אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ראיתי אצל הרבה אנשים מקלדת צבועה רציתי לדעת איפה יש מדריך אם יש בכלל יש?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני קונה מארז שחור ויש לי כונן פלופי לבן בבית. אני מעוניין לצבוע אותו בשחור. באיזה צבע משתמשים והאם אפשר/צריך להוריד את הפלסטיק מקדימה ולצבוע אותו לבד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אחים שלי בשביל לצבוע תמארז שלי מה אני צריך? ואיזה חומרים לקנות?
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בהמשך לנשוא שהעליתי לפני כמה ימים... אני מתחיל להבין שצריבת ביוס היא הדבר היחיד שאני יכול לעשות שהוא לא וולט מודינג הבעיה היא בזכרונות שלא מוכנים לעבור את ה230. הליבה נמצאת כרגע על 450 ואפשר למשוך עוד טיפה. כמובן שהכל יציב ב 3DMARK. מצאתי ב POWERUP ביוסים, יש כמה שמתאימים לכרטיס שלי. 1. איך אני בוחר איזה ביוס מתאים לי? 2. ממה שהבנתי זה ביוס שאנשים לקחו מהכרטיס שלהם פשוט אני מתאים לכרטיס שלי...אז מה הוא מכיל, חוץ מהמירויות שעון המתוקנות? 3. איך מתבצעת הצריבה עצמה ואני אני יכול להחזיר את המצב אחורה? תודה, שחר
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
איך אני קובע מכפלה 9 קבוע בASUS P5Q? עכשיו שהמעבד במנוח הוא על מכפלה 6, ואני רוצה שהוא תמיד יהיה על 9 המעבד E8400 לוח ASUS P5Q כל השאר נראה לי לא עקרוני... תודה מראש ערן.
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יענו באיזה תוכנה משתמשים לראות את הטמפרטורות של המחשב שלי ועם אפשר גם לינק תודה ענקית
-
- 11 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO . לאחרונה החלפתי לו את המאוורר המקורי ב- Arctic-Cooling ATI Silencer 2 REV2. ברצוני כעת לדעת מה הטמפ' של הכרטיס, ומה אמורה להיות הטמפ'. איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אהלן אחרי שסיימתי בערך עם האובר למעבד אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך אבל העניין שאני לא מוצא מה המעלות שלו בשום מקום לא בדרייבר ולא ובאברסט יש מצב שאין לו חיישן בכלל ולא הצלחתי לברר את זה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אחים שלי מה נישמע? יש לי את הלוח K8NF-9 ומארז של HEC של 300W שיש לו 2 מאוררים של 120מ'מ חיברתי את שני המאוררים ללוח וניסיתי בעשרת SPEED FUN להוריד מהירות אבל אני לא מצליח אני לא יודע איך לעשות זאת הורדתי את המהירויות שיש שם באחוזים אבל זה לא משנה ביכלל את המהירות ויש לאחי מארז כזה של 400W ולוח P4P800 ושני המאוררים מחוברים ללוח וגם שם אנחנו לא מצליחים להוריד את המהירות של שני המאוררים איך אני אמור להוריד את המהירות בעזרת התוכנה? כי הם עושים הרבה רעש!!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי pentium 3 900mhz ( socket 370 cuv4x-c שסבל מטמפ גבוהה ( 60C ) ואתמול שמתי עליו הינטסיק חדש שהביאו לי: http://prixmateriel.com/ventilateurs_33/processeur_4/detail_8214.html http://www.pch.co.il/docs/pd-104203315.htm ( קרה לי גם אתמול כמה תקלות שהמחשב תמיד קרס ונאלצתי להורדי את הגוף קירור ולשים מחדש... :-X) לבסוף שמתי אותו טוב ( אני מקווה...חח ) ושום דבר לא קורס וזה מראה לי כ 50 מעלות בביוס ו46-48 בסנדה.. עכשיו כשאני מסתכל בסנדה אני רואה שהמהירות שלו בקושי על 4000 rpm והמהירות המקסימלית אליה הוא יכול להגיע היא 4800 rpm כמה שאלות: 1) איך אני מעלה את זה ל 4800? 2) האם הגוף קירור הזה הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום המאור של המעבד מציק לי באוזן איך אני מחליש אותו שיעשה פחות רעש עד שאני יחליף לאחד יותר שקט? בקיצור הוא עובד עכשיו על 6000RPM (מאורר של AMD 939) ובוא נגיד שמסור חשמלי עושה פחות רעש תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת.. קניתי מאוורר חדש Arctic Cooling - Freezer 7 Pro כתוב שטווח המהירויות של המאוורר הוא בין 300 - 2500 RPM הורדתי SpeedFan ואני לא מצליח לשנות את המהירות של המאוורר.. היא נשארת על 659 סיבובים לדקה... איך אני משנה אותה? יש משהו בBIOS שצריך לשנות?
-
- 12 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום ! יש לי אחד כזה http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/thunderblade12.htm ואומרים לחבר את החוט הצהוב לחיבור של המאוורר בלוח אם אבל איך אני משנה מהירות ? צריך תוכנה כלשהיא? תודה
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ביצעתי OC לכרטיס המסך שלי ואני לא מצליח לשמור אותו. כל פעם שאני לוחץ על SAVE ואז פרופיל 1 ועושה הפעלה מחדש,הOC מתבטל
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי שיש עליו מאוורר שלא מחובר מלוח אם אלא מהספק. האם אפשר להגביר את מהירותו? ועוד משהו, בגלל שאין לי בעיה שהמחשב ירעיש, איך אני מעלה את מהירות המאוורר סטוק שלי למקס'? תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 939 צפיות
-
-
איפה בדיוק אני אמור לשים אותו ?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
יש לי לוח EP45-DS3 ואני לא מבין איך לעזעזאל אפשר לשים שם מאוורר? הנה תמונה .. לא מצאתי יותר גדולה http://skypc.co.il/Pic_Pop.asp?lang=&ItemID=39458 אין שם כלום שום מקום לחבר או משהו.. תודה
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש מקום באיזור הדיסקים הקשיחים למאוורר,איך אני בדיוק שם אותו? יש לי מאוורר אחד גדול של 120 ליד הספק,ואחד על החלון מחובר לכרטיס מסך אבל ברצוני לשים עוד מאוורר איפה ששאלתי,ולדעת עם כדאי שיוציא או יכניס אוויר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום...בימים הקרובים אני מקבל את הזלמן לכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת איך לשים את הגריז הטרמי ( שאני מקבל בחבילה) על הציפ. האם לשים על כללל הציפ השחור ( לא כמו במעבד שזה רק בחלק המתכתי והקטן)? איזה כמות למרוח? שכבה לבנה אחידה או שיכבה חצי שקופה? האם אפשר למרוח עם האצבעות? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איך אני גורם להם להישאר על ה-ram בלי שום דבק,האם המשחה הטרמית עצמה תחזיק אותם???כי ממש חסר לי תקציב לדבק הזה וגם שמעתי שהאחריות מבוטלת עם הם רואים ששמת סינק על הזכרון...? אז יש איזושהי דרך אחרת?כמו שאמרתי סתם לשים משחה טרמית ואולי בגלל המשקל של הסינקים זה יחזיק אותם
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני תמיד חשבתי לעצמי שאוברקלוקינג לא ממש יעזור ברמה שתראה לעיין ועכשיו שאני בודק, יש הרבה מאוד הבדלים בין המהירות סטוק (400באס \ 2400מגהרץ) לבין האובר (500באס \ 3000מגהרץ) אפילו דברים קטנים כמו שעושים לכמה קישורים ביחד "פתח בחלון חדש" במהירות סטוק זה מתחיל להתקע ולהיות איטי ובאובר הרבה הרבה הרבה פחות שוב אני אומר בלי עין הרע אני ממש ממש שמח אין לי מושג למה פתחתי את התארד הזה פשוט הייתי חייב להגיד את זה חחח :]
-
- 8 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איך תכוון את ה - X2 למהירות מאוורר מקסימלית ו?
-
- 3 תגובות
- 433 צפיות
-
-
עד שאני יקבל את ה HardCano II שהזמנתי היום, איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה בתוך המארז, ובמעבד עצמו?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה EVEREST Home Edition אבל אני לא מוצא ממש מפרט של כל החלקים (אפילו לא חצי מהם) שרשום טמפרטורות. מעבד, לוח, מארז ושתי הרד דיסקים (מתוך 7) ראיתי. אבל איפה כל השאר ? בכלל רציתי בעיקר לבדוק לכרטיס מסך.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-