עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gilgol,

איך אני ממשיך? כל שינויי שאני עושה המחשב לא עושה פוסט שיניתי מתחים במעבד על 1.575 הזכרון על 2.2 מפרט: לוח אם striker extreme asus gtx 8800 4 giga gskill 800 e6750 קירור מים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מה גדולו ומשקלו של הheatsink עם המאורר, הסטנדרטי שמגיע עם המעבד?

• 11 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by Big_White,

טוב אז אחרי שגיליתי למה יש לי קריסות בלתי פוסקות ב BF3.. הבעיה הייתה בהתחממות יתר של הזכרונות. ומאז לפני כל משחק יש טקס מיוחד של הוצאת המחשב, הפיכתו על הצד וקימבון של מאורר ביתי לתוך המחשב. אז הרעיון שלי הוא כזה, חשוב לציין שכל המאוררים שיותקנו הם מאוררים 92ממ שנלקחו משרת של DELL כולם בעלי 116CFM ובעלי 5000+ סל''ד הוספת ספק נוסף למארז. בקר מאוררים LAMPTRON FC2 הוספת מאוורר בקדמת המארז מתחת לכונן DVD. שהזכרונות נמצאים עם המאורר באותו הקו החלפת מאורר על המעבד לגם מאורר מהשרת. החלפת מאורר אחורי למאורר זהה לקודמים. בידוד על ידי מחסום של החלק העליון והתחתון על ידי חומר מבודד חום. בחלק התחתון הוספת 2 מאוררים מכניסים אוויר בשביל זוג כרטיסים GTX 260 שהם מוציאים יפה מאוד את האווי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by slotke,

שלום חבר'ה יש לי מעבד 2.6Ghz pentium D 805 ולוח אם GA-8I945GZME-RH של gigabyte ואין לי אפשרות לשנות את ה-fbs דרך ה bios כדי לבצע אוברקלוקינג יש למישהו רעיון למה? אגב יש לי ddr2-667 333Mhz של kingston תודה רבה

• 11 תגובות
    • 638 צפיות
  5. אי אפשר פשוט להסיר עם אציטון?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Haflo,

כדי לבצע OC למעבד שלי כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס לBIOS ולהרים את המהירות של המעבד? (ASUS CUSL2, Award Medallion BIOS, Intel Pentium III 733Mhz)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by NadavAfuta,

היי חבר'ה, ברשותי כבר מספר שנים i7 920, ציפוי D0 וקירור של Scythe Mugen II. המעבד בOC ל3.8ghz, זכרונות DDR3 1600mhz (כרגע עובדים על 1440mhz). המארז שלי הוא Coolermaster RC690. הבעיה שלי היא שבעצם למעבד טמפרטורות Idle גבוהות יחסית 47+ ובLoad של Prime95 בכלל הוא מגיע ל82-83. מה יכול להיות הגורם לכך? האם אני צריך לנסות להושיב מחדש את הMugen II (שזה אומר גם לנקות את השכבה של הדבק הטרמי ולמרוח חדשה), ואם כן, מה הדרך הכי מומלצת לעשות זאת? בנוסף, הזמנתי 3 מאווררי Scythe GT 120mm 1850RPM, איפה הכי יהיה כדאי למקם אותם? אולי בכלל שווה להשתמש באחד מהם כדי להחליף את המאוורר שבא עם הMugen? כל עצה תעזור לי פה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by oreinis,

יש לי שתי מערבות קירור במים: א) zalman razeratior 1 v2 ב) thermaltake a quarius 3 אם אני עשים את שתיהן למעבד שלי הן יקררו אותו טוב? יש לי intel core i7 920 כלומר אני אוכל לעשות לו oc טוב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, יש לי radeon 4870 1G של connect3D זה כרטיס שמגיע עם OC מהמפעל. ועם קירור twinturbo בכל אופן, צירפתי תמונה מהדרייבר של ATI בנוסף ל OC מהמפעל רציתי לתת לו קצת יותר, אז עשיתי את ה auto-tune, וזה העלה בעוד איזה 10 את ה GPU ובעוד המון את הזיכרון. במאמץ הכרטיס הגיע לסביבות ה 50-55, אז אין בעיות בתחום הטמפ'. בכל אופן, הוא אמור להיות במהירות ליבה של 780 וזיכרון 1090 אבל בתמונה שצירפתי כתוב בחלק התחתון שהמהירותש ל הליבה היא 600, ולעומת זאת מהירות הזיכרון היא כן מה שהגדרתי. איך אני ידוע מה המהירות האמיתית? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by TapUdi,

יש לי מארז Enermax 3181 עם 2 מאווררים גנרים 80 מ"מ מאוור ג'נרי 120 מ"מ מאוורר SF2 וקירור למעבד Volcano 11+ המחשב גם ככה מאוד רועש אז אני מעדיף להשאיר את המאווררים במהירויות נמוכות דבר שגרם לי למחשב לקרוס פעם אחת.. אז עכשיו העברתי את המאווררים למהירות מרסימום טמפ' המערת היא 30-33 וטמפ' המחשב היא 46-50 זה נראה לי גבוה מדי לכמות כזו של מאוורים שעובדים על המקסימום(רק על 2 מאווררים אני יכול לשלוט אחד על המעבד ועל הסמארט פאן) אם למישהו יש פתרון מה אני יכול לעשות אולי דרך לגרום למאווררים האחרים לעבוד טוב יותר או משהו אחר?

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by nimrodim,

רציתי לשאול אם יש אנשים כאן אשר עושים LAPPING למעבד. דוגמא של LAPPING כאן: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=156774 בנוסף מה המקבילות הישראליות בנייר שיוף ל GRITTING המצוינים בתרד.

• 11 תגובות
    • 804 צפיות
  12. כל תוכנה שאני מכיר(סנדרה אוורסט) נותנת טמפ' שונות... אמרו לי שיש תוכנה של גיגה בייט שנותנת את המידע הכי נכון בקשר לטמפ'... אז באיזה תוכנה כדאי להשתמש?

• 11 תגובות
    • 563 צפיות
  13. טוב...... הפעלתי את sysoft sandra והוא הראה לי דבר מפחיד CPU Core Voltage : 1.86V +3.3V Voltage : 3.42V +5V Voltage : 3.30V +12V Voltage : 7.99V חשבתי שאולי זה בגלל שיש לי 2 מאווררי 12v יותר ממה שבא עם המארז וזה מכביד על הספק המעפן שלי... הורדתי את כ-ל המאוורי 12v שיש לי במחשב והפעלתי שוב והפעם הסתכלתי בביוס (אולי התוכנה מזייפת...) וגם בביוס (בלי המאווררים) נראה הסטטוס המוזר הזה אבל המחשב עובד בסדר גמור כמעט בלי קראשים ותקיעות מעצבנות (חוץ מהבאגגים הרגילים של הווינדווס...) ניסיתי להחליף ספק ועדיין אותו דבר..... הגיוני שהסנסורים בלוח מזייפים ? הגיוני שבגלל זה הטמפרטורות של המערכת כל כך נמוכות (במאמץ לוח - 22c מעבד - 26c) אפילו בלי המאווררים הנוספים ?

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by haim652,

יש לי מעבד E4500 2.2GHrz ואני רוצה לקנות קירור של Thermalright Ultima-90 רציתי לדעת עם אני יגיע איתו לOC של 3.0GHrz עם הקירור הרגיל של המעבד שקיבלתי אני מגיע ל 2.71 והוא דיי יציב. מה אתה חושבים עם Thermalright Ultima 90 אני מגיע ל3GHrz? יש לי לוח אם Asus P5GC MX\1333 כרגע אני נמצא בOC של 18% (שזה 2.59GHRZ)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי לוח אם של גיגה בייט והורדתי את התוכנה המעבד שלי נמצא על 25 מעלות גג!!! שמתי עליו את הביטי אבל אי לי אפשרות ללחוץ על הכפתור אוברקלוקינג באיזי טיון 5 יענו הוא אפור כזה למישהו יש פיתרון בישבילי או תוכנה שהיא גם קלה כזאות באובר קלוק

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by tomy669,

שלום לכולם.. יש לי שאלה על התמונה המצורפת.. הייתי שמח לקבל הסבר מפורט על הנתונים ואם יש סיכון או נתונים חריגים.. תודה מראש לכל העונים! בנוסף שמעתי שיש תוכנה של INTEL שנקראת Desktop Control Center רציתי לדעת האם התוכנה הזו יכולה להתאים לכל הלוחות אם וכל סוגי החומרות.. אשמח לקישור של התוכנה, תודה! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  17. הזמנתי מאורר חדש אבל עד שהוא יגיע אני רוצה להוריד קצת מהירות בשביל שלא להעמיס עם המעבד... כי הוא עובד על 75 מעלות צלסיוס מה אני צריך לעשות בשביל זה? להוריד מכפלה או להעלות? הכי גבוה אצלי זה 12.5 הכי נמוך 5 בחייאת תענו לי...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by phototam,

למי שמכיר את הדרגון הזה שלום כחלק מבעיית ההיתחממות שלי במחשב מישהו שלח לי קטע ביקורת על המאוורר הזה וראיתי שם מעיין חתיכה שחורה מיתחת משהו כמו מוליך שחור בתחתית גוף הקירור {לי אין את זה יכל להיות שאמור היה להיות שם החתיכה הזו ?}

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Wreckovski,

מצטער להגיד, אבל אבדו לי התקוות שאני אקבל תגובה מהמנהלים :\ אז אעלה את זה כאן: שלוש אפוציות: 1. Thermalright SLK 948U for AMD64 + Enermax 90mm (שקיבל ציון גבוה בת'רד של SubX) 2. זהה לזה שלמעלה רק עם מאורר SilentCat של Thermaltake שכנראה יותר אפקטיבי (גם ברעש, גם בפיזור אוויר גם בכמות אוויר שהוא נושב, וגם במחיר) 3. Thermaltake Silent Tower עכשיו, המחיר פחות או יותר אותו דבר בשלושתם... האופציה השניה זולה בכ-20 שקל מהשאר. הראשון קיבל ציון טוב, אבל אחרי בדיקה - האפשרות השניה טובה מהראשונה. ואז בדקתי משקלים... ה-SLK שוקל 650 גרם (רק הסינק) ועם מאורר ישקול משהו כמו 700-750 אותו דבר שוקל הסיילנט טאוור... אז למה שלא אלך על הסיילנט טאוור? הסינק שם נראה טוב יותר מזה של ה…

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  20. טוב, אתם יכולים לראות לפי הכותרת, אני חושב אם לקנות מאוורר עם לדים. אני חותך חור בצד המארז ושם שם את המאוורר עם גריל שולט, אין לי חלון ולא יהיה לי (אין מקום). אז מה אתם אומרים, זה עדיין יהיה יפה הלדים, או שבקושי יראו את זה? ד"א, המחיר לא חשוב, כי זה הכל יוצא לי בערך אותו מחיר, אז אל תענו לי "לא שווה את הכסף". מצפה לתגובות!

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  21. Started by Idanp,

היום פתחתי תמארז להרכיב תסילינסר הרכבתי אותו אחרי שהרכבתי אני רואה שאין עליו(על הכרטיס) תשקע הזה שמחברים אליו תחוט של החשמל ניסיתי לחבר תסיילנסר ללוח אבל זה לא עובד מה אפשר לעשות? :'(

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הכל התחיל אתמול, ניסיתי לעשות אוברקלוק בסיס למעבד דרך התוכנת של הלוח אם asus z87 plus שמתי לב שהמחשב קופא ונכבה, הורדתי prime95 הרצתי טסטס והמחשב ישר נכבה, פירקתי את כל המחשב ניקיתי את כל החלקים, הרדיאטור היה מפוצץ אבק, קיצר ניקיתי הכל, סידרתי כבלים, שמתי משחה טרמית חדשה. אני עדיין לא מצליח לעשות אוברקלוק בסיסי למעבד, ב stress test דרך התוכנה של הלוח אם הוא לא עובר אותו, וכשאני מפעיל prime95 הוא ישר קופץ ל 88 מעלות ונשאר קבוע על 88 מעלות. מה הבעיה ? יש לי מארז corsair r500 ' עם 6 מאוררים, יש סירקולציה טובה במארז עצמו ( סביב ה 30 מעלות במארז קבוע) אך אני נופל במעבד , (בדקתי שהתושבת יושבת היטב על המאבד והברגים הינם מחוזקים היטב) איפה אני טועה או לא יודע ???

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by skullfacer,

אני רוצה לעשות OC לQ6600 ל2.6 האם היה שינוי משמעותי בטמפ'? אני עם TT bigyphoon VX

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  24. שלום אני חדש ויש לכם אחלה פורום באמת אחלה צוות ואחלה משתמשים. עכשיו לשאלה איך בודקים את טמפרטורת החלקים במחשב? יש איזה תוכנה? או שזה במחשב? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by sahargt,

HI FRIEND'S IN THE END I RECEIVED MY COMPUTER YOU CAN CHEAK DETAILS OF MY COMPUTER I RUN THE 3dmark AND THIS THE RESULT I RECEIVED 3dmark2001se-19040 3DMark03-6500 NO OC I WANT TO ASK YOU ABOUT OVER CLOKING I TRY IT 220 BUS I GET 3.500MHZ WORK OK WHEN I PUT 230 THE WINDOWS GET STUCK I INSTALL WINDOWS A I HAVE THREE FANS 2 BAEK AND 1 ASIDE AND I WANT SOME TO HELP ME OC THANK YOU YOU CAN WRITE IN HEBREW 8) :-\ :-\

• 11 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.