עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הוצאתי את ההיטסינק מהפנטיום 2 שלי, לקחתי אותו , אני רוצה להרכיב אותו על ה GeForce 2 GTS 64MB Pro שלי, ולא מצליח להוציא את ההיטסינק של הכרטיס מסך, זה כאילו הרגליים שלו הם חלק מהכרטיס עזרה?

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  2. אני רוצה לדעת אפשר לסחוט אותם כי אני בטוח שזה לא הפוצנטיאל המקסימלי שלהם.. נ.ב אני עדיין מתחרפן שאני לא יודע מה הציפ שלהם....איזושהי דרך לגלות את זה(לא פיזית). ומה אומר מצב "cpu/11"?

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  3. יש לי וודו 4 4500 ואני רוצה להוציא ממנו את כל מה שיש לו אני קונה ראדון 9000 pro 128של גיגה אז אני רוצה להוציא ממנו כמה שיותר ואם נגיד הוא מת אז מזה שאני יחמם אותו יותר מידי או משהו אז יכול להיות נזק לעוד דברים?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by ETB,

עשיתי חיפוס, ונאמר באחד התרדים שעם מחט אפשר להוציא את הפינים במולקס, אבל אני לא מצליח, עם אני מנסה בכוח אז הפינים נשברים/מתעקמים. אני רוצה לחבר מאורר שהוצאתי מספק ולחבר לאחד המולקסים שבספק, אבל אני לא מליח להוציא. למישהו יש כמה טיפים להוציא?

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  5. יש לי מעבד AthlonXP 2100 , עם היטסינק ומאוורר רגילים. רציתי לדעת איך אני מוציא את זה שיש לי עכשיו. אני יודע איך להוציא, אבל אני רוצה שתתנו לי יותר פירוט.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by Antigo,

אז ככה המפרט שלי: C2D e6300 Gigabyte 965p DS3 @F10 G.Skill 2*1GB 4-4-4-12 (pk) qqqqq tuniq tower Enermax liberty 500Watt אז ככה עם התיזמון של הזכרונות של 5-5-5-15 , 1.45V מתח על המעבד , 0.4V+ על הזכרונות ו- MCH VOLTAGE CONTROL + 0.2V אז עם ההגדרות הללו הגעתי רק ל-470 אני אני חושב שאפשר ללכת עוד קצת - הבעיה היא שאם אני עובר את 470 המחשב פשוט קופאה תוך כדי הPRIME95 למראות שהוא מצליח לעלות (ד"א עם 470 הטמפ המקסימלית שבTORTURE TEST השני מלמעלה - הטסט הכי כבד - היא 58-59 לפי TAT ) - עכשיו אם אני מנסה לשנות את התיזמונים של הזכרונות אז אני מקבל שגיאות ב-PRIME95 ) אז יש לי שאלה - איך אפשר להגיע יותר רחוק, למה בכלל משנים את התיזמונים של הRAM ואיך צריך לשנות אותם נכון (באיזה ס…

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  7. לוח: P5B DLX גרסה: 1.04G ביוס:1004 תדר: 389 מתחים בביוס: הכל על AUTO חוץ ממעבד וזיכרון ציפסט: 65C (!?) מדוד עם FLUKE 52-II העברתי את כל ההגדרות מתח של הלוח מAUTO לערך הכי נמוך... טמפ' אחרי... 43-45C~ כולל בעומס וכמובן יציב. כנראה שהגדרת הAUTO ממש דינמיות ומעלה מתחים לפי הFSB (מה שכבר ראיתי עם הVCORE) בקיצור נסו ותתקררו נ.ב. מעל FSB 500 יש צורך בהעלאת מתחים ללוח.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  8. אני הולך לקנות לוח GIGABYTE GA-X48T-DQ6 ויש לי קירור מים הבעיה שאני צריך לחבר את הקירור עם לוחית מאחור וגם ללוח יש לוחית מאחור מישהוא נתקל בבעיה הזאת וידע מה לעשות? + ל CROSSFIRE איזה לוח אם יותר טוב ה X48 למעלה או GIGABYTE GA-EP45-DQ6? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני צריך לקבל עוד יומים שלוש ארטיק קולינג 3 לא מהסידרה החדשה... ועכשיו אני לא מצליח להוריד את הקירור המקורי שיש לי!! יש רעיונות :-\ :-\

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  10. אני רואה לא מעט ת'רדים דומים לזה אבל אף אחד לא ממש נוגע בבעיה שלי... אני מצטער אם אני חוזר על שאלות שכבר נשאלו, אבל לא מצאתי פתרונות עדיין... כמו שאפשר לראות במפרט שלי: AMD 1800 Volcano 7+ (ע"ג שכבת nanotherm) - כרגע עובד על מהירות מקסימלית! מארז Enermax fs-710b עם שני מאווררים (80מ"מ) שמכניסים אוויר מקדימה למטה ושניים (80 מ"מ) שמוציאים אוויר מאחור מתחת לספק. לזכרון שלי אין קירור מיוחד. שלושה דיסקים קשיחים (שניים מהם 7200) דואגים לחמם את האווירה. שלושה כבלי ATA מקופלים ודחוסים כמה שאפשר הצידה. בימים חמים (כמו היום) טמפרטורת המעבד שלי עומדת על 56-57 והלוח על 40-41 - ב- IDLE! בבדיקה בת 10 דקות שעשיתי סתם (עם התוכנה החביבה לחישוב הפאי), הטמפרטורות עלו ל- 62/44. החדר שלי לא מ…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. אוקיי, זוהי ההרכבה הראשונה שלי, קיבלתי את ה- Sonic Tower היום, ההתקנה שלו פשוטה מאוד, מה שמונע ממני מלהתקין אותו כרגע זו העובדה שאין לי מושג איך להוריד את את הקירור סטוק של האלטון 64 (Winchester 3200+ + MSI K8N Neo2). מדריך עם תמונות יהיה מעולה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by dor31,

למישהוא יש שיטה נוספת להורדת סינק שמודבק אם דבק טרמי חוץ מהקפאה.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by kibub,

היי יש לי אוורסט ששם אני רואה את הטמפ ושמתי לב שהלוח אם יותר מידיי חם , רצתי לדעת אם אני יקרר את הגשר הצפוני אז הטמפ הזו תרד?

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  14. Started by O.G.D 2k5,

יש לי קרור זלמן 7700B ואני רוצה לשים משחה חדשה של Artic Cooling ולהוריד את הישנה מהמעבד, אמרו לי עם אציטון אבל זה לא יכול לפגוע בשבב??? אם לא אז איך להוריד עם אציטון??? תודות מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. כותרת.. דחוף

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  16. יש לי מאוור שמחובר ישירות ללוח אם והיתי רוצה להוריד לו את המהירות. התוכנה speedfan מזהה אותו אבל, איך אפשר לשלוט על המהירות שלו דרך התוכנה אם בכלל ? יש למטה את הקטה של האחוזים , אני מוריד אותם אבל לא קורה כלום... עזרה.. (אולי אני צריך תכונה אחרת?)

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  17. הכרטיס שלי הוא 8800gts 512 g92 גיגהבייט רגיל איך אני מכין פרופילים למאוור של הכרטיס .? לא מצליח עם ריוה טיונר

18. Started by YNT,

שלום לכולם, אני עושה מודינג וצריך כמה הלחמות הבעיה שלי היא בהלחים לד, ניסיתי על יבש, לקחת לד דפוק וניסיתי להלחים אותו לחוטים וזה קשה אני שם בדיל אבל פתאום נופל גוש בדיל רותח על כל הלד ובלאגנים (-: איך מלחימים טוב ? תודה, יאיר

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. ניסיתי עם SPEEDFAN להוריד מהירות באחוזים ולא מזיז כלום למאוורר נגיד שמחובר ב4 פינים זה כן נותן לי לשנות את המהירות מה אפשר לעשות? יש עוד תוכנות? מחובר ללוח asrock fatal1ty p67 professional

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. קניתי לפני כמה שבועות iceberq נחמד (http://www.vantecusa.com/p_ccb_a1c.html), אך מאחר והחלפתי כרטיס מסך מיד אחרי זה והכרטיס החדש (leadtek ti4800se) מגיע עם קירור עצבני ביותר משלו, אין לי מה לעשות איתו... חשבתי שמאחר והמאוורר שלו זהה לגודל של הסינק שיושב על הצ'יפסט שלי, אני אוכל להחליף אותו ולקרר את הלוח שלי (שבימים חמים מגיע ליותר מ-40 מעלות!). הלוח הוא 7VRXP v2. השאלה היא האם לעשות את זה, ואם כן, איך להסיר את הסינק הנוכחי, שנראה שדבוק די טוב ומוצמד גם עם "נעצים"... יש דרך להוציא את הנעצים האלה בלי להוציא את לוח האם מהמארז? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by yan_ymar,

שלום רב, אני קצת מתעניין באוברקלוק אבל מבין עוד פחות. שאלה פשוטה יש לי.... איך אני מעביר את הזכרונות למצב 1:1?(שכזה רשום בCPUZ FSB:DRAM)

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  22. Started by SEFi,

אין לי שום אופציות בלוח, וגם אין ג'מפרים. וכיצד ניתן לדעת כמה V הכרטיס מקבל? (עם איזו תוכנה?) לוח ASUS P4S533 AGP GF2 TI

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by oren99,

כרגע העלתי מ 2G ל 2.5G המכפיל של הזכרונות (או המחלק, לא יודע) על 1.333 יש לי רק 2 אופציות לבחור מהם בזכרונות ויש לי זכרונות של 667MHZ. אז כרגע, הזכרונות על התדר הנכון. אם אני מעלה את התדר של המעבד עוד אז כבר אין לי מכפיל שאני יכול לבחור שמשאיר את הזכרונות על 667 יש משהו שאני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  24. יש לי מאוורר שלושה פינים אבל אני לא יכול לחבר אותו ללוח אז איך אפשר להעריך את החוטים?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  25. Started by dino,

הורדתי את Prime95 פרקתי את הקובץ Zip לתקיה, הפעלתי את התוכנה ועלה לי חלון לבן שלמעלה רשום לפי הסדר {משמאל לימין}: TEST, ADVANCED, OPTIONS, HELP כדי להפעיל את התוכנה צריך ללחוץ על TEST ואז ללחוץ על PrimeNet? או שצריך ללחוץ על משהו אחר? כמה זמן צריך להפעיל את התוכנה כדי לבדוק יציבות מוחלטת של המערכת? ואיך אני יודע שהמערכתי יציבה ואני יכול להפסיק את הבדיקה? ומישהו מכיר תוכנה טובה שנותנת את הטמפרטורה האמיתית של המעבד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.