אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
עשיתי קצת OC למעבד והגעתי איתו רק ל2.0MHZ מ1.8 עשיתי מבחן למעבד דרך S&M והראה לי שזה יציב, הטמפרטורה במנוחה היא על 36 ובמאמץ היא על 45+- אני רוצה להמשיך עם הOC, אבל משום מה אני לא יכול לעלות יותר (ראיתי אנשים שהגיעו עד 2.8 בלי לעלות מתחים), שמתי בCPU FREQUANCY על 295 וזה עבד מצוין, אבל שאני בא לשים 300 ומעלה זה לא עובד ההגדרות חוזרות לDEFAULT אחרי הפעלה מחדש... מה בדיוק הבעיה פה ? אני צריך לעלות מתחים ? אני מפחד לשחק בזה כי אני יודע שזה עלול לשרוף לי את המעבד... אבל לא נראה לי שבגלל זה כי כולה העלאתי 200MHZ שאלה שניה : למה אני לא יכול לשים את הזכרונות על 1:1 ? כי אצלי אני רואה שאפשר רק 1.50 ומעלה הלוח אם שלי זה GIGABYTE GA-945P תודה לעונים !!
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
השאלה ב"נושא".
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני יכול למרוח מישחה טרמית של מעבד על כרטיס מסך ? והאם זה ישפיע לטובה ? יש לי את המישחה של ה ultra 120 extrem האם כדיי לי לימרוח את זה על ה x800 שלי ועל ה 4850 שלי והאם זה ישפעיה לטובה ?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום רב. משום מה כאשר אני מוריד את הבאס לזכרונות ל 5/4 זכרון/מעבד , המערכת נהיית פחות יציבה. הזכרון הספציפי הוא דיי גרוע לOC , כך שרציתי להוריד לו את המהירות (נכשל ב S&M) ,מה שקורה בזמן הורדת מהירות הזכרון המחשב נהיה הרבה פחות יציב . אמור להיות ההיפך לא?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי Q6600 מהסטפינג הישן B3 וקירור סטוק הלוח אם שלי התקלקל ובעקבות כך החלפתי לגיגהבייט EP43-DS3L כמובן שהייתי צריך לנתק את גוף הקירור ולחבר אותו מחדש כדי להוציא את המעבד ולשים אותו בלוח החדש.. בלוח הקודם הטמפרטורות היו נעות בין 60 ב IDLE ל 75+ במעמס כרגע המצב הוא 55 ב IDLE אבל במעמס אני מגיע ל 90 אפילו.. את ניתוק וחיבור המעבד ביצע אבא שלי אבל מה שקרה כנראה זה שהוא שם יותר מדי חומר תרמי השאלה שלי זה האם סביר שכמות גדולה של חומר תרמי תפריע עד כדי כך לקירור? והאם יש לכם המלצות נוספות מעבר להוצאה של חומר הקירור ולשים שכבה דקיקה? מודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ברשותי מאווררים פשוטים ורציתי לרכוש שניים חדשים שקטים ושעושים עבודה מצויינת. אשמח להמלצות תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתייצב על יותר מ3.00GHZ עכשיו אני מנסה להעלות ל350FSB במכפלה 9 ואפילו במתח של 1.475V זה לא יציב אולי שמישהו ירים את הכפפה וייתן איזה טיפ
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום. המעבד עוד על 36במנוחה והטמפ' של הSYSTEM על 38C השאלה שלי היא אם אני יכול לבצע OC למעבד.. ואם כן עד כמה בערך מפרט: BFG gf 8800GT 1GB X2 crosair 800Mhz DDR2 cl15 GA-MA69G-S3H 500Watt Thermaltek ויש לי קירור כלשהו של ZALMAN(אוויר) על המעבד... אשמח לתשובות תודה.
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב חשבתי פתאום למה לא לקנות מקרר קטן לדוגמא מקרר זה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=29293 ולהכניס לתוכו תמחב מה אתם אומרים הרעיון בר ביצוע ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בדקתי את הטמפרטורה בביוס והטמפרטורה היא בין ה60-70 מעלות שזה הרבה מאוד לפי מה שהבנתיי יש לי מעבד Q6600 אני מחפש קירור בישבילו שיוריד אותו לפחות ל35 מעלות
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים כל הזמן, אני עומד על OC של 4.05 יציב, עבר שעתיים בOCCT ושעתיים בP95 ו5 לופים בסופר PI הינה CPUZ : הרצתי את RegistryBooster מצא לי מעל 1000 שגיאות, תקינתי אותם . הBSOD האחרון : שגיאה : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0X20000002, 0X0000001C, 0X00000000, 0X804E2B79 אני לא מקבל שגיאות על קבצים ספציפיים חוץ מפעם אחת שקיבלתי שגיאה על שתי קבצים בעלי שם זהה. שמם הוא RtkHDAud.sys בדקתי, וזה אותו קובץ, הם אותו גודל והם במקומות שונים . סרקתי את גוגל ומצאתי כל מיני תוצאות כגון בעיות בזכרונות, במעבד ובכלל יציבות המערכת . המליצו שם לעשת בדיקות בתוכנות OCCT, SUPER PI, PRIME95, ועוד תוכנה אחת לבדיקת הזכרונות, הורדתי אותה ולא הצלחתי לתפעל אותה . אם …
-
- 13 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה. רציתי מאוד את Thermalright ULTRA 120 eXtreme. העניין הוא שאם אני קונה ומתקין אותו אני נאלץ להסיר את הקירור המקורי של הצ'יפסט שלי. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2531 אני ממש לא מעוניין בלהסיר אותו ולכן הוא לא בא בחשבון. נראה לי ש- AC pro7 יעשה את העבודה. האם למישהו יש המלצות לקירור אחר שלא יצריך הסרה של קירור הצ'יפ? נ.ב. יהיה OC.
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום. אני רכשתי לאחרונה את הקירור AC Freezer 64 pro, ואני רוצה להתקין אותו על המעבד שלי. כרגע על המעבד שלי יש קירור סטוק של AMD. האם יש על הקירור סטוק משחה טרמית? אם כן איך אני מנקה אותה מהמעבד? אני יודע שלAC יש מדבקה טרמית, ישנה דרך מיוחדת להתקים את הקירור? או שפשוט תוקעים אותו על המעבד? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את התוכנה Speed Fan, וקראתי את המדריך בנעוץ, אבל את השינוי שצריך לבצע בביוס לפני השימוש בתוכנה לא כ"כ הבנתי. יש לי 6 מאווררים במארז, כולם שקטים חוץ מאחד שעושה לי את המוות! העלתי תמונות, ואני אשמח אם תגידו לי בדיוק מה לשנות. - המאוורר מחובר ללוח אם בחיבור 3PIN. הינה קודם תמונה מהתוכנה: תמונות מהביוס: (בתמונה השניה סימנתי ב-X אדום את מה שאני חשוב שצריך לשנות כדי שאני אוכל לשנות את המהירות דרך התוכנה, אבל אני רוצה להיות בטוח אז אני שואל אותכם). אשמח לקבל עזרה, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי intel pentium 4 cpu 2.8ghz לוח אם (abit IS7/IS7-G/IS7-E(intel i865-ICH5 ןזיכרון 512 ddr תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד מרעיש רצח!! (הוא נקי ודי חדש) אשמח להמלצות לקירור ל AMD 5000 black edition ללא OC. המחשב משמש כמדיה סנטר לסרטים ב1080P כך שהוא עובד די קשה. אני חשבתי על ThermalRight SI-128 SE (בגלל מגבלות גודל המארז ) ובמידה של חום גבוה מדי להוסיף מאוורר Scythe S-Flex SFF21D 120mm 800rpm\8.7dba תודה
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי כרטיס x1950p והוא מחמם לי את כל המארז ויוצא פשוט גל של חום בזמן שאני פותח את המארז אני מתחיל לחשוד שזה מה ששרף לי את הלוח ואת המעבד אבל לא חשוב לכן השאלה שלי האם ה9800gt של palit גם מוציא חום רב ? האם הוא מתחמם יותר מה9600gt ששמעתי עליו ככרטיס חם?
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הי יש ברשותי זלמנוביץ' אני לא יודע איזה דגם, אבל הוא עלה די יקר באיזור ה250 אם אני לא טועה בכל מקרה ,טמפ' המעבד שלי בזמן מאמץ הינם סביב ה50 , ובמצב "רגיל" באיזור ה45 האם זה לגיטימי או שמא הצלחתי לא להרכיב את הזלמן כמו שצריך? המשחה נמרחה כהלכה למיטב ידיעתי... חשבתי שעם קירור כזה אצליח להגיע לתוצאות טובות יותר... נ.ב לוח האם P5QC כרטיס גרפי 8600 512MB - ללא מאורר - והוא באיזור ה60 מעלות לגבי קירור המארז - יש רק מאורר אחד 12 ס"מ מאחור, שמוציא אויר.האם הוספה של מאוורר/ים תשפיע לטובה על הקירור? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
החברה ב-thermaltake לא קמים מהשולחנות שם לשנייה.. וזה הפלא החדש שלהם: הוא נקרא SpinQ אז נכון שהוא לא הקירור הכי טוב ויעיל בעולם, אבל לעזאזל הוא יפה.. ביקורת: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Freview2k8.blogspot.com%2F2008%2F10%2Fthermaltake-spinq-cpu-cooler.html&hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=en
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום,קניתי שני מאווררים 120 למחשב אחד S-FLEX ואחד AC 12025L את הראשון אני מזהה בביוס והוא עובד בסדר על אותה מהירות שמצוינת עליו 1200RPM אך השני אינו מזוהה והוא כאילו לא נמצא,בדקתי ופיסית הוא עובד,שניהם שלושה פינים ולוח האם הוא P35 DS3L מישהוא יודע מה הבעיה או האם זה תקין? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אז ככה אתמול עשיתי אוברקלוק וידעתי שאני יכול להמשיך אותו אז ה משכתי היום .. חח אז עשיתי מ 2.5 ל 2.81 פעם ראשונה 2.81 ל 3.25 פעם שניה .. ומחר אני קונה קירור למעבד של OCZ VANDETTA אז אני יוכל למהשיך אותו אני מקווה .. כרגע טמפרטורות במנוחה 30-32 בגלישה באינטרנט ובאימיול 34-36 אממ ובמאמץ 40+ קיצור תדר באס 260.4 FSB 1041.5 מכפלה רגילה 12.5.. אז בקיצור הגעתי ל 3.25 ואני לא מתכוון להמשיך עד שיהיה לי קירור
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אז ככה מ2.66 הפכתי אותו ל3.40 המעבד הוא quad 9400 באוורסט בשעת מנוחה המעלות הםField Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Motherboard Name Gigabyte G31 / G33 / P31 / P35 / X38 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 39 °C (102 °F) CPU 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #1 66 °C (151 °F) CPU #1 / Core #2 60 °C (140 °F) CPU #1 / Core #3 57 °C (135 °F) CPU #1 / Core #4 59 °C (138 °F) GPU 48 °C (118 °F) GPU Ambient 35 °C (95 °F) WDC WD5000AAKS-65YGA0 42 °C (108 °F) Cooling Fans CPU 1800 RPM Voltage Values CPU Core 1.30 V +3.3 V 3.33 V +12 V 12.12 V +5 V Standby 5.13 V VBAT Battery 3.17 V DIMM 1.87 V וב…
-
- 13 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי חבר'ה!! אז כנראה שהמאוורר של המעבד שלי עומד למסור ד"ש למות לו, הוא מקרר פחות והמעבד מגיע לטמפרטורות ממש גובוהות המעבד הוא q6600 2.4 אם אני לא טועה זה סוקט 775 נכון? אני מחפשת גוף קירור טוב אבל גם זול כי אין לי הרבה להשקיע בזה עכשיו כי אני רוצה לקנות גם 4 ג'יגה זכרון בקרוב אני צריכה שהוא שקט מאוד ובאיזור של העד 100 שקל. אם המאוורר יגיע גם עם משחה טרמית זה יהיה מצויין אודה לכם על העזרה מורן
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
פתאום הכרטיס מסך שלי רוצה להתחמם.. ניקיתי את המחשב והכל וזה אותו דבר... כרטיס מסך 4850 על 35 אחוז, טמפ' 63 זה תקין? מה אפשר לעשות אם לא?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום רב, נראה לי שהתוכנה SPEEDFUN מצביעה על כך שהטמפרטורות של המעבד גבוהות מדי. (צילום מצורף) הערכים משתנים בכל רגע. לפעמים ב-CORE 0 יש וי ירוק (שזה תקין כפי שאני מבין), כעבור שנייה זה שוב מתחלף לאדום. גם המדד של טמפרטורה 1 מדי פעם מתחלף בין חץ אדום למעלה, חץ כחול וסימן וי ירוק. לעומת זאת ב- CORE 1 כמעט כל הזמן (במהלך הדקות שעקבתי) יש את הסימון האדום. האם הנתונים האלה מראים שהמחשב יותר מדי מתחמם? במידה וכן, מה נדרש ממני לעשות? תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-