אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מפרט: E8400 @ 3.6GHZ EP43-DS3L OCZ VENDETTA 2 PALIT SONIC HD4870 ANTEC P182 בנוסף למאוררים שמגיעים עם המארז תוספת של SYCHE 800RPM. האם הטמפ הללו לא גבוהות קצת מדי בשביל ציוד שכזה ? הראשון זה במנוחה, השני במאמץ מעבד והשלישי במאמץ כרטיס מסך (הרצה של 2 דקות +- כל אחד ב OCCT 3.0.1). [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן! ברשותי מחשב מלפני שנתיים ואני מעוניין לשדרג את מערכת הקירור. יש לי סוניק טאוור עם מאוור 120 מ"מ עליו מצד אחד, 2 מאוורים בקייס הקדמי 80 מ"מ ועוד 120 מ"מ מאחורה. עכשיו הייתי רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את מערכת הקירור שתהיה הרבה יותר יעילה. כל אפשרות באה בחשבון - כלומר סה"כ יש לי 400 שקל. בין אם זה מאווררים, לוחות בקרה למיניהם וכדומה. העלתי תמונות. בתמונה השניה המאוורר מצד ימין.. אני מצטער על הלכלוך אני קצת מזניח אני יודע=< אז הצעות לייעול העסק יתקבלו בברכה! בתודה מראש חברים [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC למעבד INTEL CORE 2 DUO E6600. האם אוכל ללהגיע לתדר של 3GHZ מבלי לשרוף את המעבד? אם כן, אשמח אם תוכלו להדריך אותי כיצד לעשות זאת כי אין לי ניסיון בתחום.
-
- 11 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט גופי קירור לX1600PRO אבל מצאתי רק קירור למעבד בלבד. אני רוצה שהקירור יקרר את כל הכרטיס (כולל זכרונות) ולא רק המעבד. מישהו יכולך להמליץ לי על גוף קירור טוב בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם התחילה לי בעיה שלא הייתה לפני. לפני שבוע בערך העלתי את המהירות ל 2400MHZ 11X218 והכל היה עובד סבבה ועכשיו זה לא עובד לי יציב אפילו על 215... ולא שיניתי כלום הכל נשאר כמו שהיה !! הדבר היחיד שהשתנה זה שהמחשב עשה עדכון אוטומטי של משהו שקשור למעבד. זה קשור יכול להיות שזאת הבעיה ?? אני יזכיר שהמעבד שלי לו עובד את ה45 מעלות במאמץ... המעבד שלי הוא AMD +2800 הלוח הוא GIGA-BYTE 7NNXP והזכרונות הם GEIL 512X2 3500 CAS 2 ULTRA ( וניסיתי זכרונות זהים של CORSAIR ואותו הדבר בדיוק הגייל היו אפילו קצת יותר מהירים בלי אובר קלוקינג )
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני משתמש המון המון באתר הזה והוא מאוד מוכר (וחשבתי שגם אמין) אבל היום ראיתי את התמונות האלה וכמו שאתם יכולים להבין לפי הבדיקה הSPARK 7 עובר בקצת את הAX478 של טרמלרייט + הסמארט פאן שוחד?! ;D
-
- 11 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז midi-tower עם מאורר מארז אחד+מאורר של הםפק כח+מאורר מעבד,לוח-אם asus a7v133,מעבד amd1000 ,כרטיס מסך radeon64 , זיכרון 256 . בדקתי ב BIOS את החום של המעבד הוא משתנה בין 55 ל57 ,האם זה בסדר. האם כדאי לי להוסיף עוד מאוררים(כרגע אני משתמש ב VOLCANO2 ). נ.ל האם יש קשר ביו חום המעבד לעובדה שבאשר אני משחק במשחק commando2 הוא נסגר וחוזר לDESKTOP . (בדקתי אין סיבות אחרות,דרייברים מעודכנים). :smoke:
-
או שעדיף פשוט להחליף מאוורר כי אני חצי שנה עם הרעש הזה וזה מפריע!!!!!!! אני מרגיש כמו בשדה תעופה 8) 8) 8)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם כדאי לקנות מערכת קירור מים Thermaltake Big Water SE http://www.techniz.co.uk/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=269 או שעדיף ZALMAN CNPS9500 LED http://www.silentpcreview.com/article267-page1.html תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום. המעבד שלי בזמן האחרון לא יורד מה45 מעלות,אני חושב שהמאורר הלך כבר (הוא מרעיש גם) הנה הפרטים המדוייקים AMD Athlon 64, 2043 MHz (10 x 204) 3200 לוח אם Abit KV8 Pro סוקט 754 אני מחפש משהו שיהיה שקט מאוד,ולא יקר,אבל יעיל. שמעתי שAC טובים,מישהו יכול להמליץ לי על דגם?
-
- 11 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
המאוורר הזה : http://www.aocusa.com/subhdd.asp?id=SBF-12B&id2=1&pt2=Cooling+Products&id3=5&pt3=System+and+HDD+Coolers&id4=16&pt4=System+Blowers&tl=HDD_SYS_TEMP 1. מאיפה שואב אוויר ? 2. על מה הוא עושה "פווו" (רוח) ? (התייחסו לפעולה שלו כשהו ב "BRACKET" כלומר מחובר לסלוטים ...)
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0037Volcano4005/cl-w0037.htm נראה כמו עוד ניסיון לשלב בין קירור מיים ואוויר במכה אחת אני מנבא שזה לא יהיה משהו
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שבת שלום, כבר קרוב לשלוש שנים אני משתמש ב-Volcano 7 רגיל עם מאוורר מדוגם (אל תשאלו..), בכל מקרה, לאחרונה המאורר הזה מתחיל למות, ומי שמכיר את הוולקאנו 7 יודע שקשה מאוד למצוא לו מאורר מתאים, מכיוון שהוא דורש 70 מ"מ. החלטתי להתקדם לעולם החדש של גופי הקירור.. אחרי כמה שעות של עיונים, חיפושים, התלבטויות, דיבורים וכול מה שרק אפשר, נדהמתי לראות כמה המצב השתנה בשנתיים האחרונות גופי הקירור נראים ממש מפחידים, כ"א שוקל חצי קילו, ומאיים להפיל חצי לוח אם, ולקחת את כל הכרטיסים שיש בדרך יחד איתו לגהנום. בתחילה חשבתי על הזלמן 7000, אבל הוא לא מתאים ללוח אם שלי (מתי לעזעזל זה קרה שהיטסינק דורש לוח אם מסויים?! ), אחרי זה הסתכלתי אולי על שילוב של ט'רמלייט עם אנרמקס, אבל זה יוצא יקר (4…
-
- 11 תגובות
- 661 צפיות
-
-
השאלה בכותרת וזה דחוף כי מחר אני אמור לקבל תהזמנה תודה
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
קונה מחר-מחרתיים את הרכיבים הבאים, בכוונה להגיע לסביבות ה-3.8-4.0G יציב בטמפרטורות סבירות ורמת שקט טובה: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX - זמין במלאי ₪1522 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58A-UD3R ₪1146 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600MHz CL9 ₪991 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB ₪225 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪3884 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il שאלה אחת נותרה לי כרגע - יש משמעות ממשית לבחירת לוח האם שאיני מודע לה? מביני עניין טענו שלפחות מניסיונם הם היו בוחרים ב- ASUS P6T SE במקום במחיר די דומה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5248 וכל עוד אנחנו בעניין - כיוון שיש חשיבות גדולה לרמת השקט…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה קורה אנשים ? טוב אז כך החלפתי ספק למחשב שלי לאנרמקס 425 החדש ועכשיו כול סיפור האוברקלוק הישתנה לי לגמרי! המתחים יותר יציבים בהרבה וכמובן שהאוברקלוק קפץ לו! אז כך! לפני זה שהיתי עם הטרמאלטק (הכוונה רק למחשב עצמו לא לגז) אז לא יכולתי לעבור את ה4.15 יציב וגם במתח של 1.652 למעבד (בזכות הוולט מוד) ואילו עכישיו אחרי שהחלפתי ספק לזה אני נימצא ביציב ב 4.34 ובמתח של 1.52 וגם זה יציב רצח חח איזה מוזר עם אני מעלה את המתח האוברקלוק לא יציב ובכלל עם אני מעלה הרבה הוא גם לא נותן את התחלה של הוינדוס חח טוב מה אומרים יש פה עוד מה לשפר או לא? הינה תמונות! נ.ב את התוצאה בסופר פאי אני עוד ישפר ל30 שניות אני כמעט בטוח כי עכשיו זה הכול על סנטרד כאילו זיכרון על 2.5-4-4-8 והזיכרון יכול גם…
-
- 11 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אם אפשר לינקים לאתרים עם מדריכים, גלריות, פורומים, וכל דבר אחר שקשור אני אשמח מאוד
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברגע זה ממש אני וחבר שלי באמצע פרוייקט בניית Fan-control. נתקלנו בבעיה באנחנו לא יודעים מהו הרגל של הפלוס ומהי הרגל של המינוס בלד???? יש אחת קצרה ויש אחת ארוכה מהי כל אחת מהם ???? עזרה בבקשה אנחנו תקועים.... בתודה בנצי ורן D: עריכה.. --------- ועוד משהו ששחכנו לשאול בתמונה הזאתי : עכשיו תסתכלו איפה שמתחבר הנגד ללד (למשל הלד האדום לפניו יש נגד..) אז הנגד מתחבר לפלוס או למינס של הלד?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עם המסך החדש DELL 2412HM הפריימים בBF3 ירדו דראסטית וזה לפעמים נופל ל20+. כניראה הגיע הזמן לסחוט את המיץ מהכרטיס. אני חדש לגמרי בתחום OC כן קראתי איך צריך לעשות את זה אבל אני לא יודע מה הם סימני אזהרה, כלומר איך אני יודע שהוצאתי את המקסימום מהכרטיס שלי? אז ככה בהתחלה ניסיתי לשחק ישר סביב התדרים שהביאו האתרים הבודדים שבחנו את הכרטיס שלי. '>www.overclockersclub.com/reviews/inno3d_gtx470_hawk/4.htm]http://www.overclockersclub.com/reviews/inno3d_gtx470_hawk/4.htm http:///hexus.net/tech/reviews/graphics/25123-inno3d-rectifies-geforce-gtx-470s-shortcomings-hawk-card/?page=3 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=27610&PageId=7 לא הצלחתי לייצב את…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי אתמול לעשות לכרטיס שלי OC, ואני קצת מאוכזב =/ תגידו לי מה דעתכם... המהירויות הרגילות הן: GPU - 700Mhz Memory - 1000Mhz (x2 = 2000Mhz) Shader - 1500Mhz אחרי OC והרצה של 3Dmark06 כדי לבדוק קריסות למיניהן או ארטיפקטים, הגעתי למצב מקסימלי של: GPU - 750Mhz Memory - 1070Mhz (x2 = 2140Mhz) Shader - 1590Mhz והעניין הוא שלא ממש ראיתי הבדלים בביצועים... וגם ב3Dmark06 הוא הראה הבדל של איזה 150 כולה בתוצאה... מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה קירור ל p4 שלי שאני מתכנן לקנות הוא מיועד ל 100 אחוז oc אז אני רוצה קירור רציני למעבד משהו שיקרר משהו משהו עכשיו המחיר בין 160-300 שקל אבל אם זה 300 שקל אז שיהיה הבדל רציני מה 150 שקל,תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, לאחר שימוש אינטנסיבי בכרטיס הנ"ל גיליתי שהוא מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות במאמץ. לכן, לפני ביצוע OC אני מתכנן לקנות את רכיבי הקירור הבאים:AC Accelero S1 + Zalman ZM-RHS1 + Turbo Module. האם יש הצעות/הערות נוספות לשיפור הקירור? מעבר לכך אשמח אם מישהו יוכל לתת הסבר קצר כיצד לבצע OC לכרטיס אך מבלי לפגוע בו. (מצורפת תמונה של המצב הנוכחי - GPU-Z) כן מחפש לסחוט קצת את המיץ מהכרטיס אך מבלי להסב נזק. * שאלה נוספת, האם יש מיקום ספציפי להדבקת ה HEATSINKS של Zalman על הכרטיס מסך (מעבר לשבבים האפורים)? קיימים בערך 4 שבביםעל הכרטיס ו 8 היטסינקים, היכן אני אמור למקם את הנותרים, האם אפשר בכל מקום פנוי על הכרטיס? גםו אם זה על פינים קטנים ממתכת? תודה מראש. [attachment deleted by admi…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שזה מתאים לפה ולא לספקים ומארזים.. בכל מקרה, כשהמחשב שלי פועל, מעבר לרעש של המאווררים נשמע מין ביפ כזה יחסית חרישי, ואין בעיה איתו, אלא כשמנסים לישון עם המחשב בחדר.. הרעש של המאווררים לא מפריע אבל ה"ביפ" הזה מפריע. הצלחתי גם להקליט את הרעש הזה, זה לא כמו הצליל המעצבן ששמים בפלאפון ושרק צעירים שומעים (זה יותר חלש), וגם אמא שלי שומעת את זה.. גם שמתי לב שזה בא מכיוון הלוח אם, ושגם אם אני מפסיק את פעולת המאורר של המעבד, הרעש ממשיך. מישהו יודע ממה זה נובע? אולי אפשר לטפל/להפסיק את זה? תודה לכולם!
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
השם המלא של הספק- LC-B400ATX זה ספק של 400W. את הספק הביאו לי מKSP כחלק מהאחריות לאחר שהקודם נשרף.... בדקתי באינטרנט וטווח המחירים שלו בין 100-150. אני רוצה לעשות למעבד OC....זה אפשרי מבלי לסכן את המערכת/מעבד????
-
- 11 תגובות
- 650 צפיות
-