עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי כרטיס geforce 4 440 mx 64MB agp 8X בקיצור הוספתי קירור משופשר לליבה(vantec iceberq 4 pro) לזיכרונות יש סניקים טובים הכל טוב ויפה אני מגיע ל350 בליבה ו345 בזיכרונות ופתאום אני רואה הודעת אזהרה כזאת ב?RivaTuner האם אני יכול להמשיך בoc בבטחה כי הכל בסדר אני מקבל ציונים יותר טובים ב3dmark אין ארטיפקטים הכרטיס יציב הכל בסדר אגב הזיכרונות הם ddr 5ns אני יכול להגיע ככה ל450 בזיכרונות נכון? וכמה כדאי לי להעלות לליבה? והכי חשוב האם אפשר להמשיך בoc? הנה תמונה:

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  2. כמו בכותרת, אני מנסה להשקיט את המחשב, שכרגע מאוד רועש. לאחר בדיקה הגעתי למסקנה שאם אחליף את הקירור לשלושת הרכיבים הנ"ל, המחשב יהיה שקט ביותר. יש לכם המלצה על גופי קירור? השקט הוא כמובן בעדיפות ראשונה, אבל שלא יהיו גדולים ומסורבלים מדי, ולא יקרים מדי. לא יהיה OC, אפילו לא קצת. כ"מ: חשבתי על Zalman VF-900CU צ'יפסט: Zalman ZM-NB47J מעבד: יש הרבה מאוד דגמים שנראים מתאימים, ואני לא יודע במה לבחור המערכת שלה מיועדים גופי הקירור: מעבד: AMD Athlon 64 3200+ לוח אם: MSI K8N Neo2 Platinum כרטיס מסך: PNY 6800GT AGP מה אתם אומרים? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  3. בזמן האחרון שמעתי כמה מקרים על אנשים שקנו מאורר לדים כחול (סמארט פאן) ונתקלו בבעיות כלשהם חשוב לציין שלא מדובר על סמארט פאן הרגיל אלא רק השקוף! בקיצור כל בעלי הסמארט השקוף שנתקלו בבעיות, מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה במסרים מכוון שאני אישית הזמנתי וקיבלתי מוצר שכנראה פגום (מבחינת הלחמות ו\או חיבורים) ורציתי לדעת אם זה מקרה שכיח או תופעה מוכרת תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by OR2OOO,

רציתי לדעת עם בכל מחשב בעזרת תוכנה, למשל Real Temp אפשר למדוד את טמפרטורת המעבד או שצריך תוספות בשביל זה? אשמח לתשובות.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by axon,

טוב אני די חדש בקטע החלפתי מאוורר לכרטיס מסך שלי ובאוורסט לא רואים את הטמפרטורה שלו (של ה GPU) אז או שאני לא יודע איפה לחפש ... או שמשהו מוזר פה ... כרטיס המסך radeon 9200SE ... אני יודע שהוא לא משהו (: אודה לכל עזרה, גם אם תוכלו להמליץ על תוכנה אחרת לניטור טמפרטורת ה GPU

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by Grim Reaper,

עשיתי OC לכרטיס מסך שלי (9500PRO) והגעתי למהירות ליבה 1MHZ מתחת ל 9700 פרו ומהירות זיכרון 15 מעל. אחרי זה עשיתי OC למעבד P3 700 ל 784. הוספתי מ 1.65 ל 1.7. הכל טוב ויפה, האצתי את המעבד, הוספתי עוד 600 נקודות ב 3DMARK. יש לציין שעשיתי את זה בלי היטסינק מסויים ובלי מאווררים נוספים (האצתי את המערכתכמו שהיא). עכשיו, לאור התוצאות האם יש איזה שהיא סכנה למעבד, זיכרונות או כרטיס מסך (האצתי אותו ממש הרבה כי 2 MHZ מעל הוא מתחיל "לבלוע" טסקסטורות)? האם כדאי לי להמשיך עם זה או להחזיר למצב הקודם? האם כדאי להאיץ את המעבד עוד קצת? תעזרו לי כי אני ממש לא רוצה לשרוף משהו! (וסליחה אם ראיתם את ההודעה הזאת בפורומים אחרים כי אני ממש מפחד על המחשב שלי- מה לעשות שאני CC)

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by בטיטi,

מתכנן לרכוש את ARCTIC SILVER 5 (חשוב לי שהיא לא תהיה מוליכה, כדי להמנע מטעויות), כיצד מורחים את המשחה, מבחינת כמות, טכניקה, וכו' ? תודה.

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by FlipM0de,

נראה לי שהמאוורר המקורי שבק חיים, גם אחרי שניקיתי אותו הוא עדיין לא פועל. :-\ האם עדיף לנסות לתקן אותו או פשוט להתקין מאוורר נוסף חלופי ואם כן אז איזה סוג?

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by giliboy,

קניתי גקסון כדי לעשות חלון במארז עכשיו מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק אני שם את הסכין בגקסון?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by XTTX,

שלום חברים - אני כבר כמה זמן משווה פה בפורום ובאתרים אחרים בין ה-INFINITY ל-TUNIQ והדעה הרווחת היא שהם קרורי האוויר הטובים ביותר היום כשל-TUNIQ יתרון קל בביצועים. ואז נתקלתי בבקורת הבאה : http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/zalman-scythe_11.html ב-XBITLABS ולא ב"אתר המחשבים השכונתי של חיים אפללו" - אתר רציני ומהימן. מה אומרים - ה-BT באמת עולה על כולם???

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by [NOS],

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  12. אני יודע שכשמעלים את הבאס אז מהירות כל הרכיבים גדלה השאלה היא איך אני יודע כמה זה משפיע על כל רכיב? נגיד הpci איך אני יודע כמה הוא?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by hagai-,

מישהו יודע איפה מוכרים? זה לניקוי המארז כמובן. יש בהום סנטר? הבנתי שזה לא זול, כמה זה צריך לעלות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by The Ripper,

אני רוצה לקנות קירור למעבד וחשבתי על הנינג'ה הבעיה שאין באף מקום מאוורר 120 שקט יש רק ג'נריים או TT שהם רועשים, והוואנטק ה"נסתר" שלא עושה את העבודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AleXGanGSteR,

המעבד שלי מתחמם מהר .. אז אמרו לי שכדי להוסיף מאווררים ולהחליף משחה .. יש לי קירור ZALMAN על המעבד.. איזה משחה אני צריך בשבילו? ואני צריך מאוורר 12CM ו8CM .. יש המלצות על מאווררים? ואם אפשר גם נימוקים. תודה! עריכה: ורציתי לשאול אם מישהו יודע אולי מה הטמפרטורה המקסימלית והמומלצת של Leadtek 6800GS

• 11 תגובות
    • 500 צפיות
  16. מאז ששמתי את הכרטיס הטמפ' של הליבות עלו כ"א משהו כמו 7 מעלות לאיזור ה40 מעלות אחרי ששיחקתי פיפא ברשת אז אני רוצה איזה המלצה על מאוורר שיתאים לי לברגים שמאחורי הכרטיס מסך ..

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by zzrxox,

עקב מחסור בטוניק ואילוצים שונים אני איאלץ לקחת את הנינגה פלוס ( בא עם מאוורר 120 ),הוא יקרר את ה - E6400 על לוח P5B DX שאמור לעבור אוברקלוק רציני למדי ( המטרה להגיע לאיזור ה - 3.5-3.4 GHZ ),שתי שאלות : ראשית,האם הוא מחליף ראוי ויעשה את העבודה כשורה ? שנית,ממה שהצלחתי להבין מה - MANUAL לא הייתה שום התייחסות לגריז טרמי בהרכבה,האם אני יכול להבין שכבר יש עליו גריז או שצריך לקנות בנפרד ואם כן מה מומלץ ?

• 11 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by TheRedEye,

אז ככה לקחתי מחשב פנטיום 3 והוצאתי את המאוורר מהמעבד עם הקילפסים[המחברים בין הגוף קירור למאוורר] לקחתי את הקליפסים וחתיכתי אותם ככה שנשאר רק העמוד המחבר בין המאוורר לגוף קירור ללא התופסנים ואז הדבקתי אותם בעזרת דבק מהיר עמיד לחום גבוה. לקחתי את ה geforce 4 mx 440 64mg שהיה על 300/270 mhz הגעתי לבסוף ל 400/375 כאשר ממוצע פריימים לשניה הוא 6.486 בתוכנה AquaMark3 שלפני האוברקלוק הוא היה באזור ה4.1 ואני מרוצה מעצמי, יש לי שאלה איפה אני יכול לבדוק באינטרנט איזה מהירות פריימים בתוכנה AquaMark3 יש לכל כרטיס מסך?

• 11 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by Bone-Breaker,

יש לי מעבד amd athlon xp 2500 barton 333 mhz וזכרון twinmos 512 400 mhz והשאלה שלי היא האם אפשר להעלות את הFSB של המעבד ואז הוא ינצל טוב יותר את הזכרון? אם כן אז איך?

• 11 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by NuXeR,

שלום, אני עומד לפני רכישה של לוח DFI מבוסס X48. בין 2 הסלוטים של כרטיסי המסך יש עוד 2 חיבורים... האם ניתן להרכיב שם 2 כרטיסי 4850 ולשים על כל אחד מהם S1 ? האם זה יכנס ? האם יש מקום להלביש על ה-S1 גם מאוורר ? מישהו התנסה ? תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם! רציתי להתייעץ לגבי קניית גופי קירור לכרטיס המסך שלי שהוא ATI Radeon 4830HD למעבד שלי AMD Phenom II x3 710 התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח להלן אפשרויות שמצאתי בKSP: למעבד: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8037 לכרטיס: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9960

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by iLoveElectrO,

איך הוא ביחס ל Arctic Cooling Freezer i11? טוב בהרבה? כי הבנתי שה i11 הוא גם אחלה של קירור... ועוד דבר, יש לו חיזוק אחורי? הבנתי שהוא לא הכי קליל... (המארז שלי הוא NZXT Phantom 410 אם זה משנה משהו...). תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Vector13,

בזמן האחרון שמתי לב שכרטיס המסך שלי מתחמם יותר מידי, בדקתי אותו קצת מקרוב ופתחתי את ההיטסינק, המאורר שלו כבר לא מסתובב כמו שצריך, אז החלטתי לקנות אחד חדש, אז אני שואל איזה כדי לקנות, בתקציב של 200, פלוס מינוס 50 כרטיס מסך הוא Nvidia GeForce 6600GT 128MB של Point of view

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  24. סתם לידע כללי. כי אני לא ממש מרוצה מהמאוורר שנמצא עכשיו על המעבד שלי (שהוא 0.18 שמאופיין בספימפטום ההתחממות). באותה הזדמנות אני אשחיל עוד שאלה: האם שווה לי להשקיע עוד 55 ש"ח כדי לקבל את המעבדים החדשים של AMD עם מאוורר והיטסינק ש"מומלץ" על ידם? או שכל מאוורר והיטסינק סביר יעשו את העבודה באופן סביר (בהנחה שOC לא יבוצע).

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  25. שלום רב ב-EVERESTהטמרטורה על 59 60 מעלות במנוחה במעבד 6700E וללוח אם 47 מעלות לוח מסוג ASUS STRIKER EXTREME יש לי קירור של זלמן ואיוורור דיי טוב במארז. האם זה בגדר הנורמה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.