אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז מצאתי דרך חדשה לקירור המעבד עם חנקן נוזלי קבוע (לא ששופכים כל פעם קצת אלא עם קומפרסור) שאותה לא אגלה כרגע. בדרך שמצאתי נמנע הלחץ הרב על המעבד שקיים בבלוקים רגילים, אך השוק התרמי נשאר ורציתי לבקש את עזרתכם ועצותיכם בנוגע לכך. מישהו יודע?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מארז 6A19... עכשיו שהייתי שם קניתי גם AC 12 ואני רוצה לדעת איפה כדאי לי למקם אותו... ובתור מוציא או בתור מכניס אויר
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לא מזמן ואני די מתלבט בקשר לכיוון המאוורר של המעבד. כל אחד אומר לי משהו ואחר והיו לי כמה בעיות עם זה. ראשית,יש לי SCYTHE MUGEN 4 וזכרונות שלCORSAIR VENGEANCE וזה הפריע אחד לשני אז שמתי את המאוורר של הקירור מעבד בצד השני כי לא היה מקום (לא ליד הזכרונות כמו שתמיד רואים בתמונות,בצד השני). עכשיו,לאיזה כיוון זה צריך להיות מסובב המאוורר? להוציא את האוויר על התושבת של הגוף קירור או החוצה? כי בהתחלה שמתי את המאוורר שיוציא על התושבת את האוויר ואז הלכתי לKSP לקנות נתב לאינטרנט,ועל הדרך שאלתי אותם על המאוורר. הם אמרו לי שעשיתי לא נכון,ושצריך לסובב את זה שיוציא את האוויר החם מתוך התושבת,החוצה ושיצא מהמארז. העלתי תמונה של הCPU COOLER אחרי שסובבתי אותו (בעצם האוויר לא נ…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם למרוח על כל המעבד ( DUAL CORE AMD +3800) שיכבה אחידה ואז להניח את הבלוק של הקירור מים או שיש שיטה אחרת ?
-
- 4 תגובות
- 421 צפיות
-
-
מה הצורה הטובה ביותר? כ.מסך: כאילו רק על הליבה? איזה כמות, כאילו שכבה דקה/עבה? שהמשחה תיהיה גלית כזאת או חלקה? וכל מה שתוכלו לפרט (הזמנתי Silencer 5 Rev. 3) מעבד: ברור לי שזה רק הליבה =\ , איזה כמות, כאילו שכבה דקה/עבה? שהמשחה תיהיה גלית כזאת או חלקה? וכל מה שתוכלו לפרט (הזמנתי Volcano k7 Silent Boost) ועוד משהו איך להוריד תמשחה שזה לא יפגע בליבה(עם איזה חומר וזה נוגע לכ.מסך ולמעבד)
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מעבד i-7 עם 8 ליבות (ההוכחה שיש לי 8 ליבות היא כשאני נכנס לmsconfig אז הוא נותן לי להגדיר 8 ליבות לעבודת המחשב) זיכרון 8 גיגה DDR3 מערכת הפעלה win-7 ultimate -64bit\ בהגדרה די מפלצתי מבחינת היכולות שלו אני מייעד אותו בעיקר למוליטמדיה (המרות ותרגומי סרטים ברמות הגבוהות ביותר שיש full hd וצפונה) עכשיו מה שאני מחפש זה שמישהו יסביר לי בצורה פשוטה איך אני רותם את פעולת המעבד או את פעולת הליבות לריכוז על משימה אחת ספציפית(לדוגמה הדבקת כתוביות והמרת/עריכת סרט של 12 GB דבר שיכול לקחת הרבה זמן אני עובד עם cyberlink (תוכנת עריכת הוידאו אחת הטובות והיקרות שיש בשוק) ואני די חדש בכל מה שקשור לאוברקלוקינג לא רוצה לדפוק משהו ברכיבים/במערכת ההפעלה של המחשב יש תוכנת או…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של asus P5LD2 לאלו שלא מכירים אותו הוא pci-expres אז השאלה על מה לסים תדרים בישביל לנעול אותם, ובשביל מה זה טוב לנעול אותם?תודה מדובר על pci-expres וpci כמה לסים ץודה
