אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! אני מדי פעם משאיר את המחשב שלי דלוק בלילה על הורדות גדולות. המחשב הואר מחשב חדש P4 ויש בתוכו לפחות 5 מאווררים של הלוח אם (2) כרטיס מסך ספק ועוד אחד לקירור. המאווררים לא כל כך מרעישים (תאמת שבקושי) אבל בלילה שומעים אותם טוב מאוד והבעיה העוד יותר גדולה שהמחשב דיי קרוב לראש שלי בלילה (על הרצפה) והרעש מ-צ-י-ק ועושה כאב ראש (באמת). רציתי לדעת איך אפשר להגדיר או לעשות משהו בנידון כדי שהמחשב יפעל בצורה שקטה יותר? אני יודע שבמצב המתנה המחשב שקט מאוד אבל כל פעם במצב המתנה האינטרנט מתנתק. אני ישמח אם תביאו לי פתרון נורמלי (לא כמו-"תשים כריות, שמיכות ובונקר על המחשב"). נ.ב אני מדבר על פיתרון שלא צורך קניה כלשהי אלא הגדרה דרך הוינדוס. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מאוניון לאשות oc ך readon 9600xt 256mb שאני אקנה השבוע איזה יצרן מיצא את הכרטיס הכי טוב ל-oc ואיפה ניתן לקבל מדריך ותוכנות בשביל להעביר את ה-oc ;D
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הי יש לי AMD ATHLON XP 1700+ ורציתי לדעת אם הוא T BRED מבלי להוציא את המעבד ולהסתכל יש דרך אחרת לבדוק?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני משתמש בריוהטיונר ושמתי את המאוור קבוע על 80% אך אני רוצה שברגע שאני משחק הוא יעלה ל100%( המעלות בכרטיס מסך שמתי לב מגיעות ל80 במשחקים כבדים כמו UT3), כיצד ניתן לעשות זאת?
-
- 7 תגובות
- 505 צפיות
-
-
החלק שמתחבר למעבד בtuniq לא חלק לגמרי. איך ניתן להחליק אותו, באיזה חומרים אתה משתמש
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
פרטים על המפרט שלי למטה הבעיה שלי היא כזאת העלתי את הFSB דרך הביוס מ166 ל200 והמחשב שלי לא עלה מאז כלומר מסך שחור והיייתי צריך לבצע ריסט ללוח אם ואני מה זה מבואס כי אני לא מבין בזה והייתי מה זה שמח אם מישהו יכול לומר לי למה לא הצליח לי ההעלאה ..... וחשוב לציין שאני עם שניי סלוטים של 256 400 שעובדים בדואל
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מאוורר 80 ממ שפירקתי מספק ישן שלי יש לו חיבור 2 פינים דבר שלא עוזר לי לחבר אותו לא לספק ולא ללוח האם רציתי לדעת אם ישנה דרך לחבר אותו לחיבור של הספק??
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשתותי כרטיס מסך ATI RADEON 8500 64 MEG RETAIL ורציתי לדעת מה הטמפ שלו איך ניתן לדעת מה הטמפ?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך ניתן למדוד זרימת מים ואיך ניתן למדוד את טמפרטורת המים...תודה..
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 8500 RETAIL ורציתי לבדוק את הטמפ שלו ומה היא טמפ מומלצת של כרטיס מסך? :jump:
-
הי המחשב שלי כבר בן יותר משנה והצטברו טונות של אבק רציתי לדעת איך ניתן לנקות את המחשב מהאבק בצורה הקלה והבטוחה ביותר תודה
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה קניתי מחשב חדש ואני חושב שאפשר להוציא ממנו יותר אבל אני לא ממש מצליח.... מעבד - AMD 2800+ שהעלתי אותו ל 3200+ לוח - GIGABYTE 7NNXP זכרון 1024 ( 512X2 ) של GEIL 433MHZ CAS2 כרטיס מסך ( מיד שניה ) MSI GE-FORCE 4 TI4600 הכרטיס מסך אמור מעבוד על 300/660 והעלתי את המהירות ל 315/733 והניקוד שלי ב 3DMARK01 הוא בסביבות 13,800 ואריתי כאן אנשים אם מעבדים וכרטיסי מסך יותר חלשים שהגיעו ליותר. אני משתמש ב-NVHARDPAGE שהורדתי מ GURU3D ואני לא מרוצה מהתוצעה !! מה לדעתכם אני יכול לעשות כדי לקבל יותר מהמחשב ( שמעתי שיש דריברים OMEGA שנותנים יותר... אבל לא ממש מצאתי מאיפה להוריד אותם. ועוד דבר חשוב לא פחות המעבד שלי עובד בטמפרטורה מאוד גבוהה ( נראה לי ) בסביבות…
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי מעבד e8400 וזיכרונות 800mhz, התדר המקורי של המעבד הוא 3.00GHZ וה bus הוא 333, אם אני מגדיל את ה bus ל 400 אז התדר של המעבד יעלה ל 3.60GHZ ואז גם אצטרך לשנות את היחס של הזיכרונות (SPD) ל 2 כדי שהם יעבדו בתדר המקורי שלהם 800mhz (יש לי לוח אם Gigabyte ex38-ds4). עכשיו, אם אני יעבור את ה bus מעל 400 אז גם הזיכרונות יברו את התדר המקורי שלהם 800mhz. 1. בכמה ניתן לעבור את התדר של הזיכרונות? 2. והאם זה אומר שכדי לעבור מעל תדר 3.60GHZ למעבד חייב להחליף זיכרונות?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני חושב שהבהרתי את עצמי.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום ,אולי לא כתבתי משהו טוב. בכל מקרה תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
-
-
יש לי מאורר TMG A1 Thermaltake האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו? וגם על שאר המאווררים תודה.
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
ניסיתי עם SPEEDFAN ולאחר מאמצים רבים הצלחתי להשתלט על המאורר של המעבד ועל המאורר שמחובר ליציאה SYS_Fan2 אבל על המאורר המחובר לPWR-Fan לא הצלחתי. כמו כן יש אפשרות שSPEEDFAN יזכור את המהירויות שהגדרתי לו וככה לא יהיה צורך כל פעם להגדיר מחדש?
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום , יש לי לוח GIGABYTE GA-G31M-ES2L וקירור AC למעבד 5200 בביוס ראיתי שהמאוורר עובד על 2000RPM בעוצמה חזקה מאוד שקצת מפריעה מבחינת הרעש . המעבד לא מתאמץ יתר על המידה כי אני עולה לשולחן עבודה ומפעיל נגן ווינאמפ וזהו. הטמפ' גם לא גבוהות איך אני מוריד את עוצמת המהירות של המאוורר ? זה תלוי בגירסת הביוס או בלו האם או בדגם הקירור ? בביוס נכנסתי לכל האפשרוות , כולל PC HEALTH ובשום מקום אין אפשרות לשנות עוצמת המאוורר (ניתן רק לצפות במהירות הקיימת) וגם בתוכנתSPEEDFAN אני בכלל לא רואה את המאוורר של המעבד מוגדר (עברתי שלב שלב לפי הסטיקי על התוכנה כאן בפורום) מוזר..או שהלוח הזה בכלל לא תומך או הביוס שלו או שעדיף לי כבר לקנות קירור אחר (והאם זה יפתח לי את האפשרות לשנות את המהירות …
-
- 13 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום לכם ידידי אני מעונין לשפר את תוצאות OC שיש לי , אני בעל לוח AMD + 939 טיב המעבד והזיכרונות מופיעים כאן בתמונות הלוח מיועד ל-OC למעבד יש מאוורר מיוחד ל-OC למרות כל זאת לא מצליח לעבור את 2830 MHZ אין לי מצלמה איכותית לצלם את הביוס ולכן שאלות נא לשאול האם יתכן שהבעיה הם הזכרונות ? תוצאות CPU-Z http://img166.imageshack.us/my.php?image=10476720sa1.jpg http://img166.imageshack.us/img166/9045/39798666wc6.jpg http://img166.imageshack.us/my.php?image=61100776as4.jpg
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה פשוטה: איך נכון להרכיב את המאווררים של המארז עם הכנסת אוויר פנימה או הוצאת אוויר החוצה? כמה שאני שואל אנשים תמיד יש דעות שונות
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מתכוון למחברים השקופים זכר ונקבה (אלה עם ה4 פינים שנמצאים על הכוננים ועל חוטי המטח של הספק). והאם אפשר לקנות אותם בחנויות חשמל
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שווה להשקיע בזיכרון טוב ולוח טוב? או שזה סטפינג על הפנים? תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הרכבתי עכשיו את המחשב החחדש שלי ורציתי לדעת אם סידור הכבלים טוב... רק שתדעו שנאבקתי עם הכבלים כדי לסדר אותם יחסית "נקי" וזה היה קשה... אם זה מספיק טוב אז תגידו לי. אם זה ייפגע באוורור (והאוורור מאוד חשוב לי בהתחשב בכרטיס המסך - מצורפת תמונה חמודה -ולפי זה שיש לי OCZ Reaper&Vendetta2) אז תציעו לי איך לשנות. ואני חשבתי שיהיה קל כי קניתי ספק מודולרי... פחחח. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-