עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ZoBy,

לא מצאתי את הנושא הזה בחיפוש אז אני שואל... אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה מצויין. חוץ מזה, אני לא מצליח לפרק את המעבד מהלוח אם. איך עושים את זה? אני יודע שהשאלות מפגרות יחסית, אבל אין לי את מי לשאול...

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  2. הבנתי שבשביל להוריד קצת את התזמונים עושים משו בביוס שאותו הצלחתי לעשות אבל איך אני עושה שהם לא יהיו שכל הרץ שאני מעלה למעבד אז גם הזיכרונות עולים אם אני לא טועה ראיתי בפורום 1:1 לזה התכוונו? ועוד שאלה: מזה תזמונים משוחררים והדוקים?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by Pop3Sail,

אוקי.. חיפשתי קצת במחשב שלי ולא! לא מצאתי שום דבר על ram mhz או שום דבר כזה וגם לא במדריכים שבאתר אז בבקשה הנה אני שואל: איך עושים אובקלוק לזכרון? האם עשיתי כבר אוברקלוק כשהעליתי את הfsb כי רציתי לעשות אוברקלוק למעבד? :\ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by shshmul,

זה התוצאה ללא אוברקלוק,כיצד עושים לכרטיס מסך של:8800gtx? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  5. אני רק עכשיו מתחיל להיכנס לענייני האוברקלוק ורציתי לדעת איך עושים אוברקלוק לכרטיס מסך באופן כללי - לי יש כרטיס 8600 של אסוס מעבד 9550 ו 2 ג'יגה זיכרון של GSKILL במהירות 667[br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 15:11:44 זה הלינק לאתר היצרן של כרטיס המסך שלי אם זה עוזר

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  6. היי זה המפרט שלי למטה. בהמלצתו של INTEGRAL וחברים החלטתי לעשות OC למעבד אבל אף פעם לא עשיתי את זה. בקשר לקירור המליצו לי על THERMALTAKE BIGTYPHOON אני רוצה להגיע עם המעבד ל3.4 ג'יגה הרץ איך עושים? (צריך הוראות שימוש) ואיך נזהרים?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. עשיתי חיפוש ולא מצאתי בפורום גם ולא רשום מדריך או משהו אז איך עושים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by TaZeR,

תקשיבו, יש לי מעבד e6600 וקירור למעבד big typhoon! איך אני יכול לעשות אוברקלוק יציב???

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  9. איך עושים אוברקלוק למעבד.אני לא יודע כלום על הנושא אז נא לפרט. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by Fire_Trooper,

אני יודע שבשביל לעשות אוברקלוק למעבד / כרטיס מסך וכו' צריך להוסיף כל מיני אמצעי קירור ודברים כאלה אבל עדיין לא הבנתי איך מבצעים את האוברקלוק עצמו? זה משהו בתוכנה? או שזה משהו שצריך לעשות פיסית במחשב עצמו? תסבירו לי בבקשה, תודה.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  11. יש לי לוח של Elite-Group מדגם P4VXAD 3.X קראתי בספר שניתן לעשות ללוח אוברקלוקינג (משהו דרך שינוי המתחים) יש לי מעבד פנטיום 4 1.7 . דרך הביוס אני לא יכול לעשות אוברקלוקינג (אני רק יכול לשנות את מהירויות ה-pci וה-clock - משהו כזה!) אני לא כל-כך יודע איך עושים אוברקלוקינג בלוח הזה ומי שמבין או יודע או יכול להסביר לי איך עושים אוברקלוקינג אני אשמח מאוד! מידע על הלוח אם באתר החברה: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=179

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  12. יש לדוד שלי בעיה: המפרט: 1700 p4 256RDR mboard intel(לא זוכר את הדגם בידיוק) ויש לו את הביוס עם הטפריט הזה למעלה והוא אפור כזה, בקיצור לא הצלחתי להכנס לאפשרות העלאת באס או Mhz אז בבקשה חייב עזרה

• 13 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by ybe,

אני מעונין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס asus v8200 ti 200 , יש תוכנה מומלצת לענין ?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Sman,

יש לי הארדיסק WD 30 MB 7200 IDE ויש לי מגירת קירור עם שני מאווררים שעושים רעש של מיפעל (לפי The Wizard) איך אני יכול להמהיר אותו ועד כמה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Shark-Attack,

קניתי עם המחשב שלי זיכרון מסוג DDR PC3200 שמסוגל להגיע למהירות שעון של 400MHz. לרוע המזל, ב-Bios יש לי אפשרות להגיע רק ל-333MHz. מכיוון שהזיכרון שלי בעצם מסוגל להגיע רק עד ל -333MHz ושכל תוספת מהירות מעבר לזה היא בעצם המהרה (Overclocking) של הזכרונות, הבנתי שאני רוצה לעשות Overclocking לזיכרון שלי. איך עושים Overclocking לזיכרון? ע"י תוכנה מסויימת? אם כן, איפה מוצאים אותה? אם זה לא נעשה דרך תוכנה חיצונית, איזו עוד דרך קיימת כדי להמהיר זיכרון? יש לי זכרון מסוג Corsair CMX256A ואני חייב להמהיר את הזכרון שלי. הרי שילמתי תוספת כסף על זיכרון שמסוגל לעמוד בהמהרה והייתי רוצה תמורה בעד הכסף שהשקעתי. האם מישהו יכול לעזור, בבקשה? תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. טוב אני יודע איך עושים למעבד (דרך הביוס,יש דרך יותר טובה? P4 אגב) וגם לכרטיס מסך (אני משתמש בpowerstrip,יש הצעות למשהו אחר? GeForce 4 Ti 4200 אגב...) אבל אני לא הבנתי איך אני עושה אוברקלוקינג לזכרונות... כי בביוס לא מצאתי אופציה כזאת ואני לא יודע באיזה תוכנה כדאי להשתמש אז אפשר המלצות? וגם כולם מדברים כאן על ארטיפקטים כשעושים אוברקלוק לכרטיס מסך, מה זה אומר? ואיך אני משנה את המתחים במחשב? אין לי אפשרות בביוס לעשות את זה... עריכה: איך אני משתמש בprime95? הורדתי את זה ואני לא מבין איך משתמשים... מישהו יכול להסביר לי?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  17. יש לי לוח אם של GIGABYTE 8KNXP ועליו יש מעבד 3.06 HT של אינטל ואני רוצה להריץ אותו ל 3.6 האם הדבר אפשרי ???

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  18. Started by yiftahorad,

איך עושים אוברקלוקינג בכלליות? דרך הביוס? ואם כן, אז איך אני עושה אוברקלוקינג?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  19. Started by yosda-boy,

שלום, אני מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב (שמעתי זה משפר ביצועים וכאלה). ואני לא יודע איך, אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי פירוט קצר על איך עושים אוברקלוק. בתודה .yosda-boy

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by tk_mc,

איך עושים אוברקלוקינג? והאם עושים את זה עם תוכנות או עבודת יד?? ואיך בודקים את הביצועים? והאם זה שווה את זה? ואיך עושים מערכת קירור טובה?

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  21. Started by tavor21,

הוצאתי מספק ישן מאוורר וחיברת לו מאחורה 5 לדים וכאשר המחשב דולק אז רואים את הלדים דולקים ואת המאורר מסתובב אולי איכשהוא אפשר למזג את זה יעני שכאילו יחשיבו שהלדים זזים עם המאורר אולי לצבוע באיזשהוא צבע את המאורר או כל עצה או רעיון שתתנו תודה רבה חג שמח ושנה טובה

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  22. שאלה ראשונה בכותרת. שאלה שנייה, מאיפה רונים חלון שקוף (דק כזה) לשים בדפנת המארז? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by dor31,

קניתי מארז ציפטק עם חלון אבל בלי חור אז איך אני יכול לעשות חור. תודה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by ADIR_M,

אפשר לקדוח עם מקדח כוס של עץ או של מתחת בפרספקט? הפרספקט לא יתנפץ? או ישבר או יסדק? בקיצור צריך מקדח מסוים לפרספקט כדי לבצע בו חורים?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.