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
1. איך מנקים את הכרטיס שציינתי? האם "התזה" של אוויר דחוס לתוכו תספיק? 2. יש 2 סוגים של אוויר דחוס, לחץ גבוה ולחץ נמוך, האם יש הבדל ביעילות בינהם.? או שזה מתבטא בכמות?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, ידוע שהאבק גורם להתחממות קלה... רציתי לדעת איך לנקות אותו עם לחץ אוויר או עם פן תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב שלי מאבק. במארז שלי יש פילטר מצויין שלוקח לו את כל האבק, ככה שמידי פעם אני לוקח שואב אבק, שם כזה דבר שמשלבש על הפתח ככה שזה יהיה פס צר, ומבריק את הפילטר, וקצת מאחורה, איפה שכל הכבלים (כמובן שאני נזהר לא לקלקל שום דבר!). אבל אמרו לי שזה לא טוב. אז איך אני מנקה אותו טוב? ומה זה משחה טרמית? איך זה עוזר ומה זה עושה? תודה רבה ;D דרך אגב, הטמפ' של ההארדיסק שלי (אני חושב; זה WDC) די גבוהה - 66 טמפ' בדרך כלל. נגיד עכשיו, שאני לא משחק או משהו, יש דיסק בפנים אבל אני לא עושה כלום איתו, זה ככה. (תראו את התמונה...) [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
??? כי קראתי שרשמו פה לנקות עם טרמפנטין או טינר או WD ואחר כך עם האלכוהול וזה מוזר לפי מה שאמרו לי צריך רק חתיכת נייר וזהו אז רציתי לדעת מה באמת עושים ועם אפשר הוכחות
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להחליף מאוורר למעבד שלי, לעבור ממאוורר סטוק רגיל למשהו קצת יותר טוב. אם כבר אני מפרק את המאוורר, רציתי לרענן את המשחה. ברצוני לשאול כיצד לדעתכם הכי טוב לנקות את המשחה הישנה (מבחינת בטיחות ושמירה על המעבד), האם עם סמרטוט מבד, עם נייר (טואלט או משהו דומה). האם יש צורך בחומר כלשהו כדי להוריד את המשחה הישנה ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח שהוצאתי לו את הצ'יפ ואני רוצה לנקות ממנו את כל הלבן הזה שנשאר עליו איך?
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-
-
המחשב התחיל להרעיש וכשאני רוצה לנקות אני מנקה הכל חוץ מהספק.. עכשיו איך אני מנקה אותו?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
הבנתי שצריך לקנות אלכוהול... כמה אחוזים צריך? ומישהו יודע מאיפה? ומטלית עם מיקרו סיבים או משהו כזה... מישהו יודע מאיפה לקנות? ולא צריך לחשוש מחשמל סטטי? אנלא רוצה שהi7 920 שלי ילך לעולמו בגלל חשמל סטטי... תודה
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אמרו לי שכדי לנקות משחה תרמית ישנה צריך להשתמש באלכוהול. ואני רוצה לדעת אם חייבים אלכוהול או שאפשר להשתמש נגיד באצטון.. ואיך ביוק לנקות (עם מטלית/טישו וכו')
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מאוורר מארז של GLOBE FAN עם חיישן טמפרטורה: http://www.globefan.com/12025.htm לפי הSPECS באתר הCFM של המאוורר שלי היום (2300RPM בד"כ) הוא 75~. אני רוצה לנתק את חיישן הטמפרטורה כך שהמאוורר יעבוד כל הזמן על מספר הסיבובים המירבי. הורדי את המדבקה שעליו וראיתי שהכבל של החיישן מולחם למעגל המודפס. האם ישנה אפשרות לבטל את חיישן הטמפרטורה בלי לגרום לכך שהמאוורר יפסיק לעבוד? תודה מראש לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי בקידמת המחשב מאוור 80 מ"מ ועוד אחד על הלוח אם. אני רוצה להוסיף עוד 2 של 80 מ"מ . אז איך אני אמור לסדר אותם ? שאחד יוציא אויר ואחד יכניס ? או שכולם אמורים לינוק אויר מבחוץ ולהכניס אותו ? :-\
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל (של לידטק), ועשיתי OC לכרטיס עם RIVA TUNER, LOW LEVEL עד 142@174 (ליבה) 150@179 (זכרונות) אם זה יצא הפוך, לא להיבהל... הגעתי ל1292 ב- 3DMARK, איך אני עובר את ה- 1300 בלי לפתוח את המארז בזמן הבדיקה ושזה יהיה יציב? כמה לופים יתן את התוצאה הכי טובה? (ל- 1292 הגעתי עם 10 LOOPS) יש לכם רעיונות??? נ.ב שניתי כבר בRIVA ב- DX לביצועים הכי טובים.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני כבר יום שלם שובר את הראש בקשר לזה ניסיתי כל תוכנה אפשרית שמצאתי, אבל זה לא עזר. יש לי MSI Geforce 7600GS, והורדתי היום את הדרייברים האחרונים של nvidia. בדקתי את המהירויות ב control center, וראיתי שהם עומדות על המהירות של הסטוק. עכשיו, המטרה שלי היא שהמהירות ליבה תהיה 500, והמהירות זיכרון, תהיה 900. אבל הבעיה שלי היא שמשום מה, שני הסליידרים מגיעים רק עד ל 800. ניסיתי את Rivatuner, וזה מגיע רק ל 600, כנ"ל powerstrip השתמשתי גם ב coolbits ושום דבר לא משפיע על זה. any help here?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הבא: ואני רוצה לעדכן לו את הביוס כדי שאני אוכל לעשות אובר קלוק. איך אני יכול לעדכן אותו? או אם יש כבר אפשרות לOC אז איך אני עושה?(חיפשתי בביוס ולא מצאתי). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב להודות שנמאס לי. קניתי מארז ב800 ומשהו שקל -> Gigabyte Aurora 570 (קודם היה לי Raidmax Scorpio 868).. מה שמדהים שהטמפרטורות בין מארז של 380 ש"ח לבין מארז של 800 ש"ח ירדו רק ב2 מעלות! כעת, הטמפרטורות שלי: Temperatures: CPU 44 °C (111 °F) GPU 63 °C (145 °F) GPU Diode 74 °C (165 °F) GPU Ambient 56 °C (133 °F) WDC WD1600JB-00REA0 43 °C (109 °F) הטמפ' של הCPU הגיוניות ולא צריך להיבהל מהן, אני רק צריך פשוט למרוח משחה תרמית, היא לא מרוחה טוב (בדוק). עכשיו, איך אני מקרר את הכרטיס מסך הבן **** הזה? הוא על 63 (קודם היה על 65.. אבל הוא עדיין לפעמים …
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
:nixweiss: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
מה אני צריך כדי לעשות OC ?? למי אני צריך לפנות כדי לקבל מידע? אני צריך נתונים מיוחדים או שבכל מחשב אפשר? בכל אופן אלו הנתונים של המחשב שלי ,(בערך) בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
לאיזה כיוון החלק הארוך יותר פונה?? לזיכרון או לכ.מסך? אם זה לזיכרון, אז כל הסלוט הרביעי בלתי שמיש.. זה לא הגיוני אבל אם זה לכיוון הכ.מסך אז הם ממש קרובים אחד לשני למישהו יש מושג?? :s05: אני פה עם המחשב פתוח
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-