockGen כעקרון הקטע עם התוכנות טוב לניסויים אבל נראה לי שלעבודה קבועה הכי טוב לשנות ב BIOS. עשיתי בתוכנה OC ולא נתקלתי בשום בעיות עד שניסיתי לשנות ב BIOS. ועכשיו הבעיה כזו: כשאני משנה ב BIOS תדר נניח ל 220 (אבל גם לערכים אחרים) אז באתחול ה BIOS כותב שיש OC ואם המחשב לא עולה להיכנס ב Del ל SETUP. והוא פשוט לא עולה. עד שאני מחזיר אותו ל 200. פעם אפילו לא הצלחתי לצאת מזה ונאלצתי לבצע Clear CMOS. יש למישהו רעיון ??
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 לוח-אם: ASUS P5Q PRO כ.מסך: Club3D GTX 260 216 processors 896MB GDDR3 FHD דיסק קשיח: Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון פנימי: OCZ Platinum DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז: CoolerMaster CM 690 ספק כוח: Hiper S625 625W 80+ Bronze קירור למעבד: Thermalright Ultra-120 eXtreme 775 Nexus Real Silent Case Fan 120mm מסך: Asus 22" MW221C 2ms LCD טמפ' http://img95.imageshack.us/img95/5429/tempq9550.jpg מה עוד אני יכול להביא שיעזור ? איך אני יכול להגביר את עוצמות המאווררים של כ.מסך ושל המעבד?
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האם זה תלוי באופןן חיבור לספק או שיש תוכנה ששולטת ?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מארז מגעיל. לא יודע מאיזה סוג אפילו (איך אני בודק?). לפתוח אותו, אני צריך להרים את כל 3 הצדדים שלו (עליון, ימני ושמאלי) שמחוברים יחד!! איכס. החלטתי ללכת נגד זה. חתכתי את הצד השמאלי. עשיתי לו גם חלון. אבל איך? לא עם דרמל, לא עם מסורית, אלא מסור דיסק. פתאום נזכרתי שאבא שלי עובד עם דברים כאלה ושיש לו מסור דיסק. היה איכותי. מחר אני אשייף, ליופי. זה יצא ישר מאוד. אני אחבר את זה חזרה, זה הולך להיות דלת עם צירים. וההתחלה של פרויקט גדול מאוד מתחילה. נ.ב. איך אני מוריד את הצבע של המארז? עם מה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מאוורר CNPS7000 ZALMAN מתאים ל לוח אם GA-K8N51PVMT-9????
-
- 11 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכוון ללכת לקנות כרטיס מסך חדש (7900GT) וחשבתי שהגיע הזמן להחליף גם את ספק הכח הג'נרי שלי למשהו יותר רציני.. חשוב לי שיהיה ספק של לפחות 400W כי זה מה שהכרטיס מסך דורש לשם הפעלה תקינה + אני בחלק מהזמן עובד ב OC על המעבד + כרטיס מסך, אז חשוב שגם הספק יחזיק ולא ייקרוס.. לאחר בירורים ברשת וחנויות מצאתי כמה ספקים שעומדים בתקציב שלי : ספק של TOPOWER (אני אישית לא מכיר אותם) שנראה די איכותי ביחס למחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 ספק של THERMALTAKE שגם נראה סביר אבל כבר שמעתי בעבר שזה לא תחום שטרמלטייק מתמחים בו: http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm#dimension וספק אחרון של HEC ,נראה לי טוב, רק שלא מצאתי את אתר הב…
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
רציתי לראות באיזה קצב מתחמם המעבד- לאחר שהדלקתי תמחשב,הלכתי מיד לביוס וראיתי שהמעבד כבר בטמפרטורה של 35 מעלות. כמו כן,לאחר כל כמה שניות ראיתי שנוספת עוד מעלה..טוב,יצאתי ועשיתי ריסט..לאחר שעה בערך בדקתי שוב בביוס-61 מעלות..וזה עוד במצב "נח"..מה אני עושה? האם זה סימן שהמעבד בימיו האחרונים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הפאן באס הזה: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ALD-V02&other_title=+ALD-V02+Aerogate%20II (Cooler Master AerogateII ALD-V02) חזק מספיק כדי לתמוך בארבע מאווררי סמארט פאן 2, אחד בכל חיבור. ? ואם הפאן באס הזה: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LLC-U01&other_title=+LLC-U01+Musketeer (Cooler Master MusketeerLLC-U01) חזק מספיק כדי לתמוך בשני מאווררי סמארט פאן 2, אחד בכל חיבור?
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
Phenom II X4 42 B.E TWKR משהוא שפירסמתי פה בחדשות o.c אבל לדעתי ראוי לחשיפה גדולה יותר .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אוקיי הבנתי שמוגן 2 הכי מומלץ האם לדעתכם המארז שלי מספיק גדול להכיל אותו? thermaltake soprano http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000bws.asp אני רוצה לקרר איתו Phenom II X2 550 דנדש. לא סגור לגמרי על לוח אם, אולי GA-MA770-DS3. העומק של המארז 210, ושל המוגן 130, מה שמשאיר רווח של 80 מ"מ.. מספיק גדול לא? תודה מראש ;D
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש ועד עכשיו הייתי נעול על ה AC Freezer 7/64 Pro התפנה קצת תקציב אז התחלתי לחפש קירורים יותר רציניים, וראיתי ב IQPC את הונדטה 2 ב 160 ש"ח התחלתי לחפש קצת ביקורות באינטרנט ולא האמנתי.. הוא ברמה (אם לא יותר טוב..) מהרבה קירורים שעולים 200-300 ש"ח: CM Hyper 212 ב 230 ש"ח CM V8 ב 297 ש"ח THERMALRIGHT ULTRA 120 ב 304 ש"ח!! Xigmatek S1283 ב 215 ש"ח Thermaltake Big Typhon ב 205 ש"ח (מחירים מ IQPC ו TMS) תסתכלו כאן: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/19383-cooler-master-hyper-212-plus-cpu-cooler-review-9.html וגם בדף אחריו שיש ביצועים על ה i7 720 מה אתם אומרים? הקירור הכי כדאי לא? (מיותר לציין שזה קירור ל OC) המפרט יהיה: AMD Phenom …
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …
-
- 11 תגובות
- 653 צפיות
-