עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sharonhart,

ה7950GX2 שלי 70-80 מעלות במנוחה ובמאמץ... איך אני מוריד את הטמפרטורה??

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by premier,

הרבה אנשים עושים OC למעבד ודי רציני , למשל מ- AXP +1700 ל - AXP+ 2400 אז רציתי לדעת כמה זמן אפשר לעבוד במצב הנ"ל לפני שהמעבד נשרף ??? כי לי אין כסף למעבד חזק לכן אני רוצה לקנות בזול ולשדרג למשהו יקר, ואני צריך שיחזיק לפחות שנתיים לפני החלפה, אז זה יכול לרואת ב OC הנ"ל ?

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by razi87,

מחפש עזרה לאוברקלוקינג....די חדש בכל הקשור באוברקלוק,כל עזרה תתקבל בברכה. מארז corsair 900d מעבד haswell 4770k +corsair h100i liquid cooling זכרון g skill ripjaws z 1600 32gb כרטיס מסך sapphire r9 295x2 8gb לוח אם sabertooth z87 asus ספק עדיין בחיפוש.... אני חושב שאני לא באמת מצליח להוציא מהכרטיס מסך את מיטב היכולות שלו ולהביא אותו לאוברקלוק טוב ויציב....לא יודע עם הוא צריך כבלים נפרדים מהספק כח או שכבל מפוצל מספיק....איזה ספק מספיק לכל המערכת?מה יותר חשוב באוברקלוקינג לכרטיס ה core clock או ה memory clock? ומה ההבדל בין pci e 16x ובין pci e 8x? אשמח להסברים בנושאים הנ"ל....

4. Started by SuB,

אני מחר רוצה ללכת להביא את זה משם, ולא הספקתי להתקשר אליהם לפני שנסגרו.. מישהו יודע אם יש את זה עוד במלאי או שזה בהזמנה?

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by -Blaze-,

יש קירור שבאמת יוריד כמה מעלות טובות לצ'יפסט שלי? הבאתי את האלנדייל שלי ליציבות מוחלטת ב2.8Ghz, אבל הלוח אם מגיע ל67 מעלות +- וזה המון. ראיתי שיש כל מיני דברים בנועה ופנדס, השאלה היא מה הכי טוב ואם זה באמת יעשה משהו... יש קירור בסביבות ה80 שקל הזה שיוריד את הטמפרטורה? ואם כבר פתחתי דיון אז עוד כמה שאלות: בOC, מה מתחמם, הגשר הצפוני או הדרומי? כמה חם זה חם מדי? שלי עכשיו על 55 מעלות במנוחה ואחרי מאמץ של 4 וחצי שעות זה מגיע ל67, וזה נראה לי הרבה יותר מדי

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by X-TeNDeR,

שלום לכם, פרסמתי פה בעבר בנוגע לאוברקלוק שעשיתי למחשב החדש שלי. אז התוצאות שהשגתי עד עכשיו הן: cpu: 1800 @ 2178 @ 1.42v bus : 200 @ 242 memory: 242mhz @ 2.70v timings 3-3-3-8 t1 ה-HTT על 3 ומכפלת המעבד בדיפולט X9 ובכן, אני מאמין שאני יכול להגיע ליותר, אבל כרגע בהגדרות הנוכחיות המחשב מחזיר שגיאות בprime מעל ל-242 באס. ב242 באס יציב לחלוטין. האם תוכלו לכוון אותי מה צריך לעשות כדי להוציא עוד קצת מהמחשב? אולי לשנות יחס זכרונות? המפרט בחתימה, תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by EAD,

שמתי לב למשהו מוזר יש לי מעבד I7 4770K. SLI עושה בעיות שיש OC, לדוגמא ב Heaven Benchmark 4.0 אין SLI כמו שצריך ומקבל FPS ממש נמוכים!!! לעומת זאת שאין OC למעבד, SLI נכנס לפעולה והכל זז ופועל מהר ויפה. אז? יש לזה הסבר או שעושה משהו לא טוב או מה?? (דרך אגב, אני מדבר על SLI של שני טיטאן)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום אני חדש בעסק הקירור, עד היום לא דאגתי לזה כל כך.... פשוט מאוור אחד על המעבד ואחד מקדימה הספיקו לי.... אבל איל אני יכול לבדוק את הטמפ של המעבד (P4 1400) והלוח אם (ASUS). אני משתמש ב XP והותכנה של הלוח אם לא תומכת XP עיזרו לי בבקשה 8)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני עכשיו בבאס 200 ומכפלה 11 , המעלות :47 למעבד ו 32 ללוח . וגם העסק לא יציב ב 1.8 וולט. המתח נראה לי גבוה מידי למהירות כזאת . מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  10. אני מניח שהכותרת ממצה את עצמה. אור לא כ"כ מפריע לי, כנ"ל לגבי רעש... מעוניין באפקטיביות, התלהבתי מהפילטרים כי יש לי כלב וכבר נתקלתי בתמונות של מחשבים שעבדו בלי מערכת סינון בכלל יחד עם בע"ח.... לא נעים. מה שכן דרוש אבל זה חיבור eSATA בפאנל הקדמי. וכמובן קירור אפקטיבי ל2 הכרטיסים. הרעיונות שעלו במסגרת התקציב הן: CM690 NZXT Tempest Enermax ECA5000 Uber Chakra Thermaltake Armor+ VH8000BWS אם יש המצלצות אחרות אז אני מוכן לשמוע תקציב עד 550 כולל כל המאווררים הנחוצים. (IQPC)

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  11. שלום לכולם ניסתי לעשות OC למעבד העלתי תמהירות ליבה מ 200 ל 210 וחבר שלי אמר לי לנעול ת pci ואצלי הבעייה שיש pcie ... ואחרי שהדלקתי תמחשב לא ראיתי כלום במסך ,קיבלתי מסך שחור . עכשייו מישהו יכול להגיד לי למה יש לי רק pcie ??ומה אני עושה עם זה??

• 11 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by GHOST,

טוב אני מתכנן לעשות מסך LCD למערז קראתי את המדריך באתר וכמו שהבנתי הכי קל זה להלחים אותו לקבל מדפסת.....הדבר שלא הבנתי זה איך אני אמור לגלות איזה קבל שייך לאיזה פין בחיבור? ??? ודבר שני אני ישמח אם תוכלו להביא לי קישורים נוספים למדריכים של LCD שאני יוכל לקבל עוד מידע........

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  13. למישהו יש המלצות לפיתרון קירור קונבנציונלי ל P4 Willmate SOCKET423? ( לפחות אני חושב שזה 423 ). תקציב בערך 150- שקלים חדשים. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by NaorYfrach,

הקיצר הורדתי את התוכנה כי ראיתי שהיא הכי מומלצת .. הכרטיס שלי הוא עם קירור סטוק כרגע עוד מעט אני הולך לדואר ומביא את הVT700 של זלמן ומתקין אותו על הכרטיס במקום הקירור .. אז עכשיו הפעלתי את התוכנה והכל .. ישר לחצתי על לחפש את הזיכרון הכי גבוה זה הגיע לי מ720 ל850 בערך ופתאום ניהיו עיוותים ורעשים מוזרים כאלו והכל ניהיה מטושטש לי והמחשב עשה רעש אז כיביתי אותו וזה הגיע לטמפ' של 75 מעלות וזה עדיין המשיך לחפש את המקס' בקיצור מה צריך לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by The_Byter,

להנאתכם הכרטיס של לקוח, הקרור לזיכרונות עבודה שלו :\

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  16. האם זה באמת חשוב לדעת כמה וואת יש לכם במחשב אתהתשובות תימצאו בהמשך!?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. NV120 Premium Noctua NH-U12P CPU Cooler OCZ Vendetta 2 CPU Cooler SCYTHE "NINJA PLUS Rev.B" 6Heat Pipes CPU Cooler Thermaltake Blue Orb FX- 12cm THERMALTAKE V1 או בכלל משהו אחר... תקציב : 250 שקל נא לא לייחס ל עלות\תועלת אם ההפרש הוא מתחת ל 50 שקל...

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by ofir341,

שלום, אני צריך עזרה כדי להגיע ל4 GHZ יציב אני כרגע נימצא על 3.9 וכל פעם שאני מגיע ל4 זה לא יציב העלתי מתחים וניסיתי לשנות עוד בביוס אבל לא מצליח להגיע מצב יציב, המחשב קורס אחרי חצי שעה. תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Ramsses_II,

היי. אני מתכוון לקנות את הרכיבים הבאים: מעבד לוח אם א' או לוח אם ב' זכרונות למעבד וללוח מן הסתם זה מתאים, אבל רציתי לשאול האם לא תהיה לי בעייה למקם את הזכרונות (ה-Heat Pipes של שני הרכיבים לא ייפגשו?) ואם אני ארצה לקנות עוד זוג זכרונות כזה, האם אוכל להשתמש בסלוטים השניים שפנויים (קראתי באיזשהו פורום מחו"ל שלמישהו היו בעיות עם הדבר והיה ניתן להשתמש רק ב-Dual Channel ה"רחוק")? שאלה אחרונה: אני יכול להרכיב אותו איך שבא לי? ז"א להרכיב אותו בצורה אחת ולהחליט אחרי דקה לההרכיב אותו 90 מעלות לצד אחר (רבע סיבוב)? זה תופס? תלוי בלוח? תודה!

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  20. כל מי שעוזר לבנות מפרטי מחשב (תבורכו BTW ;D) שם במפרט קירור למעבד. עד כמה זה נחוץ? הקירור Stock כ"כ גרוע? זה נועד לשמור על המעבד שקט? (=נוחות) קר? (=ביצועים) אין לי שום כוונה לעשות OC'ing. יהיה מעניין לשמוע מה אתם חושבים...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by lipact,

אני רוצה לקנות קירור מים אבל אני מפחד אני לא יודע בדיוק עם יש אפשרות לנזילה לא יודע איך זה עובד בדיוק רק שלא יהיה תקלה ויהרס לי החומרה המחשב על חום ממוצע של 60-65 בבקשה עצות

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  22. דבר ראשון אני חושב שזה מיועד למאוררי 120. ואני מבקש שזה יהיה מאורר שיעבור את ה100 cfm! אני מעדיף כמה שיותר (לא משנה הרעש) ואם אפשר אז עם לד! תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 672 צפיות
  23. שלום, זהו מחשב לעריכה וידאו ועוד הרבה שטויות בקיצור עומס רב, מעבד 3200+ 64.. צריך גם 2 מאוררים למארז.. את כל זה מומלץ להכניס בסביבות 300 שקל... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by Donkijoni,

היי חברים. המחשב שלי הוא מחשב יחסית ישן אולם המאוורר (המקורי) של המעבד עושה רעש מעצבן, לא משנה כמה אני מנקה אותו (ואני מנקה פעם בחודשיים). אני מבקש המלצה למאוורר טוב (המעבד שלי מתחמם מהר משום מה) ושיהיה שקט לחלוטין (זה חשוב!) - רק קירור אוויר. התקציב אינו מגבלה, אולם אשמח לקבל המלצות בכל דרגות התקציב. אבקש חברות מוכרות וידועות ולא כל מיני 'חברות נישה' מפרט מקוצר: פנטיום 4 , 3.00GHz . לוח אם: GIGABYTE GA-81945P-G, Socket775 (יש לי כ. מסך ישן יחסית עם קירור פסיבי ואין לי קירור על הצ'יפסט שבלוח אם - כך שיש מספיק מקום) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 713 צפיות
  25. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של GIGABYTE 6600GT הנה קישור http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2617 ולאתר של גיגהבייט: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128VP.htm הכרטיס טוב בכללית והאם הוא טוב לאובר קלוק כי כתוב שיש לו קירור פאסיבי מה זה בכלל?

• 11 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.