עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by or_azu,

המחשב שלי מרעיש מאודד זה משגע אותי... ולקירור מים אין לי כסף להוציא עכשיו.. אז עלה לי רעיון ליד המחשב יש לי מקרר קטן כזה (של ה30 ליטר החמודים האלה..) חשבתי אולי אפשר להשתמש במדחס שלו בשביל לקרר את המחשב? הקטע הוא שאני צריך את המקרר שימשיך להעבוד כמקרר יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?

2. Started by קלוקיי,

שלום, התקשרתי למוקד של פוקספיסי ושאלתי אותם אם הגיע ה קרור V8 או הנירוונה ואמרו לי שלא, ובמקומם הוא המליץ לי על זה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=753 , זה קרור טוב??, למה אני לא ממש סומך עליהם, תודה..

• 14 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by shkedi,

אז ככה יש לי מחשב מלפני שנה ספק TT TR2 420W כ. מסך 8800GT מעבד E6750 לוח ASUS P5K SE ועוד 6 מאוררים מחוברים לספק וקירור למעבד AC7 PRO עכשיו אני רוצה לעשות OC למעבד ל3-3.2 ככה במאמץ כל CORE על 50 מעלות ככה (מאמץ ממושך של 100%) ולא באמץ 40 מעלות עם בCORETEMP. למרות ש EVEREST קורא 28 מעלות שזה מוזר.... בקיצור השאלה אם הספק שלי יחזיק כי אמרו לי שזה חרא ספק אבל לפני שנה שקניתי תמחשב לא ידעתי את זה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by psychuil,

השתעשתי במחשבה לעשות קצת OC למחשב החדש שלי (במפרט). בין השאר בעיקר כדי ללמוד מה איך ולמה. השאלה אם יש טעם בכלל לעשות OC שפוי? כי זה לא נראה שיתן לי הרבה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן חברים, אני בשלבי תכנון ובדיקת מחירים של מערכת קירור מים, הייתי מעוניין בהמלצה על בלוקים למעבד E8400 לכרטיס מסך HD4870 ולצ'יפסט (רק אם אני אצליח לדחוס גם אותו לתקציב) התקציב לבלוקים עד 170 דולר (עדיפות לקניה בארץ או בחנות שעושה משלוחים ארצה) מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by thebigman1977,

ניסיתי לעשות OC ,כרגע עם הקירור שמגיע עם המעבד(E6750 ),הגעתי ל 3100 GHZ ,הטמפרטורות שלי באיידל :45 בערך,בעומס-60 מעלות בערך. הייתי צריך להעלות את המתח לזכרונות .כרגע לא שיניתי את המתח של המעבד(1.25 V ). אבל בשביל להמשיך ב OC אני צריך ממכם מספר המלצות: 1)על איזה קירור אתם ממליצים בתקציב של עד 250 ש"ח. 2)יש לי 400W TRT - הוא יספיק ל OC עד 3600 GHZ לפחות - או שכדאי לי לרכוש ספק אחר?

• 1 תגובה
    • 417 צפיות
  7. Started by aviram20,

יש לי מעבד 2.8 של אינטל אני קורע את המחשב והוא נשאר על 32 מעלות 33 גגגגגגג חוץ מסרקולציה ואורור טוב לא עשיתי כלום זה הגיוני ביכלל הטמפרטורה הזאת ?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by eran256,

תקציב עד 150 רצוי פחות ac freezer 7 pro יחזיק יציב?? תודה מראש ערן.

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by Ramsses_II,

בסוף השבוע אני הולך לרכוש מחשב. בינתיים אין תכנון ל-OC, אבל אני יודע שאני ארצה כשיהיה לי זמן יותר להתעמק בנושא. מעולם לא עשיתי OC, וגם לא התעניינתי בדבר עד עכשיו, לכן אני לא יודע מה יותר ופחות טוב. אני לא מתכנן OC מטורף וגם ככה המחשב הזה חזק מאוד, אבל אני רוצה שתגידו לי אם יהיה משהו במפרט הזה שיימנע ממני לעשות OC. אני לא רוצה שתביאו לי עכשיו את לוח ה-OC המושלם, או לא יודע מה, אני רוצה לדעת אם משהו במפרט ממש, אבל ממש לא טוב לזה. המפרט: Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ BOX, יחידות 1 ¤1660 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3487 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 CPU COOLER, יחידות 1 ¤260 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1584 GIGABYTE EP45-DS3 Intel…

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  10. זה המחשב שלי: C2D E6300 1.86Ghz,2MB Cache s775 1066Mhz Asus P5B DDR-2 667 512MB X 2 (כלומר 1G) GEforce 7600GT 256mb PSU 500W לא זוכר חברה אם צריך עוד מידע תגידו לי אההה ואמור להגיד לי ARCTIC COOLING FREEZER PRO 7 עוד כמה ימים ואני אשים אותו על המעבד (כרגע המחשב לא עובד) יש לי כמה שאלות: אני יכול עם מפרט כזה לבצע OC? אם לא מה מגביל אותי? כמה רחוק אני אוכל להגיע עם OC ובכמה זה יעזור לי ? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by aviram20,

המעבד שלי עכשיו הוא 2.8 והוא עם הקירור סטוק שלו אני שומע שירים במחשב מדבר באיסייקיו גולש וכאלה ואני רואה פיתאום הטמפרטורה צנחה ל29 מעלות כן כן 29 מעלות וההארד דיסק 33 מעלות משהו פה מוזר מעניין מה יהיה אם אני ישים טרמלטייק ביג טייפון חחחחחח בכול מקרה אני רוצה לעשות אוברקלוק לזיכרונות ולמעבד שיש לי אם מישהו מעוניין לבוא ולעשות לי אני ישמח אוכל בתמורה לעשות לו מוד למארז אם ירצה חח אני מאזור הדרום מי מה מו ? דברו איתי מישהו מוכן להיתנדב? רק שלא ישרוף לי את המחשב חחח

• 61 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. Started by CraXeD,

קניתי מארז חדש וקירור חדש ביקורות או עצות NZXT Tempest Thermaltek Bigwater 745i Corsair 550VX SLI PSU Asus P-5K3 SLI MOBO Intel e8400 @ 4Ghz 2x Nvidia 9600 GT 2x1GB DDR3 OCZ GOLD 500GB Seagate 32MB Cache 160 Maxtor 16 MB Cache WD 80GB 16MB Cache תמונה :

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  13. לאחר מעבר קליל על הפורום ראיתי שמוזכרת תוכנה חמודה לניטור הטמ"פ של חלקים במחשב speedfan aka. התקנתי את התוכנה וקיבלתי את הממצאים הבאים: (שמדאיגים אותי משהו) GPU: 63c CPU: 64c internal temp: 45c remote temp: 42c HDD0: 54c hdd1: 43c מדאיג אותי טמ"פ ה GPU וה CPU האם זה נורמלי ? (מעבד אינטל core duo כרטיס מסך gforce 2 6600) מעט מדאיגה אותי גם טמ"פ הכונן הקשיח - hdd0 אבל קצת פחות. אז מה אתם אומרים יש לי בעייה חמורה על הידיים או שאין מה להכנס לפניקה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by kobihaz,

שלום רב לכם!!! אני חדש באתר הזה אבל קיבלתי המלצות קניתי עכשיו את הלוח RAMPGE EXTREME ואת הכרטיס מסך 4870X2 אמרו לי שבישביל שאני ינצל את הכרטיס מסך אני צריך לעשות אוברקלוק רציני למעבד עכשיו רציתי לדעת מהיכן אני יכול לילמוד איך לעשות את זה?תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by midnight8,

היום (שני) אני מזמין קירור למעבד כי אתמול הרסתי את שלי ואני רוצה לדעת כמה דברים: *איזה קירור יתאים לי למחשב יש לי S775 INTEL *זה מגיע עם משחה כי אני לא יודע כל כך איך לשים אותה ושמעתי שיש גם מדבקות שזה הרבה יותר פשוט (מקסימום אחי מבין בזה הוא יסדר לי הכל) *יש לי עכשיו קירור של COOLER MASTER שהוא יושב על הלוח אם בתוך ארבע חורים שנכנס אליהם בורג אם אני יקח קירור אחר הוא ישב לי בדיוק שם או שנצתרך לעשות התאמות? *הינה משהו שראיתי מה אתם חושבים עליו הוא יקרר לי טוב? (יש לי CORE 2 DUO E6300) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4396 הוא שווה את הכסף? *אם יש לכם משהו אחר להציע בוא נגיד עם חריגה של עד 100 שקל תציעו אם יש חנויות אחרות יותר אמינות תציעו אני לוקח הכל רק כ…

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by Lanzar,

מה ההבדל בן שני הערכים אם ממילה המהירות זכרון בפועל נשארת זהה ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לאחד המחשבים שלי יש בעיה. א. שאני מסתכל מה הטמפ' של ה-CPU הוא רושם בדר"כ טמפ' באיזור ה-90 וזה נראה לי לא נורמלי ע"פ מה שאני יודע. מה יכול לגרום לכזה דבר ומה ניתן לעשות? ב. כשאני עושה למחשב restart הוא לא מצליח להידלק לגמרי מחדש. הוא מתחיל להעלות את עצמו ומיד לפני המסך של ה-BIOS נכבה. צריך לתת לו כמה דקות ואז הוא מצליח להיטען רגיל ולהיפתח. זה יכול להיות קשור למעבד או שזו אולי בעיה אחרת שקשורה לספק כוח או משהו כזה? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by xcalibur,

מה ההבדל בין הקריאה של ה-CPU ל-4 CORES הנוספים? תחת עומס ה-CORES נעים בין 40 ל-50 כאשר ה-CPU נשאר קבוע על 42. כמו כן, מהם הקריאות שאני מקבל מ-SYSTEM ו-AUX? למה הם מתייחסים? יש לי בורד של XFX 780I. תודה

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by morbidangel,

שלום לכולם האם יש מה לעשות בנוגע ללוחות אם חסרי יכולת נעילת PCI BUS כאשר עושים OC ומגיעים לגבול ללא הנעילה? האם עדכון BIOS יכול לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by tombraider,

שלום חברים , תמליצו לי בבקשה על מאוורר למעבד Q9550 INTEL עד 250 שקל ככה אם יש כזה שאני יוכל ב OC להגיע איתו ל 4 ג'יגה הרץ ובמצב ללא OC שיהיה שקט בתודה ויום טוב לכם

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  21. Started by carpedm,

קניתי מארז חדש antec p182 שהוא מארז מדהים כשלעצמו שקט ובעל מערכת קירור טובה. הבעייה שמאוורר ה cpu הישן שלי רועש מאוד (למרות שבמארז החדש שומעים אותו פחות) וכנראה גם לא אפקטיבי במיוחד היות שעל כל דבר קטן אני שומע אותו נכנס ל over gear למשל בפתיחת דף אקספלורר אני שומע אותו מתחרפן לחלוטין כאילו הטמ"פ שם היא לפחות זו של מגמה לוהטת. לא עשיתי עדיין מחקר בעניין ולכן אני לא מגביל את עצמי במחיר עדיין, ובקיצור: אני מחפש מאוורר CPU חזק ושקט של חברה ידועה ומוכרת, כל המלצה תתקבל בברכה.[br]פורסם בתאריך: 15.09.2008 בשעה 14:27:06 אהה וכמובן לא ציינתי מתאים ל motherboard של intel

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by 1ca1,

שאלה ראשונה עד כמה חשוב הסליבים של הכבלים למשל מהספק כוח? שאלה שנייה, קניתי עוד מאווררים לקייס ושמתי לב שאני צריך עוד חיבורי מאוורר כאלה (של שלושה פינים, במקום הרגילים של ה4), מישהו יודע איפה אפשר לקנות מתאם של כבל 4 פינים ל-3 פינים? עדיף באיזור ת"א, פשוט חיפשתי בכמה חנויות ולא היה להם כזה ציוד...

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by composite,

אני מחפש גוף קירור חדש ל- 6800GT AGP שברשותי (הקירור סטוק רועש כמו מסור, וגם לא מקרר מי יודע מה). לאחר קצת חיפושים, מצאתי את ה- VF900-CU שנראה טוב, ומדורג גבוה ב- SPCR. חשוב לי שיהיה קריר ושקט, ויותר מזה אפילו - שיהיה קל להרכבה, לא גדול מדי ולא מסורבל. חשוב שיתאים בקלות ל- 6800GT AGP, שיושב על ה- MSI K8N Neo2 Platinum, בתוך המארז הזה: אז רציתי לדעת אם הוא בשבילי, או לחשוב על משהו אחר (ואם זה כך - אז אשמח להמלצות). תודה

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  24. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L זכרון פנימי : Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9800 GTX + ספק :Thermaltek 550W אני לא הכי מבין בזה רק תגידו לי מה אני באמת צריך בשביל לשמור על טמפ' טובה... ואני רוצה לעשות OC למעבד עוד מעט...

• 14 תגובות
    • 776 צפיות
  25. לא ישמש לOC ורק דרוש שקט אני בוחר שניהם מתצורת L כי חשוב לי השקט את ה12L ARCTICFAN אני אוכל לחבר רק מאחור,בגלל המבנה שלו ומקדימה אחבר את ה12025L או שאולי עדיף כבר לקנות שני 12025L כקדמי ואחורי?מה דעתכם?הם באותו המחיר

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים