עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tomer434,

פעם ראישונה שלי תאמת שאני רוצה לעשות OC אבל יש לי 500-600 שקל מיותר יש מצב לOC שיבחינו קצת בהבדל? לכרטיס מסך EN8800GT של ASUS כרגע הוא על 40 מעלות ככה ובעומס 60-50 עומס הכוונה לCRYSIS או 3DMARK בקיצור אחרי ששיגעתי אותכם יש איזה הצעה לקרור חזק מאוד ובכמה אפשר לעלות אותו.... מבחינת מהירות ואם תוכלו להביא תמונה + ביצועים או שינויים שניסו את הקרור זה עוד יותר יעזור =] דרך הגב: אפשר להביא יד שניה כמו למשל קרור מים כמו פה http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/8756/cat/50 השאלה אם זה שווה את זה? לוח אם EP35-DS3P מעבד Q6600 @2.4 ספק כוח LIBERTY 400W ENERMAX זיכרונות 800MHZ כרטיס מסך 8800GT מין הסתם ליבה G92 תודה לעוזרים

2. Started by Lambomeir,

אי משתמש בגרסה super_pi_mod-1.5 והורדתי מהרבה מקומות כולל האתר כאן ותמיד שאני מבצע בדיקה ראשונה על 1M הכל בסדר אבל בפעם השניה הוא רושם לי שהתוכנה לא מגיבה. כמו שציינתי הורדתי מהרבה מקומות ותמיד בבדיקה הראשונה זה בסדר אבל בבדיקה הבאה הוא כבר רושם לא מגיב. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by Director,

שלום לכולם , בקרוב אני רוכש את המעבד הבא : Athlon 64 X2 4600+ Socket 939 ו AMD ורציתי לדעת איזה קירור + - לקנות לו כדי לעשות OC למעבד הזה . (קירור שיוכל לעשות לי אובר קלוק נחמד , לא יותר מדי..)

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  4. היי. זה סיפור ארוך, אבל עומדים לצידי רכיבים של מחשב ללא מערכת הפעלה. השאלה שלי היא האם כדאי לי לחבר אותם למארז, למרות שעד יום רביעי אני לא אדליק בכלל את המחשב? המשחה הטרמית לא תיהרס כשהיא נחה סתם ככה בין המעבד לקירור? יש הבדל אם אני מורח אותה עכשיו או ביום רביעי לפני שיהיה בידי עותק של וינדוס? תודה.

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום יש ברשותי לוח של DFI דגם P45 T2RS PLUS, והתקנתי תוכנה לטמפרטורה REALTEMP ו TJMAX מכוון ל 100, ( מעבד E8500 ) העיניין הוא שבביוס המעבד עומד על 18 מעלות, בזמן שבמנוחה בווינדוס REALTEMP מראה 38 מעלות ולא יורדת מיזה לא משנה מה... בלוחות הקודמים שלי של DFI היה תוכנה שהגיע עם הלוח SMART GUARDIAN משהו כזה... היא לא קיימת לצ'יפסט P45 ? כי אני לא מוצא אותה באתר לערכת שבבים הזאת... ולה הזיוף הגדול הזה של REALTEMP מול הביוס ?

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  6. אני קונה בקרוב מחשב חדש, כ. מסך כבר יש 9800GT והמעבד יהיה E8400 או E7200 עם 4GB RAM 800MHZ אני צריך לוח אם עמיד בOC, אני מתכנן OC למעבד ולכרטיס, - איך ה EP43 DS3L של GB בOC? תודה מראש, אבישי.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. Started by froggy,

שלום קניתי את הGAINWARD 4850 הטמפ' במנוחה היא 83 מעלות. והטמפ' במעמץ 95 מעלות. 1. האם זה בסדר? חשוב לציין שהסירקולצית אוויר שלי במארז גרועה ביותר, כי יש לי את המארז הבא: COMPUCACE micro atx 300w 6k series. הנה קישור http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_micro_atx_6k.htm עוד פרט שולי אולי הטמ"פ של המעבד במנוחה 55 מעלות, ובמאמץ 63 מעלות יש לי את הintel pentium 4 3ghz 630 2. האם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר ואיפה? בתודה מראש לכל העוזרים

8. Started by ovadia10,

ULTRA KAZE Scythe ב3000 סל"ד 120CM או Scythe S-FLEX ב1900 סל"ד 120CM

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by benasoor,

שלום לכם אני די חדש באוברקלוקינג ואני רוצה לעשות למעבד שלי קצת אוברקלוקינג אז ככה זה המפרט שלי: לוח אם: גיגהביט ga-p35-s3g מעבד: intel c2d e8200 זיכרון: 2*2 גיגה של קינגסטון 2* 512 מגה יונדאי או משהו סתם משהו שבא עם המחשב זיכרונות הם 800mhz קיירור למעבד:igloo 5062 טמפרטורה של המעבד במאמץ 55 (לליבה המקסימלית) בשיא החום 38 לא במאמץ בשיא החום עם מישהו יוכל לעזור לי בנתונים שצריך להכניס בשביל אוברקלוקינג נחמד אני לא רוצה משהו מטורף משהו כמו 2.8-3.0 במקום 2.6 למעבד שיהיה משהו בטוח.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by superman2,

שלום לכולם אני חדש באתר וחייב לציין שהוא נראה מקצועי ויעיל ועכשיו לבעיה שלי יש לי פנטיום 4 CPU Usage שלו מאוד גבוה ועומד על 100% לא קבוע זה 100 ויורד ל 80 פתאום ל 50 וכך הלאה... בבדיקה חום מעבד שאני עושה הטמפרטורה 78 מעלות שזה גבוה האם הבעיה היא מהחום של המעבד או משהו אחר? יש לציין שעשיתי בדיקת רוגלות ושאר מזיקים ולא זאת הבעיה, ואני יודע שאין לי משחה תרמית על המעבד האם המשחה תוריד את הטמפרטורה? דבר שני לפני כמה חודשים החלפתי ספק כח למחשב כי המקורי התקלקל אז שמתי ספק שהיה לי בבית שעובד גם על 300 וואט כמו הקודם שהתקלקל והוא לא ספק איכותי כמו הקודם האם גם לספק השפעה על המעבד?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. לא מצליח לפי המדריך שדניאל כתב בסטיקי - השינוי של האחוזים לא עובד לוח אם - ASUS MAXIMUS מאוורר SILENX (מחובר עם 3 פינים) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by noobster,

האם יש תוכנה קלה לשימוש שיכולה להוריד לי את מהירות השעון ולחזיר בלי צורך התעסקות בביוס וריסט? אני מנסה להריץ משחקים ישנים ומצב "תאימות לאחור" לא עוזר... האם יש מצב להאט את כול המחשב לפרק זמן (שעה-שעתיים) בלי צורך לגשת לביוס?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by Davidmag1,

הלחפת ללוח של asus p5n-e-sli עשיתי מה שהיה כתוב באתר oc.net\com לא זוכר תסייומת זה לא הענייןן עשיתי מה שהיה כתוב שם אבל לא הצלחתי לעשות את הOC קיבלתי כראש. אפשר עזרה?? תודהה ושבת שלוםם אני יגיב רק אחרי צאת השבת אז תודה לעוזריםם

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  14. Started by inVenTo,

בדקתי בכמה תוכנות את הטמפ' של המעבד והליבות ובשתי תוכנות יצא לי טמפ' של 63-65 בליבות שזה כבר ממש חם ו-45 מעלות למעבד ובשתי התוכנות האחרות יצא לי 50 מעלות מקסימום לליבות. שכחתי להוסיף נתון חשוב,הטמפ' הנ"ל במאמץ http://www.zix.co.il/viewer.php?id=756531852.jpg איזה מהתוכנות מזייפות? ולמה יש הפרש של ~10 מעלות? המחשב בחדר מאוורר בלי מזגן, המערכת שלי היא: CORE 2 DOU E4300 1.8GHZ OC 2.4GHZ עם AC7PRO תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  15. Started by BENNY-L,

אחרי שראיתי את מה שXVERTIGO עשה ל XASER 3 אמרתי יאלא לעבוד אני צריך המלצה 3 מאווררים 120 מ"מ 3 של 92 מ"מ אני לא מחפש סופר שקטים משהו נורמלי אבל שיוצאים מהם 3 חוטים לא צריך עם לדים תודה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  16. יש לי Q6600 וכמו שידוע לכם הוא מעבד בעל 100 TJ.... על אילו טמפ' להסתמך? הדרייבר שבא עם הלוח אם או CORETEMP עם 100 TJ? תודה רבה לכל עוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  17. שלום, יש לי מאוורר שיש לו רק חיבור ישיר לספק כח, אני רוצה לחבר אליו חיבור ללוח אם, איך אני עושה את זה? ולגבי חלקים, יש לי חיבור מיותר של מאוורר-לוח אם. חג שמח

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מישהו יכול לשלוח לי בבקשה הפניה לתוכנה שמציגה את הטמפ' של כרטיס מסך ? העדיפות לתוכנה עבור לינוקס, ועבור כרטיס GeForce fx5500

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  19. Started by Jules Winnfield,

נערך: הינה לאן הגעתי, מה אתם אומרים? 20% לזיכרון ו21% לליבה במאמץ: 61 מעלות במנוחה: 43 מעלות

20. מעבד : Intel Pentium-D 2.8 MHZ - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 52 מעלות (לפעמים זה 56,59 , יותר בשעות החום) ... לוח אם : Asrock 775-Dual VSTA [חרא לוח] - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 40 מעלות , לפעמים זה 37 , 36 וכו'... הארד דיסקים : 1) WD 80GB 7200RPM - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 37 מעלות [בד"כ זה המעלות שלו] ... 2) WD 500GB 7200RPM - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 41 מעלות [לפעמים 39 מעלות וכו'..] ... כרטיס מסך : Geforce 8400GS 512MB [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 47 מעלות [לפעמים 46 , 45] ... כמה דברים שצריך לציין : 1) דלת הצד של המחשב פתוחה כרגע . 2) המאוור שהיה אמור להיות על דלת המחשב , הרכבתי אותו על צלעות הקירור של הכרטיס מסך (כן , לכרטיס הזה יש צלעות קירור ולא מאוור…

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by montana,

שלום , אז ככה , יש לי בעייה קטנה הביאוס שלי מוקבל לשלושה אפשרויות לעלות את הCPU ל : 25% 50% 75% כעת יש בעייה בביאוס הקודם שלי הייתה אפשרות גבוהה יותר... זה חשוב מפני שאני נכנס למשחק NEED FOR SEED CARBON המשחק עולה הכול טוב ויפה, אבל כשאני לוחץ על להתחיל לשחק הוא יוצא בלי שום סיבה. זה קרה לי בעבר שהתקנתי מוד למשחק - VICE CITY עשיתי אובר קלוק חזק {בביאוס הישן שהיה לי} וזה פתר את הבעייה אז שאלתי אם אפשר להוריד ביאוס מתקדם לאוברקלוקים... יכול להיות הבעייה במחשב יש עוד משהו מוזר כשאני בא להחליף תמונות במסנגר הוא מתנתק לפתע ויש לי מסנגר לא כבד יחסית 7.5 נ.ב במשחק MOST WONTED והקודמים לו זה לו קורא {והם גם כבדים} מפרט המחשב שלי: 1.7GH 1G RAM GEFORCE 5200 דרך אגב המחשב שלי עומד …

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by zeevkat,

היי אני מנסה לעשות OC פעם ראשונה ויש לי שגיאה ב OCCT CODE 1 מה זה אומר תודה

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  23. אז ככה.. אני עובד על פרוייקט חדש יחסית שיתבסס על מארז TT MOZART TX, הזמנתי לפני כמה ימים (ההזמנה יצאה כבר ;D ) לארץ כעיקרון הזמנתי הכל חוץ מבלוקים, שעליהם אני עדיין לא סגור.. מעבד: אני לא סגור על מה ללכת, על הGTZ או על הD TEK.. כ.מסך, בכל מקרה אני אבנה מערך CF, כך שאני צריך 2 בלוקים, שככל הנראה אני אבחר בתוצרת של DD על פני התוצרת של EK (אלא אם כן תגידו אחרת) בכל אופן, מדובר ב2 לופים נפרדים.. לצ'יפסטים, פה אני קצת תקוע.. מדובר בלוח של DFI LP X48 UT, המכיל גם HEATPIPE לכל אורך הלוח (צ'יפסטים, מייצבי מתח), אני מעוניין לקרר את כל הרכיבים הנ"ל, אך האם ניתן להתקין בלוק סטנדרטי על הגשר הדרומי? או שיש בעיה של "התנגשות" עם כרטיסי המסך? לצערי לא מצאתי בלוק ייעודי למייצבי המתח ללוח…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  24. האלן אני מבצע OC לכרטיס החדש שלי (9800GT) העלתי ב 70 MHZ לליבה ולזכרונות. טמפ 75 אחרי שעה ב ATI TOOL האם זה יציב ומספיק ? הטמפ כבר גבוה מלהמשיך ? בנוסף שמתי לב שהכרטיס שלי רץ על 30 אחוז,הורדתי את התוכנהEVGA Precision גילגלתי ל100 איחלתי את זה ומשום מה אין שינוי מה צריך לעשות ? תודה

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by andd,

המפרט שלי: q6600 g0 p35-ds3l 2gb 800 cl5 קירור ac freezer 7 pro. בקרוב קונה חדש, מתלבט בין tuniq tower ל ultra 120, מה אתם ממליצים? ת'אמת אני לא כל כך יודע ממה להתחיל באיזה דברים אני צריך להתחשב? מה אני צריך לשנות? אפשר אולי איזה מדריך? שיהיה מפורט

דיונים חדשים בפורומים