אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הורדתי ATITool v0.26 עכשיו עשיתי את הבדיקות של התוכנה עד כמה אני יכול למתוח את ה Core וה Memory אחרי 15 דקות.. התיאשתי והפסקתי אותו אחרי שהוא התייצב.. עכשיו הבעיה האמיתית שלי היא שעשיתי פרופיל חדש, כולל את הטווחים החדשים, לחצתי על הכפתור Set Clock מה שאני מנחש שמכניס את ההגדרות לתוקף. אבל, כשהסתכלתי ב CPUz בשביל לודאות את השינויים.. שום דבר לא השתנה... דבר שני - אני צריך תוכנה מוכחת כטובה ל-OC למעבד דרך מערכת ההפעלה ופשוטה.. שלא צריכה את הדרם של הלוח-אם שלי - הוא 99.9% שלא יהיה ברשימה. :s05: בתודה ר-ב-ה מראש, Coldwar
-
- 11 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, איכשהו המעבד שלי הומהר ל 3Ghz והזכרונות ל 1333Mhz. עכשיו ווינדוס מסרב לעלות ומודיע על שגיאות. איך אפשר לבטל את זה? או ריסט ל CMOS? הלוח אם שלי זה gigabyte p55a ud3 rev 1.0 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, נפתח יפה בשלום וניגש לעניין תראו אני בעל מעבל 1.8 p4 northwood ואני מריץ אותו @ 2.0. אבורקלוק קלוש, ואחר ולא בא לי להסתבך עם רכישת מאוורר חדש או קירור זה או אחר. (בקיצור כל הפרטים הנחוצים ראה מפרט.. ) בכל מקרה אני לא חש שיפור בביצועים עם בכלל, ועליית הטמפרטורה אינה משמעותית ? ה 200 MHZ האלו בכלל יכולים לעשות את ההבדל ? ואם כן איך אני יכול לראות זאת ? ומה בעצם המיטב שאני יכול להוציא מהמעבד הזה אם בכלל :-\ מרחף לו עם סימן שאלה על הראש בעודו מזמזם בכנפייו, חוזה והוזה על תהייה מדוע ולמה, חותם בזאת את הודעתו איש הזבוב
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
איבדתי את הפלסטיק הזה שמחבר את ההיט סינק למעבד. ורציתי לדעת אם אפשר פשוט לקחת דבק דו צדדי, ושים אותו על המעבד (לא על הליבה) ולהדביק את זה להיט סינק. האם תהיה פגיעה בביצועים? האם זה יכול לשרוף את המעבד? האם החלק שמסביב לליבה מתחמם כמו הליבה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב לסלון - בעל מארז קטן (נכנס בו לוח MICRO ATX) שניתקתי ממנו את כל המאוורררים (הרעישו מאוד) המעבד הוא INTEL E2140 -הבעיה שהוא מתחמם והמאוורר המקורי של אינטל מרעיש מתלבט כרגע בין : Freezer 7 Pro -AC ZALMAN-CNPS7500 TT-Blue Orb II Silent התקציב 150 (למרות שה-ZALMAN עולה יותר) יש למישו הצעה אחרת? בשמחה...
