אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי ה ASUS 8800GS TOP. התקנתי את תוכנת ה Smart Doctor של ASUS- תוכנת הניטור שלהם. התוכנה מראה תמיד שהטמפ' של הכרטיס היא 54 מעלות- מה שכמובן לא יתכן (גם אחרי משחקים וכו'). גם תוכנות אחרות אינן מנטרות את הטמפ'. האם יכול להיות שלכרטיס הזה אין חיישן?!
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לוח MSI ציפסט ישן 845 אני מעוניין להאט את מהירות המאורר הנמצא על המארז ומחובר ללוח אם האם ניתן?? גל
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה > http://www.powercolor.com/de/product...sp?ProductID=8 אם הקירור המעפן שלו אני צריך משהו קירור רציני .כי הכרטיס הזה עושה סאונה במארז וזה כבר מפחיד אותי ונשרפו לי חלקים{אני לא בטוח שזה בגלל זה אבל בטוח שזה מזיק} לכן אני צריך קירור טוב לא הכפת לי שהוא יהיה רועש הערה:אני קונה רק מ iqpc ב .אם הקרור הוא טוב והוא מתאים רק לכרטיס x1950p אז התקציב עד 80 ש"ח ואם יש קרור שהוא טוב והוא יתאים לי גם לכרטיסים עתידיים שאני יקנה בעוד שנה אז התקציב הוא עד 170 הציעו לי בiqpc את הכרטיס הזה > http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4395 השאלה אם הוא לא יקר מדי והשאלה גם האם הוא יתמוך בכרטיסים עתידיים? כי אני לא רוצה להשקיע קרור כזה רק בשביל ה x1950p המעפן
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המחשב הנ"ל E2180 G31-S2L PDP Patriot CL5 800Mhz 500GB Seagate 32MB 7800GT AC Freezer 7 Pro לאחר מספר בדיקות אוברקלוק, הגעתי למהירות 3200 עם מתח 1.4 וזכרונות על 830 מהירות. המחשב עבר בדיקה של שעה שלמה במאמץ עם Orthos ולאחר מכן עוד 30 דקות של OCCT, והגיע למקסימום 60 מעלות. עכשיו, כאשר אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו שוב, הוא מתחיל קצת לפעול, לא רואים עדיין כלום על המסך, ואז הוא נכבה שוב מעצמו. אחרי 5 שניות בערך, הוא מדליק את עצמו שוב, כאשר אין אוברקלוק. למה לעזאזל זה קורה?! בתודה מראש חברים
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. החלטתי לקנות מאוורר ולשים אותו בצד של ה Antec 900 שיש לי עכשיו איזה מאוורר מומלץ ולא משנה עלות רעש עם לדים או בלי העיקר שיתן את הביצועים הכי טובים 2. אני רוצה גם להחליף את ה AC 7 PRO ל TRUE של THERMALRIGHT + מאוורר, השאלה היא איזה מאוורירים יתאימו ויתנו את הביצועים הכי טובים ושוב בלי קשר לרעש ועלות העיקר הביצועים? אם אפשר לתת גם קישורים מהאתר של פנדה למוצרים www.pandas.co.il כי משם אני הולך לקנות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לפני כשבוע palit hd4870 sonic dual 512MB עכשיו שמתי לב שמהירות המאווררים הוא 880RPM, זה תקין? זה לא שאני שואל סתם כי שמתי לב שכשאני משחק FAR CRY2 בהתלחה המשחק פועל חלק אבל לאחר כרבע שעת משחק הכרטיס כנראה מתחמם והמשחק מתחיל לקרטע פה ושם.. השאלה היא איך אני יודע שהכרטיס תקין ואין שום בעיה איתו?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
0 מאמץ, מעבד 35 ממוצע ליבות 42, אין OC, קצת חם או סבבה? (E6750)
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני ממש רוצה לעשות OC למעבד שלי, 64 ATHLON AMD 3200 VENICE המטרה היא לראות סרטי 1080P שקצת מקרטעים לי, אני מאמין שOC של 10% אמור להספיק. יש איזה תוכנה פשוטה / מדריך איך עושים זאת למעבד שלי? אין לי בעיה לקרוא מאמרים, אני פשוט לא הצלחתי למצוא אותם. תודה מראש!
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
המחשב שלי לפי המפרט למטה... עד עכשיו עשיתי: ביטלתי את האפשרויות שמגבילות את הOC חוץ מ LOADLINE CALIBRATION מצבי הוא: ratio: 9.5X FSB: 360 FSB STRAP: auto DDR2 Frequency - 1:1 CpuV - 1.237 DramV- 2.1 NBV - 1.3 בדיקה של שעתיים בS&M טמפ' במאמץ 53 במנוחה 33 להמשיך? ואם כן אז לגעת עוד במתחים? או לנסות להעלות את הבאס עד שקורס ואז להעלות מתחים? שאלה שלישית - הLOADLINE היא זאת שגורמת למתח לא להיות בדיוק כמו שהגדרתי או שהיא עוזרת לזה להיות כמה שיותר קרוב? שאלה רביעית - FSB STRAP - קראתי את ההסבר שנתתם באשכול של ההוא עם ה Q6600 - אני צריך להשאיר על AUTO או שלשנות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מאוורר למעבד 6000 כי אני לא רוצה להוא ישרף לי פעם שלישית{למי ששמע עלי בעבר} אני צריך מאוורר עד 100 ש"ח ושיהיה חנות מאשדוד ואם יש משהו טוב וזול ממקום אחר אז שלא יהיה רחוק מאשדוד אני צריך בנוסף גם כן מאוור ללוח או למארז 6A19B שיקרר את האזור שמה עד 100 ש"ח .{ביחד עד 200 ש"ח} אגב אני לא עושה אוברקלוק בכלל
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש קירור לe2160 עם oc ל3.0 אולי יותר ניראה עם הקירור יצליח לשנות משו... יש לי תקציב 200 שקל...
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את ה4870x2 והמאוורר שלו רועש!היה לי את ה8800GTX וכשהוא היה על 100% הוא לא הרעיש כמו ה4870x2 על 40% זה נורמלי?האם יש אפשרות להשקיט אותו קצת?(חוץ מהורדת rpm כי יותר מ35 אני לא יכול לרדת וזה כבר מרעיש )
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי 120מ"מ של ארקטיק קולינג מחובר ב3 פינים ישירות ללוח אם, ניסיתי לפעול לפי המדריך עם הspeedfan ולא הלך לי :'(....האם יש אפשרות להגביר את הRPM בצורה אחרת? ???תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש עם מעבד Centrino 2 הוא מתחמם יותר מאשר Centrino הרגיל? כי הוא כבר הגיע לי ל 70 במצב שאני גולש באינטרנט בלבד
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
המחשב מיועד ל-HTPC והמאוורר מרעיש מאוד. האם אפשר לקנות רק את המאוורר או שצריך גוף קירור חדש?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מקווה שהבנתם למה התכוונתי לפי הכותרת. למה אני שואל? יש לי מעבד כפול ליבה של AMD בOC ל3.0 במאמץ מלא הטמפ' שלו לשתי הליבות יחד היא 50 אבל טמפ' כל ליבה בנפרד(מה שרואים בcore temp) היא 35.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
עשיתי oc לe2160 הצלחתי להגיע ל333X9 שזה 3000 האוברקלוק הזה יציב... עם מאוורר פשוט של coolermaster שקט עם חיזוק של ברגים לא הקליפסים הרגילים אבל בבדיקה של מעלות הוא מגיע ל89 במקסימום שזה ניראה לי דיי מסוכן... החלפתי גריז טרמי... והדבר לא השתנה... יותר מידי גריז טרמי הורס תקירור? ומוסיף מעלות? והאם 89 זה יותר מידי מסוכן למעבד וצריך להוריד חלק מהoc יש לציין שהoc עובד כבר יותר מחצי שנה ללא קריסות... אבל אז לא ממש התיחסתי למעלות במאמץ...
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם החלפתי היום קירור למעבד (ועל הדרך... גם מעבד), כמובן שהתחלתי לעשות אוברקלוק, אבל נתקלתי בבעיה קטנה בנוגע לטמפרטורות- כל תוכנה מדווחת על טמפרטורות אחרות, והייתי שמח לדעת- לאיזו תוכנה להאמין? Realtemp, Coretemp או אברסט? (שלוקחת את המידע שלה ישירות מהביוס...) תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. האם יש התאמה בין השניים? 2. יש בחבילה גופי קרור למייצבי המתח והזכרונות? / האם כדאי לקחת אחרים לשם קרור יעיל יותר של הכרטיס. 3. איזה מאוורר כדאי לחבר על הגוף קרור? - דגם ויצרן בבקשה. -תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם בלוח האם שלי (חתימה) השליטה על מהירות המאוורר שך ה-CPU היא רק עי PWM וכמובן מאוורר תומך. כשהמערכת הייתה חדשה המאוורר המקורי שהגיע עם ה HSF של INTEL נשלט בצורה מושלמת עי ה-Q FAN. לאחר ששידרגתי לקרור צד שלישי והשתמשתי כמה חודשים במאוורר ללא שליטה על המהירות (3 פינים), החלטתי להחליף את המאוורר ל-PWM ולתת ל-Q FAN לשלוט על המהירות. לאכזבתי אף מאוורר PWM (כולל המקורי של INTEL) עובדים במקסימום מהירות ! ניסיתי לחזור לגרסת ה-BIOS המקורית, ריסטטי את ה-RTC , בדקתי אם הלוח אם ... כלום לא עזר. רעיונות ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שתי מאווררים לא פועלים אחד של המעבד ואחד כללי כזה הם של AC והם מחוברים טוב החיבורים לא רופפים
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכ.מ 9800GTX.. איזה הגדרות מומלצת לעשות ? המאורר שלי קבוע על 55% אז ככה שהוא דיי קריר בינתם.. אשמח לעזרה !!
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מתכוון לאלה ששמים את המחשב באמבט שמן. לקירור השמן יש כמה בעיות לפי מה שהבנתי... דבר ראשון, הקירור לא יעיל כי צריך להחליף את השמן כי כל עוד אין שימוש במשאבה ורדיאטור השמן לא מתקרר ולכן הוא מתחמם לאותה טמפרטורה של הרכיבים במחשב...זה לא יהיה מיידי, נכון, אבל אחרי כמה זמן זה יגיע לטמפרטורה של הרכיבים ובגלל זה לא כדאי קירור שמן אלא אם כן יש משאבה ורדיאטור. דבר שני, ראיתי שיש אנשים שמכניסים לאמבט השמן שיש בו את המחשב מאווררים ואת קירור הסטוק של המעבד, הרי ההתנגדות של המים גדולה בהרבה משל האוויר ולזה המאוורר לא בנוי ולכן כנראה יישרף, הפוך ממה שאחרים אומרים שזה יאריך את חיו כי הוא מסתובב לאט וחלק יותר. תקנו אותי אם אני טועה
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי Gigabyte Nvidia Geforce 8800gts 512 g92 עם הקירור Thermalright HR-3 ומאוורר 92 MM והמעלות בין 38-45 במאמץ זה בסדר לקירור הזה? לפני זה בקירור STOCK היה לי בין 80-100 מעלות במאמץ D:
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-