עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך אפשר לבדוק טמפרטורת ליבה של כרטיס מסך RADEON 9200 ? ומה צריכה להיות הטמפרטורה הסבירה שלו? בתודה manorking

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. איך קוראים למכשיר...ואיך משתמשים בו...

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by liav12,

שלום, רציתי לעשות אובר קלוק לכרטיס הזה שמעתי שאפשר להגיע איתו למהירויות נחמדות... עכשיו אי אפשר לעשות לו אוברקלוק גם אפילו של מגה הרץ אחד גם בתוכנה של ריוה טיונר הזאת, אמרו לי שזה מנעילה של הביוס של הכרטיס... הכרטיס הוא מחברה של INNOVISION. יש אפשרות לבטל זאת אם כך?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  4. אהלן יש לי שאלה הורדתי את התוכנה nTune של NVIDIA וביקרור יש לי 40% זה אומר שהוא לא אוטומטי כרגע?? לא נגעתי בזה .. זה היה כך רק שינתי את מהירות הזיכרון/שעון וכו' של הכרטיס בקצת http://i43.tinypic.com/21kf3ex.jpg

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  5. איך אני יכול לדעת כמה צורך כל חלק במחשב(W)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. חברה אני לא מבין בזה כלום אז אם אני טועה פשוט תתקנו ולא לצחוק..סתם ככה דפדפתי באוורסט וראיתי את זה דרך אגב המהירות של הזיכרון שלי היא 400 DDR אז למה מופיע 200? תודה מראש.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  7. Started by avivlevy,

אני רוצה לקנות מישהו מעבד איך אני יכל לדעת שהוא לא עשה לו OC (הוא אמר לי שלא אבל אני רוצה לבדוק)

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by mokisho,

איך אפשר לדעת מה החום של הזיכרונות

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  9. טבלה\תרשים\שרטוט\וואטאבר.. העיקר שיוכל להגיד לי באיזה מהירות יזרק 30-35CFM אם אין גם CFM וגם DBA אז רק אחד מהם תודה (: (יש לי את הטבלה הזאת של TEMP אבל לא אכפת לי מזה כל כך כי אני לא משתמש בחיישן)

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. איך אפשר לדעת מה הטמפ' של הכ.מסך?

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה ו/או תוכנות לא יותר מדי מסובכות שייראו לי את הנתונים הנ"ל. נ.ב. מה הן הטמפרטורות המקסימליות הכי בטוחות לרכיבים הנ"ל?

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Polonian,

כמו שהכותרת אומרת, רציתי לדעת מהם הדרכים לקבוע איזה רכיב (לוח אם, מעבד או זיכרון) הוא הזה שמגביל את ה-OC. פשוט נתקעתי בfsb 215 (המקורי היה 200) ואני לא יודע איזה רכיב "האשם" בכך.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  13. גם בriva tuner ובתוכנות בדיקה אחרת של gigabyte ה easy tool לא הצלחתי לגלות את הטמפ'. מוזר שדבר כזה הוא קשה ציפיתי שזה ילך בקלות בהרבה. בכל אופן רב תודות למי שיעזור לי.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך REDAON 9200 ו2 זכרונות MICRON של 256=512 PC3200 יש דרך האיץ רכיבים אלו?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. ניסיתי דרך התוכנה Speedfan ולא הבנתי כלום בתוכנה הזאת ניסיתי דרך ה bios לא מצאתי איך אפשר לשנות מצאתי רק על כמה הוא נימצא יש לי לוח אם של ASUS אין ב bios שלו אפשרויות לשינוי המטח למעבד כלום טוב אם יש איזה תוכנה או אולי משו אחר שיעזור לי לעשות את המאוור של המעבד יותר מהיר ואז הוא יקרר לי אותו למה הוא חם! אה עוד משו אין מדריכים לתוכנה speedfan איך לעלות את המהירות של המאוורר של המעבד.. טוב תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. איך אפשר להגביר את מהירות המאוורים במחשב? ב SpeedFan זה לא עובד TNX

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך X800XT של HIS והקירור שיש לי עליו מעפן... הוא לא הקירור המאסיבי שלהם... אז ככה, הצלחתי להגיע איתו לאובר קלוק של 556/576 מ 500/500 השאלה שלי היא אם אני יכול להגיע לאובר קלוק חזק יותר אם אני ישים קירור חזק יותר או שאני לא יוכל בגלל שהזכרונות והקור קלוק כבר סחוטים?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  18. אני רוצה להוציא את מאוורר של המעבד כדי לנקות אותו קצת יותר טוב אבל אני לא מצליח לשחרר יש לו 2 קליפסים כאלה אני פותח אותם אבל זה לא יוצא מישהו יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. איך אפשר להוציא היטסינק דבוק ?, ברשותי כרטיס voodoo3 3000 הישן והטוב חיפשתי ברגים או פינים ואין כלום, הוא פשוט דבוק ! איך אפשר להוציא אותו מבלי לפגוע ב כרטיס ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בשביל להחליף אותו ב zm80c-hp של זלמן??

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  21. סליחה על הבורות אבל אני חדש בעסקי אובר-קלוק...... איך מעלים את הבאס לצורך ביצוע אובר-קלוק? האם זה פיזית במחשב או דרך הביוס? ואחרי שמעלים את הבאס, המערכת עברה אובר-קלוק וזה מספיק להמהרת המעבד או שצריך לעשות עוד שלבים? תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by Raul,

יש לי 5600XT ועקב יציאת המשחק DOOM III שעובד אצלי לא רע ד"א.... אני רוצה בכל זאת לשפר לו קצת את הביצועים... אני מעוניין לקבל ממכם (אם אפשר) הסבר מפורט לOC מתון.... ואם צריך תוכנה מסויימת (עדיף שתהיה למתחילים) אשמח לקבל לינק.... נ.ב. 1. זה יהיה הOC הראשון שלי. 2. הOC מתוכנן להיות קבוע עם קרור מקורי.... תודה מראש,

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. איך אפשר להרכיב גופי קירור של מעבדים על כרטיסי מסך? ראיתי כאלה שעשו את זה, ורציתי לקנות איזה אחד של P4 ולהרכיב אותו אבל אין לי מוסג איך כי הגודל של המעבד הגרפי יותר קטן מהמעבד, ואי אפשר לקדוח בכרטיס, אז מה הם עשו שם שזה יושב יציב?

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  24. במחשב שלי יש כרטיס geforce4, כנראה שמקצר או נפילת מתח נהרס משהו במאוורר המקורי שלו והוא לא מסתובב. כרגע המחשב נתקע כשאני משחק במשחקים רציניים והכרטיס חם אז אני מניח שלא כדאי להמשיך ולעבוד עם המחשב כפי שהוא. אבל, אני לא רוצה לקנות כרטיס חדש אלא מחפש פתרון זול יותר. אני גר בירושלים ואשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה.

25. Started by kobibo,

קניתי את ה TT Thunderblade כידי לשפר את הקירור במארז ( מאוורר קידמי ) נראה לי שהוא מקרר טוב יותר מה GlacialTech שלי...לא משנה רק תעזרו לי להשתיק את הטרקטור הזה. לפי מה שהבנתי פה בפורום המליצו עליו בחום וטענו שכמעט ולא שומעים אותו...איפה !? מרעיש יותר מהמקרר שלי .חיברתי אותו ישירות לספק נראה לכם שאם אחבר אותו ללוח הרעש יפחת ? אנא עזרתכם אני עוד רוצה לישון קצת היום

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים