אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותכם בסיפור שהיה לי עם הכרטיס מסך (HIS HD5770). שמתי לב שהכרטיס מרעיש בצורה מטורללת כאשר הוא מתחיל לעבוד, ישר על 100% במאוורר... אז בדקתי את הטמפרטורות והוא מגיע ל 100 מעלות תוך כמה שניות. (כאשר ב idle הוא ב 50) אז ניסיתי לנקות אותו, זה עזר בכמה מעלות אבל עדין נושק ל 100 ועובר אותו אחרי זמן מה. אז ניסיתי לשים משחה טרמית, שמתי לב שהמשחה שהייתה שם הייתה עדין רכה ולא מתפוררת, זה לא עזר. חיפשתי באינטרנט אם מישהו פתר את זה ומצאתי אחד שסיפר על זה שבעצם הקירור לא יושב טוב ובגלל זה החום גבוה, אז בדקתי ושמתי לב שבאמת אין ממש לחץ רציני על הקירור, חיפשתי דרכים להגדיל את הלחץ והבנתי שאם אני אגדיל את המרחק של הספייסירים זה יגרום ליותר לחץ על הקירור (אלו …
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אהלן! יש לי במחשב 3 מאווררים. 2 של 80 ממ ואחד של 120 מ"מ. 2 של ה-80 נמצאים על הדופן, בצד, וה-120 נמצא מאחורה למעלה כאשר ה-120 מוציא אויר החוצה והשנים של ה-80 מכניסים אויר למארז. אם אני יעשה שכולם יוציאו אויר, זה יועיל או להפך- יעלה מעלות? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כותרת. מצטער על הדאבל אבל כבר חיפשתי בגוגל ולא מצאתי הסבר ממשי....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיאילו לאן זה מתיחבר....איך זה בדיוק עובד? אני לא מבין !
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ללמוד + לעשות OC למעבד עכשיו שאלתי מישהו והוא אמר לי שזה לוקח שעות ואפילו ימים .. יש אולי איזה מדריך ? עם תמונות ? איך אני יודע מתי לעצור ? בקיצור אני בחיים לא עשיתי וגם לא מבין יש אולי איזה משהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד שלי : מקורי 2800MHz ועשיתי אוברקלוק ל 3200MHz FSB מקורי 200, ושיניתי ל FSB 230 - השאלה היא אם אוטומטית גם הזיכרון באוברקלוק?? ראיתי בהודעות בפורום שיש יחס בין מעבד לזיכרון 1:1 או יחסים אחרים.. מה אמור להיות 1:1?? הנה הנתונים של המחשב Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-1203-009999-00101111-082205-SIS655FX$100XX001_BIOS DATE: 08/22/05 20:14:13 VER: 08.00.09 Motherboard Name Asus P4S800D Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 231 MHz (QDR) Effective Clock 924 MHz Bandwidth 7390 MB/s Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR SDRAM Bus Width 128-bit Real Clock 231 MHz (DDR) Effective Clock 462 MHz…
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P4G8X ואני רוצה לדעת איך לעשות OC בצורה פשוטה :saint: תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי העזרה הרבה שלכם באחת מנושאים הקודמים החלטתי שאני רוצה לעזוב את התוכנה EASY TUNE ולעבור לדברים חדשים ומסקרנים יותר (ולנושא חדש ) אז יש לי כמה שאלות שמתייחסות לתכל'ס שבנושא ופחות לתאוריה. אז שוב המון תודה על הסבלנות מראש. 1.אני יודע שמהירות מעבד נמדדת כך FSB * מכפלה (שאצלי היא קבועה על 11) = מהירות מעבד. את החוברת של לוח האם לשי אין אבל נכנסתי לאתר שלהם וקראתי את זה : "Front Side Bus 333/266 MHz FSB " אגב לוח האם שלי הוא tw.giga-byte.com/MotherBoard/P...GA-7N400V-L.htm מה זה אומר שמהירות הבאס שלי היא 333? או 266? כך או כך תיאורטית אני יכול לעשות OC של 2926 לא??? 2. אחרי שקראתי את כל החלק העיוני שבנושא, איך תכלס עושים ומשנים OC בביוס? האם עושים ר…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
איך עושים OC ל-FX5200? ועד כמה הוא יכול להגיע. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אם כן , תתנו לי פרוט קצר איך לעשות זאת .......
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
-
הי , אני רוצה לדעת איך עושים המהרה לזיכרון והאם גם אני יכל לעשות - ראו מפרט מצורף...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פנטיום 4 1.8 @2.4 זכרון geil 256 ddr 333 זכרון טרה בייט שלא נידה מצרות מאיפה החברה הזות 256 מגה ddr 333 לוח אם של asus p4533-e כרטיס מסך geforce 4 mx se 64 sdrm האם כדי לעשות oc והאם זה יתן שיפור משמעותי בביצועים ואיך בכלל עושים את זה ? בתודה עמית
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, שמתי לב שאין במדריכים באתר מדריך לעשות OC לזכרונות... מישהו יכול להסביר לי איך?עדיף מדריך מסודר עם תמונות... ואילו חברות זכרונות מומלצות לביצוע OC? האם החברה Geil טובה לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי 9550 של ג'יגה בייט. את החסימה של ATI חסמתי. איך אני עושה אוברקלוק ב ATI TOOL? לוחץ על FIND MAX CORE? אם כן לכמה זמן? בינתיים המהירויות הם: CORE 249 MEMORY 195
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
זה ממה מעצבן כל אחד אומר לי תוכנה (שאני לא מוצא אותה/לה סיריאל) אני לא יודע אם 41 מעלות בלי מאמץ זאת התחלה טובה כשיהיה לי תתוכנה מה אני צריך לעשות בה גם
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות אז חשבתי להישתמש בתוכנה ATITOOL יש שם שתי כפתורים שמכוונים את הזיכרון ואת התדר למקס שלהם הם זה טוב להישתמש בזה במקום להעלות 10 כל כמה פעמיים ואז לעשות בדיקות יציבות כי פשוט כשאתה לוחץ על הכפתור התוכנה עושה תוך כדי יציבות אז זה טוב וכדי ידני או אוטומתי? ידני? אוטומתי? ועוד משהו יש לי את התוכנה: RivaTuner ועם התוכנה הזו העלתי את המאווררים של הכרטיס מסך שלי ל100% עכשיו זה עושה מלא מלא מלא רעש ה100% האלה ורציתי לשאול האם יש איזה דרך להשתיק את הרעש הזה? ועוד משהו: אוקיי יש לי שאלה קטנה תראו לאחי יש המון חלקי מחשב ואחד מהחלקים ראיתי שזה קירור לכרטיס מסך דרך אגב אין לי קירור לכרטיס מסך שלי אין לי מושג למה אב…
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אוקיי OC למעבד עשיתי, אבל עכשיו הכ.מסך. איך עושים את זה? אם על הכרטיס כתוב "OC Edition" זה אומר שאי אפשר לעשות OC יותר גדול? או שאפשר למתוח את החוט עוד קצת? (אם לא הרבה) הכרטיס במפרט. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנה שמעלה את הקלוק בכרטיס אבל איך מעלית את המתח?
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אסוס http://www.asus.com/Motherboards/CROSSHAIR_V_FORMULAZ/HelpDesk_CPU/ [h=1]CROSSHAIR V FORMULA-Z[/h] מנסה לקרוא את החוברת ולא מצליח לעשות OC לא מצאתי שום אתר שמסביר איך לבצע OC בלוח או מה צריך לבצע http://www.hardocp.com/article/2012/11/15/asus_crosshair_v_formulaz_am3_motherboard_review/2#.U-DbZvl_vkU כאן רואים צילומי ביוס משהו יודע איך מבצעים OC ללוח זה
-
- 12 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני טירון דנדש בנושא. רכשתי מחשב נייד של DELL E5430 עם המעבד החדש Core i5 Ivy Bridge 3320M בנתונים של אינטל כתוב שניתן לעשות OC עד ל Max Turbo Frequency 3.3 GHz ואין לי שמץ של מושג איך ניתן לראות ולעשות את זה. אשמח מאוד לקבל עזרה והדרכה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-