-
- 11 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
אנשים המחשב שלי רותח לא יודע למה >< אני צריך דרכים לקרר אאותו זה המפרט: Intel p D 3.4ghz 1GB ram 7900GT 256mb (עכשיו קניתי והוא מלא אבק אז אני רק צריך לנקות אותו) יש לי מארז ג'נרי+ספק ג'נרי(זה עלה לי 500 שקל וזה היה לפני שנה וחצי וההיתי טיפש אז לא לתקוף אותי) לוח אם intel D946GTIZ הנה הטמפ במצב מנוחה: המחשב נקי מאבק דרך אגב אותם הטמפ' גם באוורסט
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD השאלה היא האם יש דרך לשמור על המעבד בטמפרטורת שיא בין 10 ל 20 מעלות ?(באופן שקט)
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, בניתי לי מפרט למחשב אפשר לראות אותו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265240.0 המארז שלי הוא שקוף לגמרי בצידו, לכן מן הראוי שתוכן המארז יהיה נעים לעין.. לכן אני מחפש גוף קירור למעבד (E6600) שלא יהיה מסובך וענק ויתאים למפרט שלי. בגוף קירור שרשום שם (ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 LED FOR INTEL s775) קראתי עכשיו קצת, הוא טוב הוא יפיפה והכל אבל ה-FAN MATE2 הזה מאוד מפחיד אותי מהסיבה שצריך לכוון אותו לבד והוא איננו אוטומטית או משהו שכזה, זה לא סתם לחבר למעבד וזה .. אני מפחד טיפה להסתבך. בנוסף הגוף קירור הזה שוקל פאקינג 440 גרם יענו חצי קילו! יענו כמה טלטלות והגוף קירור הזה יכול לשבור ת'לוח אם...ואין על זה אחריות. וזה עוד משהו שמרתיע.. אגב אני יו…
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
I have problems overclocking my athlon xp 2800 as many of us know i can't change the multiply through the bios , only through the MOBO jumpers the problem is that the default jumper position (for autodetect) is xxxxxx (x=jumper off O=Jumper on when i'm changing the multiplier from x5 to x12.5 everything works fine but when i'm trying to overclock it to x13 i get instead x5 (like jumper no.5 stays in on although i turned it off) do i need to change things in the BIOS also??? The other jumper (the FSB contoller) is set to on (Auto) and not to FSB=100. I also have DDR Geil golden Dragon PC3200 CL2 and when i change the FSB to 200 or change the cpu mode to turbo the compute…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני אמור להזמין מחשב, המעבד אמור להיות Q9450, הלוח יהיה GA-EP45-DS3R של G.B או P5Q PRO של ASUS . כרטיס המסך יהיה 4850 או 4870. מארז עדיין לא בחרתי. זקוק לעצתכם האם להשאיר את המעבד עם הקרור הסטנדרטי שלו או לרכוש קרור איכותי יותר. השימוש במחשב לרוב סטנדרטי - אינטרנט, אופיס וגלישה. מעבר לזה טיפה עריכה גרפית לתמונות ומשחקים מידי פעם. בהחלט לא גיימר כבד. אני יכול לרכוש קרור מבית ThermalTake בלבד מסיבות שלא אפרט . אשמח לקבל המלצות, מצאתי את הדגמים הבאים : Maxorb - CL-P0369 GunMet orb - CL-P0478 TMG i2 - CL-P0372 TMG i1 - CL-P0370 זקוק לכיוון ועצה, תודה מראש, שלומי
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מנסה עכשיו לבצע בדיקה למעבד עם התוכנה SP2004 וכמעט אחרי חצי דקה או פחות למעבד #1 ישר אני מקבל שגיאה Type: Small FFTs - stress CPU Min: 8 Max: 64 InPlace: Yes Mem: 8 Time: 15 CPU: 3330MHz FSB: 333MHz [333MHz x 10.0 est.] 26/01/2008 21:05 Beginning a continuous self-test to check your computer. Press Stop to end this test. Test 1, 800000 Lucas-Lehmer iterations of M172031 using 8K FFT length. FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 בעוד שלמעבד #0 הוא הצליח להחזיק יותר מ10 דקות.. עכשיו, אני יודע ש10 דקות זה לא מספיק אבל מצד שני איך זה יכול להיות שמעבד אחד מצליח להחזיק יותר מ10 דקות בעוד שהשני ישר עושה שגיאה אחרי פחות מחצי דקה..? ובמשחקים (גם כבדים וגם קלים…
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
תראו אני כנראה אקנה את של GIGABETY וראיתי באיזה מקום שאמרו שיש לו בעיות יציבות ב OC של 700 (כנראה בגלל הקירור אני מנחש) אז אם זה נכון, ואני באמת אתקל בזה (אם בכלל זה נכון ועוד משהו מפה שמע על זה אולי?) אז איזה קירור כדאי ליקנו בשביל OC "רציני" 2 הצעות: הצעה אחת למשהו טוב ומולמץ במחיר סביר, כי אני כמעט לא יודע את הטווח המחירים של הקירורים לכרטיס, אבל אני יודע שעד 200 יש משהו טוב. הצעה שניה משהו יותר חייתי, כמובן שבתקציב יותר גבוהה. ועכשיו ראיתי קירור שהוא די חדש של TT ה DuOrb - הוא ניראה די קטלני (2 מאוורים, Heatpipe) אז הוא גם טוב או שהוא רק ניראה ככה ?
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לאחר ביצוע OC נניח 190*12 בדקתי יציבות והכל טוב ויפה אבל לפעמים קורה שכשאני מדליק את המחשב, הוא לא נידלק ועל תצוגת הספרות שיש על הלוח מופיע הקוד 26 לאחר ביצוע CLEAR BIOS הכל חוזר להגדרות DEFUALT וכשאני מחזיר ל-190*12 המחשב עולה חלק ויפה ומערכת יציבה כמו סלע למשו יש מושג מה זה?
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום שוב, יש לי זכרון 256MB OEM PC2100. האם יש אפשרות לעשות לו OC? או שכדאי רק להוריד את הCL וכל מה שקשור בזה? וגם להזכירם עשיתי OC למעבד אם זה חשוב. לוח: Asus P4BS66-C. On Fire.
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום בטח כבר חלק ממכם יודעים ואם לא אז עכשיו תדעו שקניתי לפני כשבועיים Radeon 9550 128bit 128mb של ג'יגהבייט מיזגזאג בכל מקרה כרטיס נחמד+ אבל זה לא מספיק כמובן :] היום עשיתי לו OC והופתעתי לגלות שלמרות דאגותיי לגבי זה שאני לא יצליח לעלות את המהירויות הרבה מכיוון שיש לי מארז מעפן ולא מאוורר בכלל (למעשה אין לו שום מאווררים , כאילו רק ספק מעבד ופאן קארד) ה-OC הצליח לא רע בכלל :] אך למרות הכל , שוב הופתעתי לגלות שבשלב מסוים של ה-OC המעבד בסופו של דבר כן יגביל את הכרטיס קצת (לא כמו בהתחלה כמובן) המעבד 1.5ghz אינטל איך הגעתי למסקנה הזאת ? שתי אנשים בדיוק עם כרטיס כמו שלי בדיוק עם אותם מהירויות ועם מעבדים 2.4 ואחד 3.0 מקבלים 600-700 נקודות יותר ממני ב-3dmark 2003 ובמהירויות סטוק…
-
- 11 תגובות
- 763 צפיות
-
-
640Mb DDR 2700 זו המערכת שלי על לוח זול של ג'יגהבייט GA-7N400-L מבוסס nforce2 לאחר שנשרף לי לוח מעבד ספק וכמעט כרטיס מסך, החלטתי ללמוד קצת על התחום של קירור ו OC לאחרונה. שמתי 2 מאוררים גדולים אחד מכניס אוויר מלמעלה אחד מוציא מאחורה , סידרתי כבלים לזרימת אוויר טובה . קניתי את ה Temaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP שעובד ב2500RPM לא בכוונה לעשות OC אלה בכוונה לשמור על טמפ' יחסית נמוכה אך אני לא מצליח לרדת מ 50-54 מעלות ולפעמים גם 56-57 אחרי מאמץ. טמפ, מארז נמצאת במצב רגיל על 40-43 שזה גם דיי חם. בסופו של דבר נשארתי עם אותה טמפ' גם לאחר קניית גוף קירור ב 165 ש"ח . עכשיו מה שנראה לי שיכול להיות זה שהמשחה שהשתמשתי בה היא אותה משחה שקיבלתי עם ה volcano ויכול…
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אמעבד כרגע בOc נימצא בטמפ של74 מעלות ללא Oc ב 63 בעומס מלאה כמובן איזה גוף קירור כדאי לקנות בתווך 150-100 שח?
-
- 11 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול האיך כדאי להוסיף יותר מהירות לכרטיס של הכותרת בנתיים הוספתי 30 מגה הרץ לליבה ולזיכרון אם אפשר לא זוכר את האתר שבו שמים תמונה ורואים אותה שם אז שיביאו כי אני לא זוכר איך קוראים לה אז אני יראה לכם את מה שכתוב זה מאוד לא נורמאלי נכון אם המעב ב80 מעלות בספלינטר סיל 3 ומ300 לליבה ו500 לזכרונות בOC הגעתי ל704 לליבה ולזכרון 903 והוא ב80 מעלות במשחק
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ואם כן אז איזה? וד"א כדאי גם להשקיע בטווינמוס 3700 (עוד 400 שקל)? המפרט שאני קונה: ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) AMD ATHLON XP 1700+ (JIUHB) Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Winbond CH5 DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Radeon 9700 128Mb DDR Antec High Preformance Plus View 1000 AMG HEC 300ART WATT PSU
-
- 11 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מארז סימבדה עם חלון וקטודה כחולה הייתי רוצה לדעת האם צריך לסגור את הקטודה מידי פעם או לתת לה להמשיך לעבוד כל עוד המחשב עובד בימי חול המחשב עובד מ1 בצהרים ועד 7 בבוקר שלמחרת בימי שבת המחשב לפעמים ממשיך לעבוד במשך כל היום ובתקופת החופש המחשב עובד כמעט רצוף במשך חודשיים הייתי רוצה לדעת מה אורך חיים של קטודה רגילה והאם מומלץ להשאיר אותה דולקת במשך כל הזמן ובקשר למאורר עם לדים אני רוצה לקנות מאורר עם 4 לדים של חברת spire (מיסב כדורי) שעולה בפנדה רק 40 שקל !!!!!!! זה הכל.. מאוד מאוד זול הוא כמובן עובד במשך כל הזמן, הייתי רוצה לדעת מה אורך החיים של המאורר ומה אורך החיים של הלדים והאם יש סיכוי שהלדים ישרפו לי בגלל שהמחשב שלי דולק הרבה מאוד זמן רצוף...
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם א"ק אני מעלה את הבאס ל-150 המחשב נתקע מה יכול לגרום לזה ? ליתר בטחון אתן את המפרט AXP1900+ +VULCANO8 WITH SF ASUS A7N8X KINGSTON 256MB DD266 KINGAMX 265 MB DDR400
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מעבד AMD 2500 לוח 8RDA3I EPOX 2 סטיקי זכרון של 256 מגה כל אחד, של A-DATA במהירות 400 הבנתי שהלוח + זכרון שלי יכולים לעבוד ב 400MHZ, אבל המעבד רק ב 333. כמו כן הבנתי שביצוע OC ל 3200 גם תעלה את מהירות המעבד/באס ל 400. אני Newbie בתחום ה OC, לכן השאלה הראשונה שלי היא : 1. האם ה OC מ 2500 ל 3200 נחשב OC מסוכן ? השאלה השניה היא : 2. מה בדיוק אני צריך לעשות ? (רק לשנות איזו מכפלה / פרמטר בביוס ? תודה רבה לכם !!! :-*
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אם כן כמה עולה בערך הדבר הזה למטר ואני רוצה לדעת בביטחון אם משהו יכול להגיד לי גם איך להגיד להם את השם של זה כי גומי U הם בחיים לא יבינו מה אני רוצה או באיזה מחלקה........ ובזיגזג אין =\
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה קצת תמונות שלו בפעולה - אם יש למשהו שאלות לגבי על העבודה - זה המקום
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-