עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by oren,

יש לי מעבד AMD ולוח... עכשיו אני לא יודע מה צריך לעשות לפני שמורחים ואיך בדיוק מורחים (את המשחה הטרמית) אשמח אם תסבירו לי הכל בפרטים. תודה רבה ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by MonoMan,

אהלן אנשים! יש לי מעבד AXP1800+ על 7VRXP1.1 , כל התוכנות המודדות מראות לי טמפ' עבודה ממוצעת של 84 מעלות , אינני יודע עד כמה זה נכון , במהלך מאמץ המחשב קופא על יצרו , הורדתי את הבאס ל100 כדי שהמחשב יפסיק להתקע. יש לי גוף קירור סטנדרטי 70 על 60 מאוורר 60 על 60 (green power ) לגבי מהימנות מדידת הטמפ' , יכול להיות שהלוח שלי סוטה באיזה 10 מעלות בערך (gigabyte 7vrxp rev1.1) קראתי פעם באיזה פורום על מישהו שטען שיש בעיה כזו בלוח , ידוע לכם על בעיה כזאת? לפני שאני מתחיל להכנס לוויכוחים עם החנות לגבי הלוח והמעבד המקוללים , רציתי לעשות משהו עם הגוף קירור - להוציא אותו ולמרוח מחדש את הגריז . לשאלות: שמישהו יסביר לי מהי הדרך האפקטיבית ביותר? אני שמתי קמצוץ על הליבה…

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by see4,

שלום , התקנתי DRIVER של ATI ולא מצאתי מקום בו אפשר לראות טמפרטורה של ליבה , האם יש תוכנה שמאפשרת זה , זאת התנסות ראשונה שלי עם כרטיסים של ATI ...

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  4. שלום לכולם קיבלתי מארה"ב מעבד 3500+ לסוקט 939 בגירסת retail אבל עדיין אין לי לוח אם מתאים (אני ממתין ללוחות nforce4). איך אני יכול לבדוק איזה ליבה יש למעבד (winchester או newcastele) מבלי להתקין אותו? מישהו מכיר אתר שבו ניתן לבדוק זאת על פי המספר הסידורי? תודה

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  5. האם יש תוכנה שעושה את זה ? או דרך אחרת ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  6. קניתי מחשב חדש ואני רוצה ליבדוק את החום שלו אני רוצה ליבדוק את החום של המעבד ושל הכרטיס מסך ואיך אני עושה בדיקת מעמץ למחשב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ori The Man,

הוספתי מאוורר על הכרטיס מסך בצורה שהוא שואב את החום ממנו ומוציא אותו למארץ ובידיוק ליד יש מאוורר ככה שישר החום יוצא ואני רוצה ליבדוק את החום של המחשב יש איזה תוכנה שעושה את זה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום אני חדש בעסק הקירור, עד היום לא דאגתי לזה כל כך.... פשוט מאוור אחד על המעבד ואחד מקדימה הספיקו לי.... אבל איל אני יכול לבדוק את הטמפ של המעבד (P4 1400) והלוח אם (ASUS). אני משתמש ב XP והותכנה של הלוח אם לא תומכת XP עיזרו לי בבקשה 8)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by mng,

כפי שציינתי בנושא, איך בודקים את הטמפ של הכרטיס מסך ומהי טמפ סבירה לכרטיס מסך: GeForce 4 ti 4800 se

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. יש לי זיכרונות בתדר 667 = שמחוברים בלוח אסוס M2N-E עם דואל צ'אנל כמובן למה כשאני מריץ תוכנת CPU-Z אני רואה תדר של 300 / 333 בלבד ? בימקום 667 או כפול מיזה? יכול להיות שאני לא בודק נכון ? הינה תיראו צילום מסך http://img148.imageshack.us/img148/9254/untitled2wq6.jpg או כאן http://img89.imageshack.us/img89/589/untitled3aq9.jpg מי עוזר לי להבין את זה? THX

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  11. .

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by elad_jacoby,

קניתי כרטיס מסך חדש : 8800GT היום אבל בeverest הוא אינו מציג את הטמפ' שלו. איך אפשר בכל זאת לבדוק אותה?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  13. וכמה מאוורים אני צריך במחשב ? כרגע יש לי אחד על המארז אחד על הלוח אם ואחד על המעבד ... זה מספיק? הפרט שלי הוא : Athlon Xp 1800 Asus a7v 266 e 512MB DDR WD 100GB 7200 RPM 2MB Asus Geforce 3 ti 200 בבקשה תענו לי תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום אני חדש ויש לכם אחלה פורום באמת אחלה צוות ואחלה משתמשים. עכשיו לשאלה איך בודקים את טמפרטורת החלקים במחשב? יש איזה תוכנה? או שזה במחשב? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by אבשה,

אז ככה אם אני רוצה לדעת (כמו שהרבה פה כותבים) את הטמפרטורה של המחשב שלי אז איך אני עושה את זה???? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 7.2k צפיות
  16. שלום יש sisosoftware sandra איך אני יכול לבדוק טמפ של הכרטיס מסך ושל המעבד תודה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  17. Started by urizi,

לצאת באמצע משחק ולבדוק מה הטמפ' או מה? תוכנה מיוחדת?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by BigMs,

שלום, אני יודע שיש תוכנות שמראות את הטמפרטורה של הדיסק. נראה לי שאחת מהם נקראת HD Monitor. מה שמסקרן אותי זה איך התוכנה יודעת את הטמפ' ? האם יש צורך בחיישן חיצוני שקונים בחנות? מה היא טמפ' תקינה לדיסק קשיח ? יש ברשותי : WD 10k RPM 36GB SATA תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by X-Gamer,

הכרטיס הוא GeForce 4 MX 440 64MB של XFX איך אפשר לבדוק תטמפרטורה שלו?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  20. איך בודקים טמפרטורה של RADEON 9200של ג'יגביט? בתודה manor

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  21. Started by elior021,

שלום לכולם אני רוצה לדעת איך אני בודק טמפרטורה של המעבד ואם אפשר לבדוק טמפרטורה דרך הביוס? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  22. ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by rabbit,

תודה לכל העוזרים..

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  24. אני חדש בפורום. ולמרות שיש פה נושא כזה...אני פשוט מחפש את הפירוט..איך עושים את זה? אני יודע שבעזרת התוכנה אוורסט אפשר...אבל איפה רואים שם את הטמפרטורות? עוד בעיה.. רשום לי הזהרה באחד הדברים שם..הנה ההזהרה..אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעייה? Warning Accuracy of DMI data cannot be guaranteed אשמח אם מישהו יסביר לי יותר בפירוט...שלומי.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by moshe_ha,

????

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים