עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zzrxox,

המפרט שלי מופיע מימין המקסימום שאני מגיע אליו ועומד בבדיקת יציבות עם SP2004 ORTHOS הוא 3.2 400*8 ביחס של 1:1 ,אם אני עולה ל-420 או 440 וביחס של 1:1 עם הזכרונות אני מתחיל לקבל שגיאות בבדיקה ( המתח והתיזמונים של הזכרונות והמעבד שונו בהתאם ),כשבחרתי ב - ORTHOS לבצע בדיקה שתעמיס רק על המעבד ללא הזכרונות לא היו שגיאות,ניסיתי גם להעלות רק את תדר הזיכרונות ולהישאר עם המעבד על 400 וגם אז היו שגיאות,השאלה היא ,האם אפשר להסיק מזה שמה שמגביל אותי זה הזיכרונות ? ואם כן האם זה אומר שהזכרונות דפוקים או רק מגבילים,למרות שאני יודע שיש אנשים שהגיעו עם הזכרונות הנ"ל ל - 1000 ללא בעיות מיוחדות.

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by navk2,

מפרט : E5200 @ 3.33 (טבעי : 2.5) Gigabyte Ep31 ds3L זיכרונות 800 עם צלעות קירור (לא זוכר חברה) מארז ANTEC 300 עם סירקולציה בינונית - שניים בפרונט מכניסים, אחד למעלה (14) שמוציא עוד אחד מאחורה מוציא, בדלת יש הכנה למאוורר (חור) שמכוסה במסנן אבק. באס (ככה קוראים לזה נכון?) : 266 כרגע אני על מכפלה טבעית (12.5) זיכרונות בתדר רגיל (800) מה שאומר מחלק 3. אני עם תוספת מתח דיי רצינית אבל רק למעבד, הוא על 1.31. המערכת נמצאת במצב הזה איזה שנתיים ודיי שכחתי איך להתעסק עם זה, אם נאמר אני מציב לי מטרה להגיע ל3.6 כתדר קבוע לעבודה רציפה, מה שאני יודע שאפשרי כי המעבד הזה הגיע כבר כמעט ל4 יציב, פשוט להעלות באס ? אני אצטרך להוסיף מתח לזיכרונות אם הם יהיה על 864 ? או שעדיף לי לעבור למחלק …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sharon321,

אני לא מצליח להעלות את המעבד מעל 2100mhz שאני מנסה הוא נתקע ולא עולה עשיתי oc למערכת העלתי את המהירות מ-166 ל- 200mhz במכפלה של 10.5 ואין לי בעיות חום זה מה שקיבלתי-http://s57.yousendit.com/d.aspx?id=1Z4U6KM7YI2S33THKF2AT43VIL שאני מנסה לעלות את המכפלה המחשב נתקע המעבד הוא- Athlon XP 2500 amd ולח האם הוא 8rda3i של-epox זה הלוח http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=412 באחד הנסיום באתר ראיתי שזה אפשרי http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=424 [1] מה אני צריך לעשות כדי להגיע לנתונים כאלה? [2] למה אני לא מצליח להעלות את המהירות מעל 200mhz ? אני חדש בזה אז הסברים יעזרו ותודה לכולם

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by barakaaron,

מה אני יכול לעשות? במשחקים הבורד מגיע לי ל60 מעלות פלוס ואז המחשב נתקע... כשהוא לא עובד אז הבורד על 48 והCPU על 38. כשהוא נתקע במשחקים אז הבורד על60 והמעבד על 50... :-/ יש למישהו הצעה איך לקרר את המחשב? במידה ואני מריך לקנות עוד מאווררים אז על איזה אתם ממליצים? כרגע יש לי מאוורר אחד אני חושב על המעבד ועוד מאוורר בספק.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הזמנתי מספר מכובד של רכיבים לשידרוג המחשב הקרוב שלי, ובין השאר מארז Chieftec ואמצעי מודיפיקציה שונים. אני מעוניין לעשות מתג מרכזי, אשר ישב במקום המנעול לדלת המארז (בעלי Enermax/Antec/Chieftec עם הדלת יודעים), ובאמצעותו אוכל לחבר\לנתק את הרכיבים הבאים, כולם במכה: * נורת פלואורסנט בתוך המארז - לינק * כבל פלואורסנטי - לינק * מאוורר קדמי למארז של Antec (זה עם שלושת הלדים בפנים) * 2 הלדים בקידמת המארז (דיסקשיח ו-Power) * 3 לדים נוספים שאשים בתוך המארז ז"א בסה"כ 8 רכיבים, קחו בחשבון שנורות הפלורסנט כנראה אוכלות חשמל, ושהמפסק (על המארז) רחוק מקופסת המיתוג (בתוך המארז). כיצד ניתן לעשות דבר זה בצורה הכי פשוטה? ברשותי ספק כוח 350W של אנרמקס, עם הרבה כבלים אנא, אל תענו ב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום! לאחר ניקוי אבק במחשב, שמתי לב שאחד החוטים של המאוורר 120MM יצא מהמקום שלו ולא ניתן להחיזרו לשם(אפשר "להניח" אותו שם אבל אם נוגעים במחשב הוא זז ומפסיק) אז אני צריך המלצה למאוורר 120MM, כמה שיותר חזק כמה שיותר שקט וכמה שיותר זול אפשרות להתפשר קצת על הרעש לטובת חוזק אם זה שווה את זה. תודה אריאל ראיתי את המאוורר הבא עם דחיפת אוויר של 70CFM, ברעש של 19DB במחיר של 45ש"ח! http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1389 שווה או לא? עריכה*** רמת הרעש של המאוורר שאני צריך להחליף כרגע זה: 16Db אשמח אם תתנו לי המלצה למאוורר אם אותה כמות רעש, אבל כמה שיותר חזק

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  7. אהלן אנשים אני חדש בתחום ההמהרה ואשמח לעזר בכם לפני שאני עושה משהו. יש לי את המפרט הבא: Asus p5qc intel q8200 crosair xms3 1333mhz 7-7-7-14 X2 Segate 1TB Raid0 Ati HD4650 כרגע עשיתי super pi וקיבלתי 21 מה עושים כדי לקבל 16 ? ;D תודה מראש לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by boss,

תקציב לא חשוב. אני מחפש קירור מעולה ,אני חושב על Corsair Water Cooling H50 מספיק? בשביל מעבד 920 או 860 כי בקרוב אקניה במחשב חדש. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yogev_k,

חברה מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד הזה במנוחה ובמאמץ. המעבד הוא בסטוק.

• 11 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by Dardasaba,

שלום, אני מריץ AMD XP 1900 עם HSF המקורי של AMD והגריז המקורי שקיבלתי עם המעבד .... איזה קריאות טמפ' אני אמור לקבל ? כרגע אני יושב על 64 -68 IDLE תלוי בטמפ' בחוץ ... ו 72-78 FULL LOAD. אני מריץ את המעבד על ASUS A7V333 ואני דיי בטוח שיש לו קריאות טמפ' יותר גבוהות מהרגיל .. למשהו יש מושג ? תודה מראש Dardasaba.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לפני כחודש וחצי קניתי את הכרטיס מסך החדש (והכבד למדי) הזה... RADEON X800XL מתוצרת GIGABYTE ,נפלתי על דגם (למזלי) מהחדשים שלהם שמגיע עם קירור נחושת ענקי ומוזר,יש מסביבו המון צינורות והוא נראה כמו צב משורין.... קוראים לקירור הזה SILENTPIPE ואני רוצה לדעת עם הוא יכול להיות שווה ערך לOC? תודה למי שעוזר

• 11 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by EzE126,

התקנתי AC FREEZER 7 PRO במטרה לקרר את המעבד ולעשות OC קטן אבל הטמפ' נשארה דומה למה שהיה קודם כשהמאוור המקורי של אינטל היה (למרות שעכשיו המחשב הרבה יותר שקט). הסרתי את המאוורר ושמתי משחה טרמית חדשה AC MX-2 (רק למקרה שמה שהיה על המאוורר היה MX-1 ) ועדיין הטמפ' לא זזה. המעבד הוא E6400 המארז הוא HEC 6920 יש שני מאווררי 120 אחד מקדימה ואחד מאחורה (אחורי NOCTUA והקדמי Yate Loons) על הכרטיס מסך יש מאוורר AC Accelero X1 הטמפ' של המעבד כרגע כשהדבר היחיד שפועל הוא הEXPLORER היא 55 מעלות כשכל ליבה היא 47 מעלות וזה נע ככה למעלה ולמטה לוח האם ב42 מעלות קבוע הכרטיס מסך ב45 מעלות HDD נח לו ב34 מעלות כל המאווררים פועלים בשיא עוצמה - ספק ENERMAX Liberty 400 - 1200RPM …

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by ONKYO,

אני רוצה לשים מסך lcd קטן בbay הפנוי שנשאר לי במארז אני עוזב לרגע בצד את ה"מאיפה לקנות מסך כזה" כי זה לא אקטואלי עד שאני לא ימצא מדריך טוב הידע שלי במעגלים חשמליים שואף בערך ל-0 (איזה נגד לחבר לאן וכו'...) אז אבא שלי יעזור לי אני רק צריך מדריך שיגיד לי מה החומרים שדרושים, ואיך להרכיב אותם המדריך היחיד בעברית שמצאתי הוא היה למסך שמתחבר דרך הכניסה\יציאה של המדפסת paralel, וחיבור זה לא אקטואלי בשבילי כי אני לא רוצה לנתק ולהחליף בין המדפסת למסך כל פעם (ואני לא יחבר ת'מדפסת בusb) למישהו יש מדריך לחיבור ליציאה הסריאלית? או בכלל מדריך בעברית? או טיפים ? כל דבר יתקבל בברכה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by jackhammer,

רציתי לדעת אם נוזל הקירור במערכת הקירור מים (Ethylene glycol) מוליך חשמל? חפשתי באינטרנט אבל אני לא מצליח למצוא תשובה כל מה שאני מוצא זה מבנה מלקולרי ומסה אטומית וכל החרטא הזה (שבטח יביא לי סיוטים בלילה משיעור כימיה ) אני רוצה לדעת מה יקרה במקרה הכי גרוע ותהיה נזילה במערכת קירור המים וחלק ינזול על הרכיבים.... יהיה קצר? אם לא יקצר אז סבבה אבל אם יהיה קצר אז למה לא משתמשים בנוזל שלא מוליך חשמל כמו מים מזוקקים (היחיד שעולה לי בראש אבל בטח יש עוד)? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eviatarp,

מעבד: Intel Core i5 4690K קירור למעבד:Arctic Freezer i30? לוח אם: Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 כרטיס מסך:gigabyte gtx970 g1 כונן קשיח: Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA III ספק: Seasonic M12II-750 Bronze 750W מארז: Corsair Carbide 300R Compact זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600 אני מתכנן לעשות oc ובעתיד גם sli האם המפרט מספיק קר? צריך להוסיף משהו? לקנות מעבד חדש?

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by sroolik,

קודם כל שלום, אני חדש פה בפורום, מקווה להנות ! היה לי מאוורר במארז ועכשיו קניתי עוד אחד, אבל אני לא מוצא עוד חיבור שאני יכול לחבר אליו מאוורר (שלושה פינים עם פלסטיק מאחורה) מישהו יכול לעזור לי ? איך בכל זאת אפשר לחבר ? תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 616 צפיות
  17. שלום לכולם אני רוצה להביא מערכת קירור מים למחשב שתכלול בלוק לכרטיס מסך (רצוי שיהיה אוניברסלי) בלוק לצ'יפ שעל הלוח ובלוק למעבד.. לא ידעתי איזה חלקים לבחור כל כך אצל הדובים.. רצוי שהמערכת תהיה יפה גם.. (בעיקרון רציתי להביא את הביג ווטר שהיא ממש יפה ,אבל הבנתי שהביצועים לא משהו) תקציב? ממ אין בינתיים אני חושב 1500-2000

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by The-Fox,

היי, אני ממשיך את חווית ה OC שלי בבדיקת יכולת המעבד שלי: AXP 1800+ סטפינג AGKGA... עכשיו יש לי וולקנו 7+ עם AS III... אני עובד עכשיו ב 173 באס עם מכפלה 10. המעבד רץ ב 1730 MHZ כרגע. עכשיו העניין הוא שבלוח שלי A7V333 אפשר או לשים את המתח על 1.85 V בביוס (הכי גבוה) או שאני משתמש ב Jumper שמשנה את המתח למשהו קבוע. בעיקרון זה אמור להיות על 2.1... מסיבה כל שהיא זה החליט לעלות ל 2.2 V... הטמפ' בסדר, עובד על 52 מעלות במנוחה בערך, עכשיו שאני גולש זה על 53... השאלה שלי, זה מסוכן המתח הזה ?

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  19. אני רוצה להזמין משם כמה דברים ואני לא יודע אם אני צריך להזמין להם אביזרים אם אתם מבינים למה אני מתכוון אתם יודעים מפצלים חוטים אז אני ייתן לכם פה רשימה של מה שאני רוצה להזמין ותגידו לי בבקשה מה אני עוד צריך UV 5mm LED בשביל הלדים האלה חייבים LED Holder ? זה משנה אם זה Metal או פלסטיק מבחינת הרכבה או רק איכות? אני צריך אותם בשביל להחליף את הלדים שיש לי במארז ולהחליף אותם בלדים שיש לי בסידירום הם בשביל זה? Blue CCFL Kit אם אני לא טועה זה כמו מנורת קטודה לא ? רק שזה לא קר אני חושב Mini Blue CCFL Kit זה אותו דבר רק קטן יותר את שניהם מרכיבים ישר לספק או שיש שיטה אחרת או שצריך מפצל או שנאי ? אני צריך אותם בשביל להאיר את המארז הם בשביל זה? נ.ב יש מישהו שהזמין מישם? כי …

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by getsomefood,

המעבד שלי הוא בערך ב45 מעלות לא במאמץ בלי oc (אבל בלי קירור מיוחד) יש סיבה למה הוא כל כך חם? (או שזה לא כל כך חם) הנה הפרטים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by Nirkaw,

שלום לכולם, עד לפני שבועיים היה לי את הלוח אם של MSI MS-7267 . מעפן ביותר שתומך עד 2GB RAM ... לפני שבוע שידרגתי ל ASUS P5G41C-M LX עכשיו זו הבעיה ... בלוח אם הקודם הגעתי עם המעבד לOC של 2.30 ועם זה אני בקושי מגיע ל 2.30... אני צריך להגיד תודה שהבעתי ל 2.26 וגם זה בקושי למה לעזאזל ? ( אם לא מתאים לפה תעבירו בבקשה )

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שיחקתי במישחק אחד פיתעום קפצה הזהרה של dual core center של msi היה רשום היתחמומות יתר של המעבד המחשב יכבה בעוד 1 דקה ואז ביתלתי את זה זה קופץ לי כול פעם שאני ניכנס למישחק המישחק הוא hawx הטמפרטורה היתה ב 80 ו 81 בהתאמצות נמוכה של עד 40 50 אחוז עכשיו אני במזגן המעבד 71 המערכת 41 המאוורר טוב מגיעה ל 2555 rpm מקסימום עזרה מהר לפיני שהמחשב יתפגר פו ;D

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by nivi125,

אוקיי אין לי מושג לאיזה פורום זה קשור, אז תעבירו לפורום הנכון.. תודה בימים האחרונים המחשב שלי נהיה ממש ממש עגלה, ובדקתי אם אנטיוירוס ואנטי ספייוור והכל תקין מפרט : 8600GT P35 C2D E6550 2GB בנוסף לאיטיות, כמעט כל המשחקים קורסים לי מזאת אומרת קורסים ? כלומר שנגיד אני באמצע המשחק, פתאום זה נתקע ל3 שניות, ואז המסך פתאום נהיה מקושקש ומטושטש ואי אפשר להבין כלום (אבל המשחק עדיין רץ, כאילו אפשר לזוז ולירות וכו', אבל בלי לראות מה אתה עושה) זה קורה לי בכל משחק כמעט... איך אני מסדר את זה ? =/ ועוד משהו.. הטמפרטורה בכרטיס שלי היא 51 במנוחה, זה נחשב נורמלי ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by idani1983,

מה געתכם על המאורר הבא? מבחינת ביצועים וכמובן שקט !!!! http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=925072&sku=T925-2009 תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אז ככה יש לי מעבד פנום X3 8650 ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק (אם זה רלוונטי אז יש לי לוח אם של ג'יגהבייט 790GP וזכרונות של קינגסטון 2X2GB) עכשיו קראתי את המדריך שיש פה והבנתי קצת אבל לא הכל 1.יש פה מישהו שיכול להביא מדריך קצת יותר מפורט באנגלית או עברית זה לא משנה או כל אתר עם מידע שיכול לעזור ואפילו בקצת 2.ראיתי שבמדריך שיש פה באתר לא השתמשו בקירור נוסף אלא קירור סטוק עד כמה זה מומלץ\לא מומלץ והאם SPEEDFAN יכולה לעזור קצת לאוברקלוק אם אני לא רוצה לקנות קירור אחר 3.בבקשה תנו לי את השמות מא-ת של התוכנות שאיתן עשיתם אובר קלוק למעבד ואם אפשר הסבר קצרצר מה כל תוכנה עושה 4.על איזה יחידות קירור למעבד אתם ממליצים בטווח המחירים של 100-200 שקל.. אם יש יחידה שעולה קצת יותר ותתן שי…

• 11 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.