אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כרטיס מסך בעיקר את השאר התוכנה -everest מראה לי.... ועוד שאלה כמה מאווררים צריך בשביל מחשב פנטיום 4 (נורטווד) 1.6 לוח אינטל m850D 512 זיכרון radeon 9800 2 hard drive מארז ג'נרי... בינתיים יש לי רק מאוורר אחד ש"מכניס" אויר למארז (פתחתי את המארז ושמתי עליו מאוור גדול שבחדר...בינתיים) המאוורר שיש לי הוא ג'נרי -זה משנה ? כמה מאווררים אני צריך בערך עוד? ואם אפשר איזה -שלא יהיו יקרים כל כך... כרגע החום אצלי נע סביב ה 40 מעלות פחות או יותר.... מה אתם מציעים ?
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
איך אני בודק מה מקור הרעש ? יש לי : מאוורר של 80 מאוורר של 120 המאוורר של הכ.מ (XPERTVISION) המאוורר הפשוט של המעבד בדקתי את כולם פרט למעבד וכולם דיי שקטים אבל אני לא יכול ליהיות בטוח עד שאני אבדוק את המאוורר של המעבד ואוודה שהוא באמת מקור הרעש. אתם חושבים שזה בסדר שאני תיתאום אשים עליו יד שהמחשב עובד ? המעבד לא יתחמם מידי ?
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
איך בוחרים לוח אם, ספק, וזיכרונות למטרת OC ?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש את הרשימה הזאת בKSP באר שבע http://ksp.co.il/?store=beersheva&select=.1066..186..179.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך בוחרים מאוורר טוב? המארז CORSAIR 400R , קירור למעבד NOCTUA D14 יש 2 מאוררים 120 מקדימה 1 של 120 מאחורה ויש מקום לעוד 2 בצד ועוד 2 למעלה אני חושב להוסיף מכניס אחד בצד ועוד מכניס או מוציא למעלה , נשמח להמלצה פה באופן כללי מה כדאי יותר RPM גבוה או נמוך ? כמה מורגש רעש בהדבלי RPM ב14 סמ
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני חושב לנסות ולבנות HP,מאילו מתכות בונים אותו (נחושת? אלומיניום?) ואיזה חומר יש בפנים? (כספית? Thermic liquid?)
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי אולי גם לעשות מוד בסביבות פסח השנה, אבל יש כמה דברים שאני חושש מהם. החנות שקניתי, אפשר להגיד שהם שמרנים. כשרציתי SB LIVE 5.1 אמרו לי "אבל יש אונבורד", כשנשרף לי הספק והבאתי להם אותו ושאלתי אותם מה הם עושים איתו, אמרתי שאפשר לקחת את המאוורר שלו, את פרצופיהם אפשר להראות ככה בצירוף "מה אתה משועמם ?". עכשיו איך אני בא למקום כזה עם מארז צבוע, חתוך ומואר ? בבעיטה יעיפו אותי. יש לכם נסיון עם זה או סיפורים ?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מדבר על הדגמים: THERMALTAKE TMG: ND1/2 AT1/2 לכרטיסי מסך. ו - THERMALTAKE TMG: A1, I1, THERMALTAKE MAX ORB, THERMALTAKE V1 למעבדים.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בטופיק... למי שרוצה לדעת... R9500 עם Radeonator 2.0
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
שלום אני לא יודע מה קרה למחשב שלי!!!! אתמול הטמפ' הייתה 57 של המעבד שזה בסדר היום הטמפ' היא 67 מה יכול לגרום לזה בדקתי כל המאוורים עובדים מה לעשות???
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אצלי במחשב ברגעיםפ אלא ממש. הבעיה היא שיש לי שם מאוור 60 מ"מ של 5000RPM...עכשיו שמתי לב אחרי שהדלקתי את המערכת מחדש... מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
סתם ראיתי את זה ברשת נראה לי חמוד כתוספת למודינג עכשיו חוץ מהיופי...הוא שווה משו? מרעיש? מקרר?
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני עוד כמה שבועיים-שלושה גג קונה מחשב חדש ואני מעוניין לעשות OC. בינתיים השילוש הקדוש שחשבתי עליו הוא: NF7 + 2100 + Twinmos pc3200 או להחליף את הלוח אם ב 8RDA3+ החדש... הבנתי גם שאני צריך קירור טוב אז בהתחלה חשבתי על CHIEFTEC DRAGON DX-01BD ואולי אני יוסיף כמה מאווררים ג'נריים (כדאי לי?) וההטיסינק SK7+SF2. קראתי עכשיו את הביקרת על ה AeroCool DP-101 וראיתי שהוא מפיק קצת רעש אז שאלתי היא - המעבד (2100+) יכול לשרוד OC של בערך 220*11 עם הקירור הנ"ל? אם לא מה כדאי לשנות?
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הכירור הזה שווה? בעיקר בשביל שקט ועולי קצת OC https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2517
-
- 19 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי cooler master hyper 6 ;D שתדעו אומרים הוא מעקם לוחות, לבעלי לב חלש וכאלה.... אני עם המארז עומד compucase וזה תותח לא מעקם ולא כלום. הוא מתחבר ממש טב עם מין ברגים כאלה. לא ץריך חורים. בקיצר טמפ' המעבד היא 37 מעלות ;D המעבד הוא amd 64 3000 . עכשיו אני יודע שהטמפ' מעולות !! אבל הקטע שב everset כתוב שהטמפ' של המעבד הוא 72 מעלות !!! 32 מעלות כתוב בביוס. עכשיו אני יודע שהביוס מקור קצת יותר אמין מהתוכנה... אבל השאלה איך יש כאלה פערים מה מזייף פה ?
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2963 איך הביצועים שלו ל AMD64 ? ומה לגבי ה SLK948U ? צריך להיות ממש טוב, לא ? וה TT silent Tower גם מתאים ל AMD64 ? הוא גם טוב ? תודה רבה לכולם, ומצטער על ריבוי השאלות P:
-
- 13 תגובות
- 677 צפיות
-
-
איך ה O.C הזה או שכדאי לשאוף ליותר המערכת במנוחה עומדת על מעבד 34 מעלות ולוח אם 41 נ.ב למה הלוח כל הזמן יותר חם מהמעבד [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. עשיתי OC ל AMD 425 שלי וכרגע הוא עומד על 3300 בלי תוספת מתח בטמפ מקסימלית אחרי שעה של מעמץ על 43 מעלות זה בסדר כי זה נראה לי בדיוק הזמן לעצור
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
איך התזמונים שעשיתי ???? אפשר להרים עוד את המגהרץ לפי דעתכם ?? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איך הוא מבחינת קירור? אני מדבר על דגם ה Midi Tower שיש ב PCH. כתוב באתר שלהם שיש שם מקום לחמישה מאווררים והוא בא עם 3. איזה זוג מאווררים עדיף להוסיף לו? שני מאוררים לדים של CoolerMaster בערך ב-50 ש"ח כל אחד, או Vantec Sealth או משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי כיום GLOBALWIN CAK38II עם מאוורר DELTA כך שאפילו אם הוא רועש אני די בטוח שהוא יותר שקט מה-DELTA. איזה מעבד AMD מומלץ כיום ל-OC? איך ה-TwinMos DDR PC3200/400 TMD7608F8E50B/D ב-OC (או שישנו זיכרון בעל יחס ביצועים/מחיר טוב יותר)
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
אהלן , חבר'ה . רק רציתי לדעת האם ה Xigmatek Dark Knight S1283V H.D.C CPU Cooler , הוא קירור מומלץ ושקט ? . יש לי Q8200 , בקרוב לא מתוכנן OC , אבל הקירור סטוק מרעיש ונמאס לי ממנו . תודה על העזרה .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה ואני לא כל כך מצליח לעשות לו אובר יכול להיות שהלוח מגביל אותי?? מעבד:3500+ winchester זכרון:vitesta 512 ddr500 x2 ספק:400 של HEC המעבד יציב על 2600MHZ ולא מוכן לעלות יותר מזה תודה
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בינו לבין ה-AXP2400... תודה מראש !
